hejdå ruttna luleå och alla fina människor

Någon som missat att vi åker idag? Tror det är omöjligt.
Nu vill jag bara hälsa till alla mina vänner som stannar hemma. Sköt om er. Ha så roligt ni kan. Njut av makaroner och falukorv. Skydda er från regnet eftersom ni är så söta att man kan tro att ni är gjorda av socker. HIHI. Det var allt för mig, vi ses!!!!!!!!! ♥åker till alanya idag

kommer typ må såhärgodmorre

Det regnar ute, så då tar bonden på sig regnjacka och stövlar. Jag vägrar blir sjuk till analya. Som för övrigt är IMORGON. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

jag ber om ursäkt

......glömde en liten detalj
hej snyggingar

Har gjort massvis med bra saker idag. Ska fortsätta snart. Så har jag snart noll läxor kvar. Längtar till det här:

c-oolt

Testade svettbandet man fick i "present" när man hämtade ut nummerlappen till stadsmaran. Inte nog med att det är så otroligt töntigt med ett svettband. Det ger mig blodstopp i handen också. Så jag tänker inte ha det på mig. Cool som jag e. Nu ska jag fortsätta tagga. Hejhejhej.

hej hej hej

Ska springa en mil imorgon. Har ingen att springa med och dålig musik kommer att strömmas ut ur mina hörlurar. Dessutom ska jag gå och duscha nu. Vet inte varför. Jag kommer ändå vara svettig igen om 12 timmar. Men det är så jag gör det. Ska göra så förbannat mycket läxor imorgon också. Åker till turkiet på onsdag. ONSDAG!!! chill.

yeye

Idag har jag hunnit duscha, skriva på en historiaredovisning, målat naglarna, ätit frukost, letat fram kläder och sminkat mig. Klockan är fortfarande inte över sju. Känns fantastiskt. Sen borde det vara förbjudet att ha skola en dag som denna. Har fått jättemycket fräknar också.godnattis

Var tvungen att kolla vad det skulle vara för skolmat imorgon. Pizzasoppa. Kom just på att det var någon som sa det till mig idag. Helt plötsligt kändes det riktigt tungt att gå till skolan imorgon....

Mat vi har kvar att äta på skolan
tacokorv, potatismos
pannkakor och sylt
kinagryta
fisk
leverbiff
pastagryta
kebabpanna
lite korv
och typ fisk igen


sen är skolan slut. slut slut slut.

bra dag

Idag gick jag från jobbet, till porsön, till björsbyn där min cykel var och sen cyklade jag hem till bensbyn. På porsön satt alla studenter ute på gräset och lyssnade på hög musik. När jag kom till björsbyn luktade det bara grillat, men inga människor syntes till. När jag cyklade in i bensbyn var det en kille som moonade till mig från en bil. Tyckte det speglade verkligheten ganska bra.

Tackar även för en nästintill perfekt kväll igår!


ellis magnifika bild

studentskiva

ikväll är det fest med led3b. let's do this. !!!tjobre

Sitter  här med min turban och lyssnar på musik och sminkar mig. Pappa ringde nyss och berättade att det var några tjejer som badade i sinksundet. Undra om dom är dumma i huvudet eller har en väldigt stark lust att dö av förkylning. Det var allt för mig. Eller nä juste. Mamma hittade ett fågelskelett i en buske nedanför mitt fönster idag när hon rensade buskarna. Tyckte det var lite äckligt. Nu är jag klar. Hej.

hejsan

Det luktar målarfärg i hela huset
får ont i skallen
fryser ocksåGLAD ÄNDÅ

smart

Igår
Jozzi: Visst är det imorgon vi ska till klimaktoriet?
jag: hahahahahah, jo, fast det heter ju klemaktoriet

senare vid middagsbordet....

Jag: hahah, det var jättekul idag. jozzi frågade om vi skulle till klimaktoriet imorgon, hahaha
mamma: haha va?
jag: jamen... vi ska ju till klemaktoriet!! haha
pappa: det heter krematoriet....

hanna sugeer

Hanna (SVINSUR och galen): ANNAAAA!!! nu gör vi det här, kom igen, leta upp vilken sida det är så läser vi!!!!!!!!!!!!!!
Jag (less och trött och seg): skojar du?
Hanna (lättad och glad): Jahaaa, du tänkte att vi inte skulle göra det. gud vad skönt. då  sover vi ett tag.


