vardag

Vi hade en sångstund i vickans bil när vi väntade på att hennes mamma skulle handla. Det öste ner regn. Vi sjöng för fulla halsar. Alla fönster på bilen immade igen. Då ritade jag lite fina bilder. Det gäller ju att passa på när chanserna kommer. En annan rolig sak var att ungefär alla hade sex i paradise hotel i kvällens avsnitt. Även där verkar det gälla att passa på då chanserna kommer tydligen.


fruitsalad
Jag gjorde fruktsallad ikväll. Jag bjöd mamma och pappa på den och då kom jag fram till att mina föräldrar kan låta precis lika ironiska som jag ibland har en tendens att göra.

pappa: ja, det här var ju gott anna....
mamma: ja guuuuuuuuuuuuuuud vad gott

Tur att jag är precis likadan själv så jag inte tar illa upp. Fruktsalladen var iallafall god. På bilden ser ni mina fina ingredienser och det slog mig nu att även mina redskap som jag använde kom med på bilden. Jag använde kniv, en kärn-utgröpare och en sked. Den informationen bjuder jag på. Nu ska jag hitta på någonting annat spännande att tillbringa min tid med. Schysst.


crush


söndag igen
Min mamma säger alltid att jag måste sätta in foton i mina ramar, men jag kommer mig aldrig för det. Enligt henne blir man orolig och otrygg när man inte har fotografier i ramarna. Hon säger att man känner sig ensam, fast man inte behöver vara det egentligen.

tonight

Kände att jag hellre hade tagit ett nackskott än att gå upp imorse. Eftersom jag inte hade någon pistol i närheten så pallrade jag mig upp sisådär 06.30. Helt okej för att vara en lördagsmorgon. Jobbet gick bra och när jag kom hem tog jag och vickan en månskenspromenad i byn. Idag hade jag ont i magen på jobbet så jag knappt kunde stå. Det smärtade från magens mesta put till ryggen. Ville dö. Men sen hittade jag en ibumetin som jag tog. Då blev jag glad igen. Kul att jag har velat dö två gånger idag.


(JÄTTE) fin låt--> alicia keys - try sleeping with a broken heartoch såhär ser mina tuggummin ut. som diskmaskinstabletter.

BRA DÅ VET NI, HEJ.

GO

Igårkväll slog det mig att Håkan i Sunes sommar och Max i Svensson svensson är samma person (!!!!). Väldigt lustigt att jag inte har tänkt på det förrut. Såg förresten Gabriel Odenhammar (som han tydligen heter) i sing a long. Han var ungefär lika rolig som i serierna. Men bara hälften så söt.


hei
Jag måste bara få säga att tänk vad lite (mycket) svartvitt, lite (mycket) ljusstyrka och lite (mycket) kontrast på webcamen kan göra för världen. I verkligheten ser jag ut som världens äckligaste tjej just nu, men på den där bilden såg jag ju nästan söt ut. Det tackar jag för.


Förövrigt undrar jag vad jag ska göra nu. Jag känner mig lite för slö för att göra någonting alls, men samtidigt lite för pigg för att enbart sitta still. Knepigt.

just nu

undrar jag varför spotify har beslutat att det inte ska gå och lyssna på tracy capman-fast car, trots att det gick alldeles utmärkt i våras.

Nu ska jag skriva en utvärdering. Snart kommer jag nog upp i ungefär en miljon, om man räknar hur många utvärderingar jag har skrivit här på ledarskap. Jag älskar det bara mer och mer för varje dag som går och jag tror jag pratar för alla ledarskapare. Vi älskar det nog lika mycket som vi älskar webbdesign. Det kallas ren lycka. Eller, hur var det nu igen....?

talk to me

Idag blev det svårt att välja om jag skulle se Grey's anatomy eller Paradise hotel kl 21.00. Jag valde grey's med anledningen att jag kan se paradise på datorn senare. Nu har jag duschat och tänkte bädda ner mig i sängen och se paradise avsnittet jag missade, men tror ni det fungerar?

