TJOHO

Just för tillfället är jag lite efter med bloggandet. Så jag ska dra lite snabbt vad som har hänt på onsdag och torsdag.
 Vi var iallafall i Martins stuga. Vi bastade, chillade osv osv. RIktigt trevligt! :) När vi åkte ut dit så hände en rätt rolig grejj. Killarna kör ju ganska fort, haha så då körde Martin en skoter med en pulka bakom, som vickan och Linnea satt i. JAg och Erik körde bakom dom och såg hur Martins skoter började svänga och ha sig, och sen helt plötsligt så välte pulkan! HAHA så där låg vickan och linnea. Med huvudet i backen och fötterna i luften. Vilken syn ;) Ångrar att jag inte tog kort, för det såg jävligt kul ut.. haha!

Nej nu ska jag dra iväg till Sandra.
Ha en trevlig kväll :) PUSS

Hej & hejdå stockholm, tiden går alldeles för fort.

Stockholm var helt perfekt!
lördag umgicks vi med min Moster och hennes man och min kusin Alice, for och handlade och fixade på. Det blev också en massa bus med Alice! 
söndag var jag ännu mer social, gick på prommis och lekte med Alice i en lekpark. Mys!
måndag bar det av in till huvudstaden. Gick drottning gatan upp och ner, och upp igen. Och sen ner ännu en gång. Fett najz! ;D Hittade en del fina grejjer och passade på att färga mitt hår (eftersom det inte blev så lyckad då jag gjorde det hemma. HAHA) och klippte mig. :)
tisdag for vi till en stor galleria i Kista. Gick i affärer och hade kul! Senare på kvällen gick flyget hem till Luleå igen.

Vi gjorde ju lite mer grejjer också, men såhär såg det mest ut. Riktigt lyckad resa!
Sen måste jag bara påpeka klimatet i stockholm ;p INGEN SNÖ! Det var skönt, varmt och bäst. Längtar tills vi börjar få vår här i Luleå. Eller varför inte sommar? :)  



PUSS OCH HEJ ♥
/anna

Yellow lemon tree

KUL att jag ser ut som en misslyckad idiot? En blandning av en fjortis, Malfoy i Harry Potter och Tony i Let's dance. OCh mitt ibland alla dessa jävlar så finns en liten bit av mig själv. Eller mitt hår. Fan. Mitt hår ser inte så bra ut.
Tur att det är lov så ingen i skolan ser mig, men lite otur att jag ska till sthlm imorrn så alla i sthlm kommer skratta åt mig. Jag får hoppas att jag vaknar upp imorrn och är lite nöjdare än vad jag är nu i alla fall. För tillfället har jag lust att färga mitt hår brunt. Eller kanske klippa av det. Vill inte ha den här skithårfärgen längre!

Nej, nu måste jag sova.
Väckarklockan ringer 05.45 imorron och då ska jag vara pigg. Jo, tjena
Sen bär det av till huvudstaden! najssss
Ha det bra i lilla Luleå allesammans :)


PUSS OCH HEJ ♥
/anna

-

Jag hade lust att skriva ett sånt här djupt inlägg idag. Men jag har ingenting djupt att skriva om för tillfället! Så tyvärr :)

Istället ska jag berätta om en riktigt jävla äcklig sak. Det är nämnligen såhär, vi har KOLIBAKTERIER i vårt dricksvatten! Så hela bensbyns vatten har dom där bakterierna och vi kan inte dricka vattnet. Utan vi måste koka vattnet i minst 5 minuter för att bakterierna ska dö, och sen kan vi dricka vattnet. Det är äckligt som fan men dom försöker fixa det i alla fall! Jag kommer då inte dricka något vatten på länge, inte ens det kokta! usch:/
Nu kommer jag till det roliga, eller iaf lustiga..
Dom tror att kolibakterierna har kommit från en död ekorre som varit i vattnet? HM, jag vet inte riktigt om jag tror på det, men jag har iallafall hört att det var så.
Det jag ville komma fram till är att livet är ganska konstigt ibland, och sen skulle det vara skönt om alla önskade mig lycka till med vattnet och hoppas på att jag inte blir förgiftat. HEJDÅ :D

everything's not lost

Jag kom och tänka på att det är skottår i år. Tänk om jag var född den 29 Februari? Då skulle jag inte ha fått fira min födelsedag så många gånger. Så ta och tänk på det alla ni som klagar på att ni är unga för att ni fyller år sent på året. Ni kunde ha varit född den 29 februari 1991 och bara varit 4 riktiga år nu. haha!

