PAIN!!!

jo många pratar ju om hur ont det gör att få sendrag. om jag böjer mina tår på ett speciellt sätt och spänner vaden så känns det som att jag skulle kunna få sendrag, men jag har aldrig vågat testa full ut. ikväll råkade jag hålla kvar liite för länge i precis rätt position och OJOJ. sendrag för första gången i mitt liv, förstår varför alla skriker. nu är jag rädd för att råka böja mina tår i samma ställning igen. men på ett sätt var det lite coolt? jo. ska vara lite mer försiktig med mina tårböjningar i framtiden.

förresten sov jag mellan 17.00 & 20.00 idag, lätt match att somna ikväll dårå!
ha det bra (få inte sendrag) hejdå bus

jag vill att det ska hända någonting som kännsmåndag idag. så länge som det någonsin kan bli tills det är helg igen. men
om man ska tänka positivt är det så länge som det någonsin kan bli tills det
är måndag igen. det känns bättre, så nu tänker vi efter och älskar måndagen
lite. tror att den dagen kan behöva lite kärlek precis som alla andra dagar. /A


lyckligt

idag sa vickan att hon och bella har bildat en klubb. den heter 2008 ÄSJK (2008 är så jävla kasst) jag fick inte vara med. jag var tydligen för munter. men jag kan säga er att jag inte ens vill vara med, jag bildar en egen klubb. den ska heta 2008 ÄEF (2008 är en fest) jag känner mig riktigt nöjd. visst är du med mig L?ungefärligt samtal vid matbord

mamma: ja jag har aldrig behövt visa leg på systemet
jag: jaha, oj.
pappa: ne inte ens då du var 16.
jag:  VAA? vadå?!
mamma: haha ja, jag köpte vin från systemet en gång då jag var 16.
jag: hahahahah.. (osv, osv, osv) du skojar?
mamma: nej, haha.. oj, det där kanske jag inte skulle ha berättat för dig
jag: hahahah
mamma: jag kommer ihåg att jag t o m satte en sjal på skallen för att jag skulle se lite tantigare ut, och oranget läppstift.
jag: hahah, men jag lovar dom på systemet fattade men dom lät dig köpa iallafall bara för att det var så fult!
mamma: nej, så fult var det faktiskt inte!
pappa: jag håller med dig anna
mamma: men jag tror inte att vi gick ut på krogen efter faktiskt
pappa: det tror jag nog visst att ni gjorde
mamma: ja kanske.. haha

..och vid det där laget hade jag ungefär dött av skratt!
(var tvungen att göra en liten update heeh)

men puss

jag tänkte bara komma med ett litet klagomål till bloggen
MÅSTE DET VARA SÅ SVÅRT ATT ÄNDRA NÅGONTING SÅ DET BLIR SNYGGT!? det enda jag begär är att det ska vara lite lättare så jag klarar av att göra det liiite liiiite fint, men det är tydligen för mycket begärt. vilken knapp jag än trycker på så blir det ändå bara fel.  fuck you bloggen :)

tar mer än gärna emot lite hjälp.. ha-ha
rolig rubrik

tanke
det är endast en person i min klass som har sett mitt hus. ändå har vi känt varandra mer än ett år. känns ju.. knasigt på något vis. får väl bli en fet klassferre då det är föräldrafritt. eller också inte! jaja, tiden kommer. nu får det duga med en liten bild. inte världens bästa dock, men alltid något som stillar viss nyfikenhet som jag vet finns där inom er. ääääääääääääääh, hejdå ;-*


snygg man


gör mig inte osäker

livet rullar på helt okej bra.
det känns ganska skönt med lite höstdepp nu. man behöver inte orka med allting hela tiden, och man måste inte ha saker att göra varje dag/timme/minut/sekund. just nu är hösten otrolig, alla vackra färger och klar luft. jag kan verkligen andas på riktigt när det är höst (lät ju lite deppig men haha) alla årstider har sina fördelar, och nackdelar såklart. tyvärr kommer höstens nackdelar snart med kyla, blåst och gegga. men tills dess ska jag se till att njuta! sköt om er :)

kärlek

jag håller med brooke davis från one tree hill
vad tjejer vill ha från killar är: någon som vi kan skratta med, någon som vi kan lita på och någon som vi attraheras av. och det viktigaste av allt är... att dom tre killarna inte känner varandra. det var ett skämt. och det tjejer egentligen letar efter, är någon som vill ha dom tillbaka.


