2 in 1

Delad glädje är dubbel glädje, tydligen. 

Mamma köper en ny tidning till mig och det visar sig följa med ett ansiktsrengöringsprov! Älskar prover som följer med i tidningar. Spelar ingen roll om det är ett superdåligt schampoo eller en parfym som luktar äckligt, jag blir lika glad ändå. 

Och för att inte tala om goodiebags man får om man köper något i en butik. DET är lycka. 

trettionde augusti

Idag har jag varit rastlös mest hela dagen. Vaknade 09.23 och när klockan var 19.00 kändes det som att jag varit vaken i hundra år. Inte för att jag har någon aning om hur det känns att vara vaken i hundra år, meeen ni fattar.... 


Kämpade emot sömnen som alltid infinner sig kring 18-19 och bestämde mig för att baka. Körde en tävling med mig själv som gick ut på att jag var tvungen att baka färdigt, diska och plocka undan allt innan Robinson började 20.00. Väääldigt osmart att stressa med dom få sakerna man faktiskt gör på dagarna för att försöka få det att gå fort när man egentligen borde göra allt supersakta. Men det tänkte jag inte på såklart. 

Jag hann iallafall göra klart både en supergod kaka och ett par kolakakor till 20.02. JabadabadoooOooOo.


Vad har jag annars gjort idag? 

Inte tränat. 
- Testat läppglans i badrummet tillsammans med mamma 
- Önskat att jag fått vara med i robinson
- Lyssnat på Stackars jack med Ulf lundell och tänkt att han sjunger om mig. Stackars Anna, vad ska du göra med drömmen som sprack? Nu när röken och dimman har lagt sig och dagen gryr, och ditt äventyr aldrig nånsin vill komma igång....



Tralalaaa 

Fall like leaves. Stand up like comedy.





När jag ser den här bilden med extremt dålig skärpa kommer jag att tänka på att jag har sålt min systemkamera som tog sjukt bra bilder. Sålde den billigt till en vän. Nu ska jag bara köpa en kamera som jag faktiskt använder också. 

Jag har några krav: 
- den ska kunna ta kort snabbt (jag ska inte behöva vänta hundra år på att den ska fokusera färdigt) 
- ta hyffsat bra bilder även i mörker
- den ska vara liten 
- den ska inte ha så många krånglia inställningar som jag ändå aldrig kommer använda 
- gärna en snygg färg
- bra pris 
- knäppa fina skarpa bilder 
- jag ska bli snygg på bilderna 

Måste ge mig ut på jakt efter den perfekta kameran snarast. Så jag kan lägga upp massa bilder om mitt liv på faaaacebooooook ;PpPPppPP

Det som inte finns på facebook eller instagram har ju aldrig hänt, vet ni väl....... 

bra bilder










träning

Tja tja tja tja. 

Här försöker jag vara nyttig. Har varit nyttig i dryga 2 veckor.

Hur duktig jag känner mig: 100 %
Hur många kilo jag gått ner: 0 kg. (har gått upp 1 kg??????)
Hur stor motivationen är nu efter vägningen: NOOOOLLL 


Pappa säger att det är de nya musklerna som jag har fått som väger mer än fett. Men då kan jag undra hur jävla lite muskler jag hade förrut så att jag har fått typ 1 kg muskler av att gå nån sketen promenad???? Blir så irriterad.

Men jag ska verkligen inte ge upp. Sen säger även mamma att vågen är konstig och ofta visar fel. Litar på mamma, jag. 


tre saker

- Mitt horoskop säger: En förändring är på väg och mot slutet av dessa två veckor måste du fatta ett stort beslut. Troligen ett som rör din karriär eller ditt hem. 

- Det ska tydligen bli mode att sminka sig som utsmetad "dagen efter" makeup. WOHO!! Utsmetad mascara under ögonen, men fin bas och hudfärgade läppar. Jag är räddad!

- Den vanligaste getingen i sverige heter Vanlig geting. Fantasin flödade då de skulle komma på det namnet förstår jag. Haha! 

hihi


hej





assåÅÅÅÅÅÅÅååååååååååå

Finns ju inget mer störande än när man har skrivit ett inlägg på bloggen och sen försvinner hela inlägget innan man hunnit publicera det!!!!!!!!!!!!!!!  


