en kulen morgon

Åh gud.............................
Vet inte riktigt vad jag tänkte igår. Kom hem efter fyra på natten... Och nu ska jag upp och jobba. Oj, blev ni oroliga nu? Inte? Nä. Men jag kan ändå berätta att jag mår bra trots det.


Förresten så är jag inne i en liten svacka när det gäller mina måltider. 

Igår åt jag havregrynsgröt till frukost 
en liten cookie till lunch 
ett äpple till middag 
alldeles för många kaffekoppar till efterrätt
och 4 shotar sambuca till kvällen.  


Blev ni oroliga över min hälsa nu då? Inte....?

...............
Nähä.

Kolla förrresten vad mitt högra öga hänger jämfört med mitt vänstra. Som om jag vore full.



så kan det gå

Här sitter jag och myser. Sitter och dricker jord. 

Ha ha haaa, skojaaaaa. Dricker kaffe.




Och med rädsla för påhopp vågar jag inte lägga ut några fler fula bilder på mig själv. Så nu får ni nöja er med en seriös bild som sprudlar av energi och skönhet.




Nu har jag inte tid med det här längre. Slutar 19. Hörs.

Dagens roligaste

En tant kommer fram och provsmakar av väldigt många olika korvsorter. När hon har provsmakat kanske 5-6 olika smaker säger hon:

ja, jag är ju egentligen vegetarian..... hehe.. Men ibland får man ju unna sig!


Haha.................... Blev helt matt.

hej här är jag

Kom hem för ett tag sen. Möts av VÄLDIGT otrevliga kommentarer på bloggen. Vill bara säga att bara för att ni sitter bakom dataskärmen så kom ihåg att jag är en helt normal.... nä okej kanske inte helt normal. Men jag har iallafall känslor!!!! ok.

Annars idag har jag suttit och läst vartenda litet ord i en hänt extra tidning. Det tog tre timmar. Jag lärde mig att Martin Timell är personen som svenska folket helst vill ha som sin granne, Demi Moore halsade en öl och tog en kompis på bröstet och Erik Hassle gick över Birger Jarls gatan där det inte var ett övergångsställe. Han överlevde.

KAN NI TÄNKA ER? Vad knasig världen är.


snart är det måndag igen!

Här sitter jag och käkar bajs.........




Ska åka och jobba nu. 10-20.

en fin kväll

Hejsan hoppsan. Här ligger jag och mina hakor och chillar.

ha
ha
haaaaaaaa
skulle kanske inte ha ätit dom där ballerinakakorna idag.






Och ungefär såhär kommer jag se ut om någon minut.
Om jag kommer dö? Nääää, jag sover ju bara.




Godnatt godingar.


borstar tänderna


















inte sant

Jag måste få berätta en sån sjuk sjuk SJUUK sak. Idag kom Johan hem från jobbet. Jag frågade som vanligt om han har haft en bra dag. Jag har haft en helt underbar dag! Svarade Johan.

Han är vikarie på en barnehage, till barn med speciella behov. Nu visar det sig att alla barnen + personalen ska åka till Lanzarote en vecka i november, OCH HAN FÅR FÖLJA MED????????

Betald resa dit. Betalt hotell. Betalda måltider. Lön för timmarna han jobbar. Ledigt på kvällarna. Är det här ett skämt eller ett skämt?

Jag är så fruktansvärt avundsjuk. Men jag kommer ju trots allt att få sova på loftet i en vecka! Wiiiho!!!

........................................

Nä fyfan. Ska nog döda Johan och krypa in i hans skinn så jag får åka till Lanzarote istället. Det kan det vara värt!


Tja hej.

en tanke

Nu sitter jag och pratar med Vickan. Vi pratar om vem vi tror kommer få barn och gifta sig först av mig, vickan, bella och linnea.