Ska visa en rolig konversation sen. HEJHEJhej och håjsan

speglar mig lite
lyssnar inte på afrodite
jag är extremt ful
det är väldigt kul


kul kul kul

Johanna blom verkar ha slutat med sin matblogg......? så jag ska ta över idag tänkte jag. Igår åt jag 3 våfflor och ett äpple. INGET mer. Jag glömde bort att äta. Det har typ aldrig hänt förrut. jaja nog om det.

Nu lyssnar jag på en svinkass låt, men texten är bra, för den påminner mig om mig själv. Den heter Lit de parade och han som sjunger heter inget mindre än ulf lundell. åååååh jag tråkar ut mig själv..............
Du var alltid fullast på krogarna
Du skolka från livet natt efter natt
Du vakna upp och längta ut till skogarna
Och ditt drömda hus där

bye

igårnatt åt jag alldeles för många kakor på subway. Jag tänkte nu ska jag aldrig mer äta något onyttigt. Sov några timmar. Imorse väckte mamma mig och sa att hon hade gjort våfflor....... Nu mår jag lite illa igen. Varför är det alltid såhär? Nu  kom solen. Hejdå.
åker till gammelstan

Min cam är sne. Sen satt jag och åt godis för länge, så jag hann inte duscha. Så nu är jag smutsig och sne på samma gång. Gillar't.
Och nu har jag så bråttom att jag  inte ens hinner skriva!!!!! Typiskt, jag som hade så mycket kul att berätta. Nä. HJES.


alla vill dit

Såg Peter Jihde på stan i måndags. Och timbuktu idag. Värsta kändisveckan. Sen har jag fått en sticka på kinden. Hur jag har lyckats med det har jag ingen aning om. Har säkert råkat gnida kinden mot en trävägg. Natten till lördag.

vad e de för en daaaa?

SÄGER GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA VICKAN. Idag har vi firat genom att sitta och skriva på projektrapporten i ca 6 timmar. Tyckte det var en helt utomordentlig födelsedagspresent till henne. Nåja, hon är iallafall kung. Pussisar.japp bra hej

Fick en stressuppgift på idrotten idag klockan 15.00. Jag är färdig med den nu. Hur effektiv är inte jag på en skala? Typ helt sjukt bra.

1---------2--------3------------4------------5 <- här är jag


1= otroligt oeffektiv
2= lite effektiv
3= helt ok effektiv
4= lite mer än normalt effektiv
5= grymt omänskligt sjukt effektivpure love

Ikväll ska jag på dejt med Adolf, Lenin, några judar, hanna och historieboken.
Har gjort mig lite extra söt. SES.


nyss

drack saftoch åt för mycket hallonpaj

MMMMMM
vad gott

älskade projektarbetet

Juste..... hahaha. Vi fick tillbaka vår projektrapport med kommentarer på vad vi ska ändra innan den ska lämnas in slutgiltigt. Vår handledare är vääääldigt rolig. Ni ska få se några kommenterar han skrev:


"Jag kan tänka mig att utvecklingspsykologisk litteratur som behandlar barns könsidentifikationsprocess o dylikt kan vässa detta."
"Intressant reflektion! Denna fråga om urvalet kan belysas ytterligare."
"Utveckla och nyansera!"
"Är det en fördom från min sida eller är det så att flickor har lättare för att utveckla symbiotiska parförhållanden med andra flickor?"
"Utveckla gärna med hur ni tänkt kring progressionen i aktiviteterna mer!"
"Hmm Vad som är rätt och fel kan problematiseras och behöver inte vara ett linjärt samband mellan kritik och korrigering."
"Hur kan ett progressionstänk bidra?"Då har jag bara en liten liten fråga. VAD FAN MENAS......................?

godmorrn

Jag hade jättetrevligt på förfesten med folket från byn. Vi sjöng sånger, snackade skit och pratade gamla minnen. Sedan försvann alla och vi tog oss till bensbyn där vi satt på mitt rum och drack några glas vin. Sen åkte vi in till Cleo. Och när jag vaknade imorse märkte jag att jag har kvar mitt förköp till cleo i väskan. Sånt är ganska irriterande. He-he.

RSS 2.0