en sista natt

Vilken fantastisk helg.

Har sett pappan i sunes sommar på stan. Gjort en halloweenpumpa med mina kusiner. Världens nostalgitripp det där med pumpan. Tror nästan att jag uppskattade det mer än mina kusiner. HUR kul som helst.

Har även haft en "nykter" helg men ändå druckit kring 10 glas vin. Känns skönt att jag kan dricka på ett vuxet sätt. 

Och bästa bästa mamma. Vill att det alltid ska va som nu. Vi snackar skit. Dricker vin. Sover i samma sovrum och berättar massa historier som vi varit med om. Hon är ju mitt äldre jag, så vi förstår varandra och jag är inte riktigt redo att åka ifrån henne igen.

Men imorgon ses vi oslo. Känns okej det också.

la stockholmo

Idag uppskattar jag att det finns flygplan. Har sådan fruktansvärd träningsvärk i benen, så jag hade varit väldigt olycklig om jag had varit tvungen att gå till stockholm. Kan knappt röra mig!! Hade i och för sig ändå inte klarat av att gå till stockholm..... anledningen till att jag ens tog upp detta var för att jag ville berätta att jag är i stockholm och att jag har träningsvärk. SUPERBRA.

Har druckit ett glas rött vin. Förlorat i fia med knuff. Spelade mot min yngre kusin, så i början försökte jag vara dålig och "glömma bort" att knuffa ut henne och gå med en annan spelpjäs istället osv.... Men sen märkte jag ju att hon var hur bra som helst och mycket mer taktisk än mig, så hon vann överlägret och jag blev en extremt dålig förlorare.

Men det kan man ju inte visa för en 6-åring.

Nu ska jag gå och vara lycklig över mitt liv. Ha D.

vet inte

Lever i ett emotionellt kaos, som johan så fint kallade det. Vet inte vad det är, men jag hoppas för allt i världen att det går över snart. 

Bokade en hembiljett till luleå i fredagskväll. SKulle ha åkt hem lördagmorgon. Ångrade mig. Blev kvar i oslo. Så jag har tillbringat all min tid i hanna och sandras lägenhet denna helgen. Sandra är i stockholm så jag har lånat hennes säng. Låt oss säga.... Hela helgen med undantag för kanske 2 timmar då jag har varit och handlat och gått på en långsam promenad. 

Jag frågade hanna om jag skulle åka hem till min lägenhet ett tag, om hon ville vara själv. Hon svarade Nej du kan vara här. Det känns faktiskt som att man är ensam när man med dig just nu. 

Ha-ha. Perfekt. Nu ska jag fortsätta se serier. Återkommer då energin är bättre. Hej! 


ett uttalande

Önskar att jag minns hur man la in youtube-klipp på bloggen. Men det minns jag ju såklart inte...... 

Men kolla på de här två klippen: 

http://www.youtube.com/watch?v=C7hTAp6KrGY&feature=grec_index

http://www.youtube.com/watch?v=f9573kGBtuE&feature=youtu.be


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Okej... Tjejen är bra. Men, JAG STÖR MIG NÅ SÅ JÄVLIGT PÅ HUR HON BETER SIG????!! AAAhahh !"#¤%&/(. Klarar knappt av att kolla på klippen utan att börja riva mitt hår. Saaaatan, vad hon är intensiv.....

Men jag älskar däremot den lilla blonda tjejen. Ha-ha-ha. 

Det var det.

ett balanserat liv

tjena. Här sitter jag och balanserar saker på huvudet. 

Ett ljus:En tallrik:Ett glasögonfodral: 


En borste: En gris: 


En mössa: Ett paraply: 

Och.... en fail: Hejdå.

hej och grattis världens bästa tjej

Heeei ja! 
Nu har jag bott i denna lägenhet i 1 år och 3 dagar. Det har gått så otroooooligt fort.


Idag är det Linneas födelsedag. Fina, fina linnea. Tusen hjärtliga gratulation till dig! Tänker på dig och saknar dig minst en gång varje dag.

.....Och där lät det precis som att jag skrev om en död människa.
Men hon e ju int dö, bah i lulää. Så knasigt det blev. 


Nåja. Detta leende har jag skapat enbart för dig på din dag, linnea. Det är du värd. PUSS älskarej 

höstmorgon

'


kul kul och kul

Konstig känsla fortfarande. Har dock haft en SUPERBRA helg. 


Har spelat paintball. Överlevt. Men inatt drömde jag att min pappa dog. Och att jag badade med mina bästa skor. Vaknade och grät. 

Nu är det jobb. Ska det bli kul? AAAABSOLUT!!!!
......inte. 


RSS 2.0