Antagligen inte.

De har tydligen inte lagt ut avsnittet på tv6 play ännu. Jag som är jättepigg har ingen aning om vad jag ska ta mig till nu. Att jag tog en liten sovstund mellan 10.00 och 16.00 idag förbättrar ju knappast mina chanser till att somna ännu på ett tag iallafall. Vad trevligt.

luft

"Hälsa
Ta inga hälsorisker, det kan få oväntade konsekvenser. Din kropp säger kanske ifrån ordentligt."


Trots detta varnande horoskop ska jag ändå gå ut på en promenad. Det känns som att det var alldeles för länge sen jag, min musik, träden, mörkret och kylan var ett tillsammans. Hostan får nog också följa med. Och pappa. Vad roligt vi ska ha det.

godnatt

Idag får ni inte läsa någonting. Ingenting från mina funderingar. Ingenting från min dag. Ingenting från allt svammel jag skriver. Ingenting. Jag hade tänkt skriva något fint, men orden fanns inte där när jag som mest behövde dom. Synd sa haren som hoppade på ängen (ok)

även händer kan vara flator

Idag pratade jag och jossi om hur fult ordet handflata är och hur sällan vi säger det.
Handflata. HANDflata. HandFLATA. HANDFLATA. FLATA. Flata. Flataaaa....
22a

Nyss borstade jag tänderna, och vad tror ni händer då? Jo, jag får en hostattack mitt i tandborstningsakten (Jag vet.... jag kommer alltid på nya ord här i bloggen. Men jag vet inte hur jag annars ska uttrycka mina tankar). Jag är tvungen att kuta till toan för att inte hosta vitt lödder över hela huset. Det är sånt här som man själv önskar att man slipper vara med om, men som skulle vara en rolig syn om man fick stå på sidan om och bevittna händelsen.


Jo, sen har jag en till sak att upplysa omvärlden om.
Det är första advent om en vecka. +-0 för det.

stolt

Idag tänkte jag ju som sagt plugga. Jag har pluggat 1 timme hittills, det är faktiskt helt otroligt bra. Nu ska jag måla naglarna som belöning, sen ska jag se på one tree hill och sen är det bara att sätta igång igen. FAN VAD JAG ÄR BRA.omålade naglar

fint

"nej du kan inte göra sådär, du måste göra upp och ner, inte åt sidan"
"oj, den här var hård"
"aaaaaah det kommer en massa saft"
"hämta papper!!"
Och så kan det låta när jag och mina vänner ska göra fruktsallad och vispa grädde.
Nu är det hög tid att sova så jag kan få en massa timmar sömn inatt. Sen ska jag plugga imorgon. Det har varit väldigt mycket snack, och väldigt väldigt lite verkstad från mig på senaste tiden. Jag ber om ursäkt till mig själv, eftersom det bara är jag som får lida. Men imorgon är det bara att ta tummen ur och börja plugga. Finns inte så många andra utvägar nu. Tyvärr. Godnatt!

jag kanske borde byta frilla
NEJ MEN SERIÖST....


bra

Ikväll frågade vickan om vi skulle träffas ikväll eller om vi skulle ta en pluggkväll. Jag kände att jag absolut måste få umgås ikväll, så jag kom med den briljanta idén att vi kan umgås samtidigt som vi pluggar tillsammans. Det är perfekt för då kan Linnea hjälpa mig. Hon är skitbra. Senare sa Vickan att hon var ensam hemma så vi kan blanda häxblandningar och tjuvröka. VI SKULLE JU PLUGGA VICKAN? Så inget sånt ikväll. Förresten så kan vi inte ens tjuvröka längre, för vi är ju tillåtna att röka bäst vi vill nu när vi är 18. Hon fattar ju ingenting.

