-

nu har min riktiga jobbperiod börjat. jobbar i 5 veckor. under dessa veckor är jag bara ledig 6 dagar, så mesta dels jobbar jag mån-lör. dock klagar jag inte, för cash is king som alla vet. jag är mest glad över att mitt rehab har börjat. förhoppningsvis. hehe. sen hoppas jag att vickan, bella och linnea följer i mina fotspår. annars vet jag inte hur det ska sluta. för dom. inte för mig.

HEJ HEJ HALLÅÅÅ

min väckarklocka ringde 04.45 imorse. det är inte ens mänsklig tid att stiga upp. dock gick det kalasbra och jag tog mig upp efter bara en snoozing. japp, så nu vet ni det också. jag har förresten äntligen hittat en älskling. det är en hängmatta ungefär, och det är det bästa jag varit med om. jag ska inte säga hur skön den faktiskt är, men bella vet min beskrivning och den är inte dålig. så efter jobbet har jag legat ute och rååååå-chillat. jag är ledig både imorgon och på söndag. jag tror inte ens ni förstår hur lycklig jag känner mig. michael jackson dog idag också. så tråkigt. jahapp. mmmhmm. hejdå stekers!



schtek på altanen

mmmmm

jag har börjat äta jätte mycket fil. fast jag inte ens tycker om fil. men jag gillar att äta det.
det är samma sak som att jag tycker om att äta gröna vingummin. fast dom smakar kräk.
väldigt konstigt helt enkelt.



godast: röda
näst godast: svarta
bäst: blanda svarta och röda

livet ÄR faktiskt bra

inte ett moln som skymmer solen. inte en enda jobbtimme idag. inte en enda vän att prata strunt med. inte en enda mamma som kommer med kakor. inte en enda dålig känsla i kroppen.

har suttit ute på altanen hela dagen. solat, läst en bok, smsat lite, lyssnat på musik, ätit lunch, haft kvalitetstid med mig själv helt enkelt. jag mår som en gud. nu ska jag gå ut igen och måla mina naglar.

en tanke som slog mig när jag satt ute och solade, och fick lite för mycket tid för att tänka, var:
minns ni när fotogalleriet bytte namn till pixbox? jag lovade mig själv att aldrig någonsin kalla det för pixbox, utan hålla fast vid fotogalleriet. tiderna förändras, det är då ett som är säkert.

nej nu ska jag fortsätta ge kärlek till solen istället. den enda varelse som får min kärlek i sommar. eller?


många alternativ, inga saker.

- norrbottensring
- svart tunika
- hörlurar till mobilen

dessa tre saker är totalt väck. borta. kaputt. försvunna helt enkelt. efter greklandsresan har jag aldrig sett dom igen, och nu börjar jag bli ledsen på riktigt (nästan iallafall). jag trodde sakerna skulle komma fram när mina kära vänner packade upp sina resväskor, men ingenting har hittats. det finns fyra alternativ, som jag har klurat ut, på vart dom kan vara.

första alternativet: dom ligger inne på hotellrummet i någon vrå, som vi glömde leta i. (ganska osannolikt eftersom vi letat i vaaarje vrå innan vi for)

andra alternativet:
dom är i någon av mina vänners resväskor, det är bara det att mina vänner inte har orkat leta, men ljuger och säger att dom inte hittar dom. (ganska troligt. men ändå inte.)

tredje alternativet:
städerskorna har helt enkelt tagit dom. som minne. eller vafan som helst. (ganska troligt det också. vem vill inte ha dessa fina saker, är ju frågan?)

fjärde, och sista, alternativet: jag har helt enkelt tappat sakerna då jag varit full. (tyvärr det mest sannolika alternativet. men om jag tappat tröjan när jag var för full, då blir jag rädd för mig själv!)


så nu har jag tre alternativ på vad jag kan göra härnäst. antingen så väntar jag, och hoppas, på att dom någon gång ska komma fram. eller så får jag helt enkelt acceptera att dom är borta och försöka leva ändå. eller så accepterar jag det inte och köper nya saker. och blir cirkus 700 kronor fattigare.

