eenie meenie

Jag hade glömt bort hur mycket jag älskar att vara riktigt blond. Nu sitter jag här och mår bra. Kanske att jag även kommer vara klar i tid denna afton? Hoppas. Tänk att det är valborg. Det var alltid då jag tog fram cykel när jag var barn. Nu kör jag bil istället. Kanske inte just ikväll, men annars. Shit, tiden går fort.

Hade!


valborg

Satt här och svarade på pappas frågor och påståenden som han sa till mig bakom dörren, tills jag insåg att han inte alls pratade med mig, utan att han pratade i telefon.... Jaja, det är inte alltid så lätt.


Ska samla lite krafter nu. PUSSIS.

eld

Ska fixa frillan idag. Vill egentligen inte.

Och idag är det valborg. Värst vad festligt! Vi ska vara någonstans som jag inte vet vart, umgås med några som vi inte har bestämt vilka och jag ska ha på mig någonting som jag inte kommit på vad det är ännu. Det enda som är helt solklart är vad jag ska dricka. Det kändes nästan lite tragiskt.





p u kee

Här sitter jag och vill spy för att jag är så nervös.



bra anledning

Idag går jag och sover före 23.00.  Det finns två anledningar. Anledning 1: jag är trött. Anledning 2: jag vill inte känna mig som bilden nedan imorgon.

Måste även säga att det är svårt att skriva anledning fort.
Om jag skriver det det fortaste jag kan blir det såhär: aneldnig n
inte bra


back back back

Idag tänkte jag inte gå på idrotten, men jag tvingade dit mig själv. Vi hade trampett. Jag gjorde en bakåtvolt på en studsmatta. Jag bah wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. Det var AWESOME!!!!!!!! typ.

pussis

hallå!!!!!!!!! alltså jag vet, jag suger.
tänkte berätta en rolig historia.

Det var en gång två bajskorvar som var på fest då sade den ena bajskorven:
- Kom vi lyssnar på kizz!!



he he he he kul. ses.



godkväll

Nu är projektrapporten inlämnad. 6 minuter före utsatt deadline är ingenting att klaga på. Nu ska jag njuta lite. Hejsvejs.

här är han




fin

Jag har blivit kär i en kille. Han heter Nick Pitera. Finns på youtube.
Hörs sen får nu ska jag träna.

tack

Jag sa till hanna att jag hatar att känna känslan av att ingenting går, och att allting suger. Hanna säger:





haha, ibland brukar jag fundera hur i hela friden jag har klarat mig utan denna helt fantastiska lilla dam förrut?

punkt punkt punkt

tankesättet vi tar det imorgon
håller inte längre

såhär mår jag just nu:


en av mina vänner


puss

ÄLSKAR HELA VÄRLDEN IDAG. Jag måste bara få skriva vad jag har gjort idag.

Jag har: varit i skolan, solat på suntan, varit på arbetsförmedlingen en snabbis, åkt hem till bensbyn, joggat 7 km, duschat av mig , åkt tillbaka till arbetsförmedlingen och pratat, åkt till vickan och kollat på jobb, påbörjat ett CV, varit med linnea, gått ut på en promenad med en hund och linnea, ätit middag, tränat PSI, duschat igen.


Nu kom pappa in.
Pappa: ser du på antikrundan?
Jag: Ja, hurså?
Pappa: ha ha....
han stänger dörren och går iväg.

Tyckte det var lite kul. Har inget vettigt att säga idag, så jag sätter punkt här. Punkt.
Hade då nils!

do du do du

Slutar 09.35 idag. Ganska skönt att det är sol och att jag är på bra humör. Nu lyssnar jag på Let the bass kick in miami bitch, bara för att komma i rätt partymodé såhär på torsdagen.

hejdå & godmorgon 


godnatt nu

Juste, jag måååste få berätta....... Jag var ute och gick med farmor och farfars hund kajsa idag. Hon började nosa på ett ställe, sen började hon gräva med tassarna och tillslut även bita i vad jag trodde var jorden. Men helt plötsligt när jag börjar undra på riktigt vad hon håller på med, så hör jag: PIIIIIIIP PIP PIIP PIP!!!!!  Och sen springer det ut en råtta från marken. Kajsa blir helt tokig. Jag förösker att hålla i henne så gott det går. Det såg ut ungefär såhär:




KUL VA.

natten

Hade en bra natt.
Drömde att jag pussade *pip* och strulade med *piip*. Och som att det inte räckte så drömde jag att stina och sandra vann sviiiinmånga stora chokladaskar. Nivet dom man vinner på gröna lund. Och då gav dom hälften till mig!!!! Kommer ihåg att jag tänkte: SHIT!!!! Hur ska jag hinna äta upp all den här chokladen innan året är slut?