Den som kommer få barn först är
BELLA

Den som kommer gifta sig först är
LINNEA



Jag och vickan är inte bittra över det här, utan vi hälsar att vi bara ser fram emot detta och att vi önskar er all lycka i framtiden. Men OBS OBS OBS! Note to bella och linnea!!! Det är framtiden vi pratar om. Så vi skulle inte önska er all lycka om ni skulle gifta er eller skaffa nån liten knodd nu. BRA. Hej.


fint

Bad mina rumskompisar väcka mig när dom gick till jobbet, vilket var klockan 08.00. Tog mig iallafall upp nu. Ska ut och springa hade jag tänkt. En sak jag verkligen saknar där hemma, vet ni vad det är?

Jo, en vindjacka. Nu får jag springa med min redd barna fleecetröja som vi hade i somras. Känner mig som en alldeles för seriös och vettig människa. Som att jag springer runt som en springande reklamskylt. Som att jag vill att  alla ska vara med i redd barna. Som att jag skriker: KOLLA HUR BRA JAG ÄR!!!! Var lite engagerad du också! Kolla! Jag SPRINGER t.o.m i min redd barnatröja. Vad gör ni? va va va??!?

Men sådär tycker jag ju inte. Jag är bara tvungen att ha den här tröjan i brist på annat.
Så känns lite jobbigt.

onsdagsöl

Ojojoj vilken utmattande dag.

har sett
ett avsnitt paradise hotel
ett till avsnitt paradise hotel
ett avsnitt av kungarna av tylösand
ett avsnitt grey's anatomy
ett till avsnitt grey's anatomy


Men tänkte bli lite allmänbildad och klok så såg även
ett avsnitt av veckans brott på svtplay

Somnade efter halva........

Annars har jag ätit havregrynsgröt till frukost, nudlar till lunch, havregrynsgröt till middag och en öl till efterrätt på en uteservering med värmelampor. Det var det. Hej.

home home

Jojuste. Bokade biljett hem till luleå igår också. Torsdag den 23 december klockan 17.35 landar jag på Luleå flygplats. Då vill jag att ni står där med plankat, hejjarramsor och några kramar.

Fyfan vad skönt det ska bli att få sova i världens bästa säng och äta världens bästa mat med världens bästa människor.  

yo ey

Första jobbdagen har varit bra, kul och rätt lugn.

Frågade en man om han ville smaka en bit korv.
han: nädu.... jag är för fet! höhö
sen gick han

Frågade en annan om han ville smaka.
han: Nej nej nej, jag äter inte korv....... och dricker inte kaffe! Nä, jag äter bara skinka och dricker konjak nu för tiden jag!

Stod även och pratade med en thailändska som inte alls förstod vad jag sa. När jag stod och pratade så vände hon sig om, mitt i en mening jag höll på att säga, och gick därifrån.

Det är så man ska tas. Tydligt det.
 








NÄ men nu är man ledig så ska väl kanske ta sig an en film eller två hos wiklunds. Jojjomen, ses sen. HEJ.


staden

Jag älskar att åka till ett café och dricka kaffe
Jag älskar att jag börjar jobba imorgon
Jag älskar att duscha när vi har en radio på toan
Jag älskar hur gott cola kan smaka när man inte druckit det på länge
Jag älskar att åka tunnelbana/buss/spårvagn i den här staden  
Jag älskar att vi bor 50 meter från centrum
Jag älskar att alla är så trevliga
Jag älskar att fiskpinnar är så sjukt billigt

Jag gillar dig



OSLO.

jappsan

Nu ska jag och pandan ut på stan. Är satless på att inte göra någonting på dagarna.





godmorning

Igår var en riktig filmdag. Såg the freedom writers, paranormal activity, yes man och började se big stan men då var det tack och godnatt för min del.

Och på tal om det.... Paranormal activity? Okej, jag kikade mellan fingrarna ibland men kom igen..... Den var ju barnslig. HEHE.

Nu då? Undrar om det blir gröt eller nudlar.....................
HMM.....

/cool

jahappsan svejsan

Haft en ruskigt bra helg!

