HEJ

Hej. Jag lever. Nätt och jämnt. Hejdå.

hörde jag klassfest för led3b?!

Här kommer ett smakprov på min utklädnad ikväll. Som ni kanske förstår skippade jag hippie-stilen, för det ville sig inte. Det här tror jag blir bättre. Drinkarna kommer drickas ur en norrlandsguld ölburk, så det kan inte precis bli misslyckat. Nu säger jag skål, och ha en fin natt!


Glenn är ett fint namn

Pratade med vickan för ett tag sen. Hon berättade att hennes bror har döpt deras kaninungar till Jörgen, Åke och Glenn. Väldigt fint. Jag vill ha Glenn. Han är dubbelt så stor som den mittersta kaninen och tre gånger så stor som den minsta. Ganska tufft.

Kom och tänka på låten Björn Rosenström - Glenn.
Frågan är hur jag ens kan lyssna på den. MEN, den är bra.... På riktigt.

Jag tror den är tillägdnad kaninen faktiskt
"Glenn kan supa, Glenn kan slåss och Glenn kan röka sina bloss"

Ja, såhär roligt har jag denna lördag. Nej, torsdag!! Det är torsdag idag. Varför känns det som lördag?

jahapp

Jag hade tänkt vara en hippie imorgon. Jag har till och med beställt hippieglasögon, så det ska bli den rätta feelingen. Glasögonen har inte kommit ännu (vi hoppas att dom kommer imorgon). Jag klippte av mina naglar, och målade dom i olika färger. Ja, men det är väl hippie att ha olika färger på naglarna, tänkte jag. Såhär blev resultatet. Det känns inte som att det här går åt rätt håll.
Feelingen ska vara: KANON. NU ÄR JAG EN HIPPIE.
Feelingen är: NEMEN HEJ JAG ÄR EN CLOWN?


Tusan.

sådärja

Nämen ooops. Råkade visst ta en liten powernap................ Somnade 14.00, och här sitter jag igen. Klockan är nu 16.53. Vilken härlig dag. Det var dom ljusa timmarna det. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Spännande.

+ - 0


GAMMAL. NY.


NY. GAMMAL.GAMMAL. NY.

gillar att konversera med mig själv

Nu ska jag duscha. Jag gillar inte att duscha när jag måste/klockan är mycket/jag är trött/ det är mörkt/ mamma & pappa sover och jag är hungrig. Men vad gör man inte?

Idag tycker jag även att det är väldigt skrämmande att det redan har slagit om till 28 oktober. VART TOG OKTOBER VÄGEN? Raka vägen ner i min flicka tror jag. Som en ihopskrynklad lapp. Och vad menar jag med det? Jag vet inte.


Mina ögonlock är väldigt tunga. Godnajt. Eller juste... skulle ju duscha först.....

dör lite halvt

Nackdelar med att köpa ett gymkort
- det är D-Y-R-T (men som vickan säger "ja, du har ju ändå inga andra fritidsintressen som kostar någonting så.." NEJ JAG VET)
- det är svårt att veta vilket gym jag ska välja


fördelar med att köpa ett gymkort
- jag blir (väl)tränad
- jag slipper ha ångest över att jag inte tränar
- jag har någonting att göra på hålen
- jag hinner umgås lite med vickan på veckorna (woho)
- jag blir piggare (kanske!!!)
- jag kan finna nya vänner (okej... skoja)


"#¤%t&/ujushBHDBDHbdhAJA

Vad var det det kallades nu igen? Jag minns inte riktigt? Kan du komma på det kanske? hm...
Jo juste. BESLUTSÅNGEST.

åh tack!!!!


OKEJ

Nu har jag gått ut till tvättstugan 5 gånger och direkt jag kommer fram så har jag glömt bort vad det var jag skulle hämta där. Inte helt okej kanske.

