borde vara lycklig nu

Hej. Igår hade jag mitt smink på mig i kanske 27 timmar i sträck. Min hy mår bättre än någonsin. Och det är inget skämt. Den är inte torr. Inte fet. Inte röd. Inte finnig. Bara slät och fin. Kanske jag ska börja ha smink 27 timmar lite oftare. Jag tror det. Förresten så har jag haft en helt sjukligt bra helg. Ska avslutas med lite träning och lite krubb. (Mycket träning och mycket krubb).

hej hallå

(Egentligen brukar det gå åt helvete när jag skriver blogginlägg före krogen, men vi tar risken)

Jag: åh..... jag har helt kort hår
Vickan: Ja... tjocka personer passar ju inte i kort hår... ELLER hahahaha jag menar inte så!!


MMMM, juste.
Vickan är taggad. Vi andra också. Eller vi kommer iallafall bli.

Vickan: JAG ÄR TAGGAD!!
Bella: *suck*, jag måste ta en till drink...........


JAJA NU KÖR VI. HEJDÅ.

-

Jag åt palt och drack vatten istället för mjölk till middag. Det är ungefär lika illa som att äta pannkakor med sylt utan keso till lunch på skolan. Nemen juste..... det åt jag ju också idag. Typiskt :)

äh

Jag började måla mina naglar nu. Nu kan jag inte ta upp geografiböckerna ur min väska. Vad tråkigt.

Hanna lovade mig att plugga idag på morgonen och efter skolan, men hon har bara suttit och spelat en massa låtar på hög volym från sin mobil och läst ur tidningen Glöd utanför skolsköterskan rum. Hon började till och med storlipa när hon läste att de ska sluta skriva Glöd. Jävla fjolla. Jag kan iallafall skylla på hanna om provet går åt helvete. Det är bra. Heja. (Och jag skojade bara om hanna och hennes tårar.......... Men det skulle lika gärna ha kunnat vara sant)

Nu ska jag veeeeerkligen inte sitta här nå mer.

godermorgon i denna stad

Idag har jag vattenfast mascara.


.

Mina högtalare brusar.

en låt

Alla skriver om stormen. Jag lyssnar på La Roux - Bulletproof. Jag hade lika gärna kunnat vara tjejen i den låten just nu. Gillar när varje ord är klockrent.



(Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet

I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in

Burning bridges shore to shore
I break away from something more
I'm not turned on to love
Until it's cheap

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet

This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof

I won't let you turn around
And tell me now I'm much too proud
To walk away from something when its dead

Do do do your dirty words
Come out to play
When you are hurt?
There's certain things
That should be left unsaid

Tick tick tick tick
On the watch
And life's too short
For me to stop
Oh baby
Your time is running out
I won't let you turn around
And tell me now I'm much too proud

All you do is fill me up with doubt

This time baby
I'll be bulletproof
)

ok

Antingen ska jag sova som fan imorgon, eller så ska jag träna som fan........... Eller så sover jag som fan först, och tränar som fan sen. Sen måste jag plugga också. Och jag behöver verkligen plugga som FAN. Nu ska jag sluta svära.

Jag är lite orolig över min egen arm. Ibland känns det som att någon har tryckt in en bläckpenna och en blyertspenna i min arm, samtidigt. Om ni vet den känslan? Nä, jag vet inte heller hur det känns..... Men det känns så som jag tror det hade känts om någon hade tryckt in en bläckpenna och en blyertspenna i min arm. Oroväckande. Eller inte. Men lite läskigt. Och på tal om läskigt lovar dom storm ute inatt. KUL. Och på tal om kul så är jag ledig imorgon. SKÖNT. Och på tal om skönt........ Nä okej, hejdå ha det bra svimma lugnt!

livet. inte

Det är alltid lika roligt när man har haft hål i 3,5 h för att komma på lektionen och märka att man bara ska få ett uppgiftspapper och sen få gå hem. Då känner man verkligen hur livet är värt att leva........................................................................ Eller, det är tungt iallafall.




