ny bok

 Har fått låna Fifty shades of Grey av Elli. Så ni inte tolkar detta fel så är alltså Elli hon som lånat mig boken, inte författaren. Jag har läst ett kapitel och jag älskar den redan. Ojojoj.


5 shades of me:
Dags att återgå. GODNATT!

tirsdag

Nämen hej! Äntligen kommer man in på denna blogg. Internet har alltid lagt av exakt då jag bestämmer mig för att kanske skriva ett inlägg. 

Fortfarande osäker på om jag vill vara här. Men har iallafall varit på en intervju för ett jobb och det gick sjukt bra!!! Har aldrig varit så duktig/charmerande någonsin förrut tror jag.

Har dock ett litet problem: Egentligen vill jag inte ha jobbet. 


:)))))))) 

Något annat att tillägga? Hmm... Nja, ringde pappa idag för att jag saknade dom där hemma helt kosmiskt. 

Inget svar och ingen som ringde upp. 

Såatttöööh.. Hejdå.

 

måndag

Hej hej hej!
Jag har att kommit att tänka på att man verkligen inte kan tro att jag har bott här i nästan 2 år. Jag gick ut på en promenad och skulle gå för att hälsa på Hanna på hennes jobb. Var självsäker och trodde att jag visste alla vägar, men istället märker jag att jag är vilse. Ville ge upp, gråta och sätta mig ner, men tillslut hittade jag och när jag kom innanför dörren igen hade jag gått en promenad på 2h och 40min.  

Kände mig skitduktig. Och sen har det hänt en sak som är motsatsen till duktigt. 
Jag råkade använda ögonmakeupremover (innehållandes olja) i mitt redan fettiga hår, då jag egentligen skulle ta torrshampoo. Sisådär kul. 

Det var det mest händelserika som hänt på senaste. Gäller ju att prioritera och bara skriva om det viktigaste, när man inte har tillgång till internet speciellt ofta. hejdååå. internet

Halloj! 

Befinner mig i Oslo nu. Frågade helena idag om hon ville umgås, mest för att snylta på deras internet. Känner mig VÄLDIGT korkad som flyttade till en lägenhet som inte har något internet. Hur är det då meningen att man ska kunna söka jobb?

Man kan ju såklart gå runt och dela ut cv:n eller ringa. Men det är inte min cup of tea, om man ska skriva lite på engelska. 

Anyway.... (hehe) 

Har tagit med mig en bok till norge som heter 50 sätt att hitta den rätte. 
Verkar vara superbra. Så när denna är utläst blir det inte någon jakt på jobb utan då är det jakten på kärleken som gäller. Nåt av alla dessa 50 sätt måste ju fungera. Så det kan inte gå annat än bra.

sista luleådagen

Hej hej hej! 

Idag har jag bakat. Mixern slutade att fungera helt plötsligt och jag skrek rakt ut. Försökte använda en gaffel och "mixa" ingredienserna, vet inte hur jag tänkte, men mixat blev det iallafall inte. 

Visade sig sen att jag inte hade satt i sladden till mixern. Förklarar endel.... 

För övrigt var jag på hjärtkontroll i Umeå i måndags, och det såg bra ut!!! Lever några år till :-) skönt. 

Annars då? Håller på att packa. Eller ja, försöker iallafall. Har väl mest bakat/tagit kort på mig själv/lyssnat på musik. Men det går framåt. Sakta men säkert. 

Bakade förresten hjortoncheesecake med vitchoklad. Måste ju göra nånting som får dom här hemma att sakna mig när jag har flyttat. 


lite ilska

Goder afton i denna stad. 

Igår bestämde jag mig för att ta en sista och avsutande helg på O'learys. Jag var nykter (eftersom jag typ har blivit allergisk mot alkohol och börjar må dåligt då jag dricker???). Nåja. Det jag vill komma till i detta inlägg är avslutningen på kvällen. 

Det kommer en utländsk kvinna i 30-40 ålder, helt själv och börjar tränga sig fram och diskuterar med en tjej bakom oss i kön till garderoben. Tjejen säger att hon får stå still och att kön går framåt så fort den kan, kvinnan skriker, gormar, knuffas och hoppar åt alla olika håll samtidigt som hon skriker: Varför putta alla mig?? Sluta putta mig! Blablabla. 

Hon tränger sig förbi väldigt många personer och är extremt störande. Jag tänker att jag ska låta henne vara, att det inte är någon idé att säga någonting, eftersom hon uppenbarligen är väldigt full och inte lär lyssna på vad man säger. 

Men när hon kommer nog nära mig, knuffar in sig i alla, gör så att kön gungar som en festivalpublik (typ), skyller på alla andra, skriker och är jättejobbig byggs det upp en sån jävla ilska inom mig. Den gick inte att stoppa, så jag vänder mig om och skriker allt vad jag har till henne att hon ska hålla käften, sluta knuffas och att hon ska stå stilll (!"#¤%&Y%¤#"!#¤%&Y%¤#"#¤%&) 

Hon: MEN ALLA KNUFFA MIG!! Du ska inte säga åt mig vad jag göra. 
Jag: Nä alla knuffar inte dig, det är DU SOM HOPPAR IN I ALLA OCH TRÄNGER DIG FÖRE I KÖN!
Hon: Du blir bara arg på mig för jag är invandrare!! 
Jag: Nä. 
Hon: JOOO, så är det! Alla knuffa mig!! Din blonda..... HORA! 