Det är förresten bara en månad minus en dag tills jag fyller år! WOHO. Så alltså är det bara 1 år och en månad minus en dag tills jag fyller 18!! Nedräkningen kan börja! ;D

Idag fick vi tillbaka engelska provet. Jag är riktigt nöjd! Det kändes skönt att få bra betyg, för jag suger på engelska :)
Jag hade sovmorgon imorse också, men jag glömde bort det. Jag kom till skolan åtta fast jag började tio. Men när jag glömmer bort sånna saker så skyller jag bara på mig själv! :p Riktigt klantigt.  

Imorgon har vi ännu ett nationellt prov i matte A. Jag känner mig lugn och så, tror det kommer gå bra.
Sen har vi bara idrott efter nationella, och om jag inte tänker fel så slutar vi efter det? :D

Dagarna flyter på och snart är det lördag igen!

PUSS OCH HEJ ♥
/anna



if it aint broken, don't try to fix it

tjaaaaaaaaaaaaa
I brist på annat och göra så skriver jag väl blogg, jag känner mig sjukt uttråkad.
Min hårddisk funkar inte, så jag har bara en låt som jag sitter och nöter på datorn! INTE SÅ KUL, men hårddisken börjar säkert funka snart igen.

Idag hade vi nationella i matte A. Det kändes faktiskt helt okej! Hoppashoppashoppas att det gick bra.
Sen hade vi data, och då började vi jobba med projektet. Vi ska jobba om droger åsånt, hoppas det blir lite bra iaf.
Efter det orkade jag inte vara kvar på skolan, så jag åkte hem med 11 bussen. Egentligen hade vi NK 13.50, men hallå? Orkade inte vänta 3 timmar för att ha en timmes lektion och göra saker som jag lika gärna kunde ha gjort hemma. Så jag är nöjd över mitt beslut att gå hem!

När jag har varit hemma har jag faktiskt skrivit lite till på systematikgrejjset till NK (nöjd) och jag har också skrivit klart labbrapporten. (ännu mer nöjd) En tyngd har släppt från mina axlar!

Jag borde gå ut och gå, men jag känner att min nacke är liite för trött :) (ännu en av mina fina bortförklaringar)

PUSS OCH HEJ ♥
/anna

Accepterar läget helt enkelt

Kom och tänka på när jag, Vickan & Linnea bakade muffins för länge sen.
Jag höll på och hälla upp smeten i formar..
Vickan: Har du satt i mjöl i smeten?
Jag: Jajjemen
Linnea: Men varför har du inte öppnat mjölpaketet då?
Jag: eeeh...

hahah, det var sjukt kul! Sen fick vi sitta och hälla i lite mjöl i varje form :p Vilken syn..

image34


Min vanliga, härliga och helt underbara tur.

Det här händer inte.
Det här händer inte.
Det här händer inte.
Men tydligen så kan det visst hända, och det händer mig. Av alla människor.
Det är ganska likt.
Faaaaaan, jag blir arg i hela kroppen!

Nu ska jag dra iväg till stallet. Ganska skönt att bara få rida helt själv ute i en mörk skog och få tänka litegrann.
Sista ordet får bli:

PUSS OCH HEJ♥
/anna

HEJOCHHÅ

Helgen har varit kul!
Nu får vi se vad nästa vecka har att erbjuda.
Vi kommer i alla fall ha nationella prov i matte.
Vi kommer även att ha ganska mycket att göra i NK:n.
Vi kommer att starta upp ett nytt projektarbete.
Vi kommer att få det sportlovet vi längtat efter.
OCH.. Jag kommer att sitta på ett flyg till Sthlm på lördag!
WOHO, livet är bra, bättre, bäst!

PUSS OCH HEJ ♥
/anna

fredag :D

Yyyyyeeees!
Jag har träningsvärk i magen! Det är det bästa som finns, nästan :D underbart äre iallafall.
Den här dagen har varit mycket bättre än bra. Vi har gjort dikter på IOS:en. Vår dikt kommer upp lite senare här på bloggen. Håll utkik, för den är värd att läsa, det lovar jag ;)
Nu ska jag dra iväg till björx.. see ya :p


Glad alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! Liiiite överskattat är det faktiskt, tkr egentligen att alla alltid ska visa kärlek till varandra. Men jag klagar då verkligen inte. Jag har varit på toppen humör idag, och dagen har varit super! 

