you are the rush

idag var det slaskigt på vägarna och jag hade hål under min sko. det var ingen lyckad kombination och det ledde sedan till en väldigt blöt socka.

jag är glad ändå.

juste, datorn förstör mitt liv. samtidigt som den gör mitt liv sååå värt att leva. hehe
nu ska jag plugga. och om planerna går som jag vill ska jag sova sen. INGE BIG BROTHER TILL KLOCKAN 01.00 IKVÄLL INTE.

förresten så gör sommartiden mig tröttare på kvällarna, ska det inte vara tvärtom? min hjärna är som sockerbit med saft på under en varm sommardag. full med myror alltså. ni får tolka det hur jag vill. nu ska jag lära mig hur vår fantastiska kropp är uppbyggd. inte för att jag bryr mig egentligen, men jag tycker ändå kroppen är magiskt på något sätt. verkligen helt fantastisk.

tjabbado babyko

nu har några glassfjompisar sett mitt hus. det kändes väldigt konstigt att ha personer som man vanligvis bara ser i skolan hemma hos sig själv istället. för mig att det oftast bara speciella personer som får komma och se mitt hus. det beror kanske också på att ingen annan förrut dom som verkligen vill träffa mig orkar ta sig hit ut? ja, det behöver vi inte prata om. kvällen var trevlig, och jag tackar alla brudar för att ni är så fina.

på tal om det. jag tycker ordet fin är väldigt bra. det är väldigt kärleksfullt på något vis. du är fin. det säger så mycket, men samtidigt så säger det bara mycket för personer som verkligen betyder någonting. om ni förstår min tanke.

du är fin. ja precis du. hejdå!

häpnadsväckande

jahapp här sitter jag. kollade på klockan för några minuter sen. då var den 01.58 kanske. nu kollade jag på klockan och den är 03.07. haha, fick en chock.. så nu är det alltså sommartid. coolt att jag var vaken utan att veta om att denna förändring skulle ske. livet är bra oförutsägbart ibland, jag säger då det. men sommaren är påväg nu iallafall, det är ett som är säkert. tack och välkommen och adjö.

i mitt hjärta



det är sånt här som förgyller ens dagar! då jag får mail från LUNARSTORM. kan det bli bättre? knappast. nu kanske ni undrar varför jag fortfarande har kvar min lunar? det vet jag faktiskt inte ens själv. men det e la gött ändå. go lunar. idag fick jag förresten ett mail där det stod att man kunde chatta med självaste darin idag kl 16.00. inte många som får sådana vip meddelande längre, eller hur?

hej hoppsan

jahapp. inatt har jag sovit 11,5 timmar. somnade ute i snöhögen idag då jag solade/pluggade också. jag är trött nu. jag förstår faktiskt inte varför jag är så trött? samtidigt som jag kan vara pigg, då det väl gäller! ja, det är väl tur det iallafall. nu ska jag duscha, jag är jätte äcklig. jag kan inte ens komma ihåg när jag duschade sist. hehe jag vet att ni vill veta sådana smaskiga detaljer. alltid kul. nej nu har duschen saknat mig för länge, ska springa och krama den nu. ha en bra kväll, eller en förjävlig kväll.. det är upp till er, ni får bestämma! omtänksamt.


bear eller beer

du e så fin, ibumetin
du e så klen, ipren
du e ett fån, alvedon
du e homofil, panodil
du blir utslängd från cleo, treo



förresten så såg jag en björn idag!! helt sjukt när jag skrev det i förra inlägget och allt. den var dock inte så levande. ungefär lika levande som mitt hjärta är just nu. alltså inge levande. nej dålig jämförelse. lika levande som ditt hjärta, passar bättre. det jag vill komma fram till är att den var uppstoppad. men cool ändå.

lyckat

jag ringde till ninas trafikskola och skulle boka en körlektion. tidigaste tiden som min trafiklärare hade var i maj. det är bra att han har många tider att välja mellan, det känns skönt. jaja, men det är väl lika bra. ta körkort sisådär i juli. eller varför inte efter sommaruppehållet, det är väl lika bra när man ändå håller på?  verkligen.. =)

jag ska iallafall övningsköra till piteå ikväll. hoppas jag ser en älg eller en björn. inte för att jag vet varför jag skulle se det just idag, men det hade ju varit kul hur som helst. nu vet ni lite mer om mitt liv för tillfället. vad roligt då! ha det så trevligt alla medmänniskor.

