07.30!!

jag har hunnit fixa mig, äta frukost, läsa tidningen, plockat ihop alla (vilket var väldigt många) kläder i mitt rum och jag har hunnit bädda min säng. jag har även läst igenom lite nk. ändå vaknade jag bara för en timme sen. ibland är jag så effektiv. (blir nästan rädd för mig själv)
jag ska till mormor i helgen förresten. tyvärr kan jag ju inte säga "det är skönt att komma bort ifrån all stress", för jag tycker det är ganska lugnt i bensbyn redan som det är. men nu ska jag ge mig, jag ska nog inte jämföra bensbyn med korpilombolo direkt. senast jag frågade mormor var det bara 7 st person som gick i sjuan, ha-ha. i bensbyn finns det dock inget högstadium, men det går iallafall minst 25 st personer i 6an. det är starkt!
nu ska jag kilevippa, tjohej :) 

livet äger hehe

ibland måste man faktiskt prioritera. och nu prioriterade jag bort matten och nkn ett tag, för att få ägna mig åt min absoluta favvo syssla, nämligen paint. förresten så är prioritera ett väldigt konstigt ord. samma som gaffel ungefär. säg gaffel många gånger så förstår ni vad jag menar. konstigt alltså.


nåja, detta skapade jag idag:


nästan lika många som stjärnorna på himlen

här sitter jag, och måste få berätta om den enastående upplevelse jag nyss var med om. jag åt en apelsin, som hade grymt mycket kärnor. jag bestämde mig för att räkna alla kärnorna. det var 27 stycken. 27 stycken. tjugosju stycken. i en enda apelsin. är inte det enastående så säg? det måste nästan vara rekord. jaja jag ville bara att ni skulle veta det, nu ska jag lägga mig i min säng och stänga mina ögonlock och sova lite. hörru du får ha det bra, okej!
döda lite svordomar

hora - prostiuterad kvinna
cp - en medfödd hjärnskada som leder till bl a rörelse- och talhinder
fitta - kvinnans könsorgan

SÅ NU VET DU, och jag. jag måste sluta använda dessa ord som svordomar. verkligen. jag fick motorstopp när jag övningskörde ganska nyss, och då blev jag så fruktansvärt less så jag skrek (utan att tänka på att pappa faktiskt satt bredvid mig): FITTAA!!! (pappa: ojojdå). egentligen hade jag lika gärna kunnat skrika: KVINNANS KÖNSORGAN! men det blir inte riktigt samma effekt. jag måste sluta säga fitta. jag vet. det är ingen svordom. och det är verkligen inte fint. jag måste sluta säga det innan jag börjar säga det utan att helt tänka på vem som är bredvid mig. jag tror min mormor hade blivit ganska förskräckt om jag sa det ordet när jag åker till henne i helgen. inte för att jag planerar att bli så sur, men man vet aldrig. när jag blir riktigt arg kan jag inte kontrollera det som kommer ut ut min mun, om man säger så. men sen är det lite svårt att sluta säga det också, för fredrik wikingssons favorit svordom är faktiskt fitthuvud. och jag har alltid velat vara som fredrik, för han är cool. på tal om fredrik wikingsson. han är snygg. jag är lite hemligt kär i honom. kanske just för att han har riktigt bra humor, är lång, brunhårig och gillar ordet fitthuvud. ett riktig dröm man, enligt mig. helt klart.


kolla bara hur han myser!
 

haha DAYUMganska så klockrent!
 

schvammel

ibland känner jag bara nae
ibland känner jag bara jo!!!

just nu känner jag nae till bloggen och jo!!! till att träna. det låter ju faktiskt jätte bra. perfekt. underbart. fantastiskt. skitfett. fast helst hade jag väl känt jo!!! till allting, men jag ska inte vara så kräsen. livet är för kort för att man ska hinna vara kräsen, som jag brukar säga. jo eller hur..tidsfördriv

jag testade att göra yoga på morgonen idag. jag  blev väl rätt varm iallafall. men jag kände mig lite för... sentimental eller vad man säger. jaja, det var skönt. men bara om man har mycket tid på morgonen. jag kommer iallafall inte byta ut frukosten mot yoga. det är jag för hungrig för att göra. men om jag mot förmodan har mycket tid på morgonen kanske jag kommer köra den där solhälsningen fler gånger. det är nog bra för mig att sträcka ut mina muskler lite. jag kan inte ens sitta på mina knän uan att det gör ont. så det är nog bäst att börja träna nu, annars kommer jag väl vara helt orörlig innan jag är 18 (och det är typ en månad tills dess). med tanke på alla stön och pustningar som alla gjorde då vi hade yoga på idrotten, så tror jag inte bara det är jag som behöver träna på min rörlighet, om ni förstår vad jag menar.

