hej igen

Johanna Blom sover hos mig nu!!!!
Är överlycklig. Vill göra allt med henne. Älskar henne.
OK.
Idag ska vi iallafall festa. Men nu säger blom att jag måste duscha. Som den mamma hon är.....
Två bilder på det. En på min fina sovkamrat och en på mitt fina högra öga. Ögoninflamation. Det blir solbrillor ikväll. NiiIIiIIIiiice. Eller........... Nä.
Och juste.. Ett kul skämt johan sa på jobbet. 
Johan: Anna, vet du en sak som jag har tänkt på som du är bra på?
Jag: NÄ??? (överlycklig) vadå? 
Johan: nä.... jag kom inte heller på nåt.
Ha-haaaaaaaaaaa...........
Svintrist. HAJDO.

it's a beautiful day


Nu försvann hela kuktexten jag skrivit...........
Nåja. Tänkte bah skriva att jag mår fruktansvärt bra och jag ska verkligen (ha-ha skrev "värkligen" först... tyckte väl att det såg fel ut) få upp mitt fläsk ur sängen imorgonbitti och fara ut och springa med jonkas. Sedan väntar en frukostbuffé på ett frukostbuffé-ställe. MMMMM. Älskar mat.
Nu ska jag se film. Hajdoo.

en fredagkväll, allt var redan stängt

Igår var en rolig dag. Vi solade, åt god mat, drack vin. Alla emo's fick säkert fira lika mycket som oss. Med tanke på att det var skärtorsdag..........
he-he-heeeeeee.
Nåja. Skrev ett sms till pappa och frågade om han levde loppan när mamma var borta i helgen. Fick tillbaka svaret "Loppan och loppan? Ute me bössan nere vid bäcken kollar efter bisam. Allt e toppen. pok /p"
haha, var tvungen att småle lite bara för att det är så likt honom.
Nu hade vi bestämt att vi skulle se film här på prinsens. MEN elli sover i ena soffan, sandra i andra, blom sover på loftet.... Och filmen är nedladdad. WohoOooooo. Nu kör vi!! hajdo.

movie

Vi har pratat länge om att man borde filma en hel kväll när man är ute och festar. Bara för att få se..... hur kul man har, eller något. MEN vet ni vad jag hittar då???
Jo, en film från min förra utlandsresa. Herreguuu. Hur man beter sig.
http://www.youtube.com/watch?v=cds7lSHawAw

lite skratt

Jag tänkte skriva några roliga saker som jag tycker är underhållande & roliga. Saker som har hänt när jag har varit här i oslo. Håll i er!
1. När jag och johan såg grönt gräs idag
2. När björns mobil ringde mitt i natten för några månader sen, han skulle gå ner för lofttrappan för att hämta den, och då faller han ner för halva trappan. Hahahhaahahahahhaha. Ni kan inte förstå den synen. Hahhahahaha. Mitt i natten faller en nyvaken björn ner på min bäddsoffa. hahaha.....
Ok.
3. När jag såg 25 lamor (25 lamer, 25 lamadjur??? vad det nu heter....) i helgen. Det var på mässan när jag sålde korv. Då såg jag plötsligt en lama. Sen en till. sen en till. Det tog aldrig slut.

4. När en kille på jobbet frågade om jag var finsk idag. Han: Är du finsk? Jag: haha, JAG? Han: Haha, ja är du det? Jag: hahahhaha........ Nä.
5. För några veckor sedan när jag gick på "dejt" (det var ingen riktig dejt, men ändå, då jag gick ut och tog en öl med en kille) och kom hem med en annan kille. 
haha.......
6. Alla gånger hanna har  ramlat på oslos gator. HAHA
7. Att erik har bytt till den här bakgrundsbilden på min dator:
8. När jag jobbade på pölsejobbet och en kund kommer fram och frågar min chef om vi har rådjurskött. Kund: Har ni rådyr? Chefen: Nej dessvärre. Vi har inte rådyr, men vi har den här... Och den är råbillig!
hahahaha
hahaha
9. När jag och björn diskuterade vem som var sämst på engelska och han berättar om sin högstadietid. Då hade han fått tillbaka ett engelskaprov där det stod att det var det bästa provet han någonsin skrivit. Vad han fick för betyg på provet? IG+.
hjahahahahha
hahahahhhahahaha
HAHAHHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAH
ja hejdå.

godmorgon godmoooorgon

Nämen hej igen!!!
Datorn håller på att dö så bäst att skriva snabbt. Gör allt för er!
Hm.....
Mycket babbel nu.
Imorgon ska jag sälja pölse igen. Kan inte riktigt få nog av den där korven tydligen..... 
.
.
.
.
.
Nä men godmorgon igen! Datorn dog ju såklart igårkväll så jag somnade istället. Nu ska jag snart åka till jobbet. Men först är det grötfrukost. Jag ÄLSKAR verkligen gröt. Det är bättre än sommar och sol. Öl. Att bajsa. Lycka. Mina vänner. Fred på jorden. Osv. Måste kila, hej!

hello igen

Hej kära vänner.
Idag pratar jag med min vän victoria. Vi pratar om när man äter varma mackor och alltid, utan undantag, bränner sig på de suuupervarma tomaterna. Alltid så glupsk och alltid med ett hopp om att denna gången kanske inte tomaterna är sådär ruskigt varma.
Undra varför man inte lär sig??
Nåja. Det är som allt annat har i livet. Dömt att misslyckas.
HohooooooooooooooooOOoooo. 
Idag skiner solen. Vi har suttit på vår takterrass och druckit öl, rökt cigg, snackat och lyssnat på björn magiska gitarrspel. Kan väl säga så mycket som att det inte var helt tokigt.
Vi började även prata om att man tydligen kan bli snusfull om man sätter en snus mellan tårna. Jag var tvungen att testa. Myt eller inte? 
Blev tyvärr otrooooligt besviken då jag inte blev det minsta snusfull utan bara fick en fot som luktar snus och en snus som luktar svett. Killarna kom med idén att testa sätta snus i rumpan istället. Där gick min gräns.
Nä, om jag kanske ska sluta skriva på denna roman. Låter som en bra idé. Hej!!!

livet e slut vill inte leeeva såhär

Hej världelösa värld. Idag har jag färgat håret svart, köpt en ny svart kajalpenna och fixat fram nya hörlurar så jag kan sitta och lyssna på punk hela dagarna.
Har blivit emo.  Såhär ser jag ut:
vet att det är lite väl färgglatt med röd tröja, men jag tänker att rött är färgen av blod. Och blod relaterar jag med döden. Och döden är precis vad jag känner för just nu.
.
.
.
.
.
.
HAHA, APRIL APRIL!!!!! Jag är överlycklig.
.............................................................................................. he eeeh.. he..
Nåja, nog med stojigheterna. Hejdå!

RSS 2.0