Det var total lycka. Nu har jag en  fjäril i mitt rum som jag måste försöka ta död på. Hörs sen.



sån här choklad alltså

you look great



hallå du vackra morgon

Min vilostund igårkväll blev lite väl lång. Så nu sitter jag här, har just ätit frukost och är färdigsminkad med gårdagens smink. Väldigt g8!! Men det känns som att någonting inte stämmer. Det är fortfarande en timme kvar tills bussen går, och jag är pigg. oh, vilken härlig dag. la la lal lalaaaaa. Nu ska jag lyssna på timoteij och byta kläder.

chocko





Fick den här fina kaninen av sandra och stina. Kanske som plåster på såren eller någonting liknande. Han var grymt uppskattad, jävligt stor, saftig och god. 25 centimetare.

dagen i bilder











gomrnn

Jag ska åka och kriga på jobbet nu. Har inte sovit många minuter inatt, men det gör faktiskt ingenting alls. Ska må bra ikväll. Väldigt bra.

ok, ok

Ikväll ska några fina väninnor komma hit. Vi ska ha knytkalas och basta. Det är helt otroligt vad jag har saknat att ha en middagskompis. Har nog aldrig förstått hur tråkigt det är att äta själv. För att inte tala om hur ensam man känner sig. Om man inte hade vetat bättre hade jag börjat tro att jag var mobbad. Men nu är det ju inte så. Eller? Nä. Aah, juste. Ha en fin kväll.

tji

ska förrsöka sovan u, vi ses sene va joo eller hur puss puss puss




nä skoja.......
nu ska jag se tv och må bra under mina två täcken, två filtar och överkast. Vaknar alltid av att jag är sjukt varm, men värme ger trygghet på något vis. Sen är det jätteskönt när alla täcken blir som en tyngd på kroppen som gör att jag pressas mot sängen. OK.

Åh, juste......... vargfilten är i vardagsrummet :| springer och hämtar... *springer iväg*



puh
jag överlevde. Egentligen ska man inte springa när man är rädd. Det har jag koomit på. För då blir jag bara ännu mer uppskrämd och rädd. NÄ NU SKA JAG SE TV. HEJ.

nötskalet

Ibland är jag så fruktansvärt trög...........
Idag tänkte jag vara smart. Jag tog ut alla kläder från båda mina garderober och la alla kläder på min säng istället. Det är ju perfekt, tänkte jag, då kan jag rengöra garderoberna och sedan vika in alla kläderna i garderoberna igen. Vem tror ni sitter här med tomma garderober och en säng som fortfarande är full med kläder.....? Äsch.

hu

Har precis låst ytterdörrarna och gjort den dagliga kollen i alla rum så att ingen människa gömmer sig i någon vrå. Ska mysa ner mig ikväll.

mörkrädd

Igår hade jag faktiskt en tanke på att skriva ett blogginlägg, men då slutade internet att fungera. Och det fanns inte en chans i världen att jag skulle springa ut till garaget för att starta om modemet då jag är ensam hemma. Istället la jag mig i fosterställning i min säng och tyckte otroligt synd om mig själv. Livrädd och lämnat att dö, kändes det som. Jag låste ialllafall både ytterdörrarna och dörren till mitt rum. Jag har faktiskt börjat fundera hur jag någonsin ska klara av att bo ensam. Inatt vaknade jag upp alldels svettig, gråtfärdig och livrädd. Drömde sjuka mardrömmar. Det här är knappt kul. Och sen en sista vädjan till alla mina vänner. Om ni bestämmer er för att komma och hälsa på, snälla snälla snälla, HÖR AV ER FÖRE. Annars tar jag typ självmord för att jag blir så rädd. Ok? Hej.


ps nu är det ljust ute. nu mår jag bra ds



jag igår. väldigt kall

hallå

Måste duscha, men jag är för rädd för att våga röra mig. Har träningsvärk i magen också. Och ett väldigt skört hjärta. HIHI. HOHO. Helgen har varit helt underbar. Älskar nog påsken och allt vad den innebär.

heiiiii

Hej! Jag mår jättejättejättebra. Jag är ensam hemma i 7 dagar framöver. Men nu har jag typ skaffat mig ett liv, så vi hörs lite senare istället. PUSS & KRAM.

Sanningen är en sällsynt rätt. Kommer den på bordet kan ingen smälta den. Det här får mig att tänka på min middag. Vi skulle äta lamm idag, för det äter man tydligen på påsken. Lamm, tänkte jag, det låter ju ganska gott. Missförsto mig inte, min mamma är grym på att laga mat. Men om vi säger såhär......... Slutade med att jag åt sallad, klyftpotatis och beasås. Jag som har för mig att lammkött var gott? hehe
Tycker hur som helst att lamm hör hemma mycket bättre på Lambi-reklamen.


Nu ska jag & Linnea och lyssna på lite musik. Fint.



mår bra idag igen

Jag ställde väckarklockan på 13.00, snoozade en kvart enbart för sakens skull och nu låtsas jag att jag inte är ledig idag och sitter och skriver projektrapporten. Helt otroligt duktigt. Snart är jag klar för idag och ska kanske bli full lite senare. Känns nästan viktigt.

fiiiiiiiin-t dag

Har doppat kakor i mjölk. Haft roligt på skolan. Fått påskägg.
Fick godis och små hudlotioner som luktade jättegott i påskägget. Mamma & pappa vet verkligen var som gör mig gladare än glad. SKITBRA DAG. Ska avsluta den tillsammans med zändra. Vi har storartade planer. Glad påsk mina små fina hjärtan.










zits

jeremy: pierce, hur är det att ha körkort?
pierce: häftigt, antar jag
pierce: i sexton år kom jag ingen vart för att jag inte kunde köra bil.....
pierce: sen fick jag körkortet och insåg att det inte finns någonstans att åka



hehe. fint med regn.
godmorning




RSS 2.0