joru

Ska snart äta ägg, mjölk, mjöl och salt.
Pannkaka alltså. Den är så jävulskt tjock där inne i ugnen så jag blir nästan orolig. Nä nu måste jag gå. HEj!

rubrik

Hei blokken.
Denna helg har varit greit. Ätit pizza. Kastat pil på en sportbar. Sett mysig film. Druckit vin. Firat karin. Åkt kälke. Ätit sushi. Och chips med dipp. Så satans gott. Och kul!
Nu ska jag på en arbetsintervju. WoohoooOooooooOoo. Sen MÅ jeg rydde i leiligheten. Det ser ut som en krigszon.

boys boys boys

Oftast är det superbra att bo med killar. De hjälpte mig att välja parfym och sedan frågade jag vilka leggins jag skulle ha och höll upp två par. Ta dom högra, svarade Björn. Ja...Men, min eller din höger? sa jag då förvirrat. Ja, det väljer du ju själv, svarade han.
YES!!!!!!!

blir inte bättre

Och juste!
Har fått trådlöst internet nu, så nu går det an att sitta på toa och facebook SAMTIDIGT. Har jag sagt att jag lever min dröm, eller? WohOoooOoooooOoo.
googlade glad

fredagskväll

Lever verkligen för helgerna här nere i Oslo. Dock myser vi på rätt rejält på veckodagarna också, men helg är alltid helg. Helgerna står för vin, eeeefterfest, burger king, ledighet, vänner, aerobic, cigg, kramar och skratt. Oj, kul att jag skrev vin först och skratt sist. Gäller att prioritera......
Nåja det jag ville komma fram till var självklart ingenting viktigt. Så nu säger jag godnatt. Ska sova så många timmar inatt som jag aldrig har gjort förr, i hela mitt liv. Sjukt många timmar. Bara sova sova sova. Blom lovade att väcka mig om jag aldrig vaknar och då ska vi köpa en tröja. Eller varsin kanske. WiiIiiiiiiIiiihooOoooooo. hejdå.

oj igen

NU SKA JAG JOBBAAAAAAAAAAAAAA. Åh vad kul.
Är du sliten, Anna? Brukar killarna/männen/gubbarna på jobbet fråga.
Hehe, näärå, jag är pigg! Brukar jag ljuga och le. Tror det funkar. Annars så har man ju även hört att man ska låtsas le om man känner sig nere. Då lurar man hjärnan och man känner sig då gladare. Värt ett försök.
HEIDO kaos.

morgonkul

Tycker det är kul att Sparebanks logga ser ut som att man har fått en händelse på facebook.
Och att postens logga ser ut som en pokemon boll

bra gjort

Fick ett städryck och städade hela lägenheten. Mådde dåligt då jag kom hem idag. Vart jag än kollade så fanns mina saker. Kollade under trappan, oj där låg min tröja och min väska. Kollade mot min garderob, oj där vällde mina kläder ut. Kollade på soffan, oj där låg mitt täcke. Kollade på matbordet, oj där låg mina matrester. Kollade på diskbänken, oj där låg mina konservburkar från majsen. Kollade på fönsterbrädan, oj där låg mitt godis. Kollade på soffbordet, oj där låg mitt kuvert, min kamera, min dator, mina smulor, mina hörlurar, min havregrynsgröttallrik, min dildo (hehe skämt).... Osv. Men nu är det suuuperrent.
.
.
.
.
Tänkte JIIIIIIHAAAaaaAAaaaa, nu får jag äta middag! Men då slog jag ju precis igång diskmaskinen. Så nu sitter jag här och kommer förmodligen att dö av svält inom några minuter. Kanske inte så smart.

saknar att hoppa i hö


jahapp

Världen är så oerhööööört liten!!!!!! omg omg omg omg omg. Ok skoja.
Men:
Gick på stan. Mötte en kille. Våra blickar möttes. Båda kollade bort, men kollade tillbaka lika fort igen. Vi gick förbi varandra. Jag var tvungen att kolla bak och se om han också kollade bak som om han kände igen mig också. Och det gjorde han.
Vi stannar då upp. Kollar på varandra och han frågar om jag är svensk. Ja, det är jag, svarar jag. Båda konstaterar att vi känner igen varandra, men kan inte placera det. Lulebo? Frågar han. Jajjemen, säger jag. Sedan verkade det lossna för honom och han frågar om jag känner vickan. Ja, det gör jag, säger jag, och då klickar det för mig med. Han gick i hennes klass. Och nu har han flyttat hit. Och vi möts. Så typiskt på något sätt.
Hade varit kul att få veta hur många ifrån Luleå som faktiskt bor i denna stad. Nu ska jag göra ingenting. Hei.