klockan är för mycket för att fatta detta beslut nu. vi ser vart livet bär!

ord

det värsta du kan göra
är att smeka samtidigt som du slår

sommaren är kanske här

sol på dagarna- check
mygg på kvällarna- check

jag tror det börjar bli sommar på riktigt nu.


en hög



6

pratade om sex och sexpartners för ett tag sen. en person sa detta: "det är klart att man får ha sex med hur många man vill, men det är ju fortfarande smutsigt om man har det med många. det är samma sak som att man skulle bada i lera, man kan ju göra det om man vill, men det är fortfarande smutsigt."


haha, väldigt rolig liknelse, men jag kan inte hålla med. jag tycker inte det är smutsigt någonstans om jag ska vara ärlig. bara man gör det med stil, ni förstår vad jag menar. om man har lust får man väl ha sex med hur många man vill. och jag tycker faktiskt inte att det är värt att bry sig om andras lustar.

tänkte bara påminna er om att jag inte pratar om mig i det här inlägget, utan personer i allmänhet. att man kan bry sig om sig själv lite mer, istället för att klanka ner på alla andra. ville bara säga det, för jag tycker folk har en förmåga att glömma bort det.

och nu blev min blogg helt plötsligt väldigt sexig, så det är bäst att sluta innan det går för långt. hej pa h ejpa!

i'm walking away from troubles in my life



juste, bilderna

inte så väldans roliga kanske. jag tycker iallafall att dom är mysiga. och det är huvudsaken.


jag och bella tog en LK-bild. dock blev den inte lika sexig.. haha


jenny & linnea softar


jag och vickan skär kött






grillar. det var varmt som saaatan, om ni vill veta



bella bara drack och drack. HELA KVÄLLEN.



jag hittade en öl-affisch som jag var tvungen att visa min coolhet till. eller..?



väldans söta (bella har lärt sig att man ska blunda på bilder om man är full så dom röda ögonen inte syns, klokt.)



var på väääldigt bra humör hela kvällen (y)



hann måla lite passande rosa nagellack också. kanske ska passa mig för rosa så jag inte ser ut som en liten barbie? men det är nog ingen chans ändå. he



åt en portion till. var hungrig HELA tiden. är hungrig hela tiden. vart försvinner maten?



myser på bellas balkong




hej säger jag och vickan



b to the ella


myser ännu mer


och som vanligt slutar midsommar i en trapp.. fråga oss inte varför, men vi gillar't



det var allt för mig. tack och hej =)

bacon

äter man mycket bacon när man är singel?
är det någonting jag borde veta om kanske. när man varit singel i 18 år. inte äter jag väl mer än bella, eller? vem äter ens bacon förresten? typ ingen. förrutom till potatisbullar då. då är det gott.




happy mittsummer

midsommar var verkligen heltrevlig (om det finns något ord som heter så). vi gjorde mat och sen satt jag vickan och bella mest på balkongen och löste de stora världsproblemen. det är så en midsommarafton ska gå till, tycker jag. jag plockade 7 sorters blommor på vägen hem och la huvudet mot kudden kring fem. tyvärr så drömde jag bara att jag blev sliten i köttstycken av en massa monsterhundar på en fest ute i skogen och att jag hade sex med en väldigt stor (men snygg) kille inne på willys. jaja, antingen så är väl monsterhundarna eller willysmannen min framtida man. låter ändå helt okej. bilder kommer senare. kanske. ha en bra dag.

gla misommar

nu säger jag bara glad midsommar till alla. och så hoppas vi att det blir en riktigt mysig kväll!

dagens ordspråk måste nog bli:
alkohol löser inga problem, men det gör fan inte mjölk heller.



hehe, ha så kul ikväll!


vickan är morgonpigg, det är inte jag.

