kalas karlo

kalset är igång. jag mår bättre än någonsin. såg just tomas ledin, det var bättre än förväntat. nu sitter jga här med karlo, farid, bella, vickan och linnea. livet leker mer än jag trodde var möjligt. ha en bra kväll, för det ska jag ha! skål skål alkohol :-D


jag kanske glömde säga det, men livet är väldigt bra. jag är ledig nu. DAGS ATT FIIIIRAAAA!!  

in your arms

Jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill bli en eldsjäl. Visst låter det fint? Jag vill bli en person som verkligen brinner för någonting, och gör någonting som man älskar. En eldsjäl helt enkelt. Måste bara komma på vad jag ska bli en eldsjäl inom, vad för kategori så att säga. Det får bli nästa steg.

Om dessa planer skulle gå åt pipsvängen och ni skulle fråga mig igen vad jag vill då jag blir stor,  då skulle jag svara att jag vill bli större. Eller rik. Men eldsjäl låter finast hittills, hur som helst.  Nu ska jag dö.. eller sova. Mig kvittar det :-)

uh hu

"Hi guys! this is Daniel Lindström. Check out my new song right here on spotify. I hope you like it!"



Ärligt talat så gillar vi det inte alls. Jag tror hela svenska folket ogillar Daniels otroligt fula engelska och äckliga reklam som kommer och stör hela spotify när jag lyssnar. Mhm, nu fick jag ur mig det hatet. Blä på honom, och resten av alla miljoner spotifyreklamer. Det börjar nog bli dags att köpa spotify premium, eller vad säger ni? Det skulle nästan vara värt det. men eeehmm NAE :-)


Dock ger jag all min kärlek till spotify ändå, trots reklamen. Då vet ni. Tänkte bara så ni slipper sitta och fundera på det :-)


situationen är så sjuk

Smörjer in mig med en lotion som heter Happy time. Jag känner hur glädjen sprider sig i hela kroppen. Dessutom luktar den sommar. Man får ta vad man har helt enkelt, när sommaren vägrar infinna sig i luleå.

Nu ska jag sova. Imorse var jag så trött, så jag visste inte ens vad jag gjorde. Jag har även börjat få minnesluckor i nyktert tillstånd. Eller så är förklaringen bara att jag inte tänker på vad jag gör och glömmer bort att komma ihåg det. Det låter väldigt korkat tycker jag, men jag kan inte hjälpa det. Och det skrämmer mig.

go'natt


piteå var bra

som vanligt. Så nu sitter jag här och luktar gammal fylla. Vad äckligt. Vi hade ingen dusch i huset där vi bodde. Jag var glad ändå.
Längtar redan tillbaka till festivalvimmlet, men nu taggar vi till LK istället. Pluntan hänger med då också, den har blivit min bästa vän. TYP :-) 


vickan när hon ser alla cider och spriten som jag packar upp
"ja, jag kommer då inte behöva frysa ikväll iallafall" 

och vi frös inte, om ni fattar vad jag menar. Jag känner mig glad. 
Det är mörkt ute, vilket är grymt mysigt. SISTA JOBBVECKAN NÄSTA VECKA! boooojaah!

 


lämnar luleå för en fin helg

hej hej. här sitter jag och väntar på att vickan ska bli klar. nej nu ljög jag. vickan är redo, linnea är redo. alla väntar på att jag ska blogga klart. jag är en sådan nörd, säger vickan alltid. fast jag måste rusa nu. vi måste hinna hämta lite (mycket) grejjer först. mamma gav mig även en regnjacka, så nu kan ingenting gå fel.


jag är förresten ledig i 4 dagar nu. kan livet bli mycket bättre? knappast. det är på en pinne, så att säga.
nej nu måste vi verkligen åka. på återseende!

smajl smajl :-)


för två år sen. TVÅ 2 ÅR SEN(?)

inga ploblem

imorgon bär det av till piteå.
jag har kommit på några regler till detta årets pdol, som jag ska försöka följa.