Och ärligt talat så har jag inte tränat speciellt mycket... som jag sa att jag skulle göra. FAN.
Om jag inte börjar träna kommer jag väl se ut som dom i du är vad du äter, men då måste jag faktiskt äta typ 100 pizzor i veckan, och det gör ju inte jag! Jag och vickan bestämde iaf att vi ska börja springa i april, men då springer vi bara varannan vecka, sen i maj börjar vi springa varje vecka och när vi får sommarlov 2 ggr i veckan. ojojoj, hur ska jag palla! jaja, jag känner mig taggad faktiskt, och idag körde jag ett aerobics pass på gympan som var kuuul (och jobbigt.. jag har fortfarande ont i ryggen efter att vi körde plankan, hehe)

Men det var allt för mig,
Jag är helt trött i min lilla hjärna nu, så jag ska hoppa i säng. Adjökens och massor med kärlek till alla, PUSSS!

jag har ingen fantasi=ingen rubrik

Ikväll är det Grey's anatomy säsongspremiär!! WOHO

Före det måste jag också hinna med att plugga, mitt liv innhåller typ ingenting för tillfället? Sova, äta, plugga.. Det har inte hänt nåt intressant på hela januari nästan, och ingenting i februari än så länge. NU MÅSTE JAG HITTA PÅ NÅGOT! Jag är inte ens med mina två små flickor i byn på vardagarna som jag var förr, då är det illa! Saknar det här roliga livet, som är på sommaren. Även fast man inte gör någonting speciellt på sommaren så är livet ändå så sjukt bra! Jag blir mer spontan på sommaren, orkar inte planera så mycket. Det är det bästa som finns, att vara spontan alltså.
Men, mitt liv är ganska skönt för tillfället egentligen. Om jag tänker efter. Nu håller jag på att vila upp mig inför våren, och då jävlar ska det bli roligt. Det har jag bestämt! :D

Ne nu ska jag gå och göra en av mina tre huvudsysslor, nämligen att äta. Vi hörs senare :)

hahahaha

Bilderna är inte dom bästa, men visst är det en slående likhet mellan dessa två? ;)

image31image33



Idag
Jag kan sammanfatta det såhär, skola, plugg, vila/läsa & tv.
Egentligen alldeles för lite plugg och alldeles för mycket vilande och tv tittande eftersom vi har prov imorrn.
Jag hoppas jag grejjer det iaf, det känns ändå helt okej. Inte super bra. Men helt okej.

sov gott!


Ler du, så ler jag

Nu sitter jag här.. Är sjukt trött, MEN jag kan inte gå och lägga mig ännu, för mitt nagellack har inte torkat och då blir det förstört om jag lägger mig i min underbart sköna säng. Får väl se hur länge jag måste vänta på att det ska torka, nagellacket kommer säkert jävlas lite med mig och ta extra lång tid på sig. Det brukar vara så :p

Den här helgen har varit skööön. Har inte gjort något vettigt typ, men skönt har det varit.
Nu har jag äntligen blivit lite festsugen igen, ÄNTLIGEN. Har inte varit det sen nyår, men nu jävlar! woho

Ne, något mer super intressant har jag faktiskt inte att berätta.
Sov gott när du somnar & god morgon när ni vaknar


livet är för härligt.

TJAAAAA

Igår hände inte så mycket. Det enda som är nämnvärt var att vi hade hjärt & lung räddning. Dockan vi skulle träna på såg ut som voldemort i Harry Potter fast med en näsa.. Mer än så behöver jag väl inte säga? Fast trots det så var det ganska roligt! Jag blev typ varm av att pumpa på den där dockans mage också :p Men när jag skulle göra mun mot mun metoden så gick det inte. Min dumma docka var typ trasig säger vi :o

Idag då?
Jo, mysig dag. Fredagar är alltid så bra! Slutade 13.10 och då gick jag, Hanna & Sandra och fikade på Roaster. Grymt mysigt! Efter nån timme kom Linn dit och jag gick med Hanna & Linn på stan en sväng. Sen lät jag dom vara ifred och tog bussen hem :) Sen har jag varit en snabbis i stallet. Ikväll blir det chill i byn. Fredagar är underbara!

Vid matbordet satt jag och min familj och pratade om konst. Alltså tavlor och sånt. För dom som är intresserade så kom vi fram till att man nästan bara kan bli en riktigt riktigt känd konstnär om man typ målar som en apa. Det är ganska sjukt egentligen, men sån är världen, och världen är inte riktigt klok ibland :)

Det var allt för mig idag, sist måste jag bara passa på och skriva en liten rad till hanna.
Låten du visade mig är underbar! Jag är kär. haha! TACK :) Damien Rice - 9 crimes <3


Hejdå alla glada människor & mini-människor! :D
image29

grattis sven!

