lalalalaaaaaa

 
Godkväll. 

I afton har jag och två fantastiska damer varit på operateater. Hanna hade fått biljetter från jobbet och frågade om vi ville följa med. Klädde oss klassiskt och kände mig redo att inta det kulturella livet. 

Om det var kul? Ja, när det slutade. 

Kan konstatera att jag absolut inte var mogen för denna föreställning. När första akten (som varade i drygt en timme) (!!!) var slut, var det TVÅ akter kvar och jag ville skjuta mig i huvudet. När vi sedan stod i garderoben för att hämta ut jackan kom det fram en man till oss för att fråga om vi gillar att dansa. 

Han höll sedan fram en broschyr med operabalett och då nästintill skrek vi NEJ!! och rusade ut från operan innan vi skulle blivit uppslukad av denna extrema värld. 


Men vill ändå tacka mina tjejer för en annorlunda kväll.
Lite mysigt var det förstås, bara cirka 50 år för tidigt. 

Godnatt.


woopa

För drygt ett år sedan flyttade en liten söt rolig fantastiskt tjej in i vår lägenhet i Oslo. Okänd för mig då, men det gick väldigt fort tills vi märkte att vi var otroligt lika varandra på väldigt många sätt. Både personlighets och utseendemässigt. 

Vi har nu planerat att vi ska ha en utekväll i oslo då vi verkligen ska gå in för att fixa oss så lika som möjligt. Kläder, smink, hår. Jag tycker det ska bli JÄTTEkul, och eftersom vi två ofta tänker likadant så vet jag att hon också ser fram emot detta. 

Frågan är bara vad man ska ta på sig för kläder. Sen känns det väl sisådär att jag är den fulare versionen.... Men det är väl sånt man får ta. 

Godnatt. 

 

RSS 2.0