1. inte glömma biljetten hemma. verkligen inte. inte. inte. inte.
2. ha mobilen i bh:n och inte i en ficka. ficka = mobilen far ner i toaletten när man är full.
3. dricka måttligt. (jag är så förståndig ibland)
4. komma ihåg att se artisterna jag vill se. skriv upp vilken tid i handen, så jag inte glömmer. (blev alldeles för ledsen förra året då jag missade the sounds. är fortfarande ledsen över det. bu fuuuucking hu)
5. inte låta polisen hälla ut min sprit (det har jag redan fixat med min plunta) och om en polis som ska jobba under pdol läser min blogg (hehe) så säger jag bara: sluta genast.
6. hålla ihop. eller... nej förresten.. jag stryker den regeln på en gång. det är omöjligt. totalt. det är som afasi och filthy sjunger i låten natten till idag "och plötsligt kommer den obligatoriska splittringen som bara nån timme tidigare var en liten vision om att gänget ska va samlat". det är vi, helt enkelt. vi. tappar. alltid. bort. varandra. och nu ska vi inte ens prata om hur det var på kreta.
7.  HA FÖRJÄVLA KUL.

äh nu ska jag skita i alla regler. regler är till för att brytas, men inte dessa.
hoppas för att i världen att vi ses där borta. nu blev jag helt plötsligt taggad!



(jag censurerade linneas bröst, dom var helt enkelt för stora.
och detta är ingen sexblogg.) det här var vi för ett år sen. ETT ÅR SEN(?)

hellu

Mamma kom in med lite matpengar tills vi ska till pdol.

Jag: Ååh.. Men det är alldeles för mycket!
Mamma: Nej, du förtjänar det. Du har ju inte fått din lön heller.
Jag: Okej, ja men tack så jättejättemycket!
Mamma: Varsågod, och slit dom med hälsa!
(går ut genom dörren och kommer tillbaka efter ca 4 sekunder)
Mamma: Och används som helst mest till mat!


Hon får tydligen för sig att jag ska använda dom till något annat.  Hur kaaan hon tro något sådant om sin skötsamma dotter? Jag är så förståndig. Jag är även förståndig när jag inte berättar endel tokigheter jag gör :-)

na na na na heey

Jag köpte en fickplunta idag på Clas Ohlsson. Här kommer konversationen mellan mig och mannen i kassan.

Han: Inte ska du väl ha sprit i den här sen?
Jag: Nej, haha, absolut inte.
Han: Jag tänkte väl det. Det blir väl smoothies för hela slanten?
Jag: haha, det är klart. såhär i festivaltider och allt.
(jag betalar med kort och slår koden för fort, så alla siffror hinner inte slås in)
Han: Oj, nu var du allt lite för snabb.
Jag: Ja, den hann visst inte riktigt med
Han: Nej, den är ungefär lika seg som en efterfest efter en festivalkväll
Jag: Haha, ja det är tydligt.
(tillslut fungerar det och jag kan betala)
Han: Haha, sådär varsågod. Hoppas du får en trevlig helg!
Jag: Det ska jag ha, tack så mycket!


Mer sånna gubbar till sverige tack.

smekis

jag har fått ett nytt smeknamn. svamp-anna är det. och det har ingenting med könssjukdomar eller tår att göra. det lovar jag. men svamp-anna känns ändå inte så fräsch, så jag tror jag håller mig till anannan. eftersom det är så mycket coolare, mhm :-)

brrrr

Jag tog årets första dopp i sverige idag med min brorsa. Benen domnade av, hjärnan frös till is, kroppen skakade av köld. Var det värt det? Nej.

Jag ska börja lyssna på vickan och aldrig mer bada i sverige igen. Kanske. Men när man ligger i solen och råsteker så är det ganska lockande att hoppa i vattnet faktiskt. Det var ju iallafall skönt efteråt, försöker jag intala mig själv.

this afternoon

idag fick jag en smärre chock då jag kom in i mitt rum efter jobbet. varför? jo jag städade igår och hade hunnit glömma bort hur mitt golv ser ut. jag var beredd på att jag skulle titta in i ett rum fullt med kläder, papper, smycken, skräp, fruktskal osvosv.. men istället möts jag av.. ingenting. då förstår ni min chock. jag kan andas igen också. äntligen. och vet ni det vad det bästa av allt är? jag har bara min själv att tacka.

förresten är jag pigg som en glass (piggelin alltså) nu. jag som till och med hade sett fram emot lite sömn. ja, se så det kan gå ibland.