Annars då? JOOOOOOOOOOO livet äger. Jag ska få köpa en mobil av amadeus. Det är en likadan som jag hade förrut. Den lilla platta röda söta bästa tåligaste älsklingen. Dock är den jag ska ha nu helt svart, men det som inte är fint går ju alltid att pimpa med nagellack, som jag brukar säga. Eller också inte. Svart är coolt. ÅH VAD JAG ÄR LYCKLIG. Bara jag ser till att inte tappa den här i någon allmän toalett eller ner från 3e våning, så kommer den hålla i en evighet. Känns fantastiskt!


Ooh nu ska jag fara på stan och hoppa i vattenpölarna. ses där.

just nu...

..blir jag väldigt irriterad på min kaka som jag bakade när den ska vara omöjlig att få upp ur formen. Detta resulterar i att jag måste äta upp bitarna som blir totalförstörda (otur).

JAG SOM SKA VARA NYTTIG.....
Jag har iallafall träningsvärk idag. Känns bra.
love lov

Jag vaknade 09.30 av mig själv imorse.
Det. Har. Inte. Hänt. Mig. På. Evigheter.
Jag glömde även säga att jag var pigg då jag vaknade och jag gick helt frivilligt upp ur sängen.
Jag tror lovet gör mig godare än gott. Och jag älskar det.

sauna

När jag bastar börjar jag tänka på massvis med saker, speciellt när jag är ensam. Idag började jag tänka på varför man säger att man badar bastu. Det är ju inte precis som att man plaskar runt i en pool samtidigt som man svettas.

Synonymer på bada: doppa, sänka ned, tvätta, ta ett dopp, ta en simtur, simma.

Så vitt jag vet så brukar man inte göra något av dessa då man badar bastu (då man BASTAR). Iallafall inte jag. Men finnarna kanske är lite galnare och tar bastun till en helt ny nivå. Det vet jag ingenting om.

frlgt

Jag har ätit en avokado idag. Jag har även ätit lax till middag. Får passa mig så att jag inte vaknar upp som en liten omega 3-tablett imorgon eller någonting, för det hade kanske inte varit alltför kul (det kan ju även vara jättekul att vara en omega 3-tablett, så jag ska försöka att inte oroa mig alltför mycket. Det är ju onödigt att oroa sig i onödan tycker jag)


På tal om omega3-tabletter så kommer en liten påminnelse

-ALLA HAR RÄTT ATT FÖRÄNDRAS.
Icket att förglömma: ALLA HAR ÄVEN RÄTT ATT VARA EXAKT LIKADANA ÅR UT OCH ÅR IN.


Nu ska jag basta, med tända ljus (och mig själv som det enda sällskapet)

vktgt

Jag bytte nyss ut min vita tandborste till en ny babyrosa tandborste. Den vita är kvarglömd hos Linnea så det är nog bäst att ta en ny, och då tyckte jag att rosa passar bra såhär i dessa höstdeprimerande tider. Helst skulle jag vilja haft en chockrosa tandborste som jag hade i våras, men nu får jag nöja mig med en babyrosa eftersom det var det enda vi hade. Det får väl inte bli för mycket av det goda heller, antar jag. 

Och ja, det är OK att borsta tänderna 15.45 på en söndag.
sköter mig själv ikväll

Jag ska se America's funniest home videos nu. Är helt slutkörd. Högskoleprovet var svårt. Jag sov bara 4 timmar inatt. Cleo var grymt. Promoe var grymmare. Orkar inte skriva mer nu.
Ha en fin kväll. Eller en vin-kväll, om ni vill det.

snurra min värld

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång

Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång


Allt som du gör blir till pärlor på min panna.hoho

SMS från mig till mamma:
Hej! skulle du kunna ringa och boka en klipptid till mig? Jag kan när som helst nästa vecka :)

SMS från mamma till mig:
Jag fixar det! :)