Igår drack vi vin och snackade skit hos bröderna wiklund. Jag och marcus drack varsin "hurvel". Fick lära mig att det är en drink som är så stark att den knappt är drickbar, den går att dricka men man är nästan tvungen att hurvla sig efter varje klunk. Så att... Ja vad ska jag säga. Den slog väl ganska rejält. Och idag har vi som drack vin igår suttit på ett café och druckit kaffe och sen sett en film.


Nu ska jag snart tillbaka bröderna wiklund och se paranormal activity....... Har ju inte sett den och om jag ska vara ärlig så är jag LIVRÄDD. Tror att jag kommer dö ikväll. Så om ni inte hör något mer från mig vet ni varför. 

Jaja...............

ångest......

Dör iallafall lycklig. 

...................................
hej.


min tatuering som johan gjorde. HUR söt?


hallåw

Idag har jag bott i Oslo i två veckor. Det är bara 9 veckor tills det är julafton.

Det märks att man har kul då tiden går såhär fort. Hjeeelp. Förresten måste jag boka en flygbiljett till luleå innan dom tar slut. Kul om jag skulle bli fast här över jul. ha-ha. Ja, god jul då anna, skulle jag säga. Ja, god jul! trevligt att du kunde komma.... skulle jag svara.


mm... skulle kanske ge en julklapp till mig själv som såg ut såhär också. Innehållandes mig själv. sen skulle det inte vara så mycket mer med det. Jo skulle såklart äta nudlar kryddade med kanel och nejlikor.


he he hej

Jag har sagt i kanske 3 dagar att jag måste tvätta. Sockarna börjar ta slut ganska rejält nu....... Men jag orkaaaar inte. Mammaaaaaaaaaaaaa kom hit. Jag saknar dig!!!!!!








bra bra bra

ALLTSÅ FAN VAD JAG MÅR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag vet inte vad jag ska säga. Är det verkligen tillåtet att må såhär? Vad har jag gjort för att förtjäna att allting går så fantastiskt bra? Det känns bara för bra för att vara sant.

Idag var jag på upplärning på ett jobb. Jag ska bli julkorvsförsäljare. Kan berätta mer sen. Träffade tre andra tjejer som också ska jobba med det. Vi klickade direkt och hade skitkul tillsammans. Och ikväll ska jag och mina roomies äta pizzabuffé på en restaurang som heter Egon. Dom har det tydligen inte bara i trondheim!

Fy-fa-han, vad göttans det ska bli.

haj haj

Okej............ Det roliga är att jag har varit så sjukt nöjd över att vi har haft löven kvar här i oslo och luleå har haft snö. Men vad tror ni händer....?

Jo, det börjar snöa här också såklart. Snöade igårkväll och imorse när jag skulle gå hem höll jag på att halka ihjäl mig. Men, på nåt sätt känns det så otroligt mycket härligare med snö här än hemma. Och förresten har vi fortfarande många löv kvar. Hur många löv har ni, Luleå?


en bra kväll

Har haft en ruskigt bra kväll. Glömde ju såklart kameran...
Vi gick till en pub och satt och pratade. Jag, mina två roomies och kanske 7 st andra. Det var så otroligt mysigt. Ljuslyktor, lite seglarinspirerat med kartor och ankare, öppen brasa, massa vanliga ljus, mysiga soffor, trevlig stämning, brädspel, öl osv. Har en sån här riktig feel-good känsla i kroppen nu.

Och imorgon är man ledig också. hehe. Gillar att kalla det för att vara ledig.

kult



(smil=le)

hejro

Kör min dagliga morgonrutin. Dricker kaffe. Äter havregrynsgröt med sylt och utan mjölk. Lyssnar på hög musik. Kollar vad spåkulan på facebook säger.

Idag säger den: Ut och festa! Nu behöver du ha kul med vännerna.

Lite synd bara att mina vänner är drygt 100 mil bort.

Annars ska jag på intervju om sisådär en och en halv timme. Har dock ingen aning om vart intervjun ska hållas.  Detta kan bli skoj.  Ska ringa typ.... nu.

