2009 wow

TJA!
Jag hann skriva ett inlägg innan året är slut. Känns bra. Jag sitter här med Bella och Linnea. Vi äter efterrätt, lyssnar på bra musik, dricker en drink med en blodapelsin klyfta på kanten och sen tar vi någon bloss från vattenpipan. Känns bra. Bra avslut tror jag. JOOOO.

GOTT NYTT ÅR

Hej & hå. Jobbar till 20.00 ikväll. Vi ses vid norra hamn istället. GOTT NYTT ÅR!


wanna go wild?

Jag fick just ett telefonsamtal som berättade att tant grön och tant gredelin (stina och sandra) ska komma på besök. Det är nästan så att jag skäms över min tröja nu.......... Men jag orkar verkligen inte byta. Dom får skratta bäst dom vill. Och jag är beredd att ta den smällen.



tja

Släckte just min stora starka lampa i taket och tände alla små fina söta lampor i mitt rum istället. Har tagit på mig långkalsonger, tjocksockar och morgonrock. Tagit av mig smink och bh. Slog just på TVn. Ikväll ska jag må lite bra.

sprid glädje

Jag har kommit på att jag inte vill ha någon ogilla-knapp på facebook. Tänk er vad allting hade blivit negativt då. Nu kan man istället antingen gilla det folket gör/säger/tycker, eller bara vara tyst. Det är mycket bättre tycker jag. Precis som det ska vara. Svälja och ta emot bara...... OKEJ FEL. Men ni fattar.

köld

Jag fryser som en idiot. Jag är en idiot som fryser.

kexchoklad

Glad idag. Lite trött. Ska läsa en bok nu. Män som hatar kvinnor. Någon som har hört talas om den boken? Nej, jag tänkte väl det.


LL

Jag satte mig ner och lyssnade på Lasse Lindh idag. Och läste igenom några av hans låttexter. Det var helt magiskt vilken fin låttext jag hittade. Om jag inte hade varit så glad som jag är och om klockan hade varit lite senare på kvällen hade jag brytit ihop vid det här laget. Bara för att texten var så..... rätt. Men nu är jag glad, så texten är bara fin för mig. Inte sådär outhärdligt smärtsam som vissa texter har en tendens att bli.

När du gråtit dig torr, du slagit dig blå och när du ramlat omkull
När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta
Ligg då kvar, för det är okej att vara svag
När du tappat dig helt, när du släcker om natten och tystnaden i ditt
rum känns så stor att du inte kan andas
Blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra.




TACK & HEJ DU FINA TJEJ
(antar att det bara är tjejer som läser)

sött djur

Jag kom hem för ett tag sen och höll på att dö av skräck då det knakade i skogen. Men det var bara en älg som stod sisådär 10 meter ifrån mig och glodde så sött. Så är det att bo i skogen helt enkelt. Take it or leave it. Eller jag skojade. Take it or die. För trots att jag skulle vilja lämna den här byn ibland så är det ganska svårt när jag inte är självförsörjande, så att säga.

NU: sluta skriv.

HEj

gangster

Jag har ett ärr under ögonbrynet. Personer som inte har känt mig speciellt länge brukar fråga om jag har haft hål i ögonbrynet när jag var mindre. De tycker att det ser ut som att det är ett ärr från det. Vad tror du?, brukar jag då fråga tillbaka. Ser jag ut som en sån person som har hål i ögonbrynet? Nja, typ inte, brukar personerna svara. Men man vet ju aldrig.

Och nej, det vet man faktiskt inte. Men tyvärr är det bara ett ärr från när jag hade vattkoppor. Så cool var jag.



morsning!

Helt okej att vakna upp och märka att det bara är några minuter kvar tills en tre rätters middag serveras på bordet. Till frukost för min del.

hej hej mitt vinterland

Nu har jag just tvättat bort mitt smink med någon tvål som luktade RB86. För er som vill lära er lite oviktigt vetande såhär under nattetimmarna, kan jag berätta att RB 86 är myggmedlet som vi använder på våra små (och stora) hästar. Nu längtar jag till stallet. Helt otroligt sjukt mycket.


GODNATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!



last night

Kvällen igår var grym. Grymt. Grymt bra. Nu sitter jag i mitt rum och vill inte gå ut i köket för mamma och pappa har några gäster. Stööört jobbigt. Vaknade tidigare imorse och såg de tre vännerna och jerry. Hade nästan glömt hur roligt det var. Jag har en jacka på golvet som jag inte har någon aning om vems det är heller...... Grymt bra kväll, som sagt.




godnatt

Kvällen avslutades perfekt. Snö innanför kläderna. Mascara som rann nerför kinderna. Blöta vantar. Kalla skor. Svett. Trötta ben. Pirr i magen. Gapskratt.  Jag, ola och gg åkte madrass nedför ormbergsbacken. Det var kaaaanon. Nu sitter jag här och myser i en julklapp. Morgonrocken. Den är helt underbar.


Ser ni förresten min hårfärg? Riktigt så mörkt är det inte. Jag är fortfarande blond. Tror jag.



GOD JUL

Jag vill bara passa på att önska alla människor där ute en riktigt god jul. Dagen har varit fin som bara den. Nu längtar jag efter mat. HEHE skoja.

gillar lov

KOLLA VAD GRYMT!
silverkant. Det satte guldkant på min vardag, hehe.





Annars?
Jag känner mig lite trög eftersom jag började måla naglarna nyss och inte kan gå och lägga mig förrän det har torkat. Och jag ska färga mitt hår imorgon. Känner mig illa till mods. Jag får alltid ont i magen då jag ska färga håret.

Fan.... förstörde lite av en nagel.....................................................................................
Ska lägga mig och inte röra mig ur fläcken några timmar nu. Skööönt.

back in the days

Det snöar mycket idag. Men ordet mycket är väldigt relativt. Det snöar ingenting jämfört med hur mycket det snöade vintern för 16 år sedan. Det var vintern 1993. Det var året då jag kunde hoppa ner från hustaket och landa i snön med livet i behåll. Ett riktigt fint år vill jag minnas.







tidsfördriv 2

Jag: Alltså jag kunde inte lösa den där rebusen på paketet.....
Pappa: Vi har redan löst den
Jag: Va?! Tillsammans?
Mamma: aaah, hihi


Orka pakta.

Nu ska jag sortera & rensa bilder på datorn. Det är ett tidsfördriv som heter duga. Jag återkommer senare, eftersom jag lär hitta några fina bilder som har varit gömda här på min dator ett tag. Nu kör jag. Tjofräs.

tidsfördriv

Jag åt middag halv fyra, så kvällen kommer kännas väldigt lång. Det är jättelänge kvar till klockan ens blir sju, så vad gör vi nu? Jag är faktiskt lite rastlös. Jag tror jag ska ta och försöka lösa rebusen på mjölkförpackningen. Det mest spännande denna söndag. Jag måste lösa den före mamma och pappa!!!!

Lycka till då anna!
TACK.

hej på er

Just nu vill jag ha en varm kram, en stor mysig hund och några stjärnklara nätter tillsammans.

Lyssnar på lugn musik och försöker att tänka hur otroligt lite saker betyder egentligen. Alltså saker saker. Det är inte saker man vill ha. Det är känslorna man vill åt egentligen. Det är det alla jagar. Eller gömmer sig för.



Japp, nu ska jag sova en underbar sömn i några timmar. Förrhoppningsvis mer än 13.
Och imorgon kommer hanna hem. Det fina hjärtat.

red red wine

Hej jag tänkte bara säga att jag just kom på att jag inte ens passar i röda kläder. Jag sitter här och känner mig som en liten tomtemor. Skit ner dig Cleo och area turns red............. Varför kan det inte vara area turns black? Har jag någonsin sagt att jag älskar svart? JAG ÄLSKAR SVART.



vccn

Jag åt en dammsugare nyss. Alltså inte en dammsugare som man städar huset med, utan den där kakan nivet. Jag fattar inte varför jag äter dom där kakorna. För jag tycker inte att dom är speciellt goda längre och jag börjar alltid må illa efteråt.

