mat

Vi ska äta enchiladas till middag. Väldigt gott. Eller, om jag ska vara ärlig så har min lilla svenska familj aldrig ätit det förrut, så jag vet inte om det är gott. Men det låter gott iallafall, och det är ju viktigt. Äh, hejdå.

dagsljus är så fint

Jag sprang ut i garaget och startade om modemet för ett tag sen. Då hade jag en vit tröja på mig. Av erfarenhet vet jag att vita saker alltid brukar se gula/smutsiga ut i jämförelse med snön. Men min tröja var vitare än snön. Fattar ni hur vit tröja jag hade då? Nä nu när jag har hunnit informera om det så måste jag sticka. Ska åka den älskade byabussen. c ya!!


tjugotvånollett

Spinpumpen var grymt jobbig. Jag snurrade inte åt vänster speciellt många gånger när man inte fick. Och pumpen var bra. Jag kände mig kanske lite svag när jag hade 8 kg på stången och en kille bredvid mig hade kring 30....... men det är sånt man får ta när man är klen.

:|

Klockan 19.00 ska jag gå på spinpump. Börjar fundera vad jag har gett mig in på....... Spinning är världens tråkigt och jobbigaste. Men jag har ett litet knep. När intruktören säger att man ska öka motståndet, så ska man ju skruva den där ratten till höger, men vill ni veta en hemlighet? Jag brukar skruva åt vänster ibland (okej, typ alltid) Men inte idag serrni, nä nu ska jag banne mig kämpa.

fint

Sitter och chillar. Det är helt stört ljust i mitt rum. Hade varit optimalt om det hade varit 25 plusgrader istället för minusgrader. Såg två rådjur som skuttade iväg från gården när jag kom från skolan. Jag önskar att dom skulle förstå att jag är jättesnäll och att jag hade bjudit på knäckebröd eller frukt om dom hade stannat kvar.




helo

Hanna säger: knulla mig på annas säng
Stina säger: Snipporna våra suktar efter mycket idag
Sandra säger: Jag älskar vickans kamera

Dom är så mogna mina vänner. Nu drar vi till piteå och badar lite. Önska oss all lycka.








halo

Jaha. Alltså. Ja. Min dag har varit bra. Mer än så behöver ni inte veta. Flörtis. Imorgon ska jag bada. Det ska bli kul. Kom just på att jag skriver som en människa som inte riktigt har alla indianer i kanoten, om man säger så. Men vem bryr sig. Jag var förresten pigg klockan sex imorse, men tvingade mig att sova till klockan 9. Steg upp efter lite drygt 13 timmars sömn. Oj, nu är visst klockan slagen för idag. Ses.


min fina dag

När jag satt på bussen imorse var jag less och ville sova, men några tjejer pratade (läs: skrek) väldigt högt. Då skrev jag några meningar på min mobil som sparades i mitt utkast. Det blev en lista tillslut. En lista på saker jag inte riktigt gillar.

- personer som pratar högt på morgonbussen (såklart)
- när jag måste byta buss vid bensbyskolan
- när bussen åker ner till björx för att hämta elever
- när bananerna är slut hemma
- när man sitter med en person på bussen som man inte känner speciellt bra, men ändå är tvungen att utbyta några ord med 
- när man har uteidrott på skolan
- när man har uteidrott på skolan när det är snöstorm och kallt
- när mascaran nästan är slut
- när det är en riktigt dålig intruktör på ett träningspass på gymmet
- när man har så lite batteri i mobilen att man inte kan lyssna på musik


Sen somnade jag. Jag vaknade inte förrän tjejen som hade pratat högst av alla skrek på busschaffören eftersom han inte öppnade bakdörren. Tillslut öppnade han dörren och tjejen gick av. Han råkade dock stänga dörren lite för fort, för jag hörde ett skrik och förstod att hon inte riktigt hunnit gå av bussen innan dörren klämde henne lite. Rätt åt henne tycker jag. Jag tror att busschaffören var lika less som mig. Man ska faktiskt vara tyst på morgonbussarna. Och om man inte klarar av det så är det tillåtet för busschaffören att råka klämma personen i fråga i dörren. Inget fel tycker jag. Och det räddade min dag.