En fin kväll.

aaaaaaaaamen

Såhär såg jag ut i tisdags när vi skulle göra en redovisning om bibeln:
Det kanske hade varit bättre om jag såg ut såhär:Men det var bara en tanke jag kom på nu när jag sitter här i min ensamhet. Men vad vet jag, man kanske såg ut som en taliban även på jesus tid?JAJA, LÄXOR VAR DET!! juuuuste..

jag ville leva farligt

Saker jag ska göra (kronologisk ordning)
- powernap
- middag
- skriva en läxa + dikt
- göra en till läxa
- se idol
- sova

Varför får jag en känsla av att den här fredagskvällen inte känns helt okej?

Fan nu ringer det också....

Tillbaka.
Och det är som jag alltid har sagt. Man ska aldrig svara i hemtelefonen.

Varför inte? Jo.
1. det är ändå aldrig till mig
2. det finns oftast någon annan som kan svara
3. och om de inte kan svara, så är det väl synd för dom, eftersom jag inte lider av det
4. när jag väl bestämmer mig för att svara så hinner de på andra sidan lägga på (!!!)


hEjpA.

lite humor har flickebarnet iallafall

Ett av mitt och Hannas alltmer vanliga kvällssamtal över telefon

Jag: men vettu förresten.. jag skickade ett sms till *pip*, och tror du han har svarat? nae.
Hanna: ja men han kanske bara har slut pengar på mobilen?
Jag: nej, alltså.. det är inte därför.
Hanna: okej, men du... har du sett filmen He's not that into you?heeeeeeeeeeeeeeeee-heeeeeeeeeeeeeee
skitkul.

!!!

Jag hade hicka idag. Jag gillar att ha hicka. Min pappa (som tydligen inte gillade att jag hickade) tvingade mig att dricka vatten samtidigt som jag höll upp båda armarna. Så nu är hickan borta. Kul.

Förresten.. Folk brukar säga att det ser ut som att jag är skelögd ibland.
Förstår inte riktigt varför?en nyttig hög


okej jag är trött

Här och jag och mina kära svan. Hans förnamn är hemligt och hans efternamn är Swan. Herr Swan, brukar han få heta då. Jag gav honom en puss idag, men tydligen var han inte på pusshumör. Ser ni hur butter han ser ut? Jag försökte säga till honom att man inte kan gå runt och vara butter hela tiden.... men tydligen så kunde man visst det enligt honom. En riktig liten tjurskalle är vad han är.

Men jag är ingen tjurskalle idag. Jag slutade klockan 9 och nu sitter jag här och funderar på att gå och sova igen. Låter sen en helt magnifik idé. Och herr Swan får då verkligen inte följa med. Om ni undrar. 


harkel

Mamma kom hem med en ny hostmedicin idag. Den ska tydligen vara narkotikaklassad och innehålla morfin. Känns väldigt vågat och lite farligt sådär. Har tackat min mamma för att hon gör så att jag slipper hosta ut mina lungor på tangentbordet. Det är guld värt.

rusk och slusk

Ja nu är det kolsvart ute och all snö är borta. Och ja, jag var lika dum iår som alla andra år och hade en önskan och ett litet hopp om att den första snön skulle hålla sig kvar ända till jul.. Tji fick jag.

jahappsansajsan

OKEJ JAG ÅT JUST 2 MANDARINER (clementiner? satsumas? skitnerdig?) PÅ CIRKA 2 SEKUNDER. FAN VAD GODA DOM VAR........