Bra att vi inte hade någon svenska iallafall (försöker vara positiv)
vi ses.................................................

solen skiner allt är frid och fröjd

Nu är all min ilska som bortblåst efter ett PSI pass. Nu sitter jag och lyssnar på lite trevlig musik. Toppen - vad söt du är, ligger väldigt bra till. Den är såhär äckligt glad. Ni vet vad jag pratar om. Ja, herregud nu ska jag sluta skriva en massa skit. Ha det bra, eller dåligt, mig kvittar det. Men ni mår nog bättre av att ha det bra. Fast dock måste man få må dåligt ibland också. JAJAJAJAJAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa hejdå.

fruktigt

Jag var tvungen att köpa några speciella frukter igår. Så idag åt jag och mamma passionsfrukt, sharonfrukt, physalis och även kiwi, äpple och banan. Jag tänkte att det var ett bra sätt att ladda upp med lite energi inför en kommande vecka. Eller något i den stilen. Gött ändå.

hallå

Min nagel gick av igår och det gör ont. Sen är mitt lillfinger krokigt utan någon speciell anledning. Jag kan tycka sånt är ganska roligt. Nu taggar jag för att träna. Och gruvar mig för att duscha och schampoonera håret eftersom det kommer bli tjorvigt då jag inte kan använda mitt pekfinger.



hei

Jag ska aldrig mer baka chokladbollar på jobbet. Det är helt enkelt inte lönt. Första gången jag skulle baka det smakade chokladbollarna bränt (hur nu det är möjligt eftersom man inte ens ska tillaga dom). Den här gången blev dom så torra så pärlsockret fastnade inte ens när jag rullade dom i det. Så idag jag fick stå och pensla varje boll med kaffe och sen skynda mig att rulla alla i pärlsocker. Jag brände dessutom soppan idag så den kunde vi inte serva...... Jag blir så stolt över mig själv ibland. Nu ska jag bada jacuzzi med victoria och linnea. Bra avslut.

hei

Jag är less på mellanmjölkssverige. Mellanmjölkstänket.


Förresten börjar jag tro mer och mer på karma. Idag skänkte jag 10 kronor till katastrofen i Haiti och senare under dagen fick jag gå före en tant i kön på konsum. Jag kanske ska börja bli snäll? Eller jag menar snällare, såklart.


hjälp

Jag fick nyss ett sms som jag inte vågar läsa!!!!!!!
När blev jag 14 år igen?

ql

Hallihallå där ute i det blå
idag slutade jag före klockan två
imorgon börjar jag skolan klockan tolv
jag vill lägga mig ner och skrika på mitt golv
för bussarna från bensbyn är ju väldigt få
så trots att jag börjar 12 får jag ta åtta bussen ändå



Hoppas alla märkte att jag rimmade för jag kämpade verkligen för att få det bra (ok. 5 min). Jag önskar att jag kunde vara lika engagerad i skolan som jag är i att sova, äta, ta kort i webcamen, sitta vid datorn, fundera över oviktiga saker, måla naglarna, skriva i en hemlig bok, smörja in mig med godluktande krämer och se på paradise hotel. Då jävlar hade det gått bra. Nu sitter jag istället här och har skjutit upp min personliga loggbok till projektarbetet ännu en dag. Vi tar det imorgon. Jag har ju ändå 4 timmar att spendera innan skolan börjar.......... :):):):):)

hoppsan

Vi har som projektarbete att leda en barngrupp och ha aktiviteter för dom varje tisdag. När vi började vårt projektarbete var det 20 stycken barn. Idag var det 3 st. Det känns som att någonting har gått snett.................... Men jag vet inte.


skatt

Jag tror resan ner till stockholm var värd att göra enbart för att få ha denna i mitt badrumsskåp nu. Den är min kärlek. Och nej, jag har inte krämen i badrumsskåpet, den ligger här bredvid mig vid datorn. Men det låter ju mycket finare att skönhetsartiklarna förvaras i badrumsskåpet.

tjena

Jag längtar till sommaren. Då ska jag träna på att stå på händer ute på gräsmattan. Måste ta en vilostund nu. Jag vet är det är ohyggligt dumt, men min dygnsrytm är ändå totalt vrickad så det kan inte bli värre än såhär. Så nu ska jag sova ett tag. Sen ska jag göra en läxa (läs: se paradise hotel). Fin dag. Ciao.

tråkigt att vara brun och blond


hallå igen

Nu är jag hemma från the big city life. Det har varit väldigt bra. Och en sak som är väldigt bra i stockholm är att det är så mycket folk. Så trots att jag känner mig fulast i världen så är det garanterat någon som är fulare. Det gillar jag. Det är dock meningslöst att försöka vara nyttig på släktträffar. Det är helt enkelt omöjligt. Sen ska man inte busa upp 10 st barn så de tar en till fången och låser in oss på toaletten. Och det är ganska jobbigt att komma hem till bloglovin och märka att det är 140 nya blogginlägg att läsa.