en liten pärla

Andas lite i tomrommet som blev över. Vi hörs någon annan dag då jag känner för det. Nu ska jag försöka sova. Sen får jag se, om jag har tur kanske jag råkar försova mig till imorgon, men annars ses vi väl på skolan. Jippie. Godnatt alla fina, alla fula, alla fulla och alla nyktra.

världens finaste

Jag visste inte att det kunde göra såhär ont.


ye

Hallihallå. Jag är mätt. Var nyss på afterwork med mina päron. Det känns nästan lite misslyckat. Som, Hej jag heter Anna, jag har varken några jobbarkompisar eller något jobb, men jag är iallafall väldigt hungrig så jag hade uppskattat att få lite mat. Det var jättemysigt iallafall. 99,9% kvinnor och 0,1% män. Och nu när jag ändå är igång att berätta om mina fina stunder här i livet, så kan jag säga att jag fyller 19 år om exakt en månad. Det, om något, kommer bli en fin stund.

åhnä



Har historiaprov på 40 minuter. Hoppas jag slipper den där känslan.

sista

okej, nu slog det mig igen... vem försöker jag egentligen lura? Jag är livrädd för spöken. Och om det börjar låta mystiska ljud i huset när mamma och pappa är borta kommer jag antingen dö eftersom hjärtat slutar slå pga rädsla, eller så kommer jag ta självmord för att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och nu ska jag sluta skrämma upp mig själv. Det är fortfarande många veckor kvar innan det är påsk.

intalning nu

Insåg just hur patetisk jag var när jag skrev mitt förra inlägg. Det är väl självklart att jag vill bo ensam hela påsklovet. Hade kanske inte varit så kul om det började spöka just då, men det får jag väl klara. Inte för att jag bryr mig om några sketna spöken heller, för den delen.

bu

Jag tror att det spökar i mitt hus. Tvättkorgslocket har slagits igen av sig själv, det har låtit som att någon har stått och diskat i köket, men ingen var där. Idag var det fotklamp och brak på bron. När jag nästan var påväg att packa mina saker och flytta från det här huset, plingade det på dörren och det var bara en kille som presenterade sig och sa att han kom från viasat..... När man inte trodde att det kunde bli värre, typ.

Vill i alla fall inte bo ensam hela påsklovet. Det var mest det jag ville säga.

hei

Snoozade 8 gånger idag.

see you

Hade velat vara på Pandora nu. Hade velat träffa Jake sully. Hade velat vara Neytiri. Bli lite kär. Hade velat att han sa jag ser dig. Hade velat svara jag ser dig.




gangsta 4 life

Jag inte tid att skriva just nu. Hanna ligger och väntar på mig i sängen. Bäst att inte göra henne besviken. Vi hörs senare kompisar. Hanna tvingar förresten mig att lyssna på rihanna............ Jag vill dö. Nä okej, hon är ganska bra. Både hanna och rihanna. Ja. Så kan det vara.


(jag: säg vad jag ska ha för rubik
hanna kollar på mig väääldigt länge
hanna:gangsta for life, hahahahha, med en fyra

Hon tycker det är kul eftersom jag inte är gangster tydligen, förstår inte riktigt vad hon menar? Men okej. Oj nu pratar hon om jakobinerna, DAGS ATT DRA!)

kul

Coolt att Kalla tog guld. Och jag måste medge att det var ganska spännande. Imorgon ska jag till piteå och komma på vad jag ska bli när jag blir stor. Något i den stilen iallafall.

oa

Såg en bra mening idag. Den som står med båda fötterna på jorden står stilla.
Skön kväll skulle man kunna säga. Tråkig skulle jag vilja kalla den. Och på tal om Kalla, nu är det tydligen OS i skidor. Ska du seeeeeeeeeeee? ropar mamma. Jag kommeeeeeeeeeeeer..... säger jag. Det är tydligen viktigt det här.


glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag!
Och för er som undrar så har min dag varit helt perfekt. Jag har kört skoter med min pappa. Åkt skridskor runt stan med stina. Nu ska jag träna. I ett grått linne. Det kan kanske bli en aning pinsamt om jag svettas jättemycket. Spännande. Jag ska avsluta denna kärleksfulla dag med en semla, sen en varm bastu (hade blivit konstigt om den var kall...) och en renbäddad säng. Uuuuuunderbart.