jag gav vickan tillåtelse att väcka mig imorgon, och hon fick välja vilken tid hon ville. huu, jag är rädd för att mobilen kommer ringa omänskligt tidigt. börjar nästan ångra vad jag lovade nu. men sagt är sagt. och kommer aldrig igen. bäst att sova nu då, så jag iallafall får några timmars sömn.

och imorgon är det midsommar. väldigt mysigt. godnatt godnatt!

lustigt

allt jag har att bjuda på ikväll är en konversation mellan mig och bella på msn. klockan är kvart över tolv och jag har fortfarande massvis med saker kvar att göra. eller duscha och måla naglarna. men det tar alltid en sån jäkla tid, så nu måste jag hoppa i duschen om jag ens ska bli klar innan midsommar är över. tjohejsan!

bella: har du lekt färdigt med *pip*?
jag: mmmmm   
bella: i like 
bella: vad gjorde ni då ?
bella: smorde in varandra ?
jag: jag smekte han lite och smorde in han
jag: men nu får han gosa med sig själv ett tag
bella: jaa, dom brukar ju vilja vara för sig själv efter det är klart  
jag: precis! och vila lite
jag: sen steker vi imorgon istället
bella: han är säkert lite utmattat
bella: jaa, då fortsätter vi proceduren , men då är även jag med
jag: mm, det tror jag han gillar     


vi bah mmmmmm


väldigt vackert väder va

märkte att jag har tappat en pytteliten flisa i min framtand. jag tror stina råkade slå upp en glasflaska i min tand på skolavslutningen, men jag har inte märkt det förrens ikväll. jag minns att det gjorde riktigt ont, men att jag bara kände efter så tanden satt kvar, och det gjorde den ju, så varför gråta? ha-ha. nej så illa är det inte. men mamma ska ringa tandläkaren imorgon, så hoppas vi dom kan fixa tanden. kanske man skulle be dom såga av mina huggtänder samtidigt? ingen dum idé, ska tänka vidare på den.

men nu ska jag bege mig mot snarklådan. godnatt. sov gott. dröm fint. 

LA BOMBA

dagen är riktigt bra idag. att jag har fått stå i disken hela dagen på jobbet, och att det var disk hemma när jag kom hem, det drog inte ner mitt humör det minsta. jag tänkte bara på lite rumba så log jag igen, och livet kändes lätt. kul att ha denna känsla i kroppen.

piss på luleå, puss på kreta hihi

jag vill ha någonting som känns. nu. på kreta kändes allting. temperaturen. solens värme på dagarna, som fick mig att känna att jag levde. vattnets kyla. precis som jag ville ha det. såren på benen kändes kanske inte på kvällarna, men på morgonen när jag vaknade, nog fan kändes dom. skratten kändes, ända in till hjärtat. allting var så fint. det som kändes mest i hjärtat var människorna. det som kändes mest i magen var spriten. men en sak är iallafall säker, allting kändes på kreta. och jag vill tillbaka. det ända jag känner i luleå är ett sötsug.


luleå är grått.

hoppsan

eldigt
väldigt
eländigt


nej, toppen!


och här kommer lite bilder från skolavslutningen
kvällen började med sura miner såg det ut som, men jag blev gladare och gladare, det är ju tydligt...



kikarn & badass


gojohanna


johanna myser mycket. jag och hanna myser lite.




otroligt misslyckad hoppbild! och jag ser din smärta hanna, haha...



SKÅL!



jag chillar. johanna rockar. hanna kikar.



kameran var också inne i dimman


thumbs up för kvällen!


kanon, nu fick ni se det också. gu va rolit. tackar även ellis kamera för dessa vackra foton. 

hejdå

jag fick jobba i vecka iallafall. jag älskar det här jobbvädret. nu måste jag rusa, tjing.

tidsångest

jag finner inga ord. vickan berättade nyss för mig att det är midsommarafton på fredag. NU på fredag. KAN NÅGON STOPPA TIDEN? för jag hänger verkligen inte med!!
det är 15e juni imorgon också. vi har alltså redan sprungit hälften av vägen in i juni månad. det är svårt att balansera mellan tryggget och panik nu, som lasse så vackert hade sagt.


 simma lugnt

isolation is not good for me

här kommer låten just nu. låten med stort L. Låten. the song. njut.