Mitt huvud är helt snurrigt. Har inte haft en ledig stund på hela dagen.
Först skolan, sen stan en liten sväng, pluggat, ätit, städat min brorsas bil, gått på promenad & duschat. 
Så nu sitter jag här. Helt slut i kroppen! Fast jag känner mig rätt så nöjd ändå. Jag har hunnit med endel.
Nu orkar jag inte säga så mycket mer, men ni ska få en rolig historia så ni somnar med ett leende på läpparna. Håll i er nu  för här kommer den...

- Jag stod helt lugnt i telefonkiosken och pratade med min flickvän. Plötsligt kommer den där idioten in och skriker att han ska ringa och sen slänger han ut mig!
- Och det var då ni blev arg och slog till honom? frågade polisen
- Nej, men när han slängde ut min flickvän också, då blev jag förbannad!

HAHA, gonatt allesammans & sussa sött. <3


nr 1, det är jag det.

Jag måste börja träna!!
Jag vet att vissa tkr det är låter som en skämt att  JAG ska träna (okej, mest Vickan och Anton) men nu börjar det gå för långt. Senaste gången jag sprang var typ före jul någongång? och jag tränar bara på idrotten. Ibland kan jag väl gå ut på någon promenad, men det är inte ofta. Ärligt talat, hur mycket ger en promenad egentligen? Inte nog mycket i alla fall. Eller jo, det kanske ger lite för mig bara för att jag är så otränad men äh det räknas inte. Det har börjat märkas hur dålig kondition jag har. Idag blev jag helt flåsig efter jag gick upp för min backe. haha! Men det kanske berodde på min täppta näsa, jag får hoppas det:) Jag får även hoppas på att jag inte blir lika otränad som stina så jag inte orkar skriva mitt namn på tavlan utan att bli andfådd ;) hehe nej.. Men nu tänkte jag skriva lite olika av mina undanflykter varför jag inte tränar. Här kommer dom:

- Jag är förkyld. (och man skaaa faktiskt inte träna då)
- Det är för dåligt väder (för slaskigt, kallt, blåsigt, snöigt, halt eller oplogat på vägarna)
- Jag är trött
- Jag har inget gymkort, så då är det inge roligt.
- Jag har för mycket läxor (trots att vi knappt har några läxor ibland)

Jag läste i en tidning att man faktiskt inte kan skylla på att man inte har tid. För när man tränar och är vältränad så blir man piggare och får ännu mer gjort än om man inte hade tränat. Det stämmer nog faktiskt.. JAg måste börja tänka på det!

Sen är det alltid så att när jag verkligen vill träna så går det inte.. Eller så är det väl bara så att jag intalar mig själv att det inte går, bara för att det är jobbigt. Men känslan efteråt är så sjukt härlig, det finns typ ingenting bättre. Så jag måste börja träna snaaartast. Mamma kom med förslaget att vi ska börja simma tsm, men jag vet inte? simning är inte riktigt min grej. Jaja, till Maj ska jag och vickan börja springa en gång i veckan och sen när vi får sommarlov ska vi springa 2 ggr i veckan. Vi får väl hoppas att vi håller det. :)

Idag har jag  ätit en semla & lite(okej, mycket) choklad. Sen ska jag äta en semla ikväll också :o
HJÄLP!

Jag ska gå ut och gå ikväll i alla fall, även fast jag sa att det inte gav nånting. hehe
Men önska mig lycka till :s

grattis

Hoho, jag har börjat bli sjuk. Hoppas det inte blir värre, och om det nu skulle bli värre så hoppas jag att jag blir frisk före sportlovet. Men det måste jag bli! Sportlovet vill jag då absolut inte missa, det kommer rocka fett!


fanns ingen bättre <3

Trött efter den här dagen med så mycket känslor.
Även fast jag sovit en timme på dagen är jag trött nu.
Jag tror det får ta och bli en tidig kväll ikväll, det behöver jag.
Ring absolut inte imorrn på morgonen, för jag kommer ändå inte svara.
Hejdå & gonatt ..image23
image24image25image26

DEPP-TEST =D

Gjorde det här testet nyss:
http://www.voolife.com/games/quizz/
och det är 25% synd om mig. Testa ni också, och hör av er hur synd det är om just er ;)

btw, frågorna suger bara så ni vet :) hoho

HAEJDÅO

RSS 2.0