Annars är allt kanon. Jag har mått helt fantastiskt bra.
Imorgon ska jag börja träna!!!! (............................)


ses

19.25 lyfter det lilla planet mot den stora huvudstaden. Ska bli grymt att få träffa mina fina kusiner och mostrar. Grymt att gå på dop. Även grymt att flyga. Jag älskar att flyga. Grymt att gå på stan i stockholm också. Och att jag ska äta pizza till middag.

Jag är lycklig. Hörs på söndag!



hej och hå

Jag ska fara och rida strax. Jag. Vickan. En snäll häst. En galen häst. Jag ska rida den snälla hästen. Han heter Hakuna Matata. Han är tjock och söt. Det här kommer bli kanon.

jnkpng nvrstt

Mamma ropade att jag hade fått en tidning om Jönköping universitet, sedan skrattade hon. Hon vet hur mycket jag hatar när hon frågar vad jag tänker göra efter skolan. Om jag ska vara ärlig är jag rädd. Livrädd för vad som ska hända.

Jag gick hur som helst och kollade på tidningen. Konstaterade att tjejen på framsidan var lite lik Catja i paradise hotel. Sen gick jag in på mitt rum igen utan att ha läst en enda sida i tidningen. Undra när jag ska börja bry mig om min framtid................



morrn

Jag dygnade i söndags. Somnade 18.00 igår. Lika bra. Nu sitter jag på skolan. Helt själv och all alone. Jag var tvungen att ha släckt lampan i taket sa lärare. Ja men så att ingen ser att du sitter här, sa hon och gick. Så nu sitter jag här, lite småont i ögonen, alla ser mig ändå och väntar på att vår mentorstid ska börja. Den ska tydligen vara suuuuperviktig. Det har jag minnsann fått höra av tre lärare imorse. Hoppas vi får glass eller fika.



Oj juste............... Jag ska ju vara nyttig.
Vilken härlig dag, tja la la la la la lal la laalaaaaa

fb






ÅHNEJ.... undra vad hon nu har gjort.
hahahahahahhhaahahhaahahhaa.....

tjolololo

HEJ. Klockan är alldeles för mycket här hos mig i bensbyn. Funderar nästan på att dygna. Men det känns inte riktigt ok. Får se vart det här slutar. HEJDÅ.






And it's been ten days without you in my reach
And the only time I've touched you is in my sleep




fyndigt.

wiho

Imorgon när jag vaknar börjar mitt nyttiga liv. Men okej.... jag ska vara ärlig. Jag kommer fuska. Men bara på speciella tillfällen. Sen bestämmer jag själv när jag har rätt att kalla ett tillfälle för speciellt. Så får vi väl se hur ofta det blir. Men ni kan göra mig en tjänst iallafall. Så jag ber er, snälla, snälla, snälla, bjud mig inte på något onyttigt. För jag har vääääldigt svårt för att tacka nej. Okej, då var vi överens! HEJ HEJ.

promenad

Åh herregud, VÄRME!!!!! Noll gradigt känns som sommar. Dock blir det svårt att veta vad man ska klä sig i när man går ut. Om det är -30 är det bara att ta på sig allting man äger för att inte frysa. Så jag kör på lite matematik och klär på mig hälften av allt jag äger idag. Då borde jag vara lagom varm. Tjing tjing tjing



ps. jag är jättelycklig att det är varmare. Inte för att jag slipper frysa, utan för att de stackars rådjuren slipper frysa. Det har varit massa små rådjur här och sökt skydd och mat runt vårt hus. Jag tyckte så synd om dem att jag nästan ville gråta. Tänk er att vara ett litet rådjur som håller på att frysa ihjäl men man har ingenstans att ta vägen och ingen mat att äta för man är för liten för att nå upp till träden. Men nu är det varmare och rådjuren mår säkert bättre. Jag är glad igen. ds


hej

-

krupp krupp krupp krupp

roligt ord.




tjabba tjena

Känner lugnet. Den här lördagen känns som en blindtarm - helt onödig men den ska trots allt vara där. Men jag försöker trots detta att hålla fast vid dessa sista timmar av lovet så gott som det går. Och snart är det efterrätt hos familjen nilsson. Alla är välkomna. Ses.