orka

hej. jag tänkte skriva ett inlägg här, men alla inlägg blev så deppiga. det lät ungefär som om hela min familj övergett mig, jag var mobbad, fattig och att livet var meningslöst. och eftersom mitt liv inte suger, utan är rätt bra egentligen, bara det att jag inte kan uttrycka mig rätt,  så kom jag på att jag kunde berätta en lite klurig historia för er istället, som jag kommit på alldeles själv.

jo det var en gång en blind, en döv och en stum man som var ute på promenad. plötsligt fick den blinda mannen syn på en snygg tjej. han pekade på tjejen och sa till den döva: kolla vilken snygg tjej! den döva mannen svarade: ja verkligen! hon var en riktigt pingla. visst tycker du också det, sa den döva mannen till den stumma? ja visst, svaradea den stumme mannen.

hur förklarar du att den blinda kunde se tjejen, den döva kunde höra vad den blinda sa till honom och hur den stumma kunde svara på den dövas fråga?

ja.. svaret vet jag inte ens själv. äh.. här kan vad som helst kan hända, tydligen. fan vad värdelöst. nu ska jag se BALLAR AV STÅL. pis aout.

redan halv åtta snart! aaah

jag har kommit på en ganska bra plan på hur jag ska klara av denna vecka. prioritering kallar jag det. ibland är jag ganska bra på det faktiskt. om jag nu håller detta, det är en annan femma. det är ganska lätt att vänta till sista dagen, det tror jag alla ni har ganska bra insikt i.

okej, läste just igenom det jag skrev här ovanför nyss. hur många gånger använde jag inte ordet  "ganska".. 4 gånger. ganska mycket. jag tänkte inte ens på det. vad tokigt det blir ibland.

nu ska jag gå till köket och diska. jag har lust att slänga ut alla jävla kastruller och tallrikar genom fönstret, för jag gillar verkligen inte att diska. men jag tror jag hade fått dåligt samvete sen och försökt laga alla tallrikar senare, så jag tror jag låter bli. sparar lite energi.  tallrikarna behöver jag ju dock inte diska, men dom förtjänar att flyga ut genom fönstret bara för att dom är så irriterande. stackars diskmaskinen som måste slicka rent alla tallrikar och bestick. och tänk er om skolmatsalsens diskmaskin levde och var tvungen att slicka rent alla tallrikar där, stackars den. inte så fräscht.

äsch. nu vet jag ite riktigt vad jag skriver. så jag ska väl gå till min älskling då (diskborsten) och njuta av det här underbara livet som jag lever. nej, men allvarligt så är livet bra. ganska.

hejpahejpa smed-jan

  

no stress

jag fick en födelsedagspresent igår. massage. det var så skönt så det finns inte ens ord för hur skönt det var. himmelriket typ. wow. och tack. senare på kvällen var det förfest och sen cleo. krogen för första gången, och det var kul. idag har jag mest sovit. och skottat upp en grop i snön och legat och solat på gården. det var också perfekt. ni som kollar riktigt noga ser även att det ligger en bok bredvid mig när jag solar. och ni som är riktigt insatta vet vilken bok jag pratar om. och ni vet då även att jag snart också kommer bli en riktigt okontaktbar nörd. det känns bra.
sen måste jag få komma in med lite negativ kritik till skit luleå. det är inte mycket vårkänslor i denna stad i år, om man säger så. men jag orkar knappt bry mig. livet känns bra ändå. riktigt bra faktiskt, och det är väl tur det. hejsingpejsing!




hej jag heter anna och är 18 år (och väldigt glad)

idag är det dagen med stort d. Dagen alltså.
jag är 18 jävla år!!!!! helt magiskt och overkligt! jag återkommer senare med en uppdatering om hur det är att vara 18, myndig, vuxen, mogen, förnuftig, ciggköpduglig och en person som faktiskt kan ta körkort om den vill. idag är ju dagen som man har längtat till ända sen man var lika hög som en linjal, och nu är den här! så jag kan inte vara annat än lycklig! tack till alla som har uppvaktat mig och sagt grattis. ni är så omtänksamma! och som avslut på detta inlägg blir det två smileysar :D :D

1 dag kvar (ca 5 timmar)

när jag var 14 år ville jag göra hål i näsan. det ville inte min mamma och pappa att jag skulle göra. dom förbjöd mig till och med att göra det, så jag avstod. men jag blev riktigt arg. jag sa att när jag blir 18 år och får bestämma själv vad jag ska göra, då ska jag tatuera mig över hela kroppen, göra piercingar överallt, flytta till ryssland och bli en hora. nu är det bara en dag kvar tills jag är 18, så jag börjar ladda för den där resan (jag kommer nog komma ganska lagom till eurovision song contest kom jag på nu, yes) men ni vet ju hur det är, när man är sur kan man råka säga lite tokiga saker. nu mer vill jag inte ens göra hål i näsan, men det skulle jag ju inte erkänna till mamma och pappa. ja, men det var det jag tänkte säga. bli inte förvånade om jag ser ut som en leopard eller liknande för alla tatueringar imorgon då. HEJDÅ SMAJL =)


tjoho!