Förövrigt borde vi veeeerkligen köpa en projektor för den här väggen är en helt perfekt projektorvägg. Aldrig sett någon vägg som varit mer perfekt. I hela mitt liv.



jo tjena

Idag är det exakt 5 månader tills jag fyller 20. Man börjar bli gammal nu, det är tydligt. Men nu har jag inget bättre för mig så jag ska duscha och höja musiken på toalettradion till max. Så vi kan kalla det för en party-dusch. Om jag hade varit er hade jag varit lite avundsjuk iallafall. Äh. HEJ.

hej från oslo


en megalista

 

OKEJ. HAR JÄTTELITE ATT GÖRA. Svarade på en lista igårkväll och här är den...

Lovar du att vara ärlig:
jajjemen
Du heter: Anna
Smeknamn: anannan, stumpan, baby, hjärtat, finaste, bäst-anna osv
Låt som när du är ledsen sörjer till: anna nalick - breathe
Beroende av: kaffe, cigg, ett ligg. he.... nä. datorn kanske. illa.
Vad tror folk om dig: att jag är snäll
Stämmer det:
Vad får du oftast komplimanger för: naglarna eller att jag e gla
Vad säger du för att imponera på någon: brukar berätta att min pappa är jägare
Hur imponerar man på dig: tycker massa saker är imponerande. slicka sig på nästan t.ex. WOW!
Brukar du skratta för dig själv: ibland men oftast sitter jag som ett stenansikte och tänker istälelt i huvudet HAHAHAHAHA VAD KUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖR!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: jag hör av mig.(snart) /p
Var bor du: Luleå. HAHA nä skoja. Bor i oslo.
Trivs du där: Jo det är kult
Äger du några converse: jo ett par vita
Sprit, cider, vin eller öl: varför välja..
Brukar du bli för full: kan väl ha hänt, kanske....
Är du allergisk mot något: nä, eller ibland mot majs. får ont i maggen
Hur svarar du i mobilen:
hallå? eller hej det är Anna, om jag inte känner igen numret eller vill låta lite viktig
Antal timmar sömn inatt: oj... 3 kanske
Brukar du komma i tid: japp! tidspessimisten är mitt andra namn. Oftast.
När mår du bra: just nu
När blev du fotad senast: tar ju kort på mig själv rätt ofta..... men förrutom då... så minns jag inte.
Hur känner du dig nu: trött i högra armen, men väldigt glad
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad saknar du: jag saknar några från luleå och en från oslo
Hade du en bra kväll igår: jo den var riktigt fin
Favorit dryck på morgonen: oboy! om det hade varit lite mindre socker....
Rakar du benen: jo, då jag duschar
När brukar du oftast gå och lägga dig: kanske kring 12 (oops, kollade klockan 01.10) 
Är du blyg:
njae, skulle jag inte vilja påstår. hihihih :$
Sysslar du med någon idrott: nä men saknar ridningen och basketen skeetamöcke.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njaeeeeeeehmjooo kanske. joo.. eller.. nä. typ inte.  
Är du nöjd med ditt liv: jo det är jättefint just nu
Är du bortskämd: pappa brukar kalla mamma för curling-morsan. jag är lagom bortskämd!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: kissie är väl rätt OK
Vad längtar du till: imorgon, fredag och julafton
Har du bra vänner och äkta vänskap:
nja, det var därför jag flyttade. behövde hitta några nya. HEHE okej nä dom är bäst.
Vad använder du för schampo: det varierar!
Hur gammal är du: jag är en glad tjej på 19 jordsnurr /KP
Tycker du om någon just nu: jo absolut
Gröna eller röda äpplen: green green
Vilken tid gick du upp idag:
05.45 HAHA
Har du sovit i din egen säng inatt: nä, inte det
Har du strumpor på dig nu:
nooope. är barfota. vill du slicka blom?
Är det okej att gråta: nä tårar är för töntar och mesar!
När grät du senast: hehe nyss (såg hachiko......... vilken fruktansvärd film)
Bär du glasögon eller linser:
nejnej
Har du piercing: naepp
Vill du gifta dig:
jooorå

Och här fick jag jätteont i armen...... Så jag gick och la mig.
Nu kommer dagens svar.

