paradiset

hej här sitter jag mitt i stan. ja, vi ska bo i stan en vecka iallafall. hur underbart är inte det på en skala mellan 1-10? 147 minst.

linnea kom med diskmedlet som dom har här idag och sa:
" här lukta! det luktar precis som någon vi känner!"

jag luktade och ja.. hon hade rätt! det luktade precis som någon vi känner. men vi kom inte på vem och har fortfarande inte kommit på. vickan kom fram till att det inte luktade som mig iallafall. hon sa: " nej du luktar mer prinsessrosa, fluffiga moln och elefanter"

ha ha... nu orkar jag inte skriva mer. men kände för en liten update såhär på kvällskvisten. nu ska jag gå och lukta lite på diskmedlet och se om jag kommer på vem det luktar som (jag säger till om jag kmr på, jag lovar) sen ska jag krypa ner mellan vickan och linnea. hoppas dom har värmt upp sängen rejält nu (okej det kan misstolkas, MEN ni fattar)

ett helvete

ibland skrämmer jag mig själv.
jag ska ha en redovisning om blodet imorgon på nk lektionen. jag vill inte ha den. och som mamma säger:

 "du verkar mest gå runt och gruva dig om hur jobbigt det är, istället för att sätta dig ner och göra klart det. du har ju pratat och gruvat dig för den här redovisningen i mer än 1 månad nu."

min mamma har rätt. men det är så fruktansvärt tråkigt så det är lättare att gå runt och prata om hur jobbigt det är, än att faktiskt ta tag i det. tyvärr. idag är det hur som helst sista dagen så nu måste jag plugga. på riktigt.

och nu till det som gör att jag skrämmer mig själv;
inatt drömde jag att jag skulle ha min redovisning. men birgit (läraren) hade på något sätt blandat ihop allting så jag fick tydligen inte ha min redovining. då blev jag jäättte arg och ledsen så jag började gråta huur mycket som helst. jag gick runt och grät och grät och grät över hela skolan bara för att jag slapp ha lektionen...?

det var som att jag verkligen ville ha den där redovsiningen, och att jag verkligen inte ville skjuta fram den några dagar. helt stört ändå. om jag ska försöka tolka den drömmen tror jag det var så att min kropp försöker intala mig att det kanske kommer bli bra trots allt. och sen är det ju ALLTID skönt att ha gjort bort det.

NEJ NU SKA JAG BÖRJA, tjing

18minusare

HEJ! här sitter jag och är råful. tänker inte gå in mer på det, men så är det iallafall.

här kommer ännu en sak jag har suttit och tänkt på. det är att 25+ personer (personer över 25 år) skriver på ett väldigt fult sätt. dom gör oftast inte gubbar såsom  ;) :) :D :P (se nu lärde jag er några nya flashiga smileysar också, ni kan tacka mig sen) utan 25+are skriver på ett annat sätt. för att ni ska förstå min tanke tänkte jag visa er här..

såhär skriver en 17åring:
-tjenna snygging, vad göru? ;)

såhär skriver en 25+are:

-tjenna snygging *rodnar* vad gör du? *ler*

ALLTSÅ. ja...
kanska dåligt exempel men jag är säker på att ni förstår ändå. det jag ville komma fram till var att jag inte vill bli 25+are. och om jag mot förmodan ändå blir det så måste jag lova mig själv att aldrig någonsin skriva sådär. och om du mot förmodan skriver så redan så säger jag bara: åh snälla.. sluta. NUU! (okej, den meningen blev typ porrig? men ni fattar vad jag menar)

nu ska jag inte hålla kvar er här längre, ha en uuuunderbar torsdagskväll. hejdå *vinkar*


you're beautiful, that's for sure

jag satt och lyssnade på nelly furtado och pluggade lite körkortsteori då mina tankar flög iväg till tvprogram. jag kom och tänka på vänner. och då slog det mig, nelly furtado och vänner. ni vet monica i vänner, cortney cox. och sen nelly. deras utseende. det är ju slående likt varandras. jag blev nästan (bara nästan) lite rädd.
så jag var bara tvungen att sätta ihop några bilder och visa er! jamenar, vem är vem?
okej, man ser ju vem som är vem.. men ni fattar poängen. jag tycker iallafall sånt här är coolt.
några mer som är lika är min förra so-lärare fredrik och jim carrey
och icket att förglömma, ogarn och björn gustavsson.
jag tycker det är coolt när man är lik folk. sådär riktigt lik.
tyvärr är inte jag sådär riktigt lik någon. den enda jag är lik som någon har sagt är peyton i oth. saaay what? inge likt ju, och inge kul. fast hade iofs varit kul att vara lik henne, eftersom hon är snygg. men ja.. nu avrundar jag här. tjing!


