the sky is yours hoho

Jag har varit väldigt uttråkad idag. Och ni vet väl vad jag gör då jag är uttråkad? Jo, jag sover eller bakar. Så idag har jag bakat. Jag bakade några kakor som alltid min gammelfarmor brukade ha hemma. Jag tycker det är så konstigt, att en smak kan väcka så starka minnen.

Förresten så ser jag inte ens ut genom mitt fönster för att det är så mycket snö. Inte för att jag har så mycket att kolla ut på, men jag kan ändå tycka att det kan vara kul ibland. Hej hej hej hej då.





rock

Hittade dessa väldiga fina skapelser i mitt rum.


hei hei på dig

Har faktiskt varit en intressant dag. Har lyssnat på en muslimsk kvinna & sett uppdrag granskning. När jag kom hem åt jag pommes frites, köttbullar och wookgrönsaker som var blandade och tillagade i en långpanna. Ganska roligt. Och gott faktiskt.

Nu ska jag göra något lite mer IQbefriat, nämligen se film med amadeus och victoria. wooop wop. Sköt om er.

godnätt

Sitter här och skrattar åt vissa sms som jag har skrivit men sedan bara sparat i utkastet. Ibland medvetet, men vissa är nog skrivna med lite för mycket rull under fötterna.

"köp majo 80 procent 5 liter"
"jo vi ska nog ut meny"
"men alla"
"två börjar. vem får längsta ormen?"
"jag är ganska kass på att"
"jaha men va"
"strippklubb, otrogen, viktiga egenskaper hos motsatta"
"jag sa till han att jag skulle festa igen"
"hej, jag har ingen egen tröja, jag måste låna din......"
"vad i allsin dar, har du brännvin kvar, är du långsam eller snål? SKÅL!"

skönt

Lever i en liten bubbla. Jag har lock för öronen, så jag hör ganska dåligt. Känns som att världen är ganska tyst. Skönt. Förövrigt så är jag lite sjuk. Och eftersom jag har hört att alla djur, utom människan, mycket väl vet att livets huvudsakliga mening är att njuta av det, så ska jag förvandlas till ett djur, se film och må bra ett tag.

clocks

Det är skönt att vara slö ibland. När vi bytte till vintertid för ett halvår sedan så orkade jag inte ställa om min väggklocka. Därför är min klocka redan inställd på sommartid sen tidigare och jag slipper ställa om den nu. Väldigt praktiskt tycker jag. Nu ska jag spela dxball. Hörs.










*

Saker jag inte kan se eller lyssna på utan att känna ett stick i hjärtat och få en klump i magen. Utan att känna en liten saknad.

filmer
hundtricket
starsky and hutch
max payne

artister
tracy chapman
3 doors down

serier
how i met your mother

dialekter
göteborska

mm

En väldigt bra helg har passerat. Har inte varit full, men inte heller nykter verkar det som. Fick två motorstopp då jag körde bil, höll på att köra in i en stolpe vid mitträcket på vägen och körde mot enkelriktat. Höll på att bryta ihop för att jag var så dålig. Annars har jag varit på roya och lyssnat på väldigt fina röster, tyckt att earth hour var coolt för att alla gatulampor släcktes ner, spelar kortspel, jobbat och sen har jag hunnit med några givande samtal på min mobil. Tänkte även hylla snön som alltid är lika underbar och sommartiden som gjorde att jag vaknade halv tre idag. All kärlek. Hejrrås.

gla

En sak jag gillar:
att tugga tuggummi på morgonen.



Nu ska jag köra till jobbet. Längtar till earth hour ikväll. Synd bara att det är så svårt att uttala earth hour. Jag sägerh hellre, ikväll är det den där dagen då man ska släcka ner alla lampor. Töntigt, jag vet. Men sån är jag. SES. smajl smajl smajl.


juste........

mamma kom in i mitt rum idag efter jag hade städat.

mamma: woow, vad fint!! (väldigt imponerad)
jag: japp jag vet (väldigt stolt)
mamma: men..... jag undrar hur det ser ut i dina garderober nu (väldigt skeptisk)
jag: he-he "ops"




inte smuts












Under städtiden
Antal nysningar: 2
Antal facebook-pauser: ca 10
Antal toalettbesök: 0
Antal drickpauser: 1

BRA JOBBAT!
tack

smuts

Ska städa nu. Ska visa resultatet sen. baj baj.

