jahapp....

Finns ingenting så störande som när man sitter/ligger JÄTTEskönt och man plötsligt måste göra något vilket resulterar i att man byter ställning och när man sedan ska hitta tillbaka till hur man satt/låg så blir det inte ens i närheten lika skönt som innan. 


En annan störande sak: 
Jag har tappat bort min plånbok. Det vill säga ca 1000 kr presentkort på en matbutik, norsk och svenskt bankkort, legitimation, körkort, nåt sketet europakort som man har då man reser, mitt träningskort, truckkort, stämplingskortet till jobbet, en superfin lapp som mamma skrivit när jag flyttade till trondheim. 

Kanske även 100 kr i lösa pengar, om jag inte köpt upp dom pengarna på något shot.... :) :) :) Småpengarna jag hade gav jag iallafall bort till en trubadur med glittrig hatt i lördagsnatt, så det känns jättebra. 

Hoppas karma finns och att denna snälla skänkning av mina småpengar gör att gud tycker jag är värd att få tillbaka plånkan!! 

Var förresten och frågade efter plånboken på utestället vi var på i lördags. Killen som jobbade i baren hade inte nycklar och tillgång till alla kvarglömda saker.. Han hade dock en liten kruka med olika småsaker. Han hällde ut den på bardisken, och jag konstraterade att min börs inte var i denna hög. 

Nähäpp tänkte jag..... 

Men, vad är det jag ser?? 

-Det där är ju min MOBIL!!??? sa jag och tog upp min mobil som jag tappat på samma uteställe för några veckor sen. 

Inget ont som inte har något gott med sig alltså! 
Så nu har jag tillbaka mitt norska nummer (45119854)


Håll tummarna, för imorgon ska jag ringa chefen chefen på utestället och fråga om han sett min plåhånkaa. So long, vänner! heY

Sååååja. 
Igår var jag och tränade. Jag tog en flaska från vår pantsamling och fyllde den med vatten. Springer på rullbandet. Dricker en stor klunk. Tror ni att det var en god klunk? 

Nä, det var en klunk som smakade utspädd vodka eftersom en viss johanna blom varit och tjuvtagit en av våra flaskor för att sedan hälla ren sprit i den. Jävulskt gott.


...............

Men, synd att klaga. Har nu alltså fått en gratis fördrink till lönningspilsen med jobbet imorgon! Ha D. 
konst

Min dator lever sitt egna liv och tar ibland foton utan att jag har tryckt när jag har uppe webcamen. Idag blev det en helt konstnärlig bild??? 

Har iofs gjort om denna bild litegrann... Men ska visa några bilder som den annars har råkat ta så ni förstår skillnaden.

Och sista bilden???!!!! Förstår ingenting. 

Måste nog ta ut pinnen jag har i röven....

en helg

Idag var jag ute på en promenad i det helt fantastiskt fina vädret. När jag var ute och gick kom jag fram till en backe där massa barn åkte pulka och massa föräldrar stod och pratade och skrattade. 


När jag såg alla pulk-barnen och föräldrarna gick jag fram till dom, gav dom en kram och frågade om det fanns plats för en till i gemenskapen. Javisst! Svarade alla föräldrarna i kör. Jag hämtade ved och gjorde upp en brasa och slängde sedan fram min falukorv som vi grillade över den öppna elden. Både barnen och föräldrarna blev helt lyriska och tyckte det var helt fantastiskt gott. De lyfte upp mig och kastade upp mig i luften för att visa sin uppskattning och hylla mig. Fåglarna kvittrade och det samlades mer och mer folk som ville vara med i detta underbara gäng! 

Eller? Nja... Så var det kanske inte riktigt. 

Har varit ensam i lägenheten igår och Hanna kommer inte hem förrän ikväll, så jag börjar känna att tristessen börjar krypa i benen. Känner mig lite ensam. 

Istället för att gå fram till pulkåkarna stod jag på avstånd och kikade ett tag. Njöt av stunden. Sen gick jag hem och stekte min falukorv i ensamhet istället. Att jag brände falukorven behöver vi inte ens prata om. 

Men, synd att klaga!! Har faktiskt haft bland dom mysigaste helgerna på länge ändå. Hejdå. 


tårtkalas

En sån här stor tårta var det på invigningen av ett nytt lager i narvik när jag var där. Har aldrig nånsin sett en sån stor tårta. 
Och såhär nöjd var man då man fick smaka: Syns kanske inte men det var väldigt svårt att hålla tillbaka mitt nöjda leende iallafall...


;PPpPPppPPp 

lördag sjunde januari

Hello! Här ligger jag och poserar som Normays next top model. 
Idag ska jag umgås, mysa och ta hand om mig själv. Känner att jag behöver det efter att snittat ca 14 timmar jobb om dagen och 3 timmar sömn om natten.

Sådär.... Fick jag skryta om det också. 

Här köpt ett nytt nagellack som är skitcoolt. Det är liksom guld OCH silver och väldigt skimrade.
Hejdå /modeblogg


morgontjej

hahahahhahah, är så fruktansvärt trött????? 


Om jag klarar av den här dagen kommer jag klara vilken dag som helst. Hej. RSS 2.0