jag känner mig glad idag också. slutar fem, men det gör faktiskt ingenting. känner mig inte stressad (det är nog yogans förtjänst, heh) och jag ska svettas på inpuls efter skolan. det här kommer bli bra. nej nu måste jag jobba på min hemsida till datan. för alla som vill veta: den är ful som fan. kanske borde börja träna på mitt självförtroende på morgonen istället för att träna yoga? nåja... hade då jan

papipapipapichulo (ni vet låten va?)

pappa: här har du massa likörer och allt möjligt. varför dricker du inte upp dom?
mamma: men jag gillar inte så söta saker
pappa: ja.. det är väl därför du inte gillar mig
mamma: nej, dig älskar jag ju
jeppe: haha, så du kan inte vara så söt alltså pappa
pappa: tydligen inte
(ganska lång tystnad)
mamma: men mona tycker säkert du är söt!

mona= min farmor, alltså pappas mamma
ganska kul faktiskt


idag är det fredag
lurade jag er?
hoppas!
nemen det är ju bara måndag. och nu ska jag sova. det enda jag gör i mitt liv är att sova (känns det som) men jag blir aldrig piggare. jag är som en... björn. jag behöver säkert egentligen gå i ide men eftersom jag är en människa så är det inte tillåtet. synd trots allt. vi pratade i skolan om björnar förresten, föder de sina ungar i sömnen? jag borde ju egentligen veta detta, björnexpert som jag är, men jag har ingen aning. nästan värt att kolla upp.
G som i godnatt då.glad alla hjärtans dag

jag och vickan har börjat vår "2-veckors-tränings-period" på inpuls. vickan väckte mig 08.25 (mindre trevligt) och då var det bara att stiga upp. jag och vickan svettades på ett body pump pass 09.45. och då menar jag verkligen svettades. nästan sjukt att människor kan få ut så mycket svett på så lite tid? hur som helst, kom hem och tog en uppfriskande promenad till det kära stallet. red hästen barbacka på isen. alla som har häst eller så vet nog vilken känsla det var att galoppera barbacka över pudersnön på isen och känna hästen arbeta. fantastisk känsla. kommer nog sakna just det när jag är 40 gammal och grå. jag gav lite kärlek till hästen och promenerade hem efter det igen.

kvällen ska tillbringas med vickan och linnea. ska sprida lite kärlek till dom också. vi ska se film och (hoppas jag) melodifestivalen. måns ska ju vara med, DAYM!
har just avnjutigt en helt underbar middag och väntar på kladdkaka. jag längtar och det ska bli göttans.  lyllo mig då, tänker säkert ni. ja, det är det faktiskt, säger jag.


förresten, m & p har målat lite i vårt hus, och jag fick en väldigt konstig känsla i huvudet när jag kom in genom dörren.. som att sniffa lim ungefär, om ni vill veta hur känslan kändes.
och bara för att jag är så omtänksam säger jag glad alla hjärtans dag ;-*


jag igår (läs 06)

iii

igår var det exakt 5 veckor tills jag fyller 18.
det känns faktiskt ganska magiskt.
 
idag har jag körlektion på ninas för första gången.
det är fredag den 13e, men jag är inte vidskeplig.

imorgon är det alla hjärtans dag
jahapp

nu ska jag tagga inför körlektionen,
magen får bara mer och mer pirr
tjo


utsikt

bella påminde mig om att jag glömt visa den fina utsikten i bensbyn.

av bilden att döma ser det ju riktigt fint ut, eller hur? men jag kan få ta och meddela att ibland är det riktigt jobbigt att gå ut för att hämta posten (postlådan ligger bakom den stora jordhögen långt där borta på "ängen", om ni ser)
men som jag brukar säga; allting går. eller ja, om man bortser från små barn och trasiga klockor.


men bättre sent än aldrig, som det så fint heter. varsågoda!
(ser ni förresten att träden är lila? inte ofta man ser sånt.)


linnea beundrar, hon tycker det är så fint så hon dregglar

jag sitter vid fönstret i mitt rumhär är en bild på utsikten från mitt fönster. det var så fint ljus, så jag var tvungen att ta en bild. men tyvärr fångade jag inte det finaste ljuset på bild. det brukar bli så. men det kanske är kul för er att se min bedårande utsikt iallafall, tänkte jag, och vänlig som jag är tog jag detta förtjurande fotografi erbart för att visa er.
tänkte att det var lika bra att ta kortet rakt framifrån så ni fick se ett av mina grannhus också. för åt höger är det bara skog. och till vänster är det (trott eller ej) också skog. mest tallar, om ni undrar. ganska fina, om ni undrar det också.

jeg er ikke sint, jag er bare veldig veldig skuffet
drit bra, helt enkelt!