GODMORGON SOLSTRÅLAR

såhär kände jag då jag vaknade




såhär känner jag för historia och geografi




såhär känner jag då jag vet att hanna är i skolan




Less, panik och glad. För er som inte förstår er på ansiktisuttryck. HIHI.

vår fru

Hallå. Jag har hört att om man är tvungen att berätta något negativt så ska man först berätta något positivt, sedan den negativa saken och sedan avsluta med något positivt igen. Bara för att man inte ska uppfattas som negativ. Så jag tackar ledarskapsprogrammet för att jag har fått tillgång till den informationen som gör att jag kan ses som optimistisk. Men nu kör jag. Gillar våfflor. Gillar inte att pappa hade rätt om snön och att det nu snöar. Gillar tanken av att jag kan gå och lägga mig 04.00 och ändå få sova lika länge som jag vanligtvis brukar sova på vardagarna. JEEEEPP. ÄLSKAR ATT HA SOVMORGON TILL 12. Visst är jag positivt inställt till livet!!



såhär såg vi ut när vi åt våfflor idag. Visst är vickans kavaj med
stjärnor snygg! den är ny. nä okej förlåt.... det är min morgonrock.
men den är inte helt fel den heller.
heiråå



solen skiner idag

Har bilen till skolan idag. Slutar 12.45. Ska äta våfflor med Vickan och Bella till middag. Inviger studentbrillorna för första gången utomhus. BRA DAG. ses.

säger puss


kul

Började gråta för en riktigt oviktig sak idag. Sen började jag skratta och var tvungen att ta kort på mig själv. Det är ju så komiskt att jag inte ens vet vad jag ska säga. Meditationen var ganska rolig. Ingenting för mig eftersom jag var rädd att ramla av stolen om jag skulle somna. Avslappningen var däremot en riktigt bra grej. Där fick vi sova hur mycket vi ville. Det gillar jag.



heiheiheihei

Ska meditera idag. Ganska trevligt, tror jag. MÅSTE KILA!


bara en tanke

Tänk att en sak kan vara så underbar samtidigt som det kan kännas helt förjävligt. Jag pratar givetvis om Sand.

+ Gillar sandstränder.

- Gillar inte känslan av att man vill sticka huvudet i sanden
- Gillar inte när det är sand i sängen
- Gillar inte när saker rinner ut i sanden



Bara en tanke. Nu ska jag må bra (duscha & sova).


bra sand

yO

Inte för att så många kanske bryr sig, men nu har jag börjat må lite bättre. Nu ska jag träna.

love ya,
c ya
n'
pis aut.

wi wi wi wi nej

Pappa säger att det ska börja snöa snart. Kanske på torsdag. Och att det kan snöa i upp till 1 ½ vecka. Hoppas för allt i världen att min pappa har fel. Nu ska jag sova. HEJ.


Kollade SMHI nyss.........................



z

Nu längtar jag bara efter att lägga mig i sängen. Men jag har en fundering först. Studentmössan skulle ju lukta gott, "sommar" enligt tjejen som berättade om mössorna. Jag tycker mest min luktar snus. Säger inte att det är något fel men...... Nä nu godnatt.




heipa

Hej du underbara värld (???????????!)
Slutar elva idag. Och studentmössorna kommer. Kan trots detta inte se en enda rolig stund i tillvaron. Vet inte vart jag vill vara. Borta..... helst.

aj

Har sträckt mig i rumpan, på den högra sidan. Kan knappt gå.