På tal om att må illa. Det var det värsta jag varit med om igår!!!!!
Mådde illa som ett svin (kul med tanke på vaccinet, hehe)
Tänk er att ni har:
- världens hemskaste magsjuka
- fördubblat med världens värsta baksmälla
- tredubblat med hur man mår när man har fått i sig alldeles för mycket sprit och bara vill spy.

Ungefär så. Då vet ni hur jag mådde igår. Det var hemskt. Har aldrig mått så dåligt kändes det som och det är inget skämt. Sen började hela världens snurra och jag blev väldigt yr. Benen vek sig under mig och jag var tvungen att sätta mig på toagolvet för att inte ramla ihop. Men den här känslan varade bara i 5 minuter kanske, sen gick det över. Typiskt nog så var det just dom 5 minuterna medan jag smorde in mig med BUS. Så om jag är fläckig någonstans på kroppen så vet ni varför, jag fick lite bråttom att hinna smörja på den där geggan innan jag föll ihop. haha!

Men nu mår jag som en prinsessa och jag är ledig. Så jag ska njuta lite av livet nu :-)


Jag just nu



Någonting jag aldrig kommer att bli

just relax

webbdesignen är klar
ledig imorgon
inga läxor kvar
tog svininfluensavaccinet idag


Om jag dör av vaccinet så dör jag iallafall lycklig. 





sextonde

Jag var ledig idag. Hittade mycket paket på staden. Inte så många till mig själv. Bra. Missade julmaten på skolan..................................... Dåligt. Eller vad säger jag förresten, det var inte dåligt, det var k-a-t-a-s-t-r-o-f! Annars vet jag inte vad jag ska skriva. Det är House of wax på tv. Vill verkligen se den, men vågar nog inte se själv. Ska försöka. Annars går The perfect man på 3an. Lite behagligare.


Lite roligt att historieböckerna och ett hjärta är med, på samma bild.

ful ful fulare fulast





1. jag igenom ett vattenglas
2. jag igenom samma vattenglas igen
3. råkade gäspa just då jag skulle ta kort
4. råkade flörta just då jag skulle ta kort


Ibland kan det vara väldigt underhållande att kolla igenom gamla bilder.

höga höjder, öppna landskap

Hej, här är jag! Ett litet självupptaget troll som sitter och googlar sig själv. Inte riktigt, men nära inpå. OKEJ VAD SNACKAR JAG OM........?

Det jag ville säga var
Jag hittade en plånbok i bussen imorse. Jag lämnade in den till busschaffören. Jag klättrade på de höga höjderna på hälsans hus på idrotten. Jag tror det var min goda gärning imorse som gjorde att jag inte dog där uppe i äventyrshallen. För jag lovar, det var en nära döden upplevelse där uppe i luften och om jag inte varit snäll och lämnat in plånboken hade nog en vajer gått av där uppe på hinderbanan. Karma är bra ibland. Oftast. Alltid.

gott

Jag åt just upp alla mina hjärtan.
Nu har jag inte ett enda hjärta kvar. Inte ett enda hjärta någonstans.





en vits

Hur gör man så att Lady Gaga vaknar till liv?
-man poke her face




Haha.....................Nu ska jag iväg till östermalm och spela sällskapsspel. Jag är sjukligt taggad.
(!!!!!!!!)



Jag har en färgglad tröja. Kors i taket! x x x xx x

hEJ dÅ.

gomorrn

Såhär halv åtta på en lördagsmorgon har det väl aldrig varit mer passade att säga godmorgon? Jag brukar annars oftast säga godmorgon till mammma och pappa kring två på dagen på söndagarna iallafall. MEN, nu är inte ens mina päron vakna. Jag känner att det verkligen är passande att säga godmorgon då. GODMORGON.