Och ta det lugnt inatt, alla kära människor.


godmorgon, verkligen

Idag har jag
vaknat
tvättat ansiktet
ätit frukost
kollat på när mamma bakar semlor
läst i en bok
och påbörjat att måla mina naglar

Fattar inte ens själv att klockan bara är elva. Vad har hänt med mig och min morgontrötthet? Förresten är det helt otroligt fint väder!!!!!! Undra om jag ska ta en romantisk promenad med mig själv, åka skidskor i min ensamhet eller att jag och solen tar en dejt på skidorna i skogen. Tillåt mig att fundera ett tag, det är ju trots allt alla hjärtans dag...


he he
hejdå

hallihallå

Jag blev medlem i en grupp på facebook som heter Ironi. Den hade bara kring 75 medlemmar, men passar mig perfekt. Nu ska jag förresten gå och sova. Jag har försökt hålla mig vaken så länge som möjligt. Tänkte att man kan ju faktiskt inte gå och lägga sig klockan nio på en fredagskväll. Men elva är ok. Sen imorgon ska jag jobba. Det ska bli så sjuuuuuuuuukt kul. Okej, jag var tvungen att skriva så med tanke på facebookgruppen. Godnatt mina barn.



hello

Nu ska jag umgås med min svarta mamma i vår fina soffa. Eller jag skojade. Nu ska jag umgås med min fina mamma i vår svarta soffa. Mysigt.

kram

Tackar för en fin dag. Verkligen. Nu har lillögonen just fått lite ögondroppar så jag ska lägga mig ner och sussa i bädden. Jag har förresten köpt en vårjacka idag. Och den är INTE svart. Har redan börjat få lite ångest. Men vad ska man göra. Någong gång i livet måste jag väl sluta använda svart svart svart svart svart... och grått.

orättvist

Det är jag och mina tre grannar som alltid står på busshållsplatsen och väntar på bussen. Mina grannar har jättemycket kläder och sätter sig alltid i snödrivan i väntan på bussen. Varje morgon önskar jag att jag också hade orkat ta på mig mina täckbyxor. Eller åtminstone tagit med mig ett ihopvikbart sittunderlag.


kväll




Fint väder på min promenad. Lite för djup snö. Men synd att klaga då allting annat var så vackert. Idag har jag förövrigt varit en helt utomordentligt duktig dotter. Jag har städat huset, mitt eget rum, gått ut med soporna, plockat ur diskmaskinen och lagat middag. Mamma sa att det säkert fanns någon baktanke med det hela och att jag imorgon kommer fråga du maaaaamma..... jo jag tänkte bara om jag kunde få...... Men då undrar jag, vad tror hon om mig egentligen? Ibland är jag faktiskt enbart snäll, utan någon baktanke. Förresten så märkte inte ens mina föräldrar att jag hade städat. Hur tacksamt är egentligen det?

mums

En fråga i kuriren.

Dricker du mjölk?
Mikael, 20, värnpliktig, örebro:
- Ja, en hel del. Mjölk är livets dryck.


åh..... vilken man!!


*

Det har kommit ut en ny kärleksskiva, eller vad man nu ska kalla det. Absolut love songs 2, heter den. Här är ett smakprov på låtar:

Celine Dion - My heart will go on
Whitney Houston - Greatest Love Of All
Mr Big - To Be With You
Toni Braxton - Un-Break My Heart
Daniel Lemma - If I Used To Love You


och sen kommer......

Erik Grönwall - Higher

Alltså...........? Är det bara jag, eller känns det som att erik inte riiiiiktigt passar in med dom andra låtarna. Herregud, det här är ju eliten av kärlekssånger och så är higher med. Och jag kan även tillägga att EMD- all for love var med. Vad är det här för kärleksskiva egentligen? Känns som att det blev ett litet fel på vägen. Eller två.

sweet

Har haft en fin dag idag. Fin på många sätt och vis. Ska avsluta den med lite lekar med skrikande barn och sedan ett träningspass som förhoppsningsvis kommer att göra ont. Visst låter det bra. Ibland gillar jag faktiskt mitt liv. Och jag tror ärligt talat inte att jag är ironisk i det här inlägget, men jag är inte säker ännu. Det är lite svårt att veta med mig ibland. 



klarttttttt

Sisådärja. Efter 3 veckor med ångest, 1 timmes seriös skrivning och 12548596 felskrivningar (skriver alltid religös istället för religiös!!!!) är jag klar med min religions uppgift. Den blev urdåligt, men det går inte att göra någonting åt. Skönt att den är borta från mitt huvud nu iallafall.