Och på tal om något helt annat. Jag sitter och lyssnar på melissa horn. Jag vill gråta. En enda tår hade gjort mig nöjd. Men det går inte??! Har ni sett the holiday? Ni vet rollen som cameron diaz spelar? Hon heter Amanda och hon kan inte heller gråta. Jag är Amanda idag. ÅH...


jaja hej

BRYR MIG INTE LÄNGRE. OM NÅGONTING. Det skrämmer mig.  Förresten så har min kaktus börjat ruttna. Den har krymt jättemycket och är alldeles sne. Jag vågar inte röra i den. Förra gången en av mina kakutsar började må dåligt så rörde jag i den och då gick den mitt itu och det visade sig att det var maskar i kaktusen. Det var inte så fräscht, ska ni veta. Så det enda jag egentligen bryr mig om just nu är min kaktus. Det känns som att det är ganska tragiskt. Men förjääävligt skönt.

goddnat

Googlade en viss hockeyspelade nyss. Snygg!!! Ska även ta och meddela att min födelsedag har varit jättebra. Jag vill skriva en hälsning till alla fantastiska människor där ute som faktiskt bryr sig. Och ett tack för alla presenter. Och så säger jag ett extra tack till Johanna Blom för din fina present. Nu är detta tacktal slut och jag ska sova. Jag är helt död men lycklig. (Förresten så är det alkohol i ungefär varje hörn av mitt hus..... Det är bara att komma förbi om någon är sugen på en sluring.)

yO

LET'S KICK SOME ASS PEOPLE. SES!


nu åker jag

Sitter och äter yoghurt och är lite förväntansfull för vad som egentligen kommer hända idag.







MIN FÖDELSEDAG

ÅH, ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR. DEN FINA DAGEN. GRYMT!

Dock har jag kommit på en liten fundering. På facebook skriver ju endel vänner grattis. Ska man då svara enskilt på varje grattis, eller ska man skriva en uppdate: tack för alla fina gratulationer, jag gillar er! Det blir ju så opersonligt. Vi får se vart det här slutar. WOPWOP. Nu ska jag sova igen, börjar inte förrän 12. Gillar hela världen idag!!


finemang

Målade om min missfärgade ring idag, med silvrigt nagellack. Den blev silvrig och glansig igen. Vad glad jag blir!!

Mamma kom just in i mitt rum: Annaaaa, nu får du inte komma in i lillrummet för jag ska slå in dina presenter, sa hon. HIHIHIHIIH okej säger jag då.







one day left

Fyller år imorgon. Det känns skitbra. Jag längtar. Jättemycket och lite till.
Let's do this!! 


livet

Här kommer några till bilder på mig och denna gång även min kära broder. Det är ganska sjukt hur mycket man var med varandra när man var liten. Och hur mycket jag faktiskt såg upp till honom. Han lärde mig allt han kunde. Skjuta luftgevär, fånga näbbmöss, klättra i träd, döda myror, bygga kojor, gunga med hög fart, cykla, kasta pil, mata ödlor.

Och på tal om ödlor så har jag en väldigt rolig och hemsk historia att berätta. Det var såhär, Jeppe hade fångat två vilda ödlor som vi matade och tog hand om. Jag fick ta hand om den ena ödlan, som förövrigt var väldigt tjock. En dag tyckte jag att ödlan var smutsig så jag bestämde mig för att bada ödlan i vatten och diskmedel. Sagt och gjort. Ödlan fick simma runt där ett tag, och sedan torkade jag av den och la tillbaka den i buren. Kände mig ganska duktig. Tills nästa dag. När jag kom till buren såg jag att det låg fyrkantiga stenar i buren. Jag berättade det för min pappa och han sa att det var ägg. Min ödla hade alltså fått små ödlebarn!!! Det hade ju kunnat vara väldigt harmoniskt och fint, men det visade sig sen att de fyrkantiga ödleäggen skulle ha varit runda och att de var totalt förstörda och döda eftersom jag hade badat min ödla i såpvattnet. Ja, så så kan det gå när man försöker vara snäll... Och om ni undrar så fick jag ingen ny ödla efter det. Fattar inte riktigt varför.