Nu ska jag iallafall jobba. Blir skönt faktiskt (skönt kändes som fel val av ord, men kommer inte på något annat). Ikväll ska vi förhoppningsvis luciavaka. Jag hoppas att mina vänner planerar någonting till ikväll medan jag är på jobbet. Annars har vi ju hela natten på oss, så det ska nog inte bli några problem.

long time no seen

Ikväll är det 6 veckor sedan jag var i ett onyktert tillstånd.

friday i'm in love

Nu är det fredag! wo fucking ho!!!!!!!! Äntligen. Kan jag få se ett leende på det också?



Lite synd bara, att jag inte ens orkar göra ett trovärdigt smile när jag ska fota hur otroligt lättad jag är. Men jag är glad egentligen. Nu ska jag typ lägga mig i min säng och läsa en bok. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.... det var miljontals år sen. Gudomligt.


(En påminnelse till mig själv:
GÅ INTE IN PÅ SMEDJAN PÅ FREDAGSEFTERMIDDAGARNA
om du nu inte vill få hjärtat att slå hundra slag på en sekund eller få en ångest som inte går att beskriva med någonting i denna värld.)





SKÖT OM DIG!

livet är slut, vill inte leva såhär, du var mitt allt du var hela min värld!!!!!! (hehe)

Sitter här och lyssnar på Fronda - Mitt rop på hjälp. Känner mig väldigt hjälplös. Ska göra historiaprovet imorgon. Det kommer inte att gå bra. Efter provet ska jag sluta upp med att vara så ångestfylld. När vi ändå är igång så byter jag nu låt till fonky fresh - du var mitt allt. Inte för att jag är sådär olyckligt 14-årskär, utan mer för att det ibland kan få vara skönt att få vara extra nere. Jag är faktiskt lite nere. Jag som inte ens brukar vara det. Nere har två betydelser för mig. Nere som i att vara deppig. Nere som i att vara kär. Säger inget mer.


Godnatt, smajl.

prutt

Jag och vickan är inte riktigt menade att vara på hockeymatcher. Första halvleken pratade vi mest om

- vilka vi tyckte var snygga i luleå hockey
- vem som var släkt med någon i luleå hockey
- hur otroligt kladdigt golvet var
- vart falconsoffan var, vi såg den inte hur mycket vi än letade
- vart motståndarlaget hade sin hejjarläktare
- om två gubbar som satt bredvid oss var personer från motståndarlaget (för dom skrek JAAAA när timrå gjorde mål, samtidigt som dom klappade då luleå var duktiga(????))
- om jag skulle skicka ett sms eller inte
- vad icing egentligen betydde, men den diskussionen gav vi upp fortare än du kan säga farfar äter upp mitt godis


Andra och tredje perioden var väldigt underhållande. Förrutom att vickan satt och skickade sms som en galning och missade att det var sjukligt spännande, så jag fick sitta där själv och kallsvettas, skrika, hålla i vickans lår, skrika igen och hoppa lite upp och ner. Men mer än så behöver jag inte säga. Vickan är kär, så det är tillåtet.


jag vill bli kramad av en drakes vingbredd




Jag tycker det känns lite tråkigt att alla kompisar som jag vill ringa antigen sover, är på andra sidan jorden, eller bara att jag är för feg för att ringa. Annars då? Jag har nya örhängen. Dom kostade 20 kronor och är ganska söta. Och jag är lika pigg som min farmor och farfars hund är galen när man skramlar med kopplet och hon förstår att jag ska ta ut henne på en promenad. Jättepigg alltså. Jag tror det beror på mina 17 timmars sömn inatt. Men jag veeeeeeeeet inte.

dröm

OKEJ, innan jag börjar plugga måste jag få berätta vad jag har varit med om inatt

- varit utomlands
- glömt solskyddsfaktor och bränt mig
- det brända hann gå över och jag blev brun
- träffade en helt sjukt snygg kille
- som jag boxades mot
- jag vann
- båda var jääätte blodiga
- men var ändå med i ett luciatåg
- vi blev kära i varandra (jag är fortfarande kär)
- jag var plötsligt hemma i sverige igen
- på studentfirande med hanna, simon & tom
- vi var tvunga att krypa under träden på marken för att ta oss fram
- de vita klänningarna blev bruna
- vi var glada ändå
- vi hälsade på på någon gård ute i gamla stan
- där fanns det ett gulligt lamm som vi klappade
- sen bestämde vi oss för att hälsa på karl den 12:e

Sedan vaknade jag, så jag hann aldrig träffa Karl. Och jag är fortfarande kär i den där killen..... Han var perfekt.