Inte för att försöka låta "cool" på nåt sätt, men om jag hade varit full hade jag nog slagit till henne. Vakterna lyssnade inte på mig, hon var sjuk i huvudet, kom före alla i kön, hon tror att hon har rätt att kalla mig hora och skylla på att jag blir arg på henne för att hon är invandrare. ???? Det är så sjukt irriterande. Och störande. Nej, jag blev inte sur på dig för att du är invandrare. Det hade absolut ingenting med saken att göra. Jag blir arg på dig för att du är extremt störande och en fulllkomlig idiot. 

ÅÅÅÅH!!!!!!!! 

Och efteråt kände jag mig som en idiot som ens hade orkat bry mig och lägga energi på detta. Blir bara så frukansvärt arg då denna kvinna använder hennes bakgrund som ett slags skydd, när det inte har någonting med saken att göra, och att hon därför får kalla mig för vad hon vill, utan att någon bryr sig. 

Skrattretande, tycker jag. Och detta kan nog vara mitt seriösaste inlägg någonsin. Var tvungen att få det ur mig. Vi hörs! 

fredagkväll

Har gjort mig fin kvällen till ära. Leendet kommer väl senare. Just nu är det synd om mig. Halsen värker mycket fortfarande och dessutom så vann fel person i robinson igår... 

inte kul

5 störande/tråkiga saker

- plocka ur diskmaskinen 
- då pappa kommer hem och ropar: hallååååå! jag svarar: hallåå!! och han säger: är det någon hemma?  "....... :) näää" svarar jag. Kan dock tänka mig att mina föräldrar tyckte det var ungefär lika roligt då jag skulle leka att jag var "försvunnen" i badrummet efter att jag hade duschat. Satte mig då på toastolen och drog en handduk över mig (det var på den tiden då man rymdes helt under en handduk) och sen sa mamma: men vaaaart är anna? jag: hihihihihiih. Sen sträckte jag ut en fot och mamma bah: NÄMEN, Annas foot??? Vad gör den här? Men vart kan Anna vara då? Ojojoj...... Jag: hihiihihiihih. Detta upprepades alltså varje gång efter att jag hade duschat. Stackars stackars mamma.

Nåja.  
- komma på att man glömt att släcka taklampan/borsta tänderna/gå på toa då man lagt sig sviiiinskönt i sängen. 
- När man kollar på en trailer till en film på youtube och man får veta i princip hela handlingen 
- (Och på tal om film) När man blir tipsad om en film som man tycker verkar vara jättebra, och sen visar det sig att man faktiskt redan har sett den. SÅNN besvikelse... 

Och för att gå över till något så mycket roligare.... ikväll är det Robinson-final!!!!!!! Tror ingen längtar mer än vad jag gör. 

lillörda

Hej på er!

Idag har jag fått ont i halsen. Tänkte senast igår att värst vad alla verkar bli sjuka.... men inte jaa-aaag. Det fick jag äta upp.

Har druckit en panodildryck som smakade svarta vinbär och mentol för att lugna halsen lite. Hade för mig att den var riktigt äcklig, men den var god. Och på tal om bär har jag även plockat blåbär idag. Hade för mig att det var sjukt tråkigt, men det var ganska rogivande. Satte mig dock på en stubbe och åt bär sista tiden då Linnea ville plocka mer... Men det var skönt det också. 

Fick ihop några liter som jag är väldigt stolt över. Mamma säger att jag kan ta med dom till norge, "så kan du leva på bär om du inte får något jobb, hihi". 

Vill egentligen skratta för att hon är så söt, men gråter istället för det känns så jävla dåligt att det tyvärr faktiskt ligger en sanning i det hon säger. 

Jo, förresten. Cirka 95 % chans att jag flyttar tillbaka till Oslo igen. Har inget jobb där. Och ingen motivation, men har inte heller någon idé eller fantasi på vad som skulle va bättre. 


Äääh, det löser sig väl. Några av de absolut bästa människorna jag känner bor ju faktiskt i den staden. Och OJOJOJ vad jag gled över snyggt mellan samtalsämnena i detta inlägg. Hej. 

update

Hej igen. 

Mår illa, som alla andra nätter nu för tiden........ Borde bli orolig, men orkar inteeeeeeeeeeeee.

Läser istället detta citat av Brooke Davis i One tree hill och mår bättre:

"Here's my philosophy on dating. It's important to have somebody that can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, y'know, turns you on... And it's really, really important that these three people don't know each other."

hehe himla kul. Nu blir det lite tvtittning och sedan försök till sömn. Hej. 

måndagnatt tisdagmorgon

Godkväll. Eller snarare godnatt, men det kan man ju inte säga som hälsningsfras, väl? 

Kan inte sova. Egentligen behöver jag inte somna i tid eftersom jag inte gör någonting vettigt på dagarna.... Men vill ändå försöka att hålla dygnsrytmen någorlunda stabil. 

Låg för ca 1 minut sen och stirrade upp i taket i mitt rum, räknade att mitt brandlarm blinkar rött var 52a sekund, funderade vem som valt att den ska blinka precis då, varför inte var 43e sekund, varje minut eller vad som helst. 


Förrutom brandlarmet och alla tankar kring det, så snurrar det extremt mycket andra tankar i huvudet på mig. 

TILL EXEMPEL 

- kommer mitt hjärta bli "godkänt" på min hjärtkontroll om en vecka 
- ska även göra en kontroll och kolla hur hög min maxpuls är. Är helt LIVRÄDD. Tror på allvar att jag kommer glömma bort att andas och sedan dö där på cykeln när doktorn säger åt mig att trampa. 
- vart kommer jag befinna mig om drygt en vecka
- VARFÖR "lyser" min fönsterlampa som är vit, som om den är gjord av vit neonfärg trots att jag har släckt den??

Osv. Godnatt :-) 

Har förresten börjat skriva smileyszzz med en "näsa" mer och mer nu för tiden. Störande:-P
God natt än en gång. 


RSS 2.0