jippi

Läste just att The sounds kommer till PDOL. Om jag är på PDOL iår ska jag inte göra samma misstag en gång till. Förra gången de spelade sprang jag mot den stora scenen. Jag träffade en vän. Oj, värst vad ni har bråttom, vem ska ni se? frågade min vän. Vi ska se The sound, jag tror att de har börjat, så vi har lite bråttom svarade jag. Då kollade min vän på mig med medlidsam blick och sa: Men Anna..... The sounds spelade ju på den andra scenen för typ en timme sen. Jag kutade till den andra scenen, men då var dom borta. Borta för alltid, kändes det som. Och sen fällde jag några tårar. Men de var inte borta för alltid, för i sommar är dom tillbaka. Och nu ska jag inte missa det! Inte igen. Hör ni det? INTE EN GÅNG TILL.



hej

ALLTSÅ SHITTTTTTTTTTTTT
nä okej....
men jag drömde världens mardröm nyss. Drömde att jag festade med mina släktingar. Jag blev jättefull. Körde bil. Höll på att krocka. Tappade bort mina vänner. Hittade två knarkare som jag kunde vara med. Satt i en äcklig lägenhet. Tatuerade in ett armband på handleden. Knarkade. Var gravid. Och när jag försökte ta mig därifrån med en av knarkarna så kom det några personer och slog sönder min bil. Ville gråta då jag vaknade. Det var så verkligt på något sätt, som att det där faktiskt kan hända mig (missförstå mig rätt). Mådde svindåligt efter drömmen så jag åkte och tränade för att rensa tankarna lite och nu vet jag inte om jag vågar somna om igen. FYLLER ÅR OM 3 DAGAR!! Gryyyyyymt. Hoppas bara inte att drömmen var en sanndröm för då är jag körd för livet. Ungefär.

sova säng

Pappa berättade att när jag var kring 5-6 år och mamma eller pappa skulle väcka mig, så log jag alltid innan jag öppnade ögonen när jag blev väckt. Trots att jag var jättetrött så var jag ändå glad. När jag blev ca 8 år brukade jag istället säga Det är natt, jag vill sova och dra täcket över huvudet när de väckte mig. Känns som att det bara har gått utför med åren.


Här kommer en snabbspolning av mitt liv, håll i er!





hey hey

Vill ni veta en sak? Klart ni vill. Jag har inga måsten i skolan den här veckan som kommer. Kan tycka att sånt är helt underbart, fruktansvärt skönt och otroligt vackert. Ungefär såhär glad blir jag då:




det är du och ingen annan

Jag är lätt idag. På något sätt. Jag ser lätt på saker idag. Tänker jag ska träna idag, det blir inga problem. Jag kan sova hur länge jag vill, det spelar ingen roll. Jag kan skita i allt. Ingen bryr sig ändå. Det är en helt otroligt magiskt skön känsla. Ska njuta nu!!