Jaja låt mig komma till poängen...
Det som gör att jag överlever en natt:
1. Rinexin som gör det möjligt att andas lite genom näsan (och ja... jag vägrar fortfarande att ta nässpray)
2. Hostmedicinen som dämpar hostan från hell
3. Ingenting som hjälper mig mot min sjuka. Men jag hittade en söt kisse som låg och chillade i köket (och jag antar att han vaktar mina mediciner också) Schysst.dag nr 6817 i mitt liv
Jag hade jätte tråkigt nyss. Så jag bestämde mig för att göra någonting kul. Jag gjorde en inbakad fläta i luggen så det blev som ett diadem över hela huvudet. Ganska coolt, men kvällen känns inte speciellt mycket roligare för det. Sen kan jag även ta och meddela att jag var med på idrotten idag (och körde HÅRT). Känner inte av någon träningsvärk och hostan har om möjligt blivit ännu värre. Ibland är jag alldeles för smart för att få leva på denna planet.

Kan beskriva denna dag med ett ord:
Dugligt.inge kul

Hej här sitter jag och håller på att avlida på geografin eftersom jag kunde inte somna förrän sent sent sent inatt och när jag skulle gå upp och ta hostmedicin kring halv fyra så jag skulle ha någon chans att sova stötte jag till en kopp så den for i backen och gick sönder vilket resulterade i att jag var tvungen att stå där och plocka upp koppen samtidigt som jag väckte ungefär hela huset (okej... bara mamma). Det blev en lång mening och det var allt jag hade att komma med.

mycket givande

Idag har jag spenderat dagen med att äta upp alla chokladbitar i min chokladask. Jag blev positivt överrraskad. Jag trodde det var en lag på att alla chokladaskar var tvungna att ha några äckliga spritfyllda bitar ute i hörnen, men denna ask innehöll enbart underbara smaker utan sprit. Tydligen var det ingen lag, och min chokladask var det bästa på länge. Annars idag har jag spelat alldeles för mycket bitch. Jag har även duschat och peelat min kropp så den blev jättejättejätte mjuk. Mmmm, så är det med det. En bra söndag.
kolla vad jag fick igårananas

Idag på jobbet pratade vi om hur kul det hade varit om jag hade kunnat gifta mig med någon (vem som helst) som var en Mr. Nass. Alltså en kille som heter Nass i efternamn. Jag var tvungen att kolla upp om man kan heta Nass i efternamn, och det kan man. Så nu ska jag bara hitta en kille som heter Nass i efternamn som är villig att gifta sig med mig. Sen kan jag börja presentera mig.

- Hej! Jag heter Anna Nass.

Det hade även varit kul om Linn hade kunnat gifta sig med någon som heter Jal i efternamn. Då hade jag haft en Linn Jal som jobbarkompis. Ha ha....

Några som var lite trötta på jobbet kanske? Kanske.

the hunting

Nu har vi sett skräckfilm. Efter varje gång jag har sett en skräckfilm lovar jag mig själv att aldrig någonsin utsätta mig för det igen. Jag bryter alltid det löftet. Dock var denna film inte speciellt läskig (cool jag har blivit). Något som ändå är väldigt jobbigt när jag ser skräckisar är att jag sitter och biter ihop tänderna under hela filmen, eftersom jag är rädd att jag ska hoppa till och råka bita mig själv i tungan. Ganska konstigt tvång.

Annars då? Nja...... Nu har alla farit hem och jag var tvungen att väcka mamma för jag vågade inte släcka alla lampor i huset själv. God gott och sov natt.


Önskar förresten att jag var 23+ ikväll och hade kunnat se maskinen på cleo. Det om något hade varit gryyymt. Nu får jag nöja med mig att dunka lite på spotify istället. Inte fyskam det heller. Man tager vad man haver, som det så fint heter.