ANNA

Nu är gamla jag tillbaka. Jag sov från 20.30-13.30. Äntligen fick jag mina 17 timmar!!!!

Och nu är det historia som gäller. Enligt vår lärare så skulle vi har börjat plugga för mer än 1 månad sen för att klara provet, men vilken normal elev gör det? nä, juste.

inte bättre

Jag ska gå och lägga mig i sängen nu. Först ska jag plugga lite och sen ska jag sluta ögonen och flyga iväg till drömmarnas land. OK........ Jag är hur som helst väldigt stolt över mig själv, eftersom att jag inte har somnat före 01.00 någon kväll på hur länge som helst. Om jag lyckas somna den här tiden är ju en annan femma. Men annars är jag ju alltid ledig imorgon, så jag är inte speciellt orolig för min sömn. FAN VAD SKÖNT. Jag vet. Gntt!

glad

Påväg hem idag satte sig en liten kille bredvid mig på bussen. Hans kompis ställde sig bredvid i gången, för det fanns inga andra sittplatser.

Efter ca 10 minuter kollar den lilla killen upp på mig
Killen: Heeeeeeej
Jag (trevlig men förvånad): Hej?
Killen: vad heter duuuu?
Jag: Jag heter Anna, haha, dudå?
Killen: Mattias
Jag (lite för ironisk): jaha, vad KUL

När killens kompis hoppade av bussen vågade inte den lilla killen sitta bredvid mig länge, så han flyttade fram och satte sig på ett säte framför mig. Han gjorde mig på väldigt bra humör. Tänk att så lite kan göra så mycket. Han var sötast i världen.

ur en webcams synvinkel


vänster


höger


ungefär rakt fram





Jag förstår att min webcam trivs bra i mitt rum. Vilken utsikt!

Nu har jag bara resultatdiskussionen kvar av min IOS rapport, som jag för övrigt inte förstår hur jag ska skriva, men jag kör på ändå. Det värsta är ju bara att jag skriver allting helt fel och då är det ju bara att skriva om hela rapporten. Det är ju ingen big deal, som mc donalds skulle ha sagt. Jojuste.

trevligt

Jag gillar verkligen min mamma. Hon vill att jag ska vara hemma från skolan. Idag när jag sa att jag inte orkade gå till skolan så tyckte hon det var en bra idé. Vaknade av att vickan ringde och väckte mig klockan tolv. Hon hade visst också tagit en ledig dag idag. Vi tog en fika och löste lite världsproblem. Nu ska jag skriva klart en IOS rapport, sen ska jag hoppas på att jag kan somna inatt istället.


Idag har jag kommit på två saker
- ät inte av alla olika sorter som man har bakat när man fikar. Det resulterar i att man får väldigt ont i magen. 
- prata inte i telefon samtidigt som du ska koka ägg







rim

jag vill ha en några veckors ledigt från skolan
jag vill bara sitta hemma och käka på kolan

jag tycker ledighet är väldigt flott
och tycker inte om julskinka när det är rått

det jag försöker säga har kommit in på lite fel spår
lyssna på det jag säger nu så kanske du förstår

jag sitter faktiskt och längtar efter lite snö
jag längtar inte till skolan för där får jag spö


känns bra

julbakat med min mamma
lyssnat på julmusik
provsmakat kakorna
duschat
ätit lite middag
sett one tree hill
målat naglarna
sett parlamentet
ska se jakten på lycka
sedan paradise hotel
sen forts. jakten på lycka