HEJDÅ

nu ska jag sova

ingen skada skedd

jag somnade med ett leende på läpparna sent igårkväll.
mina fina sov hos mig. det kändes tryggt.
vaknade imorse av att V pratade med L
"jag har varit vaken sen halv tio, jag fattar inte hur hon kan sova så länge!"
hon menade mig.. såklart. jag älskar att sova.

jag övningkörde idag också. jag testade att sladda osv på isen. kände mig ganska cool!
sen körde jag i en rondell. och eftersom det var så mycket snö såg jag inte vart vägen gick, så det var inte så lätt att veta vart jag skulle köra ska ni veta..
jag: här är det bara en fil va? så jag behöver inte tänka på vart jag kör?
pappa: nej...   eller.. du behöver ju kanske inte köra upp på trottoaren..
jag: nej men OJ, haha! jag såg den inte! 

sen brak bam bom så var jag nere på vägen igen.
som jag alltid har sagt: på hertsön kan vad som helst händac00la_camgirlz_95@lunarstrom.se

jag älskar jeremy
bra tips

pappa höll på att borra i köket när jag åt mat. jag åt hårdbröd.
eftersom det lät så mycket när han borrade så hörde jag inte när jag tuggade utan jag kände bara smaken så att säga. det blev en HELT ny upplevelse kan jag få ta och meddela! det var som att jag la märkte till smaken på brödet och inte enbart att brödet knastrar så roligt. det var helt okej gott utan knastret också, men inget jag skulle vilja vara utan hela livet.
testa om ni vill. allt ni behöver är en händig person (eller ohändig, då blir det kanske bara ännu mer oljud + svordomar) , en borr, och en knastrig macka. en rolig sak såhär en onsdagskväll.

en annan rolig sak är om man håller för öronen när man tuggar hårdbröd, värt att testa det också. då blir liksom knastret vääldigt mycket högre.
nej nog om mig och mina brödvanor.
hoppas ni uppskattade mina tips!
tJING!


min macka

hundögon

kolla vad söt jag blev, som en liten seriefigur.
jag är lite chockad över att jag kunde bli sådär söt, det trodde jag verkligen inte om mig själv. att det ens var möjligt :D (ja det är värt en d-smiley)

så håll koll efter det nya barnprogrammet på tv: anannan på äventyr i byn


semester

såg the holiday igårkväll. den är så fin. trots att jag vet att cameron kommer fara tillbaka till jude i slutet kan jag inte låta bli att bli berörd, och jag måste kämpa för att hålla tillbaka tårarna. det är som att man kan relatera till massvis med saker i hela filmen. just nu känns den lilla engelska stugan som bensbyn, och hollywood huset som lägenheten i stan. det enda som saknas är väl att jude law ska komma och bli kär i mig, men det kommer väl så småning.

smack

se möjligheterna

postkoden 975 97 (tror jag det var) vann på postkodmiljonären i helgen. jag bor på postnumret 975 96, så det var riktigt nära. tänk att det var såå nära mig, av alla ställen som kunde vinna i hela sverige. coolt. men nu är det lika bra att aldrig gå med i postkodmiljonären för mitt sinne säger mig att det aldrig kommer bli 975 96 som vinner. det är nog ganska liten chans att våra byar kommer vara med i det programmet igen. ungefär lika stor chans som att vickan kommer sluta tänka negativit. (alltså väldigt liten chans för er som inte känner henne)
men man ska aldrig säga aldrig.

förresten. vi har ju bott här i läggan nu flera dagar, och åker hem igen på tisdag. vi skulle ha en riktigt nyttig vecka denna vecka och träna på inpuls och äta nyttigt. ni kan ju gissa hur det gick.. heeh
efter ett antal godisar, kakor, ett max besök, och ett hela orört gymkort sitter jag här ändå. lika lycklig och inte sörjandes. vi tar tag i det här senare helt enkelt. precis.

tack för mig
tack mig själv
tack anna
tack mig själv
tack mig själv
tack anna


RSS 2.0