när älgen blir blå är ölen kall

Fortfarande enmanna-förfest. Tur att jag trivs med mitt eget sällskap för tillfället. För er som inte redan läst det så har jag hittat det ultimata lammköttsskämtet.
- här får du lite lammkött! 
- Nemen, man får tacka!
ha-haa.......
Nu ska jag fortsätta dricka min norrlandsguld och sitta och titta ut på träden. Älskar byn. hejhej.

taggaaaaaaarå

Ikväll är det fest. Letade i frysen och hittade en spritslush som mamma har gjort för länge sedan, så min enmannaförfest är fixad. Det är till och med FF på bensbyvägen. Snart blir det köttfärssås och spagetti. Inte som att jag äter det ungefär varje dag i oslo..... Neida.
Nä nu ska jag välja kläder............................... FY-fa-haaan.

bensbyn


en dag

Är trött som en idiot va..... 
Typ lika trött som jag var då jag tog denna bilden för några veckor sen:
Och sen är jag helt otroligt inne i en bok. Det är fruktansvärt jobbigt??? Vill bah ligga och plöja igenom hela boken!!!! Men näääääääääääääää, jag kan kontrollera mig själv. Så nu ska jag fara och spela kubb.
Måste bara rensa öronen först. HEJHEJ.

moooln i sinne

Ska åka till bitchen nu. Playan. Beachen. Stranden. 

Men då har jag bara en liiiten fråga. VART. ÄR. SOLEN?
Nåja... Det löser sig. Nu kom sassy. Hajhaj.

tant

Känner mig lite som Agda 86 år när jag är hemma i byn. 

Idag har jag plockat bär? 
Frivilligt???
Och jag tyckte att det var kul??????
Fick ihop mig en köpp. Woho!!!! Livsglädje!!! (......................)

luleå är luleå

Luleå är sig likt. Mamma och pappa har skrytit om att det inte har regnat alls på hela sommaren. Sen jag kom hit i lördags har det på riktigt regnat en liten stund varje dag. Undrar vad jag gör för fel. 

Igår var vi på älgsafari i bensbyn. Känns som att det hör till. Vi såg dessvärre ingen älg, men två råttor och två rådjur, så jag var en nöjd dotter i baksätet trots allt. Kikade till och med på rådjuren i kikaren för att få mig en närmare titt. Safari_girl_91.
Idag ska jag och linnea åka till stallet, så ska jag få rida!!!!!
ÄLSKAR MITT LIV. Hejdå!

jisses

Alltså NUUUUU snackar vi lammkött!

Ulrik Munther....... Vet inte vad jag ska säga. SUPERFIN. Jag har verkligen börjat älska lammkött????? Speciellt han.
Nåja, nog om lammkött. Märks att jag är hemma. Åt fil och hjortonsylt till frukost och korv och makaroner till middag. Gött! 
Nä nu är det allsång med Ulrik Munther på tv4! Hörs sen. /besatt



home sweet home

Är i Luleå nu. Känns jättebra.
Nu är mamma och pappa ute på en promenad, det är molnigt ute och det känns som att jag aldrig varit borta från den här byn. Idag får jag träffa linnea och förhoppningsvis bella. Älskar't.

hejhejdå

Nu är det minst 80 st döda ungdomar ute på ön.......

Förstår inte vad det är som händer. Ska  snart börja gå till bussen som tar mig till flygplatsen. Jag har inte ens hunnit ägna det en tanke, men jag har ju faktiskt fått semester igår. Tre veckors lycka.

Ta hand om er kära oslo-vänner, så ses vi snart igen. Nästa gång vi hörs här är jag in tha hoood, the place to be, the one and only Bensbyn. Kunde inte komma mer lägligt.