För det första: Jag gillar inte när jag råkar skriva en smiley till mina föräldrar. Fråga mig inte varför, men så är det. För det andra: Jag tycker mamma är jätte gullig när hon själv också skriver en smiley, trots att hon för ett tag sen frågade "men vad är det där för symboler? Kolon och en parentes?"

umeåtrippen


Tågresan på torsdagen gick kanoners.
therese: men... alltså. gillar du loka eller?
jag: nej!! det är ju jätteäckligt
therese: men varför har du då köpt det?
jag: eeh
therese: jag lovar du vill verka vara vuxen
jag: jo :$


Kameran var inte riktigt med oss på tåget.Blev en pirat. Therese tyckte jag var jätteful. Jag förstår henne. 


Sen spårade det. Vi ritade en  gubbe på ett papper som man viker ner kanten på, och sen väcklade vi upp hela bilden. Detta är resultatet. Vi är 18 år. Bajs och snoppar är kul hur gammal man än blir. Jag vet att ni håller med mig.


Ett internt skämt. Men visst var vi ganska lika? + att båda hade en svart liten väska. Jag skämdes nästan på tåget. Alla måste ha trott att vi hade ringt till varandra och bestämt iförväg vad vi skulle ha på oss. Men det hade vi inte gjort. Det skulle jag aaaaldrig göra. Jag är ju 18 år, det sa jag ju.På fredagen åt vi pizza i soffan med långkalsonger på oss och såg på tv. Det är sånt man uppskattar lite extra. Pizzan var jätte god. Jag åt vesuvio, om ni undrar.


Sen blev det lite bus. Det här är det finaste kortet. Vågar inte visa dom värsta. För dom är... värst.PÅ LÖRDAG VAR DET KORRE-FEST. Vi åt skitgod mat och hade det hur trevligt som helst. Therese gömde spritflaskan bakom blomman. Det var lika bra, tyckte hon.Sen skulle vi spela ett spel. Vi förstod ingenting. Så vi slutade spela innan vi ens hade börjat.Sen blev det helt plötsligt massvis med folk. Vi spelade spel, körde ett spel med elektriska stötar (det resulterade i att jag spillde ut min drink för att jag blev så rädd. buhu). Det som förvånar mig mest var att alla var så otroligt trevliga. Det märkts att dom är mogna och går på universitetet. Men vi var också trevliga, trots att vi varken är mogna eller går på universitet. Eller var speciellt fulla.

EN KLOCKERS HELG, om jag får säga det själv.

-

HOW I WISH, HOW I WISH YOU WERE HERE.
WE'RE JUST TWO LOST SOULS
SWIMMING IN A FISH BOWL,
YEAR AFTER YEAR.EN BILD FRÅN HELGENS BRAVADER

se så

Jag glömde min mobil hemma idag. Först fick jag en blandad känsla av tomhet, panik och nakenhet. Senare kände jag en liten frihetskänsla. Ingen kunde nå mig och det kändes faktiskt bra. När jag kom hem gick jag direkt och kollade om någon hade velat nå mig.

Antal sms: 0
Antal missade samtal: 0

Jaja......

vi var aldrig kära i varann, det bara kändes likadant

Jag blev förälskad idag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Det var ett par leggins, med en gulddragkedja längst hela yttersidan av benet. Helt fantastiskt fina. Jag var tvungen att testa. Förälskelsen försvann lika fort som den uppstått. Allting rasade. Hjärtat krossades.

Dom var fula.