*

just idag är jag stark
just idag mår jag bra



hejpa på dejpa

Jag ska jobba imorgon klockan 08.00. Hoppas det är sjukt kallt, bilarna fryser sönder och inte en enda kund tar sig ut till k-rauta. hehe.................... nej nu var jag ond. och slö. Jag ska jobba arslet av mig imorgon. Jag tog även en ny tandborste idag. Den är lila och väldigt fager. Goddinatti.

ppppppop

Tackar för en fin kväll igår. Nu är klockan 23.08 men det känns som att den är 13.08. Nu ska jag se film och försöka bli trött. Ska även äta popcorn. Och jag tror även att jag kommer få dricka några liter vatten eftersom jag saltade popcornen lite väl mycket. Synd. Klockan ringer 06.00 imorgon.

Ska försöka intala mig själv ikväll:
att jag är trött
att cash is king


Kommer gå kanon.

life's a bitch

kul att jag somnade väldigt sent igår
kul att jag skulle vakna 8.00, men vaknade 14.00
kul att jag fick springa ner till bussen
kul att jag fick springa upp till huset igen för att hade glömt en film jag skulle lämna igen
kul att jag fick springa ner till bussen igen
kul att det är dödligt kallt
kul att bussen inte ens kom, eftersom de antagligen har ställt in den (!!!!!!!!!)
kul att jag inte har någon bil så jag kan ta mig till stan nu
kul att jag inte hann boka någon bowlingbana eftersom jag sov för länge
kul att jag inte har ätit någon frukost
kul att pappa blev sur på mig för att jag var stressad
kul
kul
kul
kuk

KUL ATT DEN HÄR MORGONEN ÄGER
(och kul att klockan snart är fyra och jag fortfarande kallar dagen för morgon)



tjohejsan

Jag såg I taket lyser stjärnorna idag. Grät. Det är ändå okej att gråta till en film som är sorglig. Men sen såg jag paradise hotel. Grät. Det är inte okej någonstans. Men jag gjorde det ändå.


Annars så känner jag en liten panik över att jag ska börja vara nyttig på måndag. Jag och vickan ska börja träna också. Alltså. Hur i helvete ska det gå.........................? Jag har ju börjat få en riktigt riktigt stor kärlek till kakor, glass, godis, chips, dipp, popcorn, fett, socker och äckel. MMMMM. Nej men jag ska klara det, det är ju bara............ hm........ 4 månader. Haaa-haaaaa.

bra

Jag höll mina löften igår. Vi behöver inte prata om hur det gick för mina vänner.........


Mitt rum är kliniskt rent. Min mamma har större påverkan på mig än vad jag har förstått tror jag. Idag kom hon in i mitt rum och började prata om Feng Shui. Hon sa att det ger dåliga vibbar att ha massa saker bakom sin dörr och att jag veeerkligen inte borde ha en ram utan att fotografi i. Så nu har jag städat upp i mitt rum. Jag har tagit bort massvis med väskor som hängde bakom dörren och satt in ett foto i min ram. Nu måste jag ju må bra, annars är det väl någonting annat som är fel.

HEJ ALLIHOP

Hej bloggen (säger vickan)
Vi har spelat sällskapsspel igen (fast denna gång med alkoholintag)
Det blev ganska kul. Oj höll på att skriva kuk.

OKEJ. Jag driver. Nu skippar vi det här och går på grace istället. Myyyyyycket bättre idé.