I'm sitting here in the boring room 
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder




I'm not scared of dying I just don't want to

när det regnar känns det som att det aldrig någonsin mer kommer bli sol. jag fattar knappt att solen existerar då det regnar. det är samma när det är sol, fast tvärtom. då känns det som att inget moln i världen kan försöra det fina vädret. tyvärr så kommer det moln iallafall. det är så det är i sverige. ikväll ska jag bada bastu och tillbringa lite kvalitetstid med mig själv. imorgon jobbar hela världen förrutom jag, så då ska jag också vara ensam. ensam med mina underbart fina tankar. och en bra bok. det låter faktiskt inte helt fel det heller. hare finemang!



jag och stina på skolavslutningen.
vi ville ha en puss, men var för ful(l)a. så det bidde inge

ccc (hehe)

glad sommar!!

allting känns väldigt overkligt nu. att vi inte längre kommer vara tvåor känns mysko. och jag har fortfarande inte fattat att jag inte kommer träffa hela klassen på måndag. för vi har sommarlov nu. drömmer jag eller?

ikväll ska vi sitta i våran lilla bubbla här i bensbyn och stänga ute omvärlden. det är väldigt bra. sommarlov är en sån fin känsla på något vis. jag gillar't.


en bild räcker

jag har kommit på att det blir alldeles för jobbigt att lägga upp bilder här på bloggen. och som ni vet så är jag ganska slö, så bilderna kommer att finnas på facebook. här ska ni bara få se en bild som faktiskt säger ganska mycket. typ en miljon ord. titta och njut, för det gör vi.


boom boom pow

bilderna från kreta kommer strax. tillsvidare kan ni få se en bild. denna bild visar mina nya fyllemin som jag uppfann på kreta. jag har säkert 100 bilder där mitt högra öga kisar på det här sättet. ganska komiskt. men jag gillar ändå den här bilden. den är så ful. och så full. jag tror hela kreta var full denna kväll. inget skämt. nu ska jag packa upp min resväska och hälsa tusen kilo grekisk sand välkommen till sverige. hoppsan hej!


KRETA 2009

det här har varit en helt tokig resa! sjukt är ordet. vi har haft det helt underbart.

tänkte uppdatera med lite bilder senare, men nu blir det uppdatering med ord istället.

solning, badning, salt i ögonen, soluppgångar, max 3 timmars sömn varje natt, sjukhusbesök, klagomål från hotellet, lite för hög sång, linköpingskillarna, flens (haha), jagad av vakthund, hoppa över hotellgrindarna, dans, skratt, , sex on the beach, ouzo, skrapsår på knäna, teguila laybacks, strandparty, vattenmelon, massvis med trevliga människor, fotbollsmatch, världsbra musik, snygga killar, dans, dans och dans och såå vidare. jag kan hålla på i en evighet. jag älskar den här resan. jag kommer aldrig glömma. någonsin.

jag tror jag är ganska risig nu faktiskt. eller rättare sagt, jag vet att jag är risig nu. vi har inte ens haft tid att tänka på att man kanske är hungrig eller trött, för vi har haft fullt upp. jag var så trött idag när vi åkte från arlanda till kallax att jag inte ens minns när planet lyfte. för jag hade redan hunnit somna i flygstolen.

men jag har saknat mjölk litegrann. på tal om bananer.
och hur tror ni det kommer bli att festa i luleå nu när vi jämför med hersonissos? njaaaa... trots allt är jag fortfarande sugen på att festa. får vi aldrig nog eller?

nåja, bilder kommer inom en snar framtid!

tjena tjena mittbena





RSS 2.0