Eller ja.... En sak som är mer störande är väl de personer som faktiskt skriver och berättar det.... Men jag var tvungen att få det ur mig. Och något nytt inlägg kommer jag då definitivt inte skriva ikväll. Bjuder på en bild där jag försöker se fräsch ut på istället. Med lampan riktad i ansiktet så man får en sån silkeslen känsla på huden. Och ser solkatter tre dygn efteråt.. Nåja: 




Godnatt skitblogg. 


vart jag än går

Jag har fått någonting på mina armbågar som kliar nå så jäääävlulskt. Tror jag har fått en dödlig sjukdom. Pappa berättade även att han hade nåt fel på sin hjärna för det susade tydligen i skallen. 


Tänkte bara varna så ni inte kommer hit och blir smittade. 
Men pappa sa dock att det kunde vara så att han har fått lite vatten i öronen och därav det susande ljudet. Och mina armbågar kan ju även bara vara torra. 


Hoppas innerligt på det!!

Älskar förövrigt Stiftelsen - vart jag än går. Egentligen är den ju ganska så kass och megadålig rakt igenom??? Men kan inte rå för att jag älskar älskar älskar den. Älskar att dom sjunger Vännen. Det är ett av de finaste ord jag vet. 

Dock sjunger dom Darling också. Hahaha, finns ju inget hemskare smeknamn.... 

Nä men nu ska jag kila. Vi hörs darlingzzz! hej 


tjabbaaa

Ringde vickan förrut, eller åtminstone trodde jag det. Men då kommer jag till nån Jennifer som låter jättetrött över att jag ringer till henne.... 

Hon: Hej det är jennifer..... 
Jag: Eeeeh hej. Öh.. Vem är det? (smartaste frågan, jag vet)
Hon: Jennifer? 
Jag: hehe då har jag ringt fel, ursäkta. heeeeeejdå. 


Och nu har jag ringt flera gånger igen men vickan svarar aldrig?? 

Finns två anledningar till detta. 

1. Råkade helt enkelt slå fel nummer först och när jag ringer igen är Vickan är upptagen och svarar därför inte. (väldigt tråkigt alternativ) 

2. Vickan (som har lovat att gå en promenad alternativt springa med mig idag) har betalat denna jennifer några slantar för att hon ska svara i hennes mobil och låtsas att jag har slått fel nummer. Detta gör vickan alltså för att hon är för lat/har annat att göra ikväll och vågar inte säga till mig att hon inte kan umgås. 


Men då kan jag tala om för dig vickan: Jag försöker ringa dig för att JAAAG har andra planer! ha ha ha hur känns det nu???? 


mmm juste.


Kanske har tid senare ikväll dock... Ring mig. Hejdå. 

promenad

Idag var jag ute på en promenad i skogen. Av alla ställen i luleå möter jag då en gammal gymnasielärare som är med sina barn och plockar blåbär i bensbyn. 

Jag: nämeeeen, HEJ!
Hon: Hej.... 


Sen slutar jag le sådär fånigt och går bara förbi utan att säga något mer. Kul att man gör intryck på lärarna så dom kommer ihåg mig iallafall... 

jahapp

Hallå. 

Jag tror att jag blev sjösjuk igår på BBB-båten. Vi drack ju, självklart. Men jag drack inte alls speciellt mycket och var inte alls speciellt full, men började efter 10 minuter (och en 6a fishshot, visserligen....) må helt sjukt dåligt. Ville spy hela tiden och hela världen snurrade. Så jag åkte hem någongång före 01.00.
Tror inte det har hänt på flera år. 


Minns dock en gång på lulekalaset då jag, superduperkalas och full, bestämde mig för att åka den mest snurriga karusellen av dom alla. Efteråt mådde jag skitdåligt och ringde mina föräldrar som fick hämta mig. 


Jag: Aschååå, ja har åkt en schåånn schnurr karuscheellll... Det är därför jag mår dåligt!
Pappa: mmm


........................



blablabla

Hej. 

Jag är irriterad.

Jag är irriterad över att det inte finns någonting att göra i Luleå. Över att när det väl finns någonting att göra så är jag ändå jätteseg och missar det. Jag är irriterad över att mitt hår är jätterakt nu, trots att jag gick till frisören och sa just: klipp inte upp det, klipp det rakt av. 

Jag är irriterad på att det är sol dom dagarna jag inte kan vara på en strand. Är irriterad över det alla skriver på facebook. Men också att folk har övergett facebook och börjat med instagram, som jag förövrigt inte använder. 

Är irriterad över att min mobil har börjat sega. 

På att jag har lovat mig själv att börja vara nyttig idag men att jag inte tänkte på att äta ett friscomål igår. På att jag har gått upp i vikt jättemycket. På att jag inte orkar träna. 