Här sitter jag och tänker på sacha, ni vet den där lilla näbbmusen (eller vad det nu var) som var med i barnprogrammet noaks ö. hon som alltid sa ojski pojski. jag vill se det igen, för jag har för mig att hon var jätte söt. och rosa. tror jag. jag minns att jag älskade det där programmet. med mammutarna, gamarna, noak, sengångaren osv.. typ det bästa jag sett i hela mitt liv. okej, nu överdrev jag, men sjukt bra var det iallafall.

jo juste, två dagar kvar. och om man ska räkna timmar skulle man kunna säga att det är 26 timmar. eller rättare sagt 25 timmar och 48 minuter. WOOW!


;-*

Solen gör mig lycklig. Jag har jätte söta barn på praktiken. Jag har fixat sommarjobb. Jag har gjort LPL provet. Körkortet ser ut att ha en ljus framtid. Det är 3 dagar kvar tills jag är myndig. Plus att mina vänner är guld. Och min familj är diamanter.
Världen ler mot mig, så jag ler tillbaka! Och njuter. HA DET BÄST!


res dig upp och lev

jag var hos frissan i fredags, och då frågade hon när jag fyller år. jag svarade glatt den 19e mars. jag älskar att säga det. jag fyller år den nittonde mars. när jag var klar gav hon mig en födelsedagspresent. jag är helt förälskad. det är en liten burk med ett väldigt stort hjärta. nej, men det är en kräm (?) som man sätter i håret och det blir lent som silke. helt fantastiskt. och fingrarna slurpar också åt sig lite av det magiska så dom håller sig också mjuka och fina nu. det kan knappast bli bättre. jag gillar verkligen min frisör.


en ruggigt bra mening

"när förändringarnas vind blåser, bygger somliga vindskydd, och andra väderkvarnar."
jag känner mig som en väderkvarnsmänniska i en värld utan blåst. om ni förstår vad jag menar.

vi ska till brändön ikväll.
jag: vem ska skjutsa ikväll?
linnea: min pappa kan skjutsa in oss... eller.. ut oss.

brändön är ju en bit UT som sagt. det är 13 km värre än bensbyn, så då förstår ni.
ha det mega bra!


sommardrink

"fröken, xxxx sa att jag var ful..."

första dagen på dagiset idag.
jag gillar fortfarande barn kan jag ju ta och tala om.
jag pratade mycket med två killar på dagiset om skotrar och hur dom far och sladdar och kör jätte fort. killarna berättade sina historier och pekade på alla skotrar dom skulle köpa. det kändes lite otroligt att de skulle ha hoppat med skotrarna osv, men jag tog allting med en nypa salt.
 -vad ska ni göra med alla skotrarna då? frågade jag.
 -vi ska stegra, svarade killarna och fortsätta göra skoterljud. tankarna for direkt iväg till min gamla klass och deras samtalsämnen. jisses. men dom var så gulliga så. dagisbarnen eller min gamla klass?, tänker ni då. båda, säger jag.

ibland är jag allt kärleksfull. jag säger som linda rosing i big brother: jag är helt varm i blodet. och det är lite farligt.
ja faktiskt.

(EN SAK JAG MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ:
-visa hur mycket jag uppskattar personer i min omgivning)

hej 

m till åndag

måndag idag. precis som alla andra vardagar funderar jag om det är värt att stiga upp ur sängen (som alltid slår rekord i att vara skön). jag pallrar mig i alla fall upp, läser tidningen där det som vanligt bara står en massa goja, sen åker jag med bussen och alla andra trötta (och tysta, som  tur är) vänner. sen är jag i skolan som i och för sig är ganska kul, men det känns ändå som att tiden står stilla. men sen helt plötslig står jag där igen, och det är fredag. det är magiskt trolleri!

jaja, snart är det helg igen! (ja, man kan ju alltid försöka intala sig själv) och imorgon börjar min praktik på dagiset här i bensbyn med alla söta små barn. jag älskar barn, ska skaffa tvåhundrafemtiotusen små ungar innan jag är 18! så det är nog bäst att jag ligger i om jag ska klara det. BARA 10 DAGAR KVAR NU!!

mums

hittade den här bilden på veckorevyn.se. tänkte att ni säkert skulle uppskatta att få se den. det gjorde iallafall jag. man känner sig ganska snygg när man ser en sån här bild faktiskt och det är ju alltid bra.  det enda är väl att man blir lite smått illamående, men det är kanske smällar man får ta för att få känna sig snygg.