Men det är väl så det är. Jag blir kär, sen blir jag less, letar fel, och sen är allting glömt. Det kanske bara är tur att allting fungerar så. Annars hade jag nog blivit pank av alla kläder jag hade köpt och hjärtat skulle ha krossats tusen gånger om av alla killar.

för mycket att göra, så jag gör ingenting

NU GÅR TIDEN FÖR SNABBT. Måste leda bort tankarna med en lista. Jag ÄLSKAR att skriva listor. Det är min.... passion.


bra saker:
- fina sms ikväll
- svalt rum när jag ska sova
- mysig matta på mitt golv
- jag får låna mammas bil imorgon
- umeås fina minnen som finns i hjärtat
- mina kusiner
- MJÖLK (väldigt saknad i helgen)


dåliga saker:
- tiden som inte räcker till
- redovisningen imorgon
- skolan i allmänhet
- mina träningsbyxor som jag insåg är spårlöst borta, efter att jag har sprungit runt och letat dom i ca en timme (...)
- att jag glömde gå till the body shop i umeå (..........)Och här är jag & mina fina när vi firade linnea. Tänkte att ni kanske ville se det.
SNART ÄR DET LÖRDAG IGEN :)


vill vara turist igen nu nu nu

Det här var den finaste roligaste och bästa helgen på väldigt länge. Har inte skrattar såhär mycket på väldigt länge. Jag gillar nog Umeå trots allt. Jag har blivit kallad för hemska saker denna helg också. Jag och therese satt t.ex. och pratade på bussen. Då berättade jag en sak jag hade gjort. Hon utbrister: Men din sluge råtta! En annan konversation var denna
Jag: jag måste gå nu!
ianjfhdm: haha, men vad håller du på med? Du är som ett utvecklingsstört barn...

Det roliga är att den liknelsen var den bästa på väldigt länge. Så det är bara att tacka och ta emot. Orkar inte berätta hela historien om helgen, men den har varit riiiktigt kanon bra. När jag kom hem hade mamma gjort om i mitt rum. Det var magiskt fint. Mamma beställde även hem kinamat som jag åt. Har jag sagt att jag gillar min mamma väldigt mycket? Sen läste jag 74 stycken nya blogginlägg på bloglovin (Jag vet att ni vill veta sådana smaskiga detaljer) och nu ska jag börja med historian. Det kanske är dags.

Så tills vi hörs igen, MÅ BRA!

umeyo

Idag kl 16.35 går tåget mot umeå. Jag tänkte spendera några kvalitetsdagar med mina två kusiner. Jag älskar att ha att kusiner i ungefär samma ålder som mig själv. Och jag älskar att åka tåg. Speciellt med ett fint sällskap. Detta kan knappast bli misslyckat. Det ska bli underbart att komma bort från den här hålan ett tag. Kändes som att det var på tiden nu. Hade då nils!


Jag: ...och sen ska vi kolla på universitetet också.
A: okej! oj, då kommer du ha besökt universitet två gånger den här veckan
Jag: jag vet, jag kommer bli expert!
A: Ja! Du kommer inte ens behöva gå på universitetet sen, bara för att du har varit där så många gånger.

Tänk om det vore så väl. Och en till liten fundering: Varför spårar alltid konversationerna?

tiden vi lever i nu kommer också att bli dåtid förr eller senare

Tiden springer iväg, jag försöker springa ifatt men min kondition är alldeles för dålig. Det känns som att det var nyss som jag hoppade hopprep på skolgården, blev alldeles förstörd om benet på min barbie gick av, var pirrig när jultomten kom, när mamma städade mitt rum, plockade fram kläderna jag skulle ha på skolan, gjorde frukost åt mig, då vi dansade i tryckarringen på BUFF-discot, då man inte blev blöt av att hoppa i vattenpölar eftersom man hade galonbyxor/galonjacka/galonvantar/galonmössa, då spice girls korten var min största skatt, då man köpte shake & jenka på kiosken och spelade super mario hela helgerna.

Jag hade även tänkt skriva att det kändes som att det var nyss som jag satte spritflaskorna i sockar och tejpade ihop ciderburkarna innan jag satte ner det i väskan, så det inte skulle klunka och klirra när jag gick ut. Men sen kom jag... det var ju faktiskt nyligt. HEHE se hur det kan gå :-)

GODNATT HATERS N' LOVERS


jag och en fin pälsmössa

MH

Hur länge ska man behöva sakna en person egentligen? Och hur ska man kunna älska någon som har älskat någon annan förrut? Hur ska man kunna lita på någon, när man gång på gång får det bevisat för sig själv att ens misstankar är rätt? Jag är less på att tänka på all skit. På dig. Och jag är less att det finns dagar som jag tänker mer på henne, än på dig.


