hEi

när jag vaknar kommer tanken vara såhär:
det är skola imorgon
trots att vi fick skippa våra planer om ett beach party eftersom det alltid var för kallt, så har denna sommar var bra. klagar inte. imorgon får vi se vad som känns mer lockande, en "ligga-i-sängen-och-göra-ingenting-dag" eller en "göra-så-mycket-vi-hinner-av-dom-sista-sommarlovs-timmarna-dag". får se vad tiden utvisar helt enkelt.

om 24 timmar & 40 minuter är det alltså första dagen som tvåor på örnen, vi ses! ´


som ett gift

klaga aldrig på plugget. var glad att ni får bo kvar i luleå och gå det programmet ni vill med bra klassisar! ja ' verkligen. 

jag har blivit allergisk mot långa inlägg på bloggen, speciellt såna när jag berättar vad jag har gjort på dagen. känns skönt att inte skriva om det, och vara lite hemlig.. hehe hoppas jag alltid kommer vara allergisk mot det & att det aldrig kommer någon impuls så jag är tvuungen att skriva om mina dagar. det hade varit underbart!


MYS regn

ingen träningsvärk idag, vafaan..
jag som alltid brukar få träningsvärk då jag tränar!
jag kanske har börjat bli vältränad? (heh)

prettyface is such an ugly name for something so beautiful

..för jag vet faktiskt inte hur man gör i sådana här situationer.



som jag sa till tom igår: vi ses om en vecka!
skolan om en vecka nu, herrejävlar vad snart

jaja, hoppas jag vaknar upp med underbar träningsvärk imorgon!

it kind of hurts when the kind of words you write kind of turn themselves into knives

som så många andra har jag kollat schemat inför hösten. jag säger bara niiiiiiiiice. alla dagar var helt okej, men fredagarna var underbara! enbart 2 lektioner. efter jul bara 1 lektion och efter v.15 är jag helt ledig på fredagarna! detta är ju bättre än bra och bäst på samma gång. det är bara att hoppas på att det inte ändras, och att inte allt har sparats till 3:an. om inte så kommer det här bli underbart även fast jag har lite ångest för att skolan börjar snart men när jag fick veta schemat kändes det liite bättre! ska bli skoj att kära led1b ska mogna (kanske inte men) och bli led2b istället, herregud vi blir ju stora nu. sen ska jag bara skicka en liten tanke till johanna b, för att hon har otur & för att hon är så himla söt ändå, puss på dig

och puss på alla andra!

PÅKR!

ja, idag vare poker kväll/natt/morgon (kalla det vad ni vill, för oss var det lite allt möjligt) 
vinnare = 100 kr
2:a = 60 kr (typ)

gissa vad jag kom?

jo, 3:a såklart
men känner mig ganska nöjd eftersom det var första gången jag spelade med brickor osv. alla blev sjukt övertrötta och det kändes rätt hängigt, men sällskapet var ju trevligt iallafall. (skämt, alltså, ja)
nu ska jag sova så jag är pigg på jobbet imorgon heeee















till er

om hösten hittar hit igen
då håller vi ihop min vän
ja då lever vi för sommaren
om hösten hittar hit igen



har börjat lyssna på massa svensk musik, måste säga att det är helt underbart
melissa horn, lasse w, håkan & kapten röd, för tillfället. sen är ju aldrig gyllene tider fel på sommaren! :)

du e la go

herregud. jag borde sova
ska öppna helt själv på jobbet imorgon, har aldrig gjort det tidigare. jag är lite smått nervös men hoppas på det bästa. jaja klockan är 23.23 & jag knackade nyss 10 ggr i väggen, det kanske ger mig lite tur imorgon så jag inte pajjar hela stället? ne nu MÅSTE jag sova, detta kommer gå finemang, ja det är klart det kommer!


stjärnorna finns här

jag vill bara säga att jag har många önskningar idag

önskar att man blev tränad av att sitta på en stol (eller ligga i sängen)
önskar att kakor, godis & chips var lika nyttigt som frukt & grönsaker
önskar att jag var utomlands just nu (!!!)
önskar att jag inte behövde börja jobba kl 8 imorgon
önskar att... jag fick oändligt många önskningar till?
men dom önskningarna är hemliga för er!

gonatt mina små sallader


extreme home makeover?

nu ska vi börja renovera i jeppes gamla rum, som ska bli mitt nya inom en snar framtid. dom personerna som känner min familj vet hur detta kommer sluta (mamma stressad & lite irriterad, pappa o jag tittar på och skrattat åt henne) hoppas det går hyggligt fort bara så jag slipper ha så mycket kläder o grejjer överallt (orkar ju inte städa nu då jag vet att jag snart ändå måste städa igen, smart tanke av mig om jag får säga det själv)

och bara för att jag är så snäll (och jag vet hur mycket ni bryr er) så ska jag lägga upp en finfin bild på rummet här på denna underbara blogg..





sköt om er! /A

kalaset är över..

jobbet på lördagen var helt otroligt förjävligt jobbigt, höll på att spy hela tiden av all mat lukt.. efter jobbet var det inflyttningsfest hos anna med massa sköna människor, sen in på området. kvällen var skita skoj :D lasse var helt underbar (t o m min pappa & linnea tyckte han var bra, så då måste det ha varit grymt!) sov i staden & morgonen efter blev det flott på max, gudomligt! sen blev det en segar dag med martin i staden, massa film & prat :) tänkte passa på att tipsa om en grym film, som vi såg, den heter the bucket list. verkligen värd att se! sådär rolig & sorglig på samma gång, härligt :)

igår sov jag mest hela dagen, men det tyckte jag att jag var värd (haha) sen for jag & kollade på jeppes lägenhet och efter det blev det softning med vickantoria.

idag har det varit shopping för hela lönen (eh nästan iaf)
shopping gör en verkligen lycklig, haha!
sen har jag övninskört & om jag får säga det själv gör jag faktiskt framsteg, sjukt skoj att köra =)

ha en perfekt kväll!

kalaset är igång!

detta kommer bli en hård helg
jobbade idag, sen på kvällen blev det kalaset. rix fm var bara kasst, så vi gick runt & runt istället. träffade många goa & glada kompisar :) nu är jag taggad inför imorgon, men före kalaset måste jag genomlida några jobbtimmar, men det ska nog gå kanon;> nu ska jag & min säng mysa lite innan det är sovdags

justeja... min älskade bror flyttade ut ur huset idag! sjukt tomt redan, vem ska jag nu leka med? känner redan en saknad!
...sov glatt ♥


yeaah

RSS 2.0