Vill du ha barn: ahhrråå
Solar du ofta: nä, inte nu. Förresten kostar det ca 80 NOK för 20 minuter här. ha-ha...
Är du bra på att laga mat: nja jo, hyffsat
Är du flygrädd: nepp, är hård som sten.
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: alltså. B&J cheesecake brownie var min favvo, men den finns inte mer???! då säger jag magnum caramel. Skare va så skare va mycke.
Tror du på ett liv efter döden?
verkligen!
Tycker du om sushi? nä egentligen inte. men smakde i lördags och det var gott...? Blir förvirrad.
Vad äter du helst när du ser på film: hm.... hade varit grymt gott med vindruvor känner jag just nu. men det kanske ändras med tiden.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: vill säga gröna. Men dom är nog blå/grå/grön. SNYGGT!!!!!!!!!...
Har du någon gång gråtit dig till sömns: nä att gråta är ju för töntar sa jag ju
Röker du: naaae
Hur ofta tränar/motionerar du: någon gång i veckan. Ska kanske köpa gymkort snart. Hade varit gryyymt.
Senaste låt du hörde: haha, ok.......... Basshunter - patrik och lillen (vifta med händerna)


cronos e en tönt

Satt på pixino.se och ritade en jättefin bild. Så kommer nån som tydligen heter "cronos" (töntigt namn) och startar en omröstning för att kicka ut mig från forumet? (?!?!??!?!)  

Sen skrev jag varför vill du kicka ut mig? till cronos och han svarar bara ta det lungt.


Vadå ta det lungt? Hatar cronos......... Har inte ens gjort honom nåt!!!
Men ingen ville förövrigt kicka ut mig.


ha ha
haaaaaaaaaa cronos. Där fick du så du teg!

livet

Ett tips
Gå in på pixino.se och spela. Bland det bättre i livet just nu. Iallafall när jag sitter här och är uttråkad och killarna jobbar........... 


Vaknade förövrigt klockan 05.45. Och var inte speciellt trött....?
Jag har även städat, varit på en intervju, gjort lunch till mig själv och ska gå ut med soporna innan jag börjar spela. HUR mogen är jag inte? Mognast i hela världen, skulle jag väl gissa på.


HEJ DÅ 8-)




smuts och så

Försöker verkligen ha fint i lägenheten. Städar och dammtorkar, men all smuts åker ner på golvet och nu kommer vi till problemet.......






Vi äger ingen dammsugare.

n to the orge

Jag är mest bara lycklig hela tiden faktiskt. Lät som att Luleå hade en bra kväll igår också. Gör mig glad. Vill först och främst säga att jag saknar alla fina vänner i luleå. Och mina familj. Men jag lever ett totalt annorlunda liv här, och det är precis det här jag har behövt. Komma iväg och testa lyckan. Men med det sagt så vill jag även säga att jag tycker att ni ska komma hit och vara med mig en helg. Eller två. eller tre.

Dock inget nytt på jobbfronten.

Mamma är förresten skitsöt. Såhär tycker hon om facebook:
"Toppen m FB, en f d klasskompis från FP-tiden kommer till Luleå i nov. o vill träffas, gud vad kul!!!!!"

Tycker det är jättekul att föräldrar oftast låter lite smått utvecklingsstörda när dom ska skriva mail och sms.


godmorgon

Något som är väldigt bra med norge är att under november månad är det antingen halv skatt månaden ut eller skattefritt två veckor. Det är för att man ska få mer pengar till julen. Helt fantastiskt smart och bra, kan jag tycka!