♥ grattis till johanna blom 17 år idag, min stjärna :-*

mini by

två av mina vänner berättade en rolig sak för mig & linnea förra veckan. det var nämligen såhär: dom kände någon person som bodde i en liten by (den var verkligen minimal) en dag hade ett av husen brunnit upp i byn. Då hade 25% av byns hem försvunnit. fattar ni? om ett hus brann upp fanns det liksom bara 3 hushåll kvar, hahah.. är det bara jag eller är det inte hysteriskt kul? det får mig iallafall att tänka på att bensbyn inte är så mini trots allt, allting är relativt! ♥ /A


läxa

idrottsprov imorgon. försöker få in alla saker i skallen, samtidigt som jag äter äpplepaj med vaniljsås, det är ju bra. äppelpaj samtidigt som man läser om kondition, stryka & bästa träningen. inte är då äppelpajs ätande den bästa träningen, men vafan. äpplen är ju nyttiga iallafall. sen kan vi inbilla oss att vanilj är en krydda och det är ju också bra för kroppen. och tänk bara träningen jag får när jag lyfter skeden med paj från tallriken till munnen. det är ju inte sant!

positivt, puss
juste, mitt internet är back in business

we all must go through it sometime

jag har ingen stark puls i min vänsta handled (eller kanske ingen alls, jag är inte riktigt säker) bara i högra. det får mig att börja tänka på en sak. tänk om jag skulle svimma eller liknande och behövde akut hjälp. någon hittar mig och testar på min vänsta handled om jag har någon puls, men eftersom jag har opererat bort den så kommer ju inte personen att känna någon puls. tänk om den tror jag är död då? 

men visst är det så att man alltid letar på halsen efter pulsen, och inte på den vänstra handleden?
hoppas det

nu låter det som att jag är jätterädd, men det kan jag ju kanske säga att, det är jag inte. det var bara en tanke.

I do believe it's true

du är säker

varning

ni vet känslan då man var liten och tappade glassen på marken? den känslan har jag just nu, fast tvärtom. jag är helt enkelt lycklig och glad!

stadslivet är helt grymt bra nu när jag är i denna roliga ålder. vad jag hittar på då vi bor här i lägenheten är en hemlighet, men kan säga att det är underbart och det handlar om olagliga saker. nej nu skojade jag, vi är lagliga (oftast) och allt rullar på som en cykel utan bromsar i nedförsbacke!

sen måste jag säga att det är med en skräckblandad förtjusning som jag formaterade om datorn förra veckan. skräcken att någonting ska sluta fungera och förtjusningen att allt skit försvinner och datorn blir snabb igen. ja, så vad händer då då? jo, som tur i oturen försvinner alla miljoner virus, men som otur i turen så slutar internet att fungera. har alltså varit utan internet hemma i byn i nästan 2 veckor, hoppas det är tillbaka då jag kommer hem igen!
då undrar säkert alla dumma mobbare vad jag gör då jag inte har något internet i BENSBYN? ja, det ska jag tala om. jag tränar (hör och häpna) sen brukar jag läsa, och ligga på min säng, kolla upp i taket och lyssnar på lars winnerbäck. då förstår ni ungefär hur illa det har varit för mig där hemma i byn. även fast jag som är van bybo tycker det är avslappnande så förstår säkert inte ni andra mina tankar, men det är nog ändå för mycket begärt : )

klagar iallafall inte på att få ha internet nu då vi bor i stan!
sköt om er & tagga till tusen för ikväll! ; )tyvärr har jag inte bilder på den här datorn, så jag får helt enkelt fixa lite
själv! detta är jag vickan o linnea i den fina läggan :)


horoskop

Fiskarna 19/2-20/3

Hösten för med sig vardag, långsiktiga planer och försiktiga beslut. Just nu händer det inte särskilt mycket och själv satsar du troligen mest på din karriär eller något annat världsligt. Känslostormar, passion och dramatik passar bättre en annan gång. Lågt tempo, många tankar.


sjukt att horoskop alltid stämmer så bra! alldeles för många tankar nu när hösten har kommit. det känns som att jag har glömt bort att tänka hela sommaren, och nu kommer alla tankar ikapp mig. bra eller dålig? ja det vet jag inte. linnea tycker det är dåligt eftersom jag aldrig lyssnar på vad hon säger, och det kan jag hålla med om. jag har blivit bra på att stänga av. det är faktiskt (om man nu får säga så) helt underbart!


okej, det här såg ju förjävligt ut.. hoppas höst-känslorna kmr snart!

sry

uppdatering kommer snart!
jag har alldeles för mycket att skriva, och därför blir det att jag inte orkar skriva om en enda grej.
protest helt enkelt, eller kanske bara ren lathet?'
 
ingen vet, alla gissar

RSS 2.0