idag är dagen

här sitter jag och väntar på att tiden ska gå. vickans stekarbil rullar in på gården 09.50 och då bär det av! är det inte magiskt så säg?

jo, så jag ville bara passa på att hälsa hejdå. och sköt om er. och ha kul. för det ska vi ha!
puss puss puss puss puss och puss. jag kommer sakna alla. ja faktiskt. kanske lite.
puss igen och hejdå mina stjärnor :)

glitter

jag har glömt att säga att jag har införskaffat mig en bikini och solblajjor. så nu är jag redo! hehe

nu mera känns det även naturligt att säga att jag har körkort. kanske har jag smält det nu och kan ta mig själv lite mer seriöst med bilen? mmmm kanske. kanske inte.

nu är det sängen som gäller, adjöken du sköna höna!

kyss på hela vida världen

alla. läxor. är. avklarade. i. skolan. och. det. känns. fantastiskt.

det ser ut att bli en fin helg. packning, solning, endast en lektion imorgon, springning, cruising och mys. och ett flyg som väntar på oss på söndag. snart smäller det på stort.

och den här kvällen blev underbar helt plötsligt. njuter av glädjen. hoppas ni gör detsamma!
tackar även hanna för en bra dag. det var allt för mig denna vackra kväll, hejhopp.

ja vad ska man säga en kväll som denna? jag sitter och tänker lite. på att det är onsdag idag. och på att det helt plötsligt kommer skifta dag och bli torsdag om drygt 1 timme. och sådär håller det på. hela tiden. jag tycker sånt är väldigt magiskt. att alla människor lever efter det, och accepterar det. varje person. hela världen. allting är så lätt ibland, att det blir för komplicerat helt enkelt.


godnatt på er alla stjärnor!
mmmm

jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade
jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte
jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren
för jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte

ibland är en dröm det finaste man harom någon undrar så har min dag inte varit skit. den har varit bra. trots att hanna klagade på att jag klagade mycket. men jag blir ju så irriterad när datorerna tjorvar/skåpet inte går igen/ lektionerna är tråkiga eller när hanna är allmänt dum i huvudet. så egentligen har jag varit glad, men livet har bara jävlats lite! det är så det kan vara ibland. japp japp smajl smajl =)
tänker på dig kreta

här kommer mitt humör i musikform
håkan hellström - kom igen lena


lite glatt
lite sorgset
exakt


egentligen har jag en miljon ord att skriva. men jag ska sluta pladdra om en massa skit som ändå ingen vill höra. okej, jag vet att ni egentligen vill höra. men nu är det så att jag inte pallar berätta. HEJPA HEJPA =)


mysigt i björran


",

kaputt


och annars då? jo livet äger. 

i natt e ja din

jag har sett 2 sprindlar i mitt rum på 2 dagar. en varje dag alltså. det är sjukt i huvudet och jag lovar jag sväljer spindlar i sömnen också. det hade då inte förvånat mig. fresh. men min pappa säger att spindlar i huset betyder att huset inte är mögligt utan "rent". jippi nu känns allting mycket bättre. sa jag förresten att en av spindlarna kröt i min säng? mmm juste..

sen kan jag få ta och meddela att jag längtar till julafton.
luuuuuurad. jag längtar till kreta såklart!chillar hos erica i fredags. riktigt mysigt!

ännu en meningslös rubrik

nu har jag börjat med samhällsrapporten. känns grymt att äntligen kommit igång. just när jag kände mig sådär otroligt less på livet (eller att skriva på rapporten) så kom mamma in och sa att hon köpt solkräm till mig. så nu har jag suttit här ett tag, luktat på sommaren & drömt mig iväg till grekland... jag älskar solkräm.eller hur

dessa godingar ska jag köpa så jag kan använda dom på beachen i grekland. läckert läckert.
jo tack jag vet.

nej men allvarligt så var det nog det fulaste jag sett på länge. men jag tror nog alla fattade min ironi. jag hoppas då det iallafall, annars blir jag rädd.


samtal om kreta

jag: fyyfan vad härligt det ska bli att åka iväg!
mamma: ja, det förstår jag
jag: JA, tänk dig, sola, bada, festa!
mamma: ursäkta vad sa du?
jag: fiesta! sol, bad och fiesta
mamma: hehe, ja jag tänkte väl det..


jag: jag måste smörja in mig som fan första dagarna, annars kommer jag bränna mig jätte mycket.
vickan: jag med!
jag: jag ska nog ha 15 första dagarna. sen kan man ju trappa ner.
linnea: jag ska bara ha sex
jag: hahaha.. sex på stranden då eller?
linnea: precis
jag: ja jag ska ha 15 dom första dagarna, men ha sex sista dagarna kanskehaha
det här kommer bli grymt!

KRETA 31 MAJ

jag kan inte fatta att jag skriver det här själv, men IDAG BOKADE VI EN RESA TILL KRETA! jag och mina fina. vi far om 2 veckor, det är sinnessjukt och helt fantastiskt!