Idag ska jag vänta och förhoppningsvis få höra ifrån jobbet jag var på intervju hos igår. Vaknade halv åtta idag, så tänkte ta en morgonpromenad. Måste bara hitta en promenadväg där det inte är för mycket trafikljus, människor, som är lagom lång och där jag inte går vilse. Kan kanske kännas som en omöjlighet. Annars går jag väl bara ner mot operahuset, det är ju inte som att jag har gått där varje gång jag har varit på promenad eller så.......

Nä nu ska jag borsta gaddarna, sedan möta oslo. Tänker på er luleå! hej

nu ska jag försöka:












PS. tog kort med högra tårtån. DS.

jahappppppp

Jag blir så irriterad!!!!!!!!!


Försökte vara världens bästa kompis här och beställde en födelsedagspresent med posten till Linnea i måndags. Men tror ni den har kommit ännu????? Nä. Hon bara väntar och väntar och väntar och den kommer aldrig. Guuuuuuuuu vad tråkigt........



Annars idag har jag varit på en intervju som gick väldigt bra. Sen har jag druckit kaffe helt otippat med en okänd norrman och en okänd svensk. Som svensken sa, det här hade jag inte räknat med när jag vaknade imorse.

Och jag kan bara hålla med. Jag har äntligen fått några vänner! Har dock glömt vad norsken hette, men får väl fråga honom senare. If we ever meet again.

Sköt om er luleå.


en helt annan tid

Fick en känsla av att det kommit snö i luleå. Undra hur det kan komma sig. Det är ju inte precis som att någon uppdaterar på sin facebook om att det snöar................

...............................
....................................



Tror ni jag är bitter nu? För att jag sitter här i Oslo och har massa löv kvar och ni har snö?

ha
ha haaaaaaaa

såklart jag inte eeee


Här regnar det ju paket, julsockar och karameller!!




oslo ikväll




Gick på en promenad. Har inte sökt något jobb idag. Skyller på att det är lill-lördag. Vet inte om man får göra så? Gjorde det ändå.

Har varit med en gammal hjärtevän som är bosatt här, men kommer ifrån luleå idag. Annars har jag druckit kaffe och läst en bok. Sett lite paradise. Betalat en parkeringsbot. (!"#¤%&/%¤%&?!?!?!??!) Trodde jag skulle slippa sånt när jag kom hit och inte ens äger en bil. Men nog ska man lyckas med allt.... Nä var faktiskt inte mitt fel. Fick veta att vi hade en gammal parkeringsbot från trondheim som har legat hela sommaren och inte betalats så den var bara på ynkliga 1000 NOK. Det är ju ingenting!!! (..............................)

luleå




ett inlägg

Idag blev vi bjudna på middag av några grabbar som killarna jag bor med kände. Det var hur gott som helst. Är fortfarande mätt. Annars då? Nä, ska lära mig dricka kaffe tänkte jag.

På torsdag ska jag på intervju och för att citera dom så "tar vi intervjuet over en kaffe", så lika bra att lära sig fort. Skynda skynda skynda. Jalla.

Så jag slipper sitta såhär på intervjun, tänkte jag



en gratulation.

Igår fyllde Linnea år. 19 år. Jag har lekt med henne sedan barnben. Vi gungade med robert och erik på dagis. Vi lekte änglar på hennes mammas och pappas säng. Vi låtsades att vi var på rymmen. Vi köpte godis på kiosken. Vi uppträdde med fronda- rullar fram. Vi var med Kinny. Vi hade vår första fylla i en kåta. Vi blev kära i joel kinnaman från tjenare kungen. Vi gick skolan tillsammans. Och nu är vi längre bort från varandra än vi någonsin har varit, men samtidigt har vi aldrig varit närmare. Hon är verkligen helt fantastiskt på alla sätt och vis. Hon är fin, snäll, förstående, snygg och framför allt den klokaste människa jag någonsin träffat. Så, just igår när hon fyllde år gjorde det ont i mig att inte få ge henne en grattiskram. Olso är verkligen jättebra, men....


Linnea är nog snäppet bättre. Så grattis linnea, och tack för att du finns!