godnatt

Godnatt från myran, dart vader och mig själv.
Tyckte jag var en otrolig blandning av en myrdrottning och dart vader på denna bild.
hey you ant! i am your father. /dart. Tror för övrigt det är mina raka fingrar som fixar looken.


ok

Hei! Dette er det norske mun-monstret som skriver. Jeg har tatt Anna til fange og planlegger å spise henne til middag. he-heeeeeeee................................

måndagsnatt

Idag har jag varit med Alejandro. Vi tog en fika på stan, satt och kollade kärleksfullt på varandra och sedan gick vi hem till honom och hade passionerat sex.
OKEJ. skoja. Jag har inte alls varit med Alejandro. Jag har sett en himla massa film. Forget me not, The invention of lying, step up 3 och halva tiden av på andra sidan häcken. Och nu har jag panik för jag hittar inte mina hörlurar och jag vill verkligen lyssna på musik. Hjälp någon????????

januari

Tjabbbbbbbbbbbb
a
Tjabb-a.
Tjabba. Här sitter jag. För häääär kan man va. Sitter och småler lite åt allting. Jag hade gjort en otroligt fin samling med fästisar på mitt skrivbord på datorn. Hade skrivit lite bra saker. Den såg ut såhär:
.
.
När jag kommer hem imorse så ser den ut SÅHÄR:
.
.
Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här. Men gillade iallafall "håll ut en dag bestäm dig då om du vill fortsätta". Supersmart.

godmorgon

Jag har som vana att äta en morot eller två på morgonkvisten. Förstår inte, men VARJE GÅNG, utan undantag, 100 % har jag fått hicka när jag ätit den där morgonmoroten. Måste vara något speciellt som sker i kroppen. Nu ska jag äta ett ägg eller två. Kan bli gott. Tillsammans med en macka eller två.
Och ikväll ska jag dricka vin. Ett glas vin sådär. Eller två.

fredagkväll 23.55

Jag är brevbärare på lördagarna nu för tiden. Och vad ska jag säga. Posten skall fram. Så här sitter jag. Nykter som en liten kråka och med alarmet ställt på 04.00. Det finns en fantastisk sak med detta. Det är att jag får sova på loftet för att Johan (förhoppningsvis) är på fEzzzt tills småtimmarna kommer och jag ska kliva upp. Har förresten klippt page.
ha-ha-haaaaaaaaaaa vad kul jag är. Ska sluta skämta.  Godnatt.

en fredagskväll

Ikväll ska vi dricka öl och spela biljard. Det är jag, björn, johan, elli, blom, marcus, karin och några till. Det. Är. Helt. Sjukt. Vad mycket vänner jag har.
Saker som är bra just nu:
- allt
Saker som är dåliga just nu: 
- inget

HEI

Sov på soffan inatt. Orkade inte bädda upp sängen. Jag har ont lite överallt och vaknade av kolsyra i benet ett x antal gånger. Snoozade trots det 40 minuter, så den kanske inte var alltför oskön ändå. Men nu är jag uppe och ska fånga även denna dag. Seize the day! Carpe diem!!!!! (......................................................................)

godnatt

Hei. Jag mår bra. Men det tycker jag bilden visar ganska tydligt.
Har förresten kommit på vad jag skulle vilja heta om jag var en norsk kille. Snorre i förnamn. Åsum i efternamn. Snorre Åsum. Snorre Awesome. Anna Åsum, funkar också. Om jag måste behålla min könsidentitet.