GREECE HERE WE COME!! två bilder från hotellet, AAAH!

idag

längtar jag tills lunchen. det är raggmunkar!
jag längtar inte tills efter lunch när vi får tillbaka nationella i engelska. men jag håller tummarna iallafall. och hoppas på det bästa.

no is a dirty word

idag lovade jag mig själv att jag skulle börja med samhällsrapporten. istället sitter jag här med en ny veckorevyn i knät och nymålade naglar. men imorgon imorgon imorgon. då är det samhällsrapport som gäller. på tal om målade naglar så tänkte jag vara lite vågad och måla någon fin färg på mina klor. tror ni att jag vågade? nej jag sitter likt förbenat här med fransk manikyr. men det är ju fint, så jag kan inte låta bli.

en tanke

det finns både positiva och negativa människor. och positiva och negativa tankar om allting som händer. jag kan se allting som någonting bra eller som någonting dåligt. livet blir vad man gör det till helt enkelt.

ett exempel är mötet med en ny människa

jag kan tänka positivt och tycka:
det här är bra. den här människan kan jag ha roligt med. den kan lära mig massor med nya saker. den kan få mig att förändras till någonting bättre. den kan göra mitt liv ännu mer värt att leva.

jag kan också tänka negativt och tycka:
nya människor förstår inte mig. det finns alltid en baktanke om någon är snäll mot mig. det är ingen idé att försöka lära känna nya personer. för varje ny människa jag lär känna, är ännu en människa att förlora i framtiden.


och som sagt, det blir vad man gör det till. så se till att göra allting till någonting bra!

äntligen söndag igen

jag är så satans slö. jag har tänkt plugga hela veckan men har inte orkat. så nu sitter jag här. mamma väckte mig 14.00, så nu är det bara att sätta igång. jag ska lära mig om en massa roliga saker: cellen, DNA-molekyl, proteinsyntes, mitos, meios, fenotyp, kromosom osv osv osv.. det jobbiga är att mitt betyg hänger på detta prov. och det värsta är att jag bara har mig själv att skylla. för jag har faktiskt haft tid att plugga. jag har bara inte haft nog med självdisciplin. ja så fuck myself, jag är så dålig ibland.

tjickitjicks

andre: men anna, varför dricker inte du?
jag: hehe nemen jag ska vara chafför ikväll.
vickan: men vi har nog många som kan köra in oss till stan anna, du kan dricka!
jag: jo... men jag måste ju kunna ta mig hem också.
simon: du kan åka med mig!
andre: eller med mig
jag: okej, haha, jo men jag är ju som sjuk också
vickan: haha, du är inte sjuk. du ska dricka!
andre: ja kom nu så far vi och lämnar tillbaka din bil så får du åka med mig sen
jag: okej då!! :D


kvällen blev otroligt lyckad, behöver jag ens nämna det?
ölspel, gratis inträde, trevliga vakter, försök till att prata engelska, kareoke, dans, skratt, prat, pussar, kramar, lite mer skratt och allting kändes så bra. sen är jag ju en sådan supermänniska så jag inte ens blir bakis. så allting känns underbart i detta ögonblicket. hoppas ni också känner samma sak, för livet är grymt. har jag kommit på. byebye lovers! 

5 saker jag saknar just nu

- smör
- hårfön
- tofflor
- diskmaskin
- kanal 5


födelsedagsbarn

idag tänkte jag ta och gratulera vickan som fyller 18 fantastiska år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS! äntligen någon från bensbyn som kan gå på krogen med mig. det är bra att ha någon som ser till mig litegrann, så jag inte gör allt för många galenskaper. det kan behövas helt enkelt. grattis igen v, du e en fin ven! ♥bensbyn vs. stan


stan

+nära till det mesta
+lättare att komma hem och sova i sin egen säng om man festar
+ lättare till spontant umgänge

- luften är dammig
- aldrig riktigt tyst
- man måste gå ut från lägenheten om man ska sola (oftast)
- "farligare" = mer folk

byn

+lättare att gå naken hemma utan att någon bryr sig (om nu någon vill det)
+ lugnt. tyst. fint.
+ kan vara ifred om man vill

- svårt att göra saker utan att planera
- inga bussar på helger
- långt bort från allt... förrutom kossorna


som jag ser det så beror det på vilket humör man är på, vilken som vinner. humöret får avgöra. men med mitt tonårshumör kan jag inte annat än älska stan. samtidigt som jag har en mycket stor kärlek till byn också. det är svårt. bensbyn är fint. samtidigt som stan är roligare. oftast. men byn är fin. trots allt. och nu när sommaren kommer är det underbart vackert. och tyst. ibland älskar jag tystnaden, den gör mig lugn. båda är bra, helt enkelt!kul kväll igår

idag såg jag jääätte många motocyklar i gammelstan. det var helt seriöst mycket mer än 300. så grymt! jag hade verkligen velat vara en av alla dessa människor. vilken känsla.

och det märks att det är maj också. sommarväder till tusen. jag mår som en gud.
kvällen igår var kanon. alla var kanon, och det gillar vi. hejdå!


RSS 2.0