Irriterad på att jag är trött hela tiden. På att det inte finns någon bra musik att lyssna på. På att spotify inte funkar på min dator. På min dator. Mina kläder. Att jag inte äger någon bil. Att bo hemma. 

Är irriterad över att jag inte har en jävla aning om vad jag vill göra i mitt liv. 

Etc.




Hejdå. 



hungerspel

Jag har sett filmen The hunger games 3 gånger nu. 7 timmar av mitt 187 536 timmars långa liv har ödslats åt denna film. Känns sådär. Är dock ingenting i jämförelse med att jag sett Hitta nemo ca 15 gånger... 

You only live once. Livet är för kort för att inte njuta till fullo av sina favoritfilmer. Living the dream.


Och så vidare. Godnatt. 



två olika världar

Har varit ute i en stuga i ett dygn nu. Detta kan förklaras på två olika sätt. 

Facebook: 
Ut till stugan i ett dygn för sol, bad och trevligheter! Kräftskiva med kräftor, goda pajer, trevligt sällskap och vin. Hade det jättemysigt på kvällen, satt och spelade kortspel, hade tända ljus och öppen brasa som värmde gott. Somnade hyffsat tidigt och idag har vi sovit ut ordentligt. Solade på dagen, kollade då krille fiskade och njöööööt av den friska luften. Kring middagstid tog vi båten hem igen. Tack för ett otroligt mysig och fint dygn med fantastiska vänner! ♥♥♥♥♥♥♥

I verkliga livet: 
Ut till stugan i ett dygn! Som vanligt väljer vi den sämsta dagen att åka ut, då det är molnigt, kallt och blåsigt. Vågorna på havet gjorde att vi hade genomblöta byxor långt innan vi var framme vid stugan. Kräftskiva var tanken, men kräftjävlarna ska ju tina i två dygn innan de är färdiga att äta, så vissa kräftor fick vi äta lite frysta.. Nåja. Mats drack vin själv, vi andra var fortfarande för äcklade efter lulekalaset. Drack lite ljummen ramlösa iallafall. Spelade kort på kvällen och det blev ett mindre bråk när vi skulle räka ut vem som vann. Kände att det blev lite småkyligt där på kvällen så vi tände en brasa för att värma upp oss. Kan säga som så, att det blev en mindre brandövning inne i stugan då vi fick vädra kostdrag för att det rök in så mycket och det slutade tillslut med att det var kallare än innan vi tände elden :)))) Upptäckte senare att alla värmeljus var slut så vi fick helt enkelt gå och lägga oss eftersom det blev kolsvart i hela stugan. Vaknade några gånger av att Mats drog timmerstockar (snarkade) så hela stugan skakade, men vaknade sedan kring 11. Gick ut en sväng då solen äntligen tittade fram bakom ett moln, låg sedan på en svinhård klippa och solade med jackan på. Det är sommar det! Krille som fiskade fick då verkligen ingen fisk och man kunde knappt andas när man gick ut för luften var så fylld av knott. Nåja. Tog båten hem kring 16 då vi ätit upp all mat och alla saknade internet och en dusch alldeles för mycket... Tur att det är ett år tills nästan gång vi åker dit. 


(Jag vann kortspelen, för övrigt)




finkläderna på

Tjena! Sitter man här och är redo för lulekalaset dag numero 4. Har dock slut på outfits att ha på mig. Spillde dessutom bearnaisesås över mina enda par jeans som jag kan knäppa i midjan......

Så idag får kepsen och sjalen duga. En kjol till det så äre klappat och klart! 







sol

Tjena! 

Vilket väder vi har idag då, luleå. Och vilket hår dessutom! Dags att klippa lillfjunet snart tror jag. Nu har jag ju uppsatt hår, men tänk vad kul om jag faktiskt bara hade haft sådär lite hårstrån på skallen. 

ha ha ha.... Nåja. Dags att lägga sig i hängmattan och njuuuuta lite till. 


lyckorus

Alltså vilken dag!!!!!! 

Idag har harpan gått ut 3 gånger, PÅ RAD!




lulekalaset #1

Har spillt både skagenröra och falukorv med smör på mitt tangentbord. Sparar det där, så blir det gott att äta imorgon som frukost...... 
Dags att gå och lägga sig. Imorgon kommer världens bästa Johanna Blom till Luleå. Känns helt fantastiskt eftersom hon är helt fantastiskt. Dags att sova nu, godnatt. 




Nä okej. Skolfoto:



hejdå, natti.....

RSS 2.0