Donatella Versace heter kvinnan iallafall. tror ni hon är nå plastikopererad? naaae.... :) en riktig pudding.


sportlov slut punkt

här sitter jag och väntar på middagen. mamma sa att vi skulle äta 19.00, men nu är klockan 19.08. undra hur hon ska ha det egentligen. hehe. jag är väldigt hungrig iallafall. jag är van att äta vid 16.30, men idag får jag tydligen vänta halva natten på en middag.
jag tänkte bara berätta att lovet har varit bra. varken jätte kul eller jätte tråkigt. bara bra. och ikväll ska jag till vickan. vickan är ensam hemma och då ska vi dra ihop ett FET PARTY hos henne!! eller också inte. men vi ska umgås iallafall.
yes nu ropar mami att det är mat. tur, jag hade nog inte klarat många sekunder till! tjing e ling


jag har skaffat facebook

men jag har ingen aning om hur det fungerar eller vad jag gör.
här kommer ett exempel:


haha!!

ett gott skratt

jag var med i tidningen idag. egentligen borde jag inte skriva det här, men jag tänkte vara snäll och erbjuda dom som vill ett riktigt gott skratt. det är iallafall i kuriren på "barnsidorna" eller ja något sådant. frågan var om jag finns på internet. jag svarade att det gör jag och blablabla. skit trist. det roliga var; det står att jag är 16 år och kommer från arvidsjaur. plus att jag ser lika tjock ut som jag gjorde i 7ans skolkatalog. haha, nu tänker ni säkert: men varför ställer jag ens upp på sånna där  frågor? grejjen var den; jag var uttråkad, jag ville vara snäll och när dom tog upp kameran hade jag inte hjärta (eller så vågade jag inte) att säga att jag inte ville vara med på kort. hur hemskt kan det egentligen bli tänkte jag? ja, väldigt hemskt fick jag ju se nu. nåja, alla kan inte vara snygga.

jag vet att jag har sportlov när;

- jag tränar mindre än vanligt, bara för att det är sportlov


imorgon har jag körlektion igen. jag får väl se vad jag drömmer för mardröm om trafikskolan inatt då. förra natten före körlektionen drömde jag att trafiklärarna hade blivit skurkar och tvingade alla elever (inklusive mig själv) att göra cirkuskonter trots att ingen ville. det var hemskt. och jag är alltid så sjukligt nervös innan körlektionerna. jag förstår inte varför och det är ganska jobbigt. jag längtar tills jag har det där körkortet i min hand.. vilken otroligt känsla!

eeh

ibland ställer jag mig frågan; vad i hela friden gör jag uppe den här tiden?
idag är en sån dag. svaret är att jag ska till tandläkaren 8.20 och sen när jag lika är igång ska jag  till sunderby sjukhus 10.15. det verkar som att vården har någonting emot mig, annars hade jag inte fått tiden 8.20 en måndag då det är sportlov! nu är jag redan vaken så det är väl lika bra att ta reda på denna otroligt vackra (och snörika) dag. godmorgon.


tog he lugnt

det var skönt i korpis. jag och min kusin hittade en slalombacke när vi gick för att leta efter en pulkbacke. korpis fortsätter att överraska! när vi kom dit var det som att hela byn samlats där för att åka slalom, grilla korv och prata bred korpilombolomål. det kändes som mumindalen, om ni vill veta känslan.
barnen var grymma på att åka både bob, slalom, snowboard och allt möjligt. men det är klart, dom har ju inte så mycket annat att göra där uppe, så alla blir väl proffs (precis som mig då). jag och therese kände oss  ganska misslyckade, men åkte iallafall. jag kände hur barnen skrattade åt oss när vi inte kom upp för liften och när dom åkte om oss i backen. nåja, vi kommer aldrig se dessa människor igen, tänkte jag och therese och fortsatte göra bort oss. det var verkligen värt det, trots att jag bromsade mest hela vägen ner. som ni ser på bilden nedanför gjorde jag väldigt vackra bromssträck. jo tacktack. tjing och hej


RSS 2.0