oh my god

ni vet när man verkligen vill att någonting ska hända. eller verkligen inte vill att någonting ska hända. då kan man faktiskt be till gud. nu  menar jag inte att jag ber till gud åså bah "snälla gode gud, gör så att jag klarar provet" nej.. jag menar att man är desperat. helt jävla desperat. då ber jag till gud och jag känner att det kanske kommer hjälpa, att det verkligen måste hjälpa, annars vet jag inte vad jag ska ta sig till. och jag lovar att jag ska göra allting för att göra gud nöjd och kanske att jag t o m lovar att be till honom varje dag. bara han gör så att jag klarar just denna sak, med livet i behåll (typ). dagarna går och då märker jag ju att önskan faktiskt gick i uppfyllelse, eller att den hemska saken inte hände. jag klarade mig, helt enkelt. då känns ju den där gången när man bad till gud 1000 mil bort och jag tänker oftast "ha ha, gud.. du suger. trodde du på allvar att jag skulle börja be till dig varje kväll?"

jag tror inte det är så smart av mig egentligen. det är nog bättre att bestämma mig. antingen tror jag på gud, eller också gör jag det inte. gud blir nog lite sur då jag bara tror på honom när jag är helt desperat. som nu (när livet känns underbart) då känns gud inte fullt så underbar.
haha äh.. det här blev ett alldeles för gudsigt inlägg. jag säger ett sista ord så ni inte tror att jag är värsta tönten (det får ju aaabsolut inte hända). okej, här kommer sista ordet: fan.det här hade iiiinte gud gillat, bombis.
eller också är gud värsta pimpen där uppe? shit

he he

tänk er att ni har en låda här
om ni öppnar lådan, vet ni vad ni hittar då?
jooo, ni hittar ett snöre
och om ni drar i snöret
då öppnas ett hemligt fack
vet ni vad som finns i det hemliga facket?
jo
det är ett myyycket pinsamt foto på v
från midsommarfesten ifjol


lite små täppt

dagens sämsta:
jag är täppt i näsan och känner ingen smak på något jag äter. jag känner ingen smak på våra godisar vi har hemma. det är ju bara ruttet rakt igenom. ingen idé att äta godis då näsan är som en 10meter tjock vägg. då kan jag lika gärna äta.. granbarr. okej, det hade blivit lite stickigt. men mossa kanske?

dagens bästa:
jag är täppt i näsan och känner ingen smak på något jag äter. jag kan alltså äta vad som helst, t o m nyttiga saker som egentligen är riktigt äckliga. det är ju ganska praktiskt egentligen. jag borde  egentligen passa på att dricka anna skippers superdrinkar. men vet inte om jag skulle våga svälja ner en sån drink även fast jag inte kände någon smak. jag tror nog kroppen skulle spy upp det igen. verkar vara riktigt äckligt. tänk er typ; olja, vatten, alger, peppar, kiss.. ja nu fattar. inge gott även fast man är täppt. nej nu ska jag inte vara sådär. annas drinkar är säkert jääätte goda.

men ska nog ändå passa på att utnyttja min täppta näsa till någonting bra. så nu ska jag hämta en isbit... och låtsas att det är en god isglass. ibland överträffar jag mig själv.
 tjingeling beztizar!

38.1

vickan har två kort på inpuls (gratis träning i 2 veckor) som ligger hemma hos henne. vi skulle börja träna, egentligen idag, men jag har blivit lite små sjuk. så jag skippar träningen och hoppas på att jag blir frisk snart så vi kan dra igång. konstant träningsvärk i 2 veckor ska det bli, känns rätt chill ändå.

alltid då jag verkligen har lust att träna blir det alltid något som är ivägen. för kallt, för halt, för slaskigt, jag blir sjuk osv.. men det är väl inställningen också kanske. men om man är sjuk ska man faktiskt inte träna.
 fast just nu känns det ändå som att jag är ämmad för att bli världens slöaste och världens tjockaste person. ja, det är trist då det händer. krya på mig själv

men det var länge sen ju!