;-*

hejdå

nu ska jag jobba. när jag kommer hem ska jag sova, som aldrig förr. ungefär lika mycket som jag sov på arlanda efter en hel vecka på kreta. då förstår ni hur mycket det faktiskt är. jag längtar redan efter en ljuvlig sömn :-)


01.06

en grubbling. igen. jag vet att jag inte borde dela med mig av mina dumma tankar, men här kommer den ändå. kanske alltid är någon som uppskattar mina visa ord.

varför säger man "vad lovar dom för väder?" "imorgon lovar dom solsken och 20 grader varmt i norra norrland". väderprognoserna stämmer nästan aldrig, så varför säger man då lovar?

egentligen borde man fråga

"vad tror metrologerna att det blir för väder?"
"dom säger att det ska bli sol."
"jaha okej, regn alltså"
"jo precis."


jag är i ett litet rus nu. lyckorus kanske det kallas. eller vad vet jag. ska försöka sova. jag har 8 härliga och helt underbara sovtimmar framför mig. det känns som guld.




så det så

jag vill dricka alkohol. hej och hå.
men jag sparar mig faktiskt, mhm. fattar inte ens varför. jag har råd, jag har dricka, jag har vänner (eller iallafall bella & linnea) som vill dricka med mig, jag har åldern inne, jag har allt som krävs. det enda jag inte har är ledighet. så jag sparar mig. nu ska jag sova istället. ganska ruttet. men vad gör man när väckarklockan ringer 08.00? jo, man kliver upp som den duktiga flicka man är. ibland blir jag så stolt över mig själv när jag står över mina lustar. godnatt!


godnatt jossi (och några till)


inge kul alls faktiskt

jag försov mig imorse, så jag hann inte äta min älskade älskade frukost. det fick mig att tänka på alla dessa människor som inte äter någonting på morgonen. min fråga till er är, hur (i helvete) överlever ni? :-)

jaja, vad ska jag annars ta och säga denna underbara dag? iiiingenting faktiskt.

förrutom att jag mår finemang. här får ni även en bild på hur jag kände mig imorse. 



mhmm

här sitter jag. jag har bull-papper bredvid mig och det luktar sjukligt gott. tyvärr är bullarna redan uppätna av linnea så jag sitter mest här och frestas. jag ska gå och lägga mig nu istället och drömma om frukosten. jag älskar frukost. tjohejsan!

det negativa med att ha körkort

jag måste tvätta bilarna. ibland. det är ruggigt synd om mig. ni som har bra syn ser nog på mitt ansiktsuttryck hur roligt jag tyckte att det var denna gång. mamma lånade ut sina skor "ja, så du inte blir blöt om fötterna" (tack mamma) och myggen åt upp mig och mina ben bara för att jag var så dum så jag tog shorts. det var inte så roligt att tvätta bilen. men ren blev den, ta mig tusan vad duktigt :-)






halva jag


lilla hjärtat

när allting går dåligt. när allt känns jobbigt. när humöret är nere i botten. när man inte har en person som tröstar en. då känns det iallafall skönt att ha en person som man kan skylla all skit på.



och på tal om skit så hatar jag all elektronik för tillfället. min "vanliga" mobil laggar sönder (inte så konstigt efter toa-bad, balkong tappning osv..), min gamla mobil som jag är tvungen att ha just nu är dum mot mig. plus att den är tjock som en gris. min vanliga mobil är smal och fin. jag kan ha den i min bh utan att det syns när det är festivaler. om jag skulle ha den gamla mobilen i bhn så skulle ena bröstet se mycket större ut, det är kanske inte så fint. så jag saknar min vanliga mobil. om du läser det här, du är bäst, snälla börja fungera igen. det har inte varit meningen att såra dig. jag lovar att jag aldrig kommer svika dig igen. aldrig :-)

hei

jag har klippt mig idag. sen har jag köpt två klänningar. det är samma modell, men eftersom dom var så fina var jag tvungen att ta en av varje färg. och mamma betalade. jag känner mig som en riktig diva idag. och bara för att jag är en sån stor modebloggerska så ska jag lägga ut två bilder på mina nya kläder. eller också inte. hihi katjing!  


oh vilken härlig dag, lalalala la la la

imorgon är jag ledig, så nu kan jag äntligen måla mina naglar. som jag har längtat.
jag åt hemmalagade köttbullar till middag idag också. mitt liv är mycket bättre idag.



åttonde i sjunde

det mesta har gått åt pipsvängen idag. så jag tänkte bara avsluta denna ruttna dag med en smiley. och sen hoppas vi på en finare dag imorgon.

