orka att jag vaknar så jääävla tidigt då jag är ledig hela helgen.................................
åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
och varför svarar ingen på mina sms?????? Dör här hemma. 

hei

Idag gick jag och Johan på stan. Johan kom hem med saker såsom öl, massa kläder, smycken, en partyhatt osv. Jag fick med mig sminkborttagningmedel, toalettpapper, kökshanddukar. Kul tjej.......

godmorgon

Vaknade 8.00 idag. Mådde superbra!!
Nu består även lägenheten av
- en tv
- en blomma
"Fick" blomman av vår granne. HUR snällt?!
Och idag ska vi få låna tv-spel. Livet är helt fantastiskt.
Har ju förresten hört att ett glas vin ska om dagen ska vara bra för hjärtat, så jag har bara sparat mina vinglas till helgen. Känns bra. JAJAJAJJA hejdå nu ska vi gå på staaaan.

reklam

Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt, äään
HEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. 
Mår superbra. Var något kul jag skulle berätta men jag har glömt det. Idag har jag och...
oj nu knackade grannen på.... Vi skulle visste sänka musik. Ber om ursäkta. Eller..???? HEHE. nä. 
Men nu ska jag gå. Eller vi, jag har ju faktiskt vänner. Heidåååå. 





jajuste

nu har jag bestämt mig för att vara nyttig. de tidigare dagarna har bestått av
burgerking
pizza
cola
kladdkaka
ananaspaj
kakor
glass
chips
dipp
choklad
osv osv osv.
.
Idag åt jag istället
havregrynsgröt utan sylt
ett äpple
en apelsin
en banan
tre ägg
tonfisk med curry och liite ris
majs
tomat
agurk
.
Är rädd för att dö av chock. Hei.

vont

Hei, här sitter jag med min nackkrage och känner mig stel. Ok, skämt. Jag har ingen nackkrage, men hade nästan behövt en. Jag måste lova mig själv att jag aldrig ska försöka ta trappan i noll steg något mer..... Fattar inte varför jag tycker det verkar vara en så bra idé då jag är full? Och sen måste jag lova mig själv att jag inte sitter i trappen efter att jag försökt ta trappan i noll steg, för då kan det ju hända att en annan person kanske får för sig att han också ska ta trappen i nollsteg och sedan landar på min nacke. Då kan det ju kanske bli så att nacken knakar nå jävulskt och man känner sig helt förstörd i flera dagar efteråt. Men jag veeet inte.
.
Nu har jag precis bakat en kladdkaka till mina rumskompisar. Det är ju trots allt alla hjärtans dag. Och okej då... Jag ska smaka lite. Men senare ikväll ska jag och joel baka!!! Ska bli SUPERGOTT.

it's a hard knock life

Här sitter jag. Mår fruktansvärt bra. Solen skiner och jag gick på en promenad kring åtta imorse. Älskar min oftast icke existerande baksmälla efter varje fest. Och snart ska vi äta på BK. Vår bästa vän!! Men från och med imorgon ska jag vara nyttig. Åh... Förstår inte varför jag ens gör det här mot mig själv. Mat är ju mitt liv? Men men..... Utseendet är väl viktigare än min njutning. Jag tänkte att jag skriver det här i bloggen för att jag ska få mer press på mig. Kan behövas. Så beach 2011, HÄR KOMMER JAAAAA. Kanske.

humorn

Idag när jag delade ut posten såg jag tre till roliga efternamn. Sylten, Klever och Faller.
Anna Sylten. Tjockisvarning.
Anna Klever. Då låter man i alla fall smart....
Anna Faller.
-Hej, jag heter Anna Faller.
Va? vart då??
-Nej ingenstans, men jag heter Anna Faller.
Men snälla, jag bryr mig inte om att Anna faller, säg bara vad du heter i efternamn.
Ha-haaa....... ok.
Nu ska jag snart äta pizza och dricka öl. Ikväll tänkte jag koppla på repilhjärnan. Heirå.
.
.
.

mår bra

Jobbar på en barnehage ibland. Idag var det karneval så vi skulle klä ut oss. Eftersom jag inte äger alltför mycket roliga kläder valde jag att för ovanlighetensskull klä mig i svart och vara en katt.
s
.
Mitt på dagen sov barnen en liten lur. Jag bestämde mig för att njuta lite av livet och vilade lite jag med.
.
och ja... R.I.P min arm som tydligen dog idag, därav dennes ej befintliga pigment.

nä...