Hajhaj!

irak oslo

Jävlar i helvete....... Det här är helt ofattbart. Är det här oslo? 
Hoppade av bussen efter jobbet. Helt plötsligt började hela marken skaka, hela jag skakade och det smällde som fan. Fönstret på gatan rätt över kraschade och vi stod där och jag trodde på allvar att det var mina sista sekunder i livet......
En bomb i oslo. Bomben smällde ändå ca 600 meter ifrån oss, men skyltfönster runt om oss gick sönder. Det var en sån sjuk smäll. Minst 7 döda. 
Och som att inte det är nog.. Nä, då är det en galen man som har farit ut till en ö här i närheten av oslo och börjat skjuta massvis med ungdomar som var på ett läger. 25-30 döda.
Kan inte säga annat än att jag är obeskrivligt glad att jag åker till luleå imorgon.
Kära trygga fina luleå.
Önskar bara alla mina vänner kunde följa med mig. 
Nu ska jag packa det sista och sedan evakuera denna staden för tre veckor.
.
På återseende när det är lugnt, oslo.

reparerar lägenheten.....


lyckan

Om 48 timmar har jag precis landat i kära luleå, med tre veckors semester som väntar. Känns nå så jävulskt skönt!!! Dock måste jag hinna umgås, packa, jobba och sova innan dess. Men det känns inte ens lite jobbigt. Idag har jag legat hemma och varit "sjuk" en sista dag. Har enbart legat på takterassen och lapat sol, som mamma skulle ha sagt.
Och på lördag, sånn ca 13.00 ska jag möta min bästa vickan på terminal 5 på arlanda!!!!!! Var väl dryyygt 6 månader jag såg henne senast. Det är sinnessjukt och ska bli helt jävla otroligt skönt att se henne igen. Vi har bestämt att vi ska flotta på max. Nästan så att jag längtar mer till maxmaten än att få krama om vickan? he-he, neeeeeeeida.

Men nu längtar jag ihjäl mig!!!!!!!!!!!!! Hej.

en tanke

Vad hände med alla gamlingar i oslo? Har typ inte sett en person över 50 år på hela min vistelse här och igår såg jag säkert tjugofemmiljoner 80+are på trikken???? Ok, överdrift, men ni förstår. ¨
.
Det var jättemycket äldre folk på trikken.
.
Nåt som jag kom och tänka på då.... Det är den här kluriga frågan om man som ung ska ställa sig upp så de äldre får sitta ner när det inte finns några lediga sittplatser? För vilken ålder ska man resa sig egentligen? 50 år? 60 år? 70 år? 80 år? Jag tycker det där är skitjobbigt, att veta alltså. Tänk om jag ställer mig upp för en tant som är ca 60 år gammal, känner sig jättepigg och ung och fräsch. Och när jag då ställer mig upp och erbjuder min plats är det ju som att jag säger till henne att hon ser väldigt trött, gammal och sliten ut.
Fast honkanske känner sig skitpigg. Fattar ni vilken förolämpning isånnafall?!
Så.... Det är därför jag aldrig ställer mig upp när det kommer äldre folk på trikken. Jag är rädd för att jag ska förolämpa dom. Det är inte för att jag är slö och hellre själv vill sitta.... eeh he.

hejhejheeeeeeeeeeee j

Mår myyyyycket bättre idag. Har absolut inte gjort någonting idag. Ville dö då jag vaknade klockan 10 och insåg att jag var tvungen att vara vaken typ 12 timmar innan jag fick gå och lägga mig igen. Men nu känns det superbra!!! Och nu kommer blom hit och då ska vi kose oss masse. Snart ses vi lulääää. Puss

pys

Och juste.... Det går inte att ladda ner filmer heller???? Vad ska man då göra när man är sjuk? Döda mig långsamt...... Får väl se nån porrfilm eftersom det är det enda jag har på datorn. HEHE SKOJ. Hej.

sjuk syk psyk

Hejhej!
Här ligger jag i sängen, äter knäckemackor och struntar i konsekvenserna. Lär få ångra det när jag vaknar av massa osköna smulor som gnager mot huden mitt i natten.... Men det är ett senare bekymmer.
Var hemma från jobbet idag. Har bestämt att jag ska vara det imorgon och på torsdag också. Säger som blom: Att ligga och få betalt, det gillar vi. Ligga hemma och få betalt, menar vi då. Nu ska jag återgå till lugna favoriter och tycka synd om mig själv. Kom och hjälp mig nåååågon. Prinsens gate 8, 0152 Oslo. Dörr 342. BRA. ses. Hejdå.