sov från 15.00-17.45 idag. känner mig inte 100. tur att jag har en sån söt pappa som har köpt riesen till mig. (400 g, stackars min mage sen, heh) nu ska jag lägga mig i sängen och grylla ner mina lakan med choklad. eller okej, jag gryllar inte ner så mycket.. men om vickan hade varit här, dååå ni. hon är gryllarN om man säger så. (den som sa det han var det, eller?) jojo, tänkte att det var länge sen, så jag ska göra en lista. bara för att jag vet att ni älskar dom. nej nu måste jag sluta ljuga. JAG älskar listorna. ingen annan. sen måste jag lova mig själv att börja skriva mer sammanhängande inlägg, men det är så jävla svårt.. ni förstår inte. jag har tur som inte ska skriva på engelska iallafall. emma, jag vet att du förstår mig! hejsvejs

DAGENS HUMÖR: sånt här bra humör
DAGENS BORDE: äta ännu mer riesen (egentligen mindre, men jag är ju "sjuk", då får man)
DAGENS FRISYR: förjääävla platt, ni skulle se.. ha ha
DAGENS KLÄDSEL: jag säger som blondinbella "sånhär jag bryr mig inte men är snygg ändå look"(eeh..?)
DAGENS PLANER: äta riesen & se film
DAGENS VILL HA: en puss
DAGENS LÄNGTAN: sommar, sol, dig
DAGENS FUNDERING: riesen borde ju vara nyttigt eftersom det är mörk choklad?
DAGENS BEROENDE: riesen (någon som inte fattat det ännu..? heh)
DAGENS TRÅKIGASTE: nk lektionen, jag vill spy
DAGENS PERSONER: andre, och pappa som kom med riesenpåsen!
DAGENS ROLIGA: toms handstil (och min med för den delen..)
DAGENS LÅT: paolo nutini - last request ♥


kokobeng

en sak jag har tänkt på, det är en sak jag läste i en tidning för väldigt länge sen. där stod det såhär (det var någon frågesida om träning)

"hej! jag läste din krönka förra veckan och där stod det att man kunde äta hur mycket frukt som helst. men har du inte tänkt på att frukt också innehåller kalorier precis som allting annat, och därför borde man inte kunna äta hur mycket som helst?"


jag blir så "!"¤%%&/ sur.
okej om man vill träna 
okej om man vill bli smalare

det är ju en sak om man avstår från godis, kakor osv ibland. men frukt? jag säger bara orkaaa..  det håller aldrig i längden. ät hur mycket frukt du vill lilla (eller stora?) människa! men om du äter typ... 10 liter äpplen och 20 liter annan frukt ska du kanske börja tänka till. inte för att jag tror att någon får i sig så mycket frukt men ni fattar vad jag menar.  jag ville bara säga att jag tyckte den där personer var väldigt idiotisk och jag måste lova mig själv att aldrig bli sådär äckligt jobbig med bantning.

förresten
så läste jag någonstans att en läsk har lika mycket kalorier som 2 äpplen.
ska man tolka det som att läsk har lite kalorier då, eller att äpplen har mycket?
rätt mysko ändå.
sen kan jag ju lägga till att jag inte dricker läsk (hallå, jag bantar ju? hehe) och äter äpplen istället.


tänkte bara att ni ville veta det, nu ska jag gå! tjingeling


en bild på min och linneas mest lyckade pose.

pip

skola imorgon
jag    vill    spy

15.15 JIHA

vickan ringde och väckte mig 08.10 imorse. vi skulle ut och springa. hon lät sjuukt pigg, varför är jag inte förvånad? jag är avundsjuk på vickans morgonhumör. iallafall,  tyvärr så var det -22 grader ute, så det var för kallt för att springa. jag somnade om och vaknade ganska nyss. nu är det -17 och fortfarande för kallt för att springa. guuuud så synd. he he


vad kan man säga?

