som om det inte finns några bekymmer

Idag tänker jag var väldigt glad och lite galen, åså ser vi vart kvällen slutar.
Ungefär såhär glad och såhär galen. 50/50. Okej fan vad ful. HEJDÅ!

hehe

JAG VAR PIGG NÄR JAG VAKNADE IMORSE. PAPPA TYCKTE DET VAR BRA. "DET ÄR JU BRA ATT DU INTE ALLTID ÄR SOM ETT VANDRANDE LIK", SA HAN. SEN FOR HAN PÅ JOBBET. OCH HÄR SITTER JAG. JAG ÄR REDAN KLAR OCH SNART SKA JAG TILL SKOLAN. OCH PÅ TAL OM INGENTING SÅ OGILLAR JAG PERSONER SOM SKRIVER MED CAPS LOCK NÄR DET EGENTLIGEN INTE BEHÖVS.

älskar ordet fantastiskt trots att det är svårt att skriva

helt fantastiskt: det är fredag imorgon
ganska fantastiskt: jag har pluggat färdigt på historian
inte fullt så fantastiskt:jag kan inte speciellt mycket och provet är imorgon


väldigt kul: det är cleo imorgon (och jag är taggad!!)
ganska kul: jag kommer nog få G på provet
inte fullt så kul: INGEN ALKOHOL ELLER SOVPLATS FIXAD (hehehe)


väldigt skönt: jag har redan tvättat bort mitt smink
ganska skönt: jag målade naglarna och det blev fiiint
inte fullt så skönt: det är jobb på lördag 


snilledrag

Idag har jag gjort en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra i hela mitt liv. Jag har flyttat BAK ett prov. Egentligen skulle jag ha historieprov på måndag, men jag har pratat med min lärare och ska göra det nu på fredag istället. Nu undrar ni säkert vad mitt problem är? Och om jag ska svara på det så har jag faktiskt ingen aning. Jag tänkte att det skulle bli lite lättare bara, att göra bort det före helgen. Men just nu känns min idé ganska idiotisk. Vi får se vart det här bär. Eller brister.

idag ska jag ta det lugnt


we are okay

Jag skulle baka chokladbollar idag på jobbet. Dom blev äckliga. Jag fattar inte hur man kan misslyckas med att baka chokladbollar. Det måste ju vara det simplaste i hela världen. Ruskigt dåligt gjort, av mig.


Nu ska jag fortsätta att tänka på livets stora gåtor. Heeeejhopp :-)

det är svårt att hata när det kommer till sådan kärlek

Troligtvis den bästa gruppen hittills, som facebook skådat.

Vem kan egentligen motstå lammkött?
INGEN!! svarar led3b.





glädje

Look at this photograph
Everytime I do it makes me laugh
How did our eyes get so red?
And what the hell is on Joey's head?



1917

Ibland är det väldigt ansträngande att ha en helt meningslös blogg. Idag tog jag kort på min nya almanacka. Jag ska försöka att använda den väl. Mina vänner tror att jag kommer misslyckas. Det är faktiskt svårt att komma ihåg att skriva ner saker i en bok, när jag är van att komma ihåg allting i huvudet istället. Men minnet börjar svika mer och mer, så det är nog dags att denna lilla fina underbara bok blir min vän nu. Jag ska ge den en chans. Det är den värd, med tanke på priset.






VARNING

OKEJ. Några bilder säger mer än ord denna gång. Detta är utsikten genom mitt fönster. Märkte det alldeles nyss. Det kryper i hela kroppen. Diggar även mitt ansiktisuttryck på sista bilden. Oslagbart. Kommer drömma mardrömmar inatt. K. U. L :-)








börs och börs

Med risk för att låta väldigt nördig, så måste jag få det här sagt. Det är exakt ett år sen börskraschen i USA ägde rum, och lågkonkan började i hela världen. 1 år. Det har gått alldeles för fort. Men det är väl som det ska vara då. Tiden bara springer iväg, och jag hinner aldrig springa ifatt. På tal om springa ifatt, så kom jag på att jag är alldeles för otränad.


Och på tal om börs, så var det ett litet roligt samtal på kreta med några från Linköping.

jag: men vet ni vad börs betyder då?
linköping: hahah... jo, eller..?
jag: nej? haha vad tänker du på?
linköping: ja men... haha.. alltså. är inte det håret "där nere"?

soeta

Jag. Vickan. Ett klassfoto. En Page. Två gluggar.
Och vickan var nog sötast i världen.


min favorit

Igår sprang jag ut på en joggingrunda. Det är min favorit runda. Den är faktiskt riktigt bra. Jag tänkte visa lite bilder så ni kanske kan förstå varför den är så fin. Det är sådan otrolig mix på olika naturlandskap. JAJA ni kommer att förstå strax....