här är jag igen

Okej, vi kör tävling i bloggen. Den som svarar rätt får sova med mig på min bäddsoffa!!! I priset ingår en övernattning, frukost på sängen (golvet), mitt sällskap och en guidad tur i oslo. Om ni är bra umgäng kan jag även sträcka mig så långt att jag bjuder på en öl. Det lilla som är kvar, så som resan hit och hem, och kläder får ni står för själv.
.
.
.
Jag kallar tävlingen för "gissa födan".
.
.
.
5 POÄNG:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4 POÄNG:
Denna koniska eller cylindriska saken förekommer i färgerna vit, blå, röd, gul, lila och orange.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3 POÄNG:
En karaktär i Nalle Puh har ett sådant land som han sköter och skyddar med sitt liv.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2 POÄNG:
I Norge kallas denna föda för gulrot.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1 POÄNG:

ibland kan man vara nitisk

Hej småstjärnorna!
Åh.... På tal om småstjärnorna. Vilket fantastiskt tvprogram det var. Här sitter hur som helst jag. Jag tog kort på mig själv utan att spexa, fixa, trixa och göra mig till, så jag får se hur jag ser ut då jag sitter vid datorn. Jag ser ut såhär:
Vet inte.... Är det bara jag som tycker att jag ser hjärndöd ut? Hatar att vara förkyld så jag måste andas genom munnen hela tiden. Konstigt det där ändå..... Att man ser så trög ut bara för att man har öppen mun. Det var allt för denna gång. På återläselse!

natt-aerobic på prinsens gate


big city life

Jag tänkte sitta lite fridfullt på tunnelbanan imorse och läsa en bok. Men kan väl få meddela att det inte blev så mycket utav den lässtunden. Det såg ut ungefär såhär när jag skulle hoppa på tunnelbana. Nåja.... En liten överdrift kanske. Men trångt nå så jävulskt var det. Varm var jag. Och ingen bok blev läst.

vardagslyx

Att dricka vatten ur ett vinglas.
Eller ett viiiiiiiiiiiiiiiiiiiinglas, som en stockholmare hade sagt.
.
.
.
Alltså.... Jag har en förmåga att alltid säga så otroligt meningslösa saker. Vet inte hur det kommer sig. I mitt huvud låter allting jättejättejättekul, och sen när jag berättar blir det bara fel. En konversation mellan mig och killarna jag bor med kan t.ex se ut såhär:
Jag: Och vet ni en jäääätterolig sak som hände idag!! Ha-haaaa
Dom (förväntansfulla): nä vadå?!
Jag: jo det var såhär att min ena jobbarkompis tycker det är kul att jag säger Jo istället för Ja.
Dom: mmmmmmmhm............?
Jag: Jo, och nu har jag tänkt på det, jag säger verkligen Jo mycket oftare än jag säger Ja. Ha-ha-ha, vad tokigt!!
Dom: mmmmmmmmhm........? 
Jag: hehe... jo men alltså.... och det är ju för att jag bor i Luleå!
Dom: mhmmm...........?
Jag: ja, heheh...... mmm.. nåja....

jo mat igen

Här sitter jag och äter en macka med hjälp av en sked.
He-he.
Nä skoja. Jag äter bara min gröt som jag råkade göra liiiite för hård. Så nu går det att ta hUr sTOrA TuggORr SOm HeLst!!

middagstips

Idag åt jag detta till middag. Det var inte så gott. Mest torrt. Gissa vad det är för mat och ni får en guldstjärna! Nä... driver med er. Det är ju helt självklart att det är fiskpinnar, majs och ris. Mmmmmmmmmm...

nötskal

Ibland blir jag så less på min själv när jag åker buss/tunnelbana/trikk för första gången till ett ställe. Som idag.......
Högtalaren ropade ut "nästa hållplats: blablabla" och då tänkte jag jääävlaaar NUUU ska jag av!!! reste mig upp, bad om ursäkt och sa att jag skulle av till personen som satt bredvid mig som nu var tvungen att vika ihop sin tidning, ställa sig upp och sedan sätta sig igen. Trikken som jag åker med fortsätter att åka framåt i någon minut till och jag får stå där i mittgången som någon idiot för att vänta tills den äntligen stannar. Och till pricken över allting, när trikken tillslut stannar och jag kan hoppa av, vem tror ni inte ska av då också? Jo, självklart personen som satt bredvid mig. Jag hade alltså lika gärna kunnat sitta lugnt kvar och vänta tills trikken hade stannat helt.
Men nä....... Då ska jag såklart stressa och stå där i mittgången och vänta. Blir så irriterad då jag alltid ska vara ett sånt nervöst psykfall när det gäller sånt här.

godmorgon

''
Let's see vad this dag can erbjuda. När jag kommer hem ska jag spela seterra. Min plan är att bli geografikungen innan detta är slut.

skype med hanna, stina och sandra


fint väder idag

Vilket otroligt härligt väder vi har här i Oslo. Solen skiner, det är nollgradigt och luften känns underbart frisk. Det säger Yr.no iallafall. Själv har jag inte varit utanför dörren sedan i lördags.

