film

Här sitter jag och har just käkat middag.
jag hatar är när äggen fastnar jättemycket i skalet så att halva ägget följer med då man skalar.... Och för alla som undrar så satt äggets skal jättelöst idag så det fick väldigt lätt att skala. En bra dag.
K.
Nu ska jag se film med mina jenter. Hoppas på att hålla mig vaken. Det är något sjuuukt med mig och filmtittning. Björn säger att jag aldrig har sett en film med honom utan att somna. Måste tyvärr instämma på den. Ska googla "tips på att hålla sig vaken när man ser på film" Hörs sen! heeei.

tjena


generation

Detta är min mamma, mina två mostrar och min mormor. Känns skönt att jag vet exakt hur jag kommer se ut när jag åldras.

två tankar

Har kommit fram till två saker. 
En sak som är obeskrivligt skön är att ta ett djup andetag. Jag gör det alldeles för sällan men mår verkligen superbra när jag väl gör det??
Och det absolut töntigaste jag kan komma på just nu är när man går med ryggsäcken på magen. Ser så dumt ut.
Det var allt. Hej!

inlägg

Johanna blom klagar som en jäveeeel på att jag inte uppdaterar. Jag har verkligen ingenting att skriva och det sa jag även till henne. Hon svarar: men skriv ba bajs. ändå kul att lesa jö

Så, då gör jag väl det då. 

ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs ba bajs. 

Sådär. Då var det gjort. Återkommer senare.

back in town

HEJ!!!! Åh herregud vad jag har saknat mig själv här i bloggen. Tog lite semester från bloggandet för det är ganska jobbigt att alltid känna press på sig att uppdatera för er, mina älskade bloggläsare. /kenza 

nej ok. 
Har bara hatat bloggen rakt igenom så jag har inte orkat.
Jag är hur som helst tillbaka i Oslo. 
Jag har även fått veta att jag har högt blodtryck så jag tror detta blir det sista året jag skriver något i den här bloggen innan jag dör. Kul att man hann med mycket i livet ändå....... :))) 

Pratade med mamma om mitt höga blodtryck och att jag alltid känner mig trött. Hon blev lite orolig och sa: Ja, men jag var också sådär förrut. Jag kände mig trött, hade högt blodtryck och frös.

Då visade sig att hon hade någonting som jag inte minns nu, men som stämde in på mig. Man har tydligen högt blodtryck, man är trött, fryser, deprimerad och blir tjock. Stämmer exakt. 

Men nu ska jag och handla mat med min sambo johan.... Hatar att låtsas va vuxen. HEJDÅ.
en vän i bensbyn

Egentligen är den ju livrädd...... men det behöver vi inte nämna. 
Ikväll ska vi åka ut med båten till en ö där vi har stuga och mysa. Äntligen får jag, vickan, linnea och bella lite kvalitetstid tillsammans. Det var ändå ett halvår sedan sist.

RSS 2.0