Det är dessa tankar som melissa horn får mig att tänka. Ibland vill jag hata hennes sånger, men det är omöjligt.


"och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig"

Det är så klockrent att jag nästan blir rädd.

äsch då

Det här är inte okej längre. Jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE börja träna. Jag har träningsvärk i rumpan, höger arm & ryggen. Vet ni vad jag har gjort? Jo..... spelat badminton.

;-*

OKEJ. GRATTIS LINNEA! DU ÄR GRYMT BRA. DU ÄR GRYM, HELT ENKELT.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS, NU FINNS DET INGET HINDER LÄNGRE :-)okej, haha..... nu spårar det.. GRATTIS IGEN PINGLAN! :)

märker du hur fort det går?

Alla andra säger: dskjndjainfwuygydbÅPAAAARTTTTYY"!!111
Jag säger godnatt tror jag. Imorgon ska vi kicka ass & rocka fett.

ha en fin kväll

Livet känns ändå helt okej bra ikväll. Jag ligger här och googlar lite fakta om grisar (Skratta inte. Det är faktiskt intressant). Grisar är t.ex. väldigt renliga av sig. Dom bajsar på ett ställe, och har gyttjebad & sover i den andra delen. Det kändes väldigt värt att veta denna kväll. Kanske det mest givande någonsin.


ha he hi ho hö hä hu hå

Jag har knappt försökt plugga ikväll.

Jag sitter och svarar högt på frågorna till provet
Jag: ÄH, nu kan jag det här. Jag kunde ju svara på typ allt... :)
Linnea: haha jo...nog kommer du klara det, men..
J: haha men vadå?
L: ja du kommer ju kanske inte precis få MVG på dom där svaren. Men du kanske har mer i huvudet än det du säger.
J: JA, precis! Precis! jag har faktiskt mer i huvudet än vad jag säger till dig.


Försöker jag intala mig iallafall. Jag började även tänka på murphys lag (lagen om alltings jävlighet), ni vet... Om någonting kan gå fel, så kommer det att göra det. JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN LAGEN. Det är så klockrent.
Det fanns även många andra talesätt som påminde om murphys lag, som jag tyckte stämde in så bra.

"om det finns två eller fler sätt att göra något, och ett av dessa sätt leder till en katastrof så kommer någon att göra på det sättet"
"Kan det jävlas, då ska det jävlas"
"Om någonting inte kan gå fel, så går det fel i alla fall"
"När någonting som inte kan gå sönder, går sönder, så sker det på ett ställe som är omöjligt att komma åt för att reparera"

Det är ingen som känner igen sig va? Neeeeej, jag tänkte väl det..

NUUUU SKA JAG PLUGGA :) :) :) :) :) :)
(anledningen till detta långa blogginlägg kan ni säkert lista ut)

magic roof

Jag tror mitt tak har någon magisk effekt som gör att det alltid sipprar ut sömnmedel som dalar ner på min säng. Varje gång jag lägger mig i sängen så känner jag hur ögonlocken blir alldeles tunga. Det spelar ingen roll om jag redan sovit 17 timmar i sträck, om jag ska se tv, om jag ska plugga eller om jag bara ska ligga där i sängen och kolla på det vackra taket. Det spelar ingen roll. Min säng är magisk. Och för det mesta gillar jag det. Kanske inte just idag då jag ska försöka ligga i sängen och plugga, men om jag blir alldeles för trött så har jag faktiskt inte hört någon som har dött av en liten powernap (eller kanske en stor).