Oh freedom is mine and I know how I feel

Nu har jag lyssnat på Michael Bublé - Feeling good 573 (femhundrasjuttiotre) gånger enbart idag. Kanske dags att hitta en ny låt att verkligen nöta sönder tills det bara finns små smulor kvar av den? Glömde dock bort att det är omöjligt att nöta ut vissa låtar. Så jag ska nog lyssna på den här ytterligare 573 gånger. Sen ska jag kanske sova eller göra något annat underbart.

friday

Jag undrar vad det är som gör att man hostar så mycket när man är sjuk. Jag undrar också vad det är för speciellt med hostmedicin som gör att man slutar hosta. Jag tror google får underhålla mig ikväll. Annars är det idol och kanske lite plugg som står på schemat. Plugg på en fredagkväll är kanske inte ens lite ok, så jag tror jag skippar det. Tove och Erik sjunger duett i idol ikväll. OBS! OBS! vad jag har kul ibland

c00l

LITE AVUNDSJUK PÅ SKOLANS WEBCAM.
Önskar att jag också hade haft photo booth
då skulle jag iallafall ha ett skäl till varför jag är så groteskt ful.
På bilder alltså.. hehe jo juste

tolka det hur ni vill

känslorna för skolan igårkväll

känslorna för skolan idag
OJ VAD JAG HAR KUL.
Och det första jag börjar med på skolan är lunch. En ganska bra start kan jag tycka.

jag skrattar idag

Hur kul är det inte att ta kort med webcamen? Önskar bara att jag hade en bättre cam. Då hade jag uppnått total lycka.

Och är det ens är möjligt att håret står rakt upp när man sätter det i en snodd mitt på skallen? Tydligen. Och det tyckte jag var så coolt att jag var tvungen att ta kort.

(förresten så sov jag från 13.30-17.00, vilken fin PN)

hEJ.


hejsan

Man kan nästan säga att jag är ledig idag. Var bara tvungen att göra en liten sak klockan 8 imorse. Nu ska jag bara komma på någonting roligt att göra, sen ska jag göra det. Och njuta av dagen. Klockan är bara lite över 11, så man kanske ska börja med att ta sig en liten powernap? Jag steg ju trots allt upp klockan sju imorse. Ha det bra kompisar!


jag just nu

Dagens outfit:
tröja från... OKEJ SKOJA.. HEJDÅ.

197

Nu är det klart. Om 197 dagar drar vi till Alanya. Jag och min störtsköna klass. 197 dagar. Hundranittiosju dagar. Jag kan knappt tänka tanken utan att mina mungipor automatiskt dras uppåt och ögonen börjar vattnas av glädjetårar. Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lyckligt måndag tisdag onsadag torsdag fredag lördag , ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut!!!!!!

Om någonting känns jobbigt ska jag tänka på det här, och le igen. KAN INTE FÖRSTÅ ATT DETTA ÄR VERKLIGHET NU, MEN DET ÄR DET. Det här kommer bli legendariskt. 197 dagar.


inte helt fel............. det här är utsikten från VÅRT hotell!


REDAN NATT

Efter mammas kommentar "Men anna... vad har du i håret?? Gelé?" så bestämde jag mig för att duscha ikväll. Jag använde ett nytt schampoo. REHAB - oljor för extra styrka, enzymer för rengöring, sjögräs för att mjukgöra, eteriska oljor för att avgifta, stärka och reparera. Det luktade skit men löddrade mycket bra. Vi får se hur mitt hår ser ut imorgon. Jag är skeptisk. Nu ska jag lägga mig och läsa en tidning som mamma köpte till mig idag. Älskar sånt. Godnatt! (Fattar nu hur tidigt jag lägger mig nu!!! Känner lyckan)

tjollahopp

Idag är jag frisk igen! Jag var alltså bara sjuk i några timmar, men trodde ändå att jag skulle dö för att jag mådde så dåligt. Men nu är jag frisk som en nötkärna. Förstår ni hur duktigt det var? Typ duktigast i hela världen. Jag tror det var guds gåva till mig (eeh ok.) Dock ser det ut som att jag har duschat i olja och smort in mig med vit kräm i ansiktet (mitt hår är fett och jag är blek).