Här sitter jag och känner mig orolig. Är helt ensam. Äter till och med själv en pastapåse som är menad för två personer. Vet inte om det visar på hur ensam jag är, eller hur tjock jag är. Nåja. Mina rumskompisar är inte hemma ännu??? Kom heeeeeeeeeeem, vi börjar om igeeen... Vi glömmer allt. Här ute är det så kaaaaaAAaaaallt!! Åh, har tråkigt...................
ääääter
spiller..........
ooops
äh, det gick ju braaaaaaa

fakta

Väldigt nödvändig fakta. Jag slängde ölburkar sen i lördags nyss. Tyckte det kändes som att det fanns supermycket öl kvar i varje burk, så jag bestämde mig för att mäta hur mycket öl det var som jag bara hällde ut. Det var sammanlagt 2,9 LITER. Helt sjukt, vilket alkoholmissbruk.
.
Hörde även när jag stod och väntade på en sak hur två killar bakom mig i kön snackade. Den ena killen sa att han hade läst att man sammanlagt väntar 500 dagar av sitt liv. Ja, men det är väl inte så mycket? Sa den andra killen. Inte så mycket? sa den första. Det är ju för fan ett och ett halvt år.
Jag håller självklart med den som har rätt. Hei.

en lördagskväll

Hej. Lever och sitter här och skriver fast ni säkert trodde att jag dött eller någonting eftersom jag aldrig uPpdaTeraRrrr. Men på tal om döden........ Jag och Johan blev fast i hissen igårnatt. Supercoolt. (!!!!!) Vi hade inte någon mobiltelefon som fungerade men vi hade massvis med öl så det gick ingen nöd på oss. Vi testade att ringa på larmknappen och efter ett väääldigt långt tag svarade någon vakt. Jag gav mitt telefonnummer till honom och han skulle ringa mig. Han ringde aldrig upp?????? Ville typ att vi skulle ruttna där i hissen. MEN då bestämde vi oss för att bryta upp dörren och det var ju inte precis några probs.. Man är väl stark.
.
.
................
okej. Det var johan som fick upp dörren, jag kollade bara på. Men det var inte så viktigt. Här kommer iallafall en bild på oss. Försökte se ut som att vi var två stackare. Lyckades ganska bra. Lyckades även få min näsa att se nå jävulskt bred ut.

fail1

Ha-ha...... Tycker det är så komiskt. Jag har varit duktig och har gjort väldigt mycket mat när jag väl lagat mat och sen har jag fryst in maten i matpåsar så jag kan ta fram en portion då jag blir sugen. Supersmart tänkte jag. Men vad är det då jag ser? Jo.... Att fryspåsjäääveln har fryst fast i gallret i frysen??? Blir. Så. Less.

frillan

Hei, här sitter jag med rakat sidohår och en frän lugg. Att man är vågad azzzåå.

inte så pigg

AlltsååÅåÅÅåååååÅÅååååå. Jag vill dö.
Mår så jävulskt dåligt. Ont överjävlaallt och allt är fan så satans mycket åt helvete. Ok. Ska lugna ner mig. Men har sovit hela kvällen igår och vill bara sova nu också. Stina, Hanna och Sandra kom till byen igår, och jag orkade inte ens träffa dom på kvällen!!!!!!!!!!!! Kul tjej.
gäspiga ögon

RSS 2.0