jumpjumpjumpin

Alltså guuuuds förbannat, kan jag sluta nysa?? Blir toki.
Undra om jag har blivit lite förkyld sen i lördagskväll när vi var utomhus lite väl länge? Eller om det beror på att jag ramlade i slasken? Eller att jag bara rent allmänt tog slut på min energi och mitt immunförsvar? Genom att till exempel sno tidningar, dansa i fönstret, skratta eller svinga mig ner för loft-trappan.
..............
..................
..................
På tal om det. Jag kan gå/svinga mig ner för loft-trappan utan att ta ett enda steg i trappan. Ta trappan i noll steg, så att säga. Helt sjukt. Den som kommer hit och hälsar på mig får se. PartYtrIcKEt!!
.
.
Dock tippar jag på att det mest är jag själv som tycker att jag är cool. Brukar vara så.

helg hela veckan

Hej hej hej!
Här är jag igen. Jag har inte haft tid att skriva här. Har haft fullt upp med att måla mina läppar svarta. Blev väldigt nöjd iallafall.
ha-haaaa. Nä nu skojar jag med er, IGEN. Det är bara inställningarna på min webcam som gör att läpparna ser svarta ut. Men nu orkar jag inte skriva här för det är någon fel!!! VAD jag än GÖR så blir det inte sådana mellanrum mellan raderna som jag vill!!!!
Nu tröck jag egentligen på enter 10 gånger, men det syns ju INTE..........
-
-
-
-
-
-
-
-
Måste göra sådär för att det ska funka. Och hur kul är det??!?!??!?!? INGEEEEEEEEEEEEEE KUL.
Älskar jag er? nej.
Varför inte? Nä, för att ni inte gör så att det här funkar.
...........
................
.............................
Hejdå.

cfops gate

Hej.
Förlåt mina vänner...... Jag har faktiskt ett jobb. Har jobbat med Alejandro idag. Han sa hej, jag med. Sen öppnade han dörren då jag skulle jag gå på toa.


Världens romantiska...


...................................................


Loca loca loca.
nU HAR VI drop in på dops gate. DROP in är vinet. Nu är det ett kort. Sen hej.
Luleå, ni vet att jag hatar er.

HEHE
hej


deg

Har haft världens bästa dag!!!!!! Okej, absolut inte. Men jag har köpt 4 kg pepparkaksdeg för 4 kr. Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. Det är så otroligt billigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ville köpa hundra stycken (fatta att det bara hade kostat 100 kr då!!!!) men jag fick behärska mig. Hade varit kul om jag köpte hela pallen med pepparkaksdeg och sedan tog hemkörning till lägenheten och fyllde hela lägenheten med deg, deg och åter deg. Verkligen hur bra som helst.
Och Elli och blom har intagit staden denna dag. Livet lever. hehe, skoja. Livet leker, skulle det såklart stå.

morning has coooome, niiiiight is awaaay. riiiise with the su-u-u-u-u-n and welcome the daaaaaay.

Första morgonen i oslo. Vaknar upp med en extremt stel nacke. Älskar min såkallade säng.Tänkte bjuda på en väldigt estetisk bild iallafall, såhär på morgonkvisten. Tack för denna gång!

storstadsliv, igen

Nu är jag åter i oslo. Känns fantastiskt.
Nog om det.
Tänkte berätta en väldigt bra sak. Jag har ett presentkort på Fritz Ohlson. Och vet ni hur länge det presentkortet räcker?? 10 år!! TIO ÅÅÅR. Wow.
Jag kan ju spara det och använda det till någons födelsedagspresent. Jag kan använda det till min förlovningsring. Jag kan ta det och betala doppresenter till min baby.
Om man nu köper doppresenter till sin egen baby? Hm......... Kändes ju nästan lite konstigt. Hur som helst så är det nästan så att jag kan använda det på min egen begravning. Om jag dör ung.
Fattar ni! Hur bra som helst.