Anna ska INTE gå hem med *pip* ikväll
Bella ska INTE bråka med sin pojkvän
Linnea ska INTE slänga med håret sexigt
Vickan ska INTE dansa med en speciell desperat kille

Anna SKA önska maskinen så att den spelas på dansgolvet
Bella SKA shakea järnet ikväll
Linnea SKA köpa en shot ikväll (och en drink. OOOOOH)
Vickan SKA dricka upp sin påbörjade drink



OKEJ VI SES!
hej





ehm

 


tack och hej

Det blev visst inte tidig sömn inatt ändå. Stissy och Sassy (haha....ok) kom förbi. Vi åt lite choklad, ritade teckningar medan beethoven strömmade ut ur högtalarna, vi spelade sällskapsspel (som förövrigt jag vann), vi åt lite rostmackor och avslutade kvällen med några webcam kort. Kunde knappast blivit bättre.




ensamkväll

Nu har jag suttit här nog länge, lyssnat på lugn musik och kommit i rätt stämning. Ska hoppa in i bastun om någon minut, och sitta där tills jag är varm in i märgen.  Kan ta ett tag, men jag har all tid i världen. Sen ska jag lägga mig i sängen. Och sova. Sen ska jag sova lite till, och lite till. Sen ska jag stiga upp och vara ledig i fyra dagar. Och njuta mer än vanligt. Låter som en bra plan. Vi ses!

ps. paradise ikväll!!!! OBS OBS OBS. ds.

nyfikna i en strut

Har fått stå ut med mycket frågor idag på jobbet. Råkade nämna en kille.........



Jag:
men det är ju inte precis som att vi kommer bli tillsammans
J: Va? men vaaarför inte?
Jag: haha, vet inte
J: men vadå? Jahaaa, är han din kompis ex?
Jag: haha........ nej
J: Ditt halvsyskon?!


J: Jag vet! Vi kan ju söka upp honom på facebook, för du har honom säkert på facebook!
Jag: han har ingen facebook....
J & T: VA!! men...... jaha

J: Du? Är han så pass stark så han kan hålla upp dig mot väggen då?



haha, och ungefär vid den frågan valde jag att bege mig mot diskrummet och stanna där resten av dagen. Diskrummet = min fristad. Haha.... Jag älskar mina jobbarkompisar!

tjatja

Det finns mer i livet än att öka farten.


Åt just frukost/lunch/middag. Det är väl lika bra att kombinera allt i ett, så slipper man ödsla så mycket energi.

hoppas det fungerar

Har öppnat fönstret så att det ska vara svalt och jag har låst dörren till mitt rum. Jag har hämtat ett glas fyllt med kallt vatten. Jag har dragit för rullgardinen för fönstret. Släckt alla lampor. Satt ljudlöst på mobilen. Ska snart dra täcket över huvudet. Jag har planerat att sova tills jag vaknar imorgon. Och sen inte gå upp ur sängen på väldigt länge. Fantastiskt.

SES.

godmorgon

Jag ber om ursäkt för vickan i inlägget under mig. Ibland slår det slint i den lilla flickans huvud och hon vet inte riktigt hur hon ska hantera det......

Tröck just i mig några rostmackor. Jag är för trött för att  få finnas till känns det som. Jg låg och vred, vände, tänkte och kände alldeles för länge inatt. Ett helvete.

Nu ska jag briljera på jobbet. Eller något i den stilen. Tjing!

God morgon?!?!

Hej alla! tänkte bara berätta om ett litet uppdrag jag fick av the one and only anannan. Vanligtvis brukar jag inte hjälpa henne med det här för jag brukar göra fel och då blir hon arg......men uppdraget var...trumvrivel att lägga upp en otroligt fin bild som hon faktiskt har gjort själv, tro det lr ej;)
Sen har jag lite skvaller också, då anannan kikade in i mitt hus tidigare idag såg jag ett par röda ögon:O det betyder att anannan är bakfull...vad har hon sysslat med då tänker ni? bakfull på nyårsdagen?!?! 
jag kan avslöja att hon har som alla andra firat det nya året med saft, lek och bus hela natten. 
Det var allt för mig, nu ska jag sova tänkte jag, ha ett kul liv!:D/Viiickan
Vilket fin bild, eller hur?

hej året

Nytt år. Nytt år. Nytt år. Det är knasigt på något sätt. Men ändå väldigt bra.


Frös så fruktansvärt mycket samtidigt som jag var varm i pannan, så jag var tvungen att ta tempen. Jag var 36.7 grader. Gick och duschade för att värma mig. När jag kom ut ur duschen tog jag tempen igen eftersom det kändes som att jag kokade. Då var jag 37.3 grader. Behöver jag säga att jag tog en väldigt varm dusch?


RSS 2.0