åså en tår på det. näää.


ibland hade man velat vara en hund










Eller en pappa.....




lägenheten, wiho

Nu ska vi få se kära vänner! Häng med på en rundvisning i mitt nya hem!

Här är huset vi bor i. Som ett slott. För prinsar och prinsessor. Passar oss perfekt.






Här är vår dörr. 342. Lägg det på minnet och sen kommer ni och hälsar på!
Så, vad väntar vi på?! STIG IN.




En garderob


Såhär ser det ut från hallen. Detta är det stooora fiiiina fönstret.



Och det här är toaletten. Ser ni vilken hörna som är min? he-he...




Och det här är toalettradion aka. bajsradion.



Köket och trappan upp till......
'


... Loooftet!






Här är vår myshörna. Den lilla gråa soffan är en bäddsoffa och där ryms det två personer = kom och hälsa på oss!





Här är våra doftljus som endast är tillåtna att tända vid speciella tillfället då vi verkligen är värda det.




Och det var det. Lillmyslägenheten.

Visst var det fint? aaahrå. Komsi komsi, ta med er lite vin så bjuder vi på nudlar!


godmorgon

Idag är det en historisk dag!!!!!!!!!!!!!!

10 Oktober 2010.
10.10.10

Det är inte ofta sånna här roliga saker händer i livet.

Men har inte tid att skriva nu. Haha, vilket skämt, som att jag har något liv.........? Men solen skiner så vi tänkte gå ut. Och jag bor ju med två killar, så när dom säger nu går vi! måste man verkligen vara beredd. Har aldrig varit med om att någon har gjort sig iordning och tagit på sig jackan och skorna så fort! Själv ska man ju knyta skorna, ta på sig halsduken, jackan, kolla sig i spegeln, fixa håret och sen är man nog klar. Men då kommer man ihåg att man glömt mobilen, så man letar den ett tag.

Sen går man.

Killarna är klara på 1 sek. Jag har det inte lätt.


hemmastadd

Jag trivs här. Lever verkligen.

Drack lite vin igår. Äter nudlar. Söker jobb. Köper goda doftljus från ikea. Åååååh.... får ibland en liten vindpust som kommer och gör att det luktar gudomligt gott. Förövrigt är det gratisbussar till ikea. Vi bor helt otroligt centralt. Om jag ska jämföra så kan man säga såhär:

Här är centrum -- här bor jag

När jag bodde i bensbyn var det såhär:

Här är centrum --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Här bor jag


Ni förstår. hade!


oschlo

Hej hej bloggen!
Idag har jag åkt flygplan. Jag råkade slå in fel kod på mitt bankkort så bankomaten tog mitt kort..... Måste fixa imorgon. Sen ska vi till Ikea. Mina rumskompisar är helt utvecklingsstörda, men det gillar ju jag.

Dom hälsar: hej hej hunden.

Annars är allt som vanligt. Ni vet. Hörs sen. Förresten...... lägenheten är fräscht, precis som ni.
Hej.

drar

Om 12 timmar sitter jag på ett flygplan påväg mot arlanda.
Om 15 timmar är jag i Oslo.



Vänta.......? Nu?! Va? Är jag verkligen redo?

Tror faktiskt det. Men är inte hundra.

projektet

Förrut skrev jag i en bok varje dag. Satt och läste om vårt projektarbete i trean nyss. Vi hade ju ett arbete om att leda en barngrupp varje tisdag. Ganska roade att läsa såhär i efterhand.

tisdag 2009-12-01
hade aktiviteter med barnen i bensbyn idag. Minns inte ens hur dom var, men dom är GALNA.... håhå.

tisdag 2009-12-08
Aktiviteter med barnen idag - boxning. Det var kaos. BLÄ.

tisdag 2009-12-15
Hade aktiviter med barnen. Gick inte ok. Sammanfattning av aktiveterna: ett barn kastade en sko i ett annat barns huvud. ok.