Så.. Vi ser vart livet bär!


kool ja e. Denna känslan har jag för företagsekonomi just nu.

steg upp på morgonen, innnan min dag var riktigt vaken na na na na

Det regnar idag. Och det blåser idag. Vickan och Linnea ligger i rummet bredvid och snarkar. Jag känner mig ganska avundsjuk. Jag slutar 12.15 idag, det kändes genonförbart iallafall. Nej vad säger ni? Ska jag kanske gå ut i det härliga vädret och promenera till skolan. Det är sådana här dagar som man faktiskt får ogilla att bo i stan. För vem gillar egentligen att se ut som en dränkt katt? Ni kan räcka upp handen NU! MM det var väl det jag tänkte. Inte speciellt många.

tack för mig.


i staden växer inga blommor

Här kommer några bevis på vad vi gör här i stan. Vi ger kärlek till varandra. Vi försöker tagga ner. Vi petar näsan och härjar. vi skrattar. Linnea bjuder mig på citronmuffins. Jag blir glad. Vickan blir less. Hon blir less på att vi alltid ska vara så jobbiga. Och att vi stör henne då hon ska plugga. Men det är faktiskt frivilligt. Förresten så stör vi inte henne. Inge mycket iallafall. Och bara ibland.

HEEEEJDÅ för denna gång alla fina medmänniskor.


det var en tanke bara

Vi hade ingen lektion på morgonen. Så nu sitter jag här i lägenheten. Jag har två alternativ. Antingen går jag på lektionen som börjar 09.50. eller så skippar jag den lektionen och börjar 11.45 istället.

Fördelar om jag skippar lektionen:
Jag kan CHILLA
Jag kan sova
Jag kan plugga onm jag vill (eh)
Jag kan äta lunch hemma
Jag kan sitta på facebook myycket längre (!!)
Jag hinner spela lite spel


Nackdelar om jag skippar lektionen:
Jag kan missa någonting viktigt (inte speciellt troligt dock)
Jag borde plugga då
Jag missar palten på skolan


HM.... Jag tror dock jag ska gå på lektionen. Palten väger upp allting! Egentligen vill jag verkligen ta det lugnt, chilla och spela dataspel. Men, palt får man typ en gång om året på skolan, så det är bara att dra sig mot skola. Vad gör man inte?

Och nu låter jag precis som den lilla tjockisen jag är, det är väl lika bra. HARE BRA :-)

förvirrat inlägg

Jag är otroligt rastlös. Vi åt nyss en riktigt god middag (det är en jättebra grej när man bor i stan. Man behöver inte äta äcklig mat om man nu inte absolut vill det. Man kan välja helt själv vad man ska äta. Så idag åt vi god mat. Och imorgon ska vi äta ute. Alltså på något matställe, inte ute på gatan. Oj jag tror det är dags att avsluta parentesen nu, hehe)

Annars då? Vad ska jag berätta? Njaaaaae... Vi bor ju som sagt i stan en vecka. Eller, veckan är slut på onsdag. Det har varit en fin vecka. Det var allt.

H-D! (H-D = en förkortning av "hejdå", men det blev ju knappast någon förkortning nu då jag var tvungen att förklara min egen förkortning. Äh. Jag vet inte vart jag vill komma)


HEJDÅ, helt enkelt :-)

k.u.l

Här kommer en väldigt lång lista, som absolut inte kommer ge dig någonting. MMM då vet ni.Tio frågor om dig själv

Fullständigt namn? - Anna Ulrika Nilsson
När fyller du år? - 19 mars
Vad har du på dig just nu? - strumpor, träningsbyxor, sprt bh, linne, underställ, huvtröja
Vilken årstid är bäst? - sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - frukost på sängen, ligga och dra sig och få några pussar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - det varierar
Vad är du bra på? - att ta det lugnt.
Vem älskar du mest på denna jorden? - mamma pappa och jeppe
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon
Sov tillsammans med någon eller ensam i natt? - sov ensam på soffan till 7, sen gick jag och sov med vickan och linnea i sängen.