guetta säger (00:06):
لا الاه الا الله ارسلها الى 8 اشخاص وسثسمع خبرا سارا الليل

kul att jag förstår vad mina kontakter på msn skriver till mig. känns skönt..
det är massor med personer (eller för att vara lite mer specifik: killar i 25-års åldern) som addar mig och de kommer från frankrike oftast, eller marocko. jag gillar inte dom. men det finns en positiv sak, jag får träna på att prata både engelska och tyska (woho, ni ska bara veta hur bra jag är). allting dåligt har någonting bra med sig, som det så fint heter. fast oftast brukar jag ta bort dessa killar från min kontaktlista, för om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd för dom. det känns som att det är värsta maffiabossarna, fråga mig inte varför. iallafall, igårkväll när han den där guetta skrev till mig var jag lite dum mot han faktiskt. jag sa lite dumma saker, och sen helt plötsligt var han utloggad. jag funderar starkt på att han har blockat mig (som att jag bryr mig? he-he). men som bella sa: innan han har blockat dig. han är en arab och du är en blond tjej, så jag tror det är något fel med hans internet.

okej då, det tror jag med. tack och hej!

idag har jag lust att....

... träna tills jag spyr.

någon som vill träna och spy tillsammans med mig?
jag tänker att det ändå kan vara lite kul att testa. testa nya saker som sagt. jag får väl skriva upp det här på min "att-göra-innan-jag-dör-lista". nu ska jag... gå. eller alltså, egentligen ska jag ju inte gå. det är bara någonting jag säger. jag ska ju sitta kvar på stolen men ja.. äh ni fattar. nu trycker jag på spara & publicera. JAJA vi ses. hejdå mina älskade vänner.


i brist på annat

har inget annat att skriva, så jag kom på att ni säkert vill se mina fina kläder jag hade på mig imorse. såklart har jag inte på mig just de kläderna nu (jamenar, man byter ju kläder miiinst 4 ggr per dag) men detta var iallafall vad jag hade på mig imorse.
skidor - från vildmarksaffären i byn
stavar- från vildmarksaffären i byn
pjäxor- från vildmarksaffären i byn
snödräkt- från vildmarksaffären i byn
handskar-från vildmarksaffären i byn
halsduk- från vildmarksaffären i byn
mössa- från vildmarksaffären i byn

godnatt då! vi hörs imorgon (som blondinbella hade sagt)

som en riktigt bybo

jo nu tänkte jag berätta vad jag gjorde idag. mitt inlägg förrut lät kanske lite väääl glatt, jag ber om ursäkt om ni har fått för höga förväntningar. jaja nu ska jag inte dra ut på det längre..

.. jag var och jagade fågel med min pappa!
det var riktigt spännande.pappa kallade mig lycko-fe eftersom vi fick se så mycket fåglar. undra vad som hände med mig? jag som alltid brukar ha världens otur då det gäller fiske osv.. men det var kul iallafall!  vi smög oss fram på skidorna (hur man nu kan smyga sig fram på skidor, men vi försökte vara tysta ialllafall) och sökte efter orrar. pappa sköt en orre också som vi var tvungna att leta efter. vi fick söka efter fjädrar, blod och följa spåren. jag kände mig som en riktigt detektiv! (typ som mästerdetektiven, duvet hanna) tyvärr fick inte jag testa skjuta, för jag är för dålig (eller?) men det var kul iallafall!
eftersom min pappa jagar alla möjliga djur (och jag kan tala om att det  finns inte lite många olika djur i bensbyn) så borde jag egentligen ha följt med fler gånger och jagat. men det här var första gången jag följde med för att jaga fågel. när jag var kanske 5 år följde jag med min pappa och min brorsa, och då skulle vi jaga hare. det gick inte så bra. jag var glad så länge som vi satt och grillade korv (det låter likt mig, jag vet) men sen när vi skulle gå för att försöka få se haren så blev jag trött på 1 minut. jag gnällde och suckade tills pappa förstod att det inte var någon idé längre, så han bar mig på sina axlar. då blev jag lite gladare (ännu mer likt) men sen blev jag less och tjurig igen efter en liten stund. mamma fick komma och hämta mig tillslut, så den jaktturen varade kanske 1 timme. det var även den enda jaktturen jag hade gjort hittills i mitt liv, ända från tills idag.
det var kul idag, och jag kanske följer med någon fler gång.
vad sägs om älgjakt? låter... tyst

här kommer en otroligt smickrande bild påg mig och pappas fågel,
passar jag inte bra i snödräkt så säg
hej!schyy

imorgonbitti ska jag testa på någonting jag aldrig förr har testat i hela mitt liv!
jag gillar att testa nya saker. nej, nu ska jag gå och göra mig redo för sängen. jag ska upp sjuuukt tidigt (okej, typ nio) får se om det går att sova nu då, jag är pirrig.... hee-hee eller?