Ungefär sådär kunde det se ut... Åh, ibland är jag så lycklig att skolan är över!

fuskigt

Kan inte riktigt smälta att mamma har facebook. Tycker det är kul. Men jag kan nog inte riktigt fatta hur kul det måste vara för henne. Tänk, hon hittar gamla vänner hon inte pratat med på hundra år, som hon gått gymnasiet med, som hon pluggade med på universitet, som hon växte upp tillsammans med, som hon inte har någon aning om vad dom gör just nu.

Kommer vi någonsin få ha så kul? Vi har ju redan vår facebook där vi lägger till alla vi känner allt eftersom.

Förövrigt har mamma 9 vänner nu. you go!!

3 dagar kvar

Hittade en teckning i en av mina lådor, som jag ritat för ett tag sen. Mannen på bilden saknade hår på huvudet, så jag bestämde mig för att rita dit det. Jag hade visst glömt bort att jag inte kan rita hår.... Ritade världens töntigaste hår nu!!! Så denna man som tidigare var världens coolaste blev plötsligt förvandlad till nemo i kungarna av tylösand. åh.............

åså är jag ensam ikväll. och sugen på chips. och hemmakär.
hejdå!!!!!!




lovely

Nu är jag vän med mamma på facebook.



Vi satt och läste vad en av hennes vänner hade uppdaterat på hennes logg. Mamma läste högt

blablabla, men..... FB? vad betyder det då?

en gammal lapp

haha... rensar i gamla lådor. Hittade en lapp jag skrivit för väldigt länge sen.


"filmer jag måste se....
innan jag dör:

- james bond
- star wars
- baksmällan
- madagascar 2"



OK?

tusen gånger om

Nu tog jag tag i det. Drar härifrån. Lämnar luleå. Bokade en flygbiljett igår. Enkelväg. Inget avbokningsskydd. Resan går mot oslo. Inget jobb. En lägenhet. Testar vingarna. Är livrädd.


Test-packade mina väskor idag. Dom är redan vääääldigt fulla.

Jag: woho! nu har jag nog packat allt!!!!
pappa: har du kommit ihåg morgonrocken?
jag: åhfan nä....
mamma: handdukar?
jag: nä ojdå......
jag: åh, har glömt packa skor också
jag: och jackor....



måste se över min packning, säger mamma. Håller med.

ett frågetecken



Hej här sitter jag och försöker se lite fridfull och harmonisk ut. Lyckas jag? Sanningen är att det var jävulusiskt varmt och bara halvgott.


Pappa är pappa. Han försöker döda jordgetingar ute på gården med hjälp av någon eldfackla och t-sprit. Mamma är mamma. Frågade henne om vi hade en tesil. Jo, sa hon, åså plockade hon fram en kopp, en sked, honung, tesilen.


Har ont i magen. På gott och ont.

sådärja

hej gissa vad jag sitter och gör?
Jag äter vindruvor. Det var förövrigt ruskigt gott i detta tillfälle. Ät vindruvor dagen efter du druckit vin. Tips från coachen.


Annars då? nä nu händer det för mycket. Återkommer snart.

Men först kan ni kolla på denna bild. Visst har träningen gett resultat? Jag har blivit riktigt biff om axlarna!




okej. skoja.
ha
ha
vad kul!!!!



HEJDÅ.


boken slut

grät förresten floder då boken tog slut igårkväll.
vad händer med mig och alla tårar?
JAG ÄR JU INTE ENS LEDSEN!!!

eller
nä.

bara då böcker tar slut.
och män våldtar barn.

mm.

hello sunshines eh

tja tja tja bloggen.
Känner mig helt rehabad. Har från och med i söndags börjat äta nyttigt, tränat + att jag har sovit minst 9 timmar varje natt. Nästan irriterande att det faktiskt funkar och att man mår bättre.... Men gla e ja. 


Ska jobba nu. Wohoooo jag har ett jobb!!!!! Ok. samma som jag alltid haft. Hej.  

RSS 2.0