Inget plugg idag.
Jag ville vila istället, så då gjorde jag det.

så kan det gå

Ikväll var det första & sista gången jag såg robinson.
Om jag hade vetat att han var med hade jag kanske börjat se det från första programmet, men nu är det försent. Hejdå simon. Hejdå robinson.


krogens krog

Jag var på krogen igår. Hade väldigt kul första tiden, andra tiden satt jag mest och kollade på alla andra som dansade. Det var också rätt underhållande. Jag såg en kille och en tjej som dansade tätt tätt ihop. Båda såg ut att vara ganska nöjda med situationen och lite pirriga sådär. Jag är övertygad om att de inte kände varandra före denna kväll. De tog sedan varandra i handen och gick och ställde sig i kön till jackorna. Se där, se där. Ja det var väl lika bra, de fick säkert en fin natt tillsammans.



glöggafton, sen bah jaaaaaaapp

Det blir nog mysigt idag. Jag är glad, som det syns på bilden. Men ser ni mina ögonbryn? Dom är liiite skeptiska. Jag vill inte bli sjukare. snälla!!!!

Gillar även att jag har börjat få rynkor runt ögonen då jag ler. Känns sådär lagomt kul :)



kyligt

Imorse såg jag en kille/man/gubbe som hade öppet bilrutefönster när han körde bilen. Ja, det var ju bara -12 grader så det är klart att han ville fläkta sig lite, det får ju inte bli för varmt. Jag tycker det är roligt eftersom det är så uppenbart att vi bor i norrland nu på vintern. När stockholmarna har tagit på sig de varmaste kläderna de äger tar endel gamla gubbar här i luleå in solstolarna. Ungefär.




en halv mig

aj

Jag har växtvärk i mitt knä. Jag googlade Växtvärk vuxen, men då kunde man tydligen inte ha växtvärk när man är vuxen utan då är det något annat som är fel säger google.

Växtvärk. Fult ord. Förresten gör det ont. Nå så fruktansvärt och ända innihelvete. Typ.

hej underbara värld

Idag var jag ledig. Eller det var en väldigt väldigt väldigt stor överdrift. Jag hade inga lektioner snarare. Trots detta satt jag i datasalen mellan 8.15-16.30, med enbart en lunch på 20 minuter. Jag kan också tillägga att jag inte var inne på facebook en enda gång före klockan 16.00. Jag har även gjort bort två andra läxor nu när jag kom hem.

Vad vill jag säga med det här?
-Tro aldrig att du är ledig
-Det suger att vara effektiv
-Man får ont i ögonen av att stirra in i en dator hela dagen
-Man kan faktiskt bli klar med saker bara man anstränger sig
-Men det är jäääävligt tungt
-Flash suger


Jag kan fortfarande inte känna lugnet. Det finns 99 miljoner andra saker att göra, och när man äntligen tror att det är lugnt och man kanske är klar med de flesta uppgifterna, då kommer det fler. Det är bara att försöka se ljuset i tunneln, men även komma ihåg att ljuset i tunneln oftast är ett tåg.

Med detta sagt har jag ingenting mer att säga.
Och jag är inte riiiiktigt lika bitter som det verkar. smajl smajl

japp

1 DECEMBER IDAG. puh, jag hann skriva det innan klockan slog 00.00. Så det här är alltså sista månaden innan 2009 slår om till 2010. Ganska så fräckt.

monday

En kille som inte ingick i min kontaktlista på msn (eftersom jag tagit bort honom, men inte blockerat) skrev nyss till mig. Konversationen såg ut såhär:

han: heej
jag: hej
han: vem är du?
jag: anna, dudå?
han: dani. bor?
jag: luleå, dudå?
han: gbg. singel?
jag: jo
han skickar en inbjudan till att jag ska starta webcam.

Nemen vad säger ni, någonting att satsa på kanske? Han verkade ju vara trevlig och gullig.
Okej...... det blev en blockering.

RSS 2.0