",


TV

Jag tycker lite synd om personer som bor i andra länder och pratar engelska. Tänk när de ser på tv! De bästa serierna är ju på engelska och då blir ju alla som pratar engelska tvungna att se alla serier utan text. Jag älskar när det är text, och jag hatar (ogillar skarpt) att se svenska serier utan text. Då hör jag ju inte vad dom säger och måste höja ljuder så fruktansvärt.

Så nu skickar vi en liten tanke till alla engelsktalande personer ute i stora vida världen. ja, skick skick.
Det är verkligen så synd om dom som kan prata flytande engelska, jag tänker på er.
 

kräk

för er som vill veta kan jag ta och meddela att jag håller på att spy. det enda jag behöver säga är att jag älskar plättar och vi åt det till middag. ångrar mig alltid i efterhand när jag har ätit sådär mycket. min hjärna skriker: STOPP STOPP, SLUTA DÅ DET ÄR SOM GODAST!!! medan min kropp bara öser in mat i min stackars kropp. jag är chanslös helt enkelt. det suger.


ingen kan väl ha missat snön idag, riktigt mys.
tänkte bjuda på en bild från förra vinterns snöstorm, det var grejjer!
nå va säg ni? ska ja gå å skott litt snö från gårn? nä, he ä no fö jobbit. byebye


TRY THIS AT HOME

jag håller kvar vid det där att man lär sig något nytt varje dag. och vet ni vad jag lärde mig igår?
jo..
jag lärde mig att man kan nypa huuuuur hårt som helst i skinnet på armbågen, utan att det gör det minsta ont! så ni kanske gissar vad jag sitter och gör just nu? jävligt coolt faktiskt.

fredagsnöje


1414=707+707fattar ni?
hahah..

mörker är inte så tokigt ändå
my thoughts were short

jaha, vad ska jag skriva om idag då?  vill ni läsa om något speciellt? ingenting? nähä ni vill inte läsa om någontins alls. vad skönt för då slipper jag ju skriva. jag hade ändå ingen lust. vilken himla tur jag har ibland, livet leker verkligen! woho. (och sen kommer en bild på denna glada gubbe, bara för att jag vet att vickan älskar den. visst är du glad nu v?)

2 cool 4 school
välj med hjärtat

jag (okej, pappa) ska lämna i min mobil imorgon.
så från och med nu och några veckor framåt får jag leva med en riktig pärla till mobil.
det finns massor med fördelar med alla gamla telefoner.
jamenar, vem kan motstå alla de öron bedövande ringsignalerna? precis, ingen! man måste bara älska dom.

sen måste jag bara säga att det är inte många mobiler som är så starka som min nyare. det är inte många som hade klarat ett fall från en balkong på 3:e våningen, eller ett litet bad i en allmän toalett. min mobil är en klippa helt enkelt. nu håller jag bara tummarna för att mobilläkarna kan laga skönheten, japp.


visst är dom fina, mina godingar! vilken hade ni valt mån tro?
ett tecken på att du är en tjej

hanna: nämen, har du en annan mascara idag?
jag: japp...du märker när din kompis bytt mascara!

söt barnen

Vi var och lekte lekar med barn i råneå idag. Alla små säger alltid så roliga saker, eftersom de aldrig tänker att det dom säger kan misstolkas. En av alla roliga saker var detta, det var sjukt svårt att hålla tillbaka skrattet då kan jag ta och meddela!

jag:
ja, men vad gillar du att göra då?
barn 1: jag.. hmm, eh.. hihi jag vet ine.. :$
barn 2:  jag vet vad han gillar att göra!
jag: jaha, vad är det då?
barn 2: han gillar att komma i matteboken!

(egentligen menade hon att han gillar att jobba fortast och vara först i matteboken)

så grymt söt
japp, ciao


slutar aldrig förvånas

jag hatar (ogillar skarpt) att jag är lättskrämd. som för någon dag sen när jag var ute och sprang. jag var påväg hemåt från joggingturen, på ett av de mörkaste av alla ställen i bensbyn (nu tänker väl många, men vadå det är väl mörkt överallt i den där byn? men då kan jag säga att så är inte fallet, vi har faktiskt några gatulampor) hur som helst. jag sprang framåt (hade ju varit konstigt om jag sprang bakåt kom jag på nu) där på den mörka vägen, och helt plötsligt så skriker en person i diket. och tror ni inte att det var en unge som sitter där i diket endast för att det ska gå/springa förbi någon som dom kan skrämma. jo. barn (och vuxna) i bensbyn har lite och göra, så är det bara. men ja, hur som helst, vad tror ni jag gör då? JO, bara för att jag blir så fruktansvärt rädd när diket helt plötsligt börjar skrika så skriker ju jag också.. av rädsla. ungarna i diket skrattar som idioter (hade iofs jag också gjort men) och jag känner mig mer eller mindre som en idiot.

tur att inte så många människor är ute på kvällarna (förrutom dikesbarnen) så det var inte speciellt många som hörde mitt skrik. ja, tack för det bensbyn :)

jag & jesper på den tiden då vi orkade busa! :)

HELLO

det du inte vet om dig själv, vet alla andra.
välkommen till luleå kära vänner!


jeppjepp^

för det första
jag säger bara guuuuuuuuuuuuuuuuuu vad skönt att det är val i usa inatt. inte för att jag bryr mig, men det känns verkligen som att det där valet hållit på i flera århundraden. så lite less är det faktiskt tillåtet att vara på alla dessa skriverier.

för det andra:
jag ÄLSKAR att få kommentarer på bloggen. det spelar ingen roll om de är dryga eller dumma. älskar det lika mycket för det! det är spännande på något vis, hih.

för det tredje:
jag har kommit på när man vet att det är dags att färga håret. det är när man får kommenterar som denna "men anna, är inte du blond egentligen?:o"

jo det var det.
pappa sa en smart sak idag också (ironi)
pappa: anna, varför drar du inte upp rullgardinen så det kommer in lite ljus? 
jag: men det är inte speciellt stor idé, det är ju lika mörkt ute.
pappa: ja men det ser iallafall trevligare ut, både inifrån och utifrån.

så vem menar han skulle se mitt fönster utifrån? typ älgarna isånnafall... =)
tjenna, läääget?

jag började tänka på en sak idag
när man träffar folk på stan, frågar man ju ofta "hur mår du då?" eller "läget?".  min fråga är, varför gör man det? alla svarar ändå att det är bra, att livet rullar på osv. det är ju inte många (förrutom ens bästa vänner) som verkligen säger hur det är. så frågan är, varför frågar man den frågan överhuvudtaget?

tänk om alla skulle svara ärligt på de frågorna, det hade ju blivit skit jobbigt.
för tänk er detta
-hej
-hej
-hur mår du då?
- ja jag mår inte så bra egentligen, min pojkvän gör si och så, blablabla skolan är jobbig och blablabla.

inte många svarar ju så
lättare att bara säga att allting är bra helt enkelt.

samma sak gäller när man frågar någon via msn "vad gör du?", antagligen sitter den vid datorn?
men egentligen ska jag inte störa mig på det här, för jag frågar ju de frågorna precis lika mycket som någon annan. och tänk vad stelt det hade blivit ibland om inte de frågorna fanns!
ne nu har jag haft lov för länge,

skolan börjar med nk imorgon, kan inte bli bättre. VI SES

RSS 2.0