Hoppas jag får träningsvärk i magen imorgon. Hei.

bra och bra

Längtar till en öde ö. Då det största problemet är att foliet till philadelphia burken är lite svårt att få upp. Då man kan smöra mackorna och använda sina bara ben som underlägg. Då man sitter på en klippa en solig sommarmorgon och vet att man har hela dagen framför sig. Hela dagen till att göra ingenting.





Det har ändå varit en väldigt bra helg. En bra vinterhelg helt enkelt. Trots att sommarbilderna ser mycket trevligare ut.


äpple äppel

Ser ni märket på äpplet? Det är inget klistermärke, utan det är ett märke i skalet. Jag kan alltså äta upp märket utan att det blir äckligt. Hur coolt är inte det? Frågan är ju bara hur gammalt det här äpplet är med tanke på att det står Merry Christmas på det? ääääääääh. Det var ju gott iallafall, och coolt.



fint äpple


hehe


HEHE

godmornin

Lövskatan. Jag sov med en tröja, byxor, dubbla täcken och en filt inatt. Det är det här som får mig att tvivla på om jag vill bo i en lägenhet eller inte. Tänk om man köper en rutten lägenhet med 13 grader som medeltemp inne. Då dör man ju.... Och det hade ju inte varit så kul.

-

Hej. Snart ska jag åka buss. Sen ska jag träna. Sen ska jag duscha. Sen ska jag klä på mig igen. Sen ska jag gå på stan. Sen ska jag försöka skriva lite religion. Sen ska jag äta lunch. Seeeeeen börjar min första lektion. Visst har jag sagt att jag gillar busstiderna?

hell

Jag sitter i datasalen och fördriver lite tid innan min lektion börjar. Det sitter tvåor runt om mig. De håller på att koda HTML-koder och göra egna hemsidor. Undra om dom är lyckliga över att ha ett år kvar att datalektionerna. Jag veeeeet inte. Men jag tror inte ens dom förstår vad dom har framför sig. Jag borde kanske vara schysst och varna dom? Tipsa dom om att springa iväg, gömma sig, göra vad som helst, för att slippa dessa lektioner.

Nu ska jag göra något annat (läs: facebook).

hej jeh

Hejsan. Jag tänkte bara höra om någon ville bli tillsammans med mig? Gärna före det har hunnit bli den 14 februari. Det är alltså 11 dagar kvar, så ni har lite betänktetid kvar. Så vad sägs? Någon? Ingen?? Jaha.... ja.... Okejdå.... 


Förövrigt så åt jag helt sjukligt god mat idag. Det var potatis, fisk, sås, tomat, avokado, morötter, gurka, sallad och en hårdbrödmacka. Oj.... vad äckligt det lät nu. Äh det var iallafall gött.

vinter

Tog en långpromenad idag. Det var skönt.
Och lite kallt.


123

FYFAN vad bra det gick att leda barnen idag.
- Ni har varit jäääääv...kli..jäätte bra!
Det är gryymt svårt att hålla borta alla svordomar ska ni veta. Nästintill omöjligt faktiskt.
Ingen överdrift.



Annars då? Dagen har varit bra. En väldigt fin tisdag för att vara positiv. Dock har jag ont i nacken och det rinner jättemycket ur ögonen så jag hade lite problem att se TVn och förstå vem som verkligen vann paradise ikväll. Var det förresten bara jag som var tooootalt oberörd av finalen? (det är inte meningen att någon ska svara på det där) Jag som brukar gråta blev faktiskt lite besviken att det inte blev några tårar........ Ja hej och hå. Nu ska jag sova igen.

hej hej hej hej hej

Jag hinner inte ens slå på datorn innan mina ögonlock faller ihop och jag somnar. Det resulterar i att jag får otroligt mycket nytt att kolla på på facebook, väldigt många blogginlägg att läsa och jättefå blogginlägg skrivna på min blogg. Visst är det många som bryr sig? Nähä....


Nu ska jag faktiskt göra något vettigt. Sen ska jag sova. Jag bjuder på en fantastiskt fager bild på mig och mina 3 favoriter. MM. Varsågod.



RSS 2.0