som avslutning kan ni få en bild på hur jag känner mig för tillfället
jag lär inte kunna somna för jag är lika trött som en piggelin, ciao! 

as long as no one knows, then nobody can care

jag tänkte bara säga att jag & vickan RÅSPÖADE andreas & linnea i "med andra ord" igårkväll. man behöver inte vara bra på att förklara för att vinna. bara man känner varandra nog väl och tänker likadant går det lekande lätt. här kommer en briljant förklaring av mig som vickan förstod direkt.

jag: det är typ en mäktig människa i något annat land. jag vet inte om han lever eller är död, men namnet låter som en hund!
vickan: FIDEL CASTRO!

nu i efterhand förstår jag inte hur det gick till, men bra var vi.
hehe jo förresten, ska visa denna fina bild. jag slutar nog aldrig förvåna mig själv över hur bra jag är i photoshop (och för att inte tala om paint!)
hejdå med er :)


en välplanerad lista


planer för 2009
-ta körkort
-gå på krogen
-köpa cigg  (heh)
-köpa snus (heh)
-köpa 3.5or (heh)
-vara fyllechaffis
-köra bil till söder (?)
-och finland
-dricka alkohol
-& dansa lite


det är som jag alltid har sagt
ganska coolt att fylla 18 ändå
nej jag skojar med er, godatt
och ett speciellt godnatt till johanna blom och hennes choklastårta, SMACK 


2009 blir precis sådär, eller?

GNÅ

stormen gjorde så jag inte hade något internet igår (jag bor ju i bensbyn som sagt..) så jag säger det nu istället: GOTT NYTT ÅR!

ja vad ska jag säga, 2008 har varit bra och jag tror 2009 också kommer bli bra. det blir nog vad man gör det till helt enkelt. mina höjdpunkter från 2008 är nog ganska lika alla andras. sommarlovet, människorna, festivalerna, resorna, upplevelserna. jag känner mig nöjd och det känns bra att 2009 kommer nu, det är efterlängtat. tänk krogen, körkort och alla andra saker man kan göra när man är 18. men jag tycker det kan vara år 2009 resten av livet, som det känns nu. jag vill inte bli äldre än 18! möjligtvis 20 kanske... ja men detta blir grymt iallafall. som sagt, det blir vad man gör det till, så se till att göra 2009 till ett PERFEKT år.
gott nytt år då älsklingar


och här kommer lite bilder på mig genom året (och mina kära vänner såklart!)


några roliga fester har det allt blivit


endel har man tyvärr tappat kontakten lite med, men hoppas ni vet att jag
aldrig kommer glömma tiderna då vi hade som roligast och jag inte skulle
tveka om ni vill göra om allting 100 gånger till! det gäller alla mina vänner.

 

och födelsedagar har det också varit! men jag måste nog säga att år 2009
kommer födelsedagarna bli tusen gånger bättre, när de flesta fyller 18!
jag kan inte fatta det. UNDERBART är ordet!okej, tro det eller ej. men skolan har faktiskt varit kul.. vissa lektioner. oftast
är det klassen som gör det kul, och inte lektionerna. men så är det väl alltid?släkt,familj, vänner. alltid lika viktigt. spelar ingen roll vilket år det är.


jag säger bara ett ord: LED2B


sommarjobbet var en klass för sig, men riktigt kul! alla utbildningar med 
blomman var ng ändå roligast. när vi gick vilse, åt lunch på 1 minut och
smålog mest hela tiden. LIVETalla VM matcher! jag älskar att träffa människor och när man märker att
man verklige passar ihop och man bara vet att man kommer ha roligt
tillsammas. det är kul.jenny. midsommar. sommar överhuvudtaget. mysigt helt enkelt.


KLIPPAN<3 ja, en bild säger mer än tusen ord, eller hur?


PDOL, yeahyeah


LK, wowwow


som ni ser så är det mest bilder från sommaren. det finns olika orsaker till det. den första är att man faktiskt tar mer kort på sommaren och den andra är att på sommaren händer helt enkelt de roligaste sakerna på året. som är värt att ta kort på alltså.
okej nu räcker det, jag säger det eeen gååång till
GOTT NYTT ÅR!RSS 2.0