oförändrat

Formen fortfarande likvärdig. Men det bästa av allt är att jag börjar jobba igen imorgon OCH att jag får sova på min supersköna bäddsoffa inatt igen efter flera veckor på loftet...............................................................
På riktigt så funderar jag på att ta livet av mig. Ska bah orka gå ner och hämta kniven eller hängsnaran.
Och ja, man mår faktiskt lite bättre om man får tycka synd om sig själv.
ps. flagnar på näsan................ds

fortfarande riktigt synd om mig

Som sagt var, hemma från utlandet. 
Trodde jag skulle slippa svettas och slippa känna smaken av alkohol när jag kom till oslo. Men nej..... Här sitter jag och svettas och shottar hostmedicin som smakar fishermanshot. Precis vad jag är sugen på efter denna vecka........ Känner mig så hjälplös när jag är ensam i lägenheten och mamma är i luleå. Ska lyssna på markoolio- jag orkar inte mer nu, sen dricka te och dö. HejdåÅÅåÅÅååÅåÅÅÅååååå.
vill må sådär

home

HEJ! 
Jag är hemma i oslo igen. Lite brunare, mycket blondare och sjuk som en annan idiot. Det har varit en sjuk resa på alla sätt. Men jag har älskat det. Nu ska jag packa upp, städa lägenheten, handla och sen ska jag lägga mig i sängen och mysa tills det är måndagmorgon och det är dags för jobb. Kroppen skriker efter sömn. Hajdo.

en bra lördagskväll

Botten upp, sa jag och elli. Botten var det enda som blev kvar.

taggis

Hallo!
Här sitter jag och pillar navelludd. På riktigt alltså. Måste väl va fräsch. Och varför måste jag vara fräsch, undrar säkert ni.
JOOOOO, FÖR VI ÅKER TILL AYIA NAPA IMORGON!!!!!!!!!!!!!
Ok. Jag ljög om det där med navelludden. Ville bara få det där med cypern sagt. Har faktiskt slutat pilla navelludd för säkert 10 minuter sen. På återseende.

äschchhhhhhh

Jag blir galeeeeeeeeeen. Kan inte sova??? Har bara legat och vridigt, vänt och skruvat mig hela natten. Ibland börjar jag undra ifall inte trikken, hororna, pundarna, bilarna, vägarbetarna och all annan skit har kommit in i lägenheten bara för att det låter så mycket utifrån gatan.... Så jag slutade kriga och gick upp för ett tag sedan istället. Skall rydde litt i leiligheten nå. Sen blir det jobbelijobb.

skål da

Ok. Regler:
1. Inget tjuveri. 
2. Ingen inomhusrökning 
3. Ingen däckning 
4. Ingen spårning. 

HEHE.
Tur att regler är till för att brytas.

kör bah

Fest igår. Vaknade upp med en låst killcykel i lägenheten... Då hade man tydligen varit i sitt essä igår och snott den. Supert, anna.
Men jag var tydligen lycklig:
Ikväll gör vi om'et igen. Fest alltså. Inte tjuveriet. Men ska hålla mig i skinnet denna kväll. 
Är så sjukt sugen på att festa!!!!!!!!!!!!!! WOHOooooooooooooOOoo
.......................................................
..............................................................................


Och juste.... En vakt inne på en krog hade kommit fram till mig igår och sagt att jag behövde dricka ett glas vatten. Och vet ni vad jag går till baren och säger att jag vill ha??!!
Ni har två alternativ.

1. vatten
2. en drink

Vad tror ni jag valde? Erkänn ni tänkte drinken?????? MEN HA, tji fick ni. JAG TOOoooOOG VATT-EEEN. Jag blir så stolt över mig själv. 


RSS 2.0