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? - vet inte
Vem är snyggast av dina vänner? -  alla är fina
Vem är mest partyprisse? - vet inte, de flesta :o
Vem är den du helst har filmkväll med? - spelar inte så stor roll
Vem av dina vänner är mest "evil"? alla är (d)jävlar
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med? - men ingen :)

10 frågor om din familj
Vem står dig närmast? - min bror kanske
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jo det tycker jag. men vill egentligen ha bättre.
Vem är farligast i din familj? - bruushan
Vem ser roligast ut i din familj? -  jag och jeppe tillsammans, den humorn är idiotiskt rolig
Vem är coolast? - jag hehe
Har ni något husdjur? - nej mami är allergisk :(
Vem står för underhållningen? - alla, kanske. eller.
Vem sover du oftast med? - ingen nu mera
Roligaste kvällen med familjemedlemarna? - vet inte, kommer inte på nu

10 frågor om idag
Har har du gjort? - sovit, promenerat, handlat, åkt buss, hämtat lite grejer på jobbet , umgåtts med vickan linnea ammo och ola
har du varit glad idag? - jaaapp
Har du varit ledsen idag? - nej
Har du gjort något bra idag? - jo promenerat hihi och sprungit lite
Vad ska du göra nu? - se film. hoppas den är bra.
Har du gjort något dåligt idag? - jo ätit lite mycket gott
Vad har du ätit idag? - FÖR mycket. mackor. godis. chokladbollar. tacos. päron. eeh.
Har du duschat idag? - nepp inte ännu
Är du trött nu? - inte så farligt
Vad händer imon? - skola till 17. sen chilla förhoppningsvis

Skolan
Går du i skolan? - jorå
Har du varit i skolan idag? - nerå
Hur många MVG har du? - venne

Annat
Hur mår du just nu? - BRA
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - jo
Har du piercat dig? - öronen enbart

Telefon/mobil
Vem ringde dig senast? - jeppe
Vem ringde du senast? - vickan
Vem smsa till dig senast? - adam
Vem sms:a du till senast? - danne

Övrigt
Är du hungrig nu? - nej PROPPMÄTT
Vad är klockan nu just nu? - 15.17
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bara blogg

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - i onsdags... :o
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -
i onsdags... :o
Älskar du din mamma? - väldigt mycket
Älskar du din pappa? - väldigt mycket


Övrigt
Gillar du punk? - njae
Har du sminkat dig idag? - nej äckligt som en liten sate
Isåfall, vad för smink? - 
Vad har du på dig för trosor just nu? - hipster
Hur ser dem ut? - blågröna spets
Vad har du för smycken på dig just nu? - örhänhen och en ring
hur ser den ut? - silver

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - allt som är bra, hihi

Kläder
Har du fler än 4 linnen? - jo
Har du fler än 3 jeans? - jo
Har du fler än 5 tröjor? - jo
Har du resteröds-trosor? - neru
Har du en vit bh/topp? - jo
Har du en svart bh/topp? - jo

Smink och hår
Använder du mascara? - jo
Använder du Wax? naae

Använder du ögonskugga? - ibland, då och då
Använder du kajal? - njae
Använder du hårspray? - jo ibland
Använder du volymspay? - jo ibland då med
Andänder du mousse? - njae inte så ofta
Använder du deodorant? - jorå
Använder du skinspray? - nepp
Använder du parfym? - aah då och då
Använder du läppglans/läppstift? - iblaaand där med
Använder du brunkräm/foundation? - jo
Uppsatt hår eller hängande? - hängande. jag är oftast ful i uppsatt.. tyvärr
Plattar/lockar du håret varje dag? -  nepp
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha i helvete :-)
det var det. nu ska jag fortsätta se filmen. det är söndag idag. jag vill spy! woho.

linnea äter muffins

RSS 2.0