Det börjar med lite landsvägspringande. Jag hoppas alltid på att det inte ska komma några bilar just då jag springer där. För om det kommer bilar börjar jag alltid springa myycket fortare än vad jag egentligen orkar (för jag vill se vältränad ut, hehe) så då blir jag så satans trött resten av vägen.



Sen svänger jag in på en grusväg. Och dagen till ära står det en ståtlig solros och strålar. Mycket fin.


Sen fortsätter jag på grusvägen och börjar springa in i skogen. Det är nu spänningen börjar. Kommer jag få se en älg? En björn? Kommer jag snubbla över en rot? Eller kommer jag springa vilse? Som sagt, spänningen börjar!



Följer vägen och kommer sen in på en grässtig. Det är väldigt svårt att springa där, och man måste hålla tungan rätt i munnen för att inte ramla.



Den fortsätter ett tag... mm


SEN! kommer jag ut till ett kalhygge. Där är det mycket upp och ner, och jag får känna mig som en orienterare, fast utan karta och kompass.


Skoooog. Ser ni älgen till höger också? Den står och kikar på mig :-) Nej jag driver.. Älgarna har respekt för mig, och gömmer sig.


Ett till hygge. Lite mindre dock, men exakt lika roligt att leka orienterare.


Sen blev jag trött, så jag kunde inte hålla kameran still, därav den suddiga bilden.


Den jäääääättestora myrstacken. Om jag är riktigt trött och inte riktigt orkar springa brukar jag stanna och peta lite med en pinne i myrstacken så att myrorna blir arga. Det är kul. 


Och här ser man slutet på skogen, och början på... Ja, det vettefan.


En fin äng. Nu är det ganska nära målet, och jag ökar litegrann.


Sen kommer vi till en hästhage. En av säkert 125 000 i bensbyn.


Slutspurt. Här försöker jag springa så fort som möjligt så bilarna inte hinner se hur extremt röd jag är i ansiktet. 


Sen kuuutar jag upp där. Och slutar inte springa förän jag har tagit i garagedörren.


Huset jag har längtar till under hela joggingturen.




Och då vet ni det också. Jag visste väl att ni hade undrat över det :-)
Nu ska jag sitta och göra ingenting ett tag. CiAO.

hittades i en telefonkatalog

Varför har ingen sagt det här till mig tidigare?
Någon som följer med på en weekend till grekland? Bussbiljetten kostar ju typ 20 spänn. Jag kan till och med bjuda. Jag som alltid har trott att älvsbyn är värsta hålan.... Ber om ursäkt för det lilla missförståndet.


tyck synd om mig

Det går inte att föra över bilder från min mobil till datorn. Den här kommer upp hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har gjort allt som står i min makt för att försöka få över bilderna. Men det går inte. Vad mer kan begäras av mig? Jag är dömd till att misslyckas. Jag tror just livet gick under. Eller också inte, men det var ju lite tråkigt iallafall. Det måste ni faktiskt hålla med om.



"klicka på det här meddelandet om du vill ha hjälpt med att lösa problemet".
IN MY ASS att dom kunde hjälpa. :-) Min dator är lika otekniskt som mig.


info

Jävlar. Jävlar. JÄÄÄVLAR! Jag har ju helt glömt bort att meddela er en livsviktig sak. Hur kunde jag glömma?! Jaja, bättre att berätta det sent än aldrig.



Älgjakten i bensbyn började i måndags.

KUL


1.


2.


3.




Bild 1: en bild på utsikten under vår promenad. Tydligen har ingen uppfunnit gatubelysningen i vår by ännu.

Bild 2: Ett monster vi hittade i diket

Bild 3: Några insekter jag dödade för några dagar sen. Det var en befrielse. Ingen ångest alls. Borde jag bli rädd för mig själv nu? Nej, tänkte väl det.




Jaha, och det var en inblick i mitt liv. Mörker. Monster. Mördare. Jag tror det är dags att sova. Mitt liv är för bra för att finnas på riktigt, som ni säkert märker. Godnajt :-)

kvällsmotion

Jag ska promenera med vickan nu. Vi ska gå "gubbrundan" som vi så fint kallar den. Jag började fundera lite varför vi kallar den så. Det är ju bara en stig i en skog, inte speciellt mångar gubbar där inte. Om dom nu inte gömmer sig bakom träden när vi går förbi. Jag måste nog fråga vickan varför vi kallar den så. Jag fick nyss veta att vickan tydligen har två pojkvänner. Jag blev lite ledsen, eftersom jag inte har någon alls, och då lovade hon mig att jag skulle få en av dom. Jag valde teo. Han är verkligen skit söt. Så nu ska han få följa med på min och vickans promenad. Det blir som vår första dejt, och jag är vrål-nervös. Teo är förresten en riktigt sexig hund, så jag hoppas att vi passar ihop. Nu måste jag gå, annars kommer jag försent till vår träff! Önska mig lycka till, heeej.