=)

sådär. nu känns livet lite enklare. tänk vilka underverk ett leende kan göra för världen. godnatt.

vickan säger att du suger balle

men JAHA. idag är jag på väldigt bra humör hihihiihiihi. här kommer ett skämt (ta inte illa upp alla michael jackson fans) jag tyckte det var ganska kul.

jag: idag är det michael jacksons begravning
jeppe: ja, jag hörde att han inte skulle kremeras
jag: nähä varför inte det då?
jeppe: för att han består av 86 procent plast
jag: haha jaha?
pappa: ja, så han ska smältas ner istället, så han kan bli legobitar som dom små pojkarna kan fortsätta leka med.


haha, lite kul får man väl ha trots att det är sååå tråkigt.



godmorgon moln

jag har träningsvärk sen jag packade upp varor på jobbet igår - INTE okej. kanske är det dags att börja träna seriöst? men nae, det ger inget resultat och är så sjukt jobbigt så det känns inte värt det.

jag sov 17,5 timmar inatt - HELT okej.


when the drugs don't work nomore you get high on life

jag läste nyss att det är vetenskapligt bevisat att man blir dum i huvudet av semester. tur för mig att jag inte är ledig då, så jag får behålla mitt otroligt höga iq (eeh). tyvärr finns det ju massvis med andra saker som gör personer dumma i huvudet, men det är smällar man får ta. mitt bra humör är på en farligt hög nivå för tillfället också, snart kanske jag kraschar ner i skiten. nej inte på sommaren. nu ska jag gå och njuta av mina vänner (misstolka inte) hejdå!






hejrå

mössa - check
macka - check
vin - check
filt - check
fiskespö - check
cykel - check
gott humör - check
goa vänner - check

jag måste rusa iväg nu. det blir fiskning, lite förtäring av alkohol, babbel och sedan en övernattning i en stuga i skogen. vad passar bättre en sval natt i juli? ingenting.

det här hade varit gott nu


fötter

här sitter jag. med massvis med olja, plastpåsar och strumpor på fötterna. och en klocka som visar på en alldeles för sen tidpunkt. imorgon när jag vaknar kommer jag var trött. men fötterna kommer även att vara väldigt lena. gudomligt. tog en fin bild på mina fötter också, så ni får se exakt vad det är jag pratar om. bör testas hemma, eftersom det är underbart. och på tal om fötter så ser ni min fina mysis som ligger och steker på min lampa. han är söt och har magneter på sina fötter, så han kan sitta fast lite varsomhelst. coolt, tycker jag. godnatt!


hund

godmorgon! idag tänkte jag ge lite kärlek till en väldig speciell man. han har gjort två fantastiska låtar. I know you want me och Krazy. dom är galet bra. han är galet bra. hans namn är pitbull. grr. helst av allt vill jag bara tillbaka till kreta när jag hör dom här låtarna. men jag får väl nöja mig med hettan på jobbet. sen hoppas jag på åska idag. förstå vad mysigt.





fylleminer (skoja inte)







det är detta alkohol gör mot våra ögon/ansikten/kroppar/sinnen. undra hur våra öl-miner ser ut? nu får jag sluta driva och faktiskt gå och lägga mig. detta är egentligen bara tragiskt. men den nedersta bilden som bella hade knåpat ihop, gjorde ändå min dag. skrattade i flera timmar. nej nu överdriver jag. men minuter iallafall. tack tack och godnatt.

liiite roligt

ni vet låten chris brown - forever. i början av låten sjunger han ju såhär

it's you
and me
blabla bla


jag har börjat tänka på det nu.. och kommit på mig själv. jag sjunger ju så innihelvete fel. jag sjunger alltid

is you
in me?


det är ju skrattretande. vart får jag allting ifrån? om det inte hade varit så fult så hade jag nästan skämts för mig själv. nåja nåja, livet är inte lätt när man är tung. som jag brukar säga.

snabbis

ni kanske undrar vad jag gör på dagarna? svaret är enkelt. jag jobbar lite. jag sover mycket. inatt sov jag 7 timmar. natten före det 12 timmar. och natten före det 14 timmar.
jag. är. trött. konstant.

sen har jag tänkt på en sak. om någon skulle säga "jag älskar dig" skulle jag ta det personligt och bli väldigt glad. men om någon skulle säga "i love you" hade jag inte tagit det på samma allvar. ibland går jag runt och funderar vad det beror på...

annars då? jo, hittade en rå-ful bild på en tant på blogg.se's startsida. haha, kunde inte låta bli att småle för mig själv och hoppas att jag inte blir lika vidrig då jag blir gammal. jag var tvungen att printa och här har ni denna bedårande varesle. hihi tummen upp!


RSS 2.0