Men jag mår som en gud, min plånbok är fet och det är glaaassigt. G-g-g-g-g-glassigt.
Ungefär.

tyck synd om mig nu

Mamma: Du och Jesper är ju aldrig sjuka
Jag: Nej jag vet, jag blir typ aldrig sjuk :D (smajl smajl smajl)


Vet ni vad jag glömde? Jo, att säga peppar peppar.
Vet ni vad jag också glömde? Jo, att ta i trä.
Vet ni vad jag är? Nej, inte frisk.

Jag är sjuk. Det är det jag vill säga. Typiskt va? Ja.

konstigt knstgt

Jag har tänkt att jag har sovit väldigt lite den här veckan, så jag var tvungen att räkna ut hur mycket jag egentligen har sovit i genomsnitt per natt (Jag vet........... Jag är en liten mes ibland. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker sånt är kul att veta)

Svaret blev: jag har sovit 3,33333333333333333333333333333333333333333333 (ja.. ni fattar) timmar/natt denna vecka.

Det kändes ju kanske inte helt okej.

goooodnajtinajt

Efter en helt fantastisk dag/kväll/natt så säger jag godnatt från mig.
Dagens motto: "man lever bara en gång"

Eftersom jag var nykter kom jag på lite för och nackdelar med att vara det

Fördelar
- man ser fräschare ut
- man gör inte bort sig lika mycket
- man kommer ihåg allting
- man övar på att vara social utan alkohol
- man kan köra bil
- man sparar pengar


Nackdelar
- det är tråkigt att tacka nej om man blir bjuden på tex mousserande vin (hehe)
- endel vill/vågar inte prata med en eftersom man är nykter och kommer ihåg allting
- det är inte lika roligt (?)
GODNATT NI FINA MEDMÄNNISKOR. 06.29. Vilken härlig tid. Vilken tur att man är ledig imorgon då, eller vänta....? var det inte jag som började jobbet 10.30 imorgon. Jo juste. Vad kul! Godnatt. 

jag tror led3b har datalektion just nu...

... men jag veeeeet inte.försöker tänka på annatsolstråle

Vill bara gratta en go vän. Hanna fyller nämligen 18 år idag. Bara för att göra hennes dag ännu bättre tänkte jag visa min uppskattning av hennes närvaro med några underbart vackra bilder.

Grattis igen fina fina fina hanna.


en bild

Juste... Såhär såg jag ut på halloween.
Det kändes som att outfiten passade mig som handen i handsken. Som fisken i vattnet. Som korven till makaronerna. Som älgen i skogen. Som Anna i skogen. Helt enkelt.


DÖR

Jag GILLAR INTE (kanske rent av hatar?) att ringa till kundtjänster. Nu skulle ju ringa till halebops kundtjänst, men det var då näst intill omöjligt. Jag var nervös också, för jag gillar inte att prata med sådana där mobilnördar som kommer fråga frågor som jag inte har någon aning om svaret på.

När jag ringde började dock det värsta...

"Välkommen till halebop! Här är en innehållsförteckning...
Vill du veta ditt saldo? Tryck 1. (nej, tänkte jag)
Vill du ladda ditt kontantkort? Tryck 2. (men nej, tänkte jag)
Vill du byta till halebop, beställa prisinformation från utlandet och få info om GPRS? Tryck 3. (NEJ....)
Vill du veta din pukkod, skapa en stärr från erbjudanden från halebop bla bla bla bla bla bla bla bla bla? tryck 4. (Hm, tror inte det..?)
Vill du blab lablabla bla bla blablabl ablablalblablablabla bla blablablabl ablablablabla blablablablabl ablablabla blablablablab lablabla blablablablablablablabla? Tryck 5. (Ursäkta, vad sa du? Kan du ta det där eeeen gång till..? Nähä.)
Vill du veta mer om halebop, och veta mer om särskilda villkor som gäller inom halebop? Tryck 6. (Ja.. det måste väl vara rätt, tänker jag, och trycker på 6an)

Då kommer den irriterande rösten igen och säger något i stil med....