:-)

Just nu lyssnar jag på band of horses - the funeral. Jag får en väldigt bra känslan i kroppen.  Jag steg upp efter enbart en snoozning imorse också. Jag tror det här blir en bra dag. Hittills har ingenting gått fel. Peppar peppar.



fin fina fotografier

Vi fyra har som tradition att äta på waldorf varje år bella fyller år. Vi har även som tradition att ta ett kort på oss efter vi har ätit. (Tydligen har vi även som tradition att bli jätte fula på varje kort, men det är en annan femma..) Undra när man börjar bli snygg egentligen. Jag kan ändå inte låta bli att tycka det är väldigt roligt att ha dom här korten. Det är kul att kolla på våra fina klädval. På frisyrerna. Och på minerna, som är ett bevis på att vi blir mer och mer less på att ta det där kortet. Och på hur vi får stelare och stelare leenden eftersom vi blir "mognare" och tycker att det är obekvämt när en främmande person ska ta ett kort. Men vad gör vi inte för att bevara traditionen? mhmm, juste... :)



2005.


2006.


2007.



2008.


2009.

ibland är ett tecken det bästa man kan få


brand new day

Jag slet upp mig själv ur sängen kring två eftersom jag inte ville sova bort hela dagen. Nu sitter jag här, och kom just på att det inte finns så mycket att sova bort på söndagarna eftersom det inte händer någonting. Jag har väl mest ätit frukost, målat naglarna och lyssnat på mysig musik. Och icket att förglömma, förvandlat mig själv till ett monster i photoshop. Kolla vad läbbig jag är. Som en gammal tant utan löständer.


den coola tiden

hahahaha jag finner inga ord..... Ser ni bilden där jag håller i en cigg? jag ritade dit ciggen själv i paint.... hahaha. Det är HELT otroligt!










"hjärtat måste antingen härdas eller brista"

Jag försov mig idag. IGEN. Mamma får väcka mig varje morgon eftersom jag stänger av mobilen i sömnen.... hm, måste hitta en lösning på det här. Som tur är får jag åka med Linnea idag så jag slipper stressa. Och idag är det spagetti och köttfärssås i skolan. Det är egentligen lite konstigt att skollunchen kan göra mig så lycklig, men jag kan helt enkelt inte hjälpa det. Morning!

GRATTIS BELLA <3

Idag fyller världens bästa isabella 18 år. Vi ska äta middag med henne. Hon är så himla fin. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

tänkte ge er några  fina bilder också..... på denna otroligt söta tjej och mig själv.





















Nej nu har jag haft nog roligt.... hahaha!
Och nu tyckte jag mig höra en liten fågel viska i mitt öra att det vankas tårt-kalas hos bella. Smaskens!



En rolig sak hände efter skolan idag också...

Jag och vickan går mot stan

vickan: där var sebbe
jag: jaha, vem skjutsade han?
vickan: jag vet inte... nån liten fjortis.
jag: haha jaså. hur såg hon ut?
vickan: jag vet inte. svart hår typ.


Fick nyss veta att det var bella han hade skjutsat. haha! Lill-fjortisen. Kul att vickan känner igen en av sina bästa vänner också... Nåja, nu ska jag inte vara elak. Vickan har det inte så lätt:-)

2205

Idag är det den 1 september. Sommaren är slut. Hösten är här. Som tur är är det ganska varmt ikväll, så det känns lite bättre då faktiskt.

Fick mig ett ganska gott skratt idag också, när detta smset dök upp på min mobil från en tjej som befann sig på skolan.
"Kan du förstå att jag hade så bråttom till bussen att jag glömde ta på mig en bh :o haha, upptäckte det nu.... :o:o:o"


hehe. Så går det när man låter lusten ta över, som hon alltför ofta säger till mig.

håltimmar är min kärlek

Slet mig upp ur en otroligt skön säng imorse. Gick till skolan så jag var där kring 8.15. Första lektionen var inställd vilket resulterade i ett hål. Andra lektionen var också inställd, vilket resulterade i att hålet blev ännu längre. Så den första lektionen vi hade började 11.45. Efter det hade jag hål i 2 timmar. Skulle gå på en sista lektion men det visade sig att den lektionen också var inställd. Kändes ju väldigt muntert. Större delen av min dag har spenderats med en äcklig film i en lägenhet i stan och ett antal timmar liggandes i ledarskaps fantastiska fåtöljer. Trots skräckblandad förtjusning, hjärtklappningar, nackskott, skratt, hat och lite härlig väntetid så klagar jag inte på min dag. En enda lektion är ju faktiskt inte fy skam.


Nu ska jag sminka av mig, ta på mig sköna kläder, krypa upp i soffan och plåga mig själv litegrann tillsammans med SAW II. Mhm, gött...... :-)

RSS 2.0