home home

Har haft ett typiskt luleå-besök här under julen. Ätit mammas goda mat. Fikat mammas goda fika. Slängt kläder i tvätten som mamma har tvättat. Klagat för mamma och pappa och dom har tyckt synd om mig. Blivit bjuden på choklad. Druckit massa mjölk. Badat bastu och hoppat i snön. Kramat alla. Varit på stan. Gått på bio. Druckit vin. Sovit alldeles för länge. Kört skoter. Och bil.
Ätit korv.
Osv.
Nu känner jag mig redo att åka tillbaka till Oslo och fortsätta livet där.
Världens fail förresten..... Ha-ha. Idag när jag var med hanna, stina och sandra.
Sandra: Men då kommer jag till flygplatsen imorgon då!
Jag: Åh, du gör det på riktigt? Vad kul!
Hanna: Men sandra??? Vi skulle ju också komma dit. Varför säger du nåt, det skulle ju vara en överraskning?
Sandra: Va? Men oj.... Jaha, ni skulle följa ändå?
Hanna och stina: MEN JA.....
Stina: jaja, men vi ses på flygplatsen då Anna.
HAHA! Älskar't.

en massa ord

Borde inte vara vaken. Men jag ligger och läser i en bok som jag skrev i för cirka ett år sedan.
skrev till exempel såhär
"kan skolan ta slut!?"
"känner att jag måste vara flitig. Annars finns det inte en chans i världen att jag kommer hinna klart allt. Nu kör vi, det sista!"
"sjuk=ledig. Tog en dag off från skolan. Ändå ingenting viktigt som händer där"
"Ledig. Sov 17 timmar. Pluggade historia. Tungt som bly"
"Tänkte gå på skolan, men de behövde hjälp på jobbet så jag jobbade istället. Kändes mer värt, men saknar att jag inte fick äta julgröten på skolan...."
"Var på efterfest. Trodde hon vi var hos var kring 28, men sen kom hennes son hem som var 16 år gammal. ha-ha-ha."
"Körde hem bilen. Kände att jag inte fick köra bil egentligen, eftersom jag tog sista vinglaset kring halv fem/fem. Inte okej någonstans. Verkligen inte. Om mina barn läser det här, gör aldrig som jag gjorde, gör som jag säger!!!!"
Ganska underhållande. Borde sova. Ska upp tidigt imorgon, bara för att.

bensbyhäng

Ikväll umgås jag med två bybor. Mina stjärnor. Hjärtan. Diamanter. Alltid lika strålande blommor.

OK.

Jag åker "hem" till oslo på tisdag, så detta blir nog sista gången vi är samlade. Sörjer faktiskt inte, känns inte ens lite sorgligt. Eftersom msn är mitt liv och dessa två frön och mitt tredje fina frö bella också brukar gilla att prata med mig där, så lär det inte gå någon nöd på mig. Jag älskar dom och dom älskar mig. Vi ses igen. Det räcker så.


Nu ska vi fika!!!!! hej.



skoter

"Var nyss ute på en skotertur i byn. Lär ha träningsvärk i tummen så mycket som jag gasade. hehe....."

Detta yttrade jag på facebook igår. Väldigt ironisk dock. Men vem tror ni vaknar upp idag med träningsvärk i hela högra armen??? Naturligtvis jag.

Har även träningsvärk i vänster arm, nacke och rygg.

Kanske jag har kommit igång med det nya livet. Bella skrev till mig idag och frågade hur det gick med mina nyttigheter. Vi har nämligen sagt till varandra att vi ska försöka vara lite hälsosamma. Nja, svarade jag, jag har ätit godis idag. Och hamburgare. Och chips. Och druckit läsk.


Sånt är livet.
Sååå-ååånh e livet. Så mycket falskhet bor det häääär.


ps. ej pormaskar i min hy. Det är sot. Eller nåt från skotern. eller något träd jag körde in i. ääh. ni förstår. ds.


men hey, det är okej att spåra ur

Alltså............

Städar nu. UUUUuuuuuuuuusch. Vill ha mjölk. Inte damm.


Förresten. hahaha. Var 100% säker på att jag hade supit bort min mobil när jag kom hem inatt. Jag testade ringa, men hörde ingen mobil som ringde. Tänkte att livet var över, osv osv osv. Sedan skrev jag en lapp till mamma och pappa att dom skulle väcka mig kl 14 om jag inte vaknade före det. Inte någon new-age där inte. Somnade. Vaknade kring 11 och gick upp. Då låg min mobil på köksbordet.

??

Jag frågade pappa vart han hade hittat mobilen och han svarade
Höhöö, jag hittade den ute på gården imorse..

OK!!!! Stackars lill-mobilen har fått sova ute inatt. Men den lever iallafall.
åh, den är så tapper!

RSS 2.0