"Du vill alltså veta mer om Halebop?
Vill du veta mer om våra särskilda villkor när det gället halebop? Tryck 1. (nej....)
Vill du veta mer om andra erbjudande? Tryck 2. (nej..........)
Vill du blablablablabla....... (NEEJ NEEJ NEEJ)

Sen slutar rösten att prata. JAHAPP. Inte fick jag mycket hjälp där inte. Så jag börjar om.... Dags att ta allting från början och lyssna väldigt noggrannt. Så jag lyssnar igen (håller på att dö av irritation), men ingenting stämmer in på det jag vill ha hjälp med.  Då kommer rösten igen....

"Du har inte valt något alternativ (NEJ JAG VET, EFTERSOM ERA ALTERNATIV SUGER)
Vill du ha hjälp? Tryck 0. (JAJAJAJJAJAA, jag vill ha hjälp! TACK. Trycker hårt på 0an!!!)


Men vet ni vad rösten börjar göra då....? Jo han börjar prata som om jag vore dum i hela huvudet.
"Välkommen till halebop. Här är en innehållsförteckning. För att vi ska kunna hjälpa dig måste du trycka på någon av knapparna på din mobil när du hör ett alternativ som du tycker passar ditt ärende bäst bla bla bla"

ÄR
DET
ETT
SKÄMT
ELLER?

ÅH
HERRE
GUD


Sen var det klick från min sida. Ska det vara så svårt att få hjälp från ett ruttet bolag? Och varför varför varför har dom inte ett alternativ som heter ÖVRIGT? Ska det vara för mycket begärt? Ja, dagens teknik alltså....
Och sådär, nu har jag skrivit det längsta inlägget på århundraden. Applåder till mig. Ha en bra kväll, eller nåt.

godmorgon

Kunde inte somna förrens sent sent seeeent inatt. Kanske 4.... Förresten så gick min plan ganska så mycket åt helvete. Jag vaknade klockan 5 av att jag var tvungen att gå på toa.... Typiskt. Och nu är klockan alldeles för äckligt tidigt så jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Vad ska man nu se fram emot? Jullovet? Ja vi kör på det.


Godmorgon.

spela roll egentligen

Fick en liten våg av panik när jag kom på vad bokhögen till höger om mig faktiskt är. Det är skolböcker. Skolböcker som det var meningen att jag skulle öppna iallafall någon timme det här lovet. Skolböcker som jag faktiskt inte ens har ägnat en enda tanke på. Och nu kom klumpen i magen igen. Men vet ni vad? Lov är faktiskt till för att man ska få just det, LOV. Inte för att plugga. Så det så.

Så nu ska jag dricka sjukt mycket vatten istället. Det kommer resultera i att jag kommer vara så kissnödig imorgonbitti när väckarklockan ringer att jag helt enkelt kommer vara tvungen att gå upp på toa, annars kommer jag kissa ner mig. Kanske kanske kanske att jag tar mig upp ur sängen imorgon då? Bra idé anna! Tack jag vet.

back 2 school

Imorgon är det skola igen. Hittade ett papper som jag hade skrivit förrut.


"Jag hetär anna. Jag är 7 år och jag går i etan. i etan får man en bok såm heter talriket A och en bok såm heter trulles abc. På rasten leker jag och linnea victoria i trädet män när de riner in då blir vi glada då sprinär vi in då får vi jåba i talriket eler trulles abc."


Haha, ja vad ska man säga... Tänk om livet var så lätt nu.

kiwifrukt, inte fågeln kiwi

Hejsan svejsan där ute i landet! (okej... skoja).

Här sitter jag och äter kiwi. Det är faktsikt helt sjukt gott.  Jag köpte 8 st för 10 kr på kvantum igår, är inte det ruskigt billigt så säg?! Mhm, menar ju det. Kvantum är och kommer alltid att vara bäst. Och när jag har fått det sagt, så har jag ingenting mer att tillägga. Så vi sätter punkt här. Punkt.

RSS 2.0