mmm


nattsuddis

Jag är: 19 år om mindre än en vecka
Jag vill: ligga i en säng
Jag ser ut: som en svenne
Jag bor: på kullen
Jag saknar: gamla vänner ibland
Jag äter: bär och rötter
Jag sover: för mycket för ofta
Jag jobbar: varje lördag
Jag gråter: när jag är arg
Jag köper: oviktiga saker
Jag skrattar: åt dig, inte med dig
Jag konsumerar: mat
Jag borde: ta tag i mitt liv
Jag dricker: det mesta
Jag producerar: .... glädje
Jag lyssnar: på musik och mitt hjärta
Jag sitter: oftast på en svart hård stol
Jag hånglar: på fyllan
Jag kramar: dom som är fina i mina ögon
Jag älskar: få
Jag knullar: inte längre
Jag ångrar: fyllesms dagen efter
Jag hoppas: på sol imorgon
Jag önskar: att jag kunde sluta tvivla
Jag reser: alldeles för sällan
Jag stannar: om du är värd det
Jag tröstar: när någon behöver det
Jag ställer: upp
Jag tittar: inte på tv speciellt ofta
Jag luktar: lagom
Jag ska: jobba imorgon
Jag har: ätit massa chips idag
Jag misstänker: att det var du som dödade olof palme
Jag skriker: ganska ofta
Jag dansar: på cleo eller i fyllan
Jag somnar: antingen för tidigt eller för sent
Jag längtar: till på fredag
Jag sjunger: när ingen hör
Jag tjänar: helt ok
Jag hatar: egentligen inte
Jag sviker: sällan
Jag spelar: bitch och dxball
Jag erkänner: vissa misstag
Jag ljuger: om lögnen gör mindre ont än sanningen
Jag måste: sova nu
Jag tvivlar: på mig själv alldeles för ofta
Jag känner: en viss magsmärta
Jag fryser: på morgonen
Jag springer: i skogen
Jag pratar: när jag har någonting att säga
Jag börjar: avrunda här
Jag slutar: på topp

heipa

Jag har glömt att skriva det men jag slipade ner mina huggtänder igår. Det är ganska stort!!!
Nu när jag har berättat det ska jag fara iväg på lite andra äventyr. Ses om tjugo minuter, en kvart.



halliiihalååå

Vaknade 7.30, trots att jag börjar 12, för jag ska plugga!! Hur bra är inte det egentligen? Vaknade upp på strålande humör, men nu är det inge roligt längre. Håret är kort och fult, jag har inga kläder som är fina och sminket är svinfult. JAG VILL INTE VARA FUL IDAG.... Men ibland är man tydligen tvungen.

Jag vill även passa på att gratta den fina människan elli på födelsedagen. Och Vickan och Linnea på Victoria-dagen. Och icket att förglömma, vår alldeles egna kronprinsessa! woooop wooop hej.


hanna har gjort det igen

HAHA.......




rip

Läste i tidningen att 50 öringen ska tas bort från och med den 1 oktober. Det är skräckblandad förtjusning. Jag tycker mest att myntet är onödigt men trots detta kommer jag nog sakna glädjen den sprider då man hittar några 50öringar i jackfickan när man som mest behöver dom. Så nu ska jag se till att njuta av 50öringens sista tid här i livet. Kanske försöka ge den den kärlek som den aldrig har fått uppleva.


fina världsliga djur




godmorn

Måste typ fara till skolan nu. Håller på att dö av värmeslag här inne!
Vi har bara en lektion idag. Då ska vi gå ut på en promenad. Ganska trevligt. Sen ska vi kanske dricka Yoga-te. Kan bli väldigt spännande... Och äckligt.



lyx

Ska fara och få helkroppsmassage nu. Vilket lyxigt liv jag lever i.

livve

Min powernap klockan 17 blev kanske en aningens lång...... Råkade vakna nyss. KUL.
Jag kan bjussa på en bild. Det är från stinas fina kamera. Tyckte den var lite cool. Nä, om man skulle gå och ta en dusch kanske. Japp, så får det bli. Ses.



jäk

Hur kan någon med en sådan perfektion förvandlas till en käck liten blond man med hatt?
JAG FÖRSTÅR INTE.....  blir lite rädd för dig nu, Charlie Hunnam.







spoon

Idag undrar jag hur man får en sked att fastna på näsan. Jag lyckas inte och det stör mig lite......
skit.... skiT SKIT SKit skit.



godntt

På mjölkpaktetets baksida står det: vackrare leende med mjölk.
FYFAN vad skrattretande. Personalfesten var iallafall mer än lyckad. Jag rapar oel. gott!!!!!!!!!


here we go

Hallå, juste!
Jag fick min studentklänning igår. Den var vit (nähä?!) och velli velli fin.


inget fel

NU: chill
SNART: jobb
SENARE: personalfest

Låter inte dumt någonstans. VI SES.




DET HÄR ÄR ALLT JAG HAR ÅSTAKOMMIT HITTILLS...........
Det går inte alls bra. Jag kan verkligen inte. Jag vill inte. Jag orkar inte. Snälla gud, om du låter mig slippa det här kommer jag be till dig var eviga dag i resten av mitt liv.





this is it

Mitt liv just nu: pendlar mellan att vara very nice och fågelbajs. Resten är oviktigt.



hey what's up

Wake up in the morning feeling like P.Diddy
Put my glasses on, I'm out the door - I'm gonna hit this city



Jag ska låtsas att jag inte har sportlov idag och tvinga mig själv att göra massa jobbiga saker, det känns som det enda sättet att få någonting gjort på detta lov. Och för övrigt har jag träningsvärk som en sate i ljumskarna och låren. Jag kan knappt gå och ändå ska jag gå heela dagen på jobbet :D (.....) Alltså, ännu en anledning att inte åka skidor!! Jobbet blir en plåga.

hanna = as

Hanna vill att jag ska lägga in bilder när jag skriver korta inlägg. Jag ska försöka rätta mig efter hennes önskemål. Just nu städar jag mitt rum och dricker vatten. KOLLA VAD KUL DET BLEV NU.





morning

Det var något svinkul jag skulle skriva här, men nu minns jag inte!!! gillar inte sånt.

hei hey hej

Haha, ajjjjjjj. Sträckte nyss ryggen då jag skulle ta av mig min t-shirt.
Och sen tror jag en viss fröken har börjat vända på dygnet ganska rejält
men jag säger inte vem.

SKIDOR = DÖD

Nu minns jag varför jag inte brukar åka skidor frivilligt.

- jag kom knappt framåt
- jag hade alltid motvind i nedförsbackarna, så det gick jättesakta
- mina skidor suger så jag var tvungen att ta i tills jag sprack (typ)  för att komma framåt
- mitt självförtroende sjönk för 90 år gamla gubbar åkte om mig huuuur lätt som helst


och som om det inte var nog med detta, så glömde jag bort att kolla vilken färg 5,4 km var, så jag var tvungen att vända och åka tillbaka rätt långt bara för att kolla vilken färgslinga jag skulle följa. Och redan då var jag trött.

Okej, jag ska inte vara såhär. Tänk vilken träning!!!!!!!! Ja ojojojoj.....



mmmm

Imorse när jag vaknade så hade mamma bakat bröd. Det var helt gudomligt gott. Nu ska jag åka skidor. Skidor? SKIDOR????? Vem åker skidor egentligen? Förrutom gunde svan?
Tydligen jag........ Helt frivilligt. Jag är inte i mina sinnes fulla bruk, tror jag.

here

Ska lägga mig och titta på dating in the dark nu. I min ensamhet. I mörkret. Någon som vill dejta? isånnafall - ring

här får ni

Jag vet att det suger när folk lägger ut youtube-klipp på sin blogg. Men den här är

1) KUL
2) BARA 14 SEK


så ge den en chans för min skull. Det är det minsta ni kan göra.



mobben

Drömde att jag hade 0,00 kr på min mobil. Men när jag vaknade imorse så visade det sig att jag hade 0,67 kr istället (vilken lycka). Om det räcker till att snålringa? Nä. Om det räcker till ett akut sms om jag skulle vara i knipa? Jajjemensan.
En bra grupp på facebook får avsluta detta!!!!!!!!! When nothing goes right.... go left.

wqiaös

Imorse låg jag uppe kl 7 och läste brigde jones dagbok istället för att sova som normalt folk. Jag var helt enkelt tvungen att läsa slutet. Det känns kanske inte helt ok. Och nu är boken slut. Det var ju inte så kul. Förresten. Färgade håret, gjorde rastaflätor och hårförlängning igår också. Jag är ganska nöjd.


aa

Jag mår jättebra!!! Vi hörs senare alla pärlor.

RSS 2.0