DAGENS

DAGENS HUMÖR: Glatt och lyckligt
DAGENS BORDE: plugga
DAGENS FRISYR: uppstoppat, utsläppt, uppstoppat
DAGENS KLÄDSEL: mysigt för det mesta
DAGENS PLANER: hm vet ej. dagen är ju snart slut.
DAGENS VILL HA: ingenting jag kan få för tillfället
DAGENS LÄNGTAN: sommmmmmmar
DAGENS FUNDERING: När kommer jag somna ikväll? haha
DAGENS BEROENDE: knacka 10.10, 11.11 osv. (nog för att det alltid är mitt beroende)
DAGENS TRÅKIGASTE: svenska läxan ..
DAGENS PERSONER: Några utvalda från klassen
DAGENS ROLIGA: Ericas fall på idrotten , hehe
DAGENS LÅT: har knappt lyssnat på musik idag, men jason mraz-beauty in ugly har jag väl nött lite halvt.

snart  får jag väl knacka för 22.22 också, kommer ni också knacka? dagens fråga speciellt till er!

ett brustet rep kan bindas ihop, men knuten sitter kvar

Idag har jag
Sovit, haft idrottslektion, gjort en NK läxa med sandra & hannsi, åkt hem, gått på prommis, fixat en läxa tills imorrn, ätit, sett tv och nu sitter jag här. Ska snart plugga lite på våra svåra svenska ord. Varför har vi på ledarskap börjat få så mycket läxor helt plötsligt? skuuummmtttt :) 

herrå! <3


mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem

Skolan idag.
Sen tvingade Hanna mig att gå på stan med henne, så jag var så illa tvungen att följa med. Jag vet fortfarande inte vad Hanna kan ta sig till om hon blir sur, så det är nog bäst att lyda henne. Nej, nu var jag inte riktigt ärlig. Hanna är en snäll person, det var riktigt trevligt på stan & jag ville faktiskt följa henne! hihi

Efter skolan gick jag och la mig och sov. Sjukt skönt! Så nu är jag sådär härligt trött och nyvaken och sitter här vid datorn och degar.

Imorrn är det sovmorron till 09.00, men inte för mig såklart. Jag har aldrig sovmorgon pga mina skitbussar. Vi ska lyssna på nå grejjs om droger osv hela dagen, vet inte riktigt vad det är för någonting ännu. Men jag tror (och hoppas) på att det blir lugnt och skönt i alla fall.

Ikväll är det braaaaa program på vår lilla tv.
Klockan 20.00 börjar gossipgirl (och egentligen andra avenyn också, men jag väljer nog gossip)
klockan 21.00 måste jag välja mellan i huvudet på gynning och filmen 50 first dates. Det är fortfarande en ouppklarad fråga, men jag tror nog att det blir i huvudet på gynning, eftersom jag redan sett filmen ett x antal ggr:)

Typiskt att alla bra program ska vara på en och samma dag. Men sånt är livet. :p

HEJDÅ :)

oj btw, har glömt att säga att sven var i bensbyn i lördags och han var sjukt rädd för katter :o hahah! hejdå igen :)
image19

underbart glad

..här kommer 4 grejjer som jag uppskattar lite extra:

+ När jag hittar en låt som stämmer perfekt in på humöret jag är på den dagen, och som jag kan gå & lyssna på hela dagen.

+ När jag är sjukt sugen på en maträtt och så kommer jag hem från skolan och upptäcker att mamma har lagat precis den maten

+ När jag vaknar ca 03.00 på en varsdagsnatt och märker att jag kan sova fyra timmar till

+ och tillsist, när jag själv är så glad att jag inte vet vad jag ska ta mig till

Idag är en sån dag då jag är otroligt glad! så jag kan inte komma på så mycket negativit som finns i mitt liv just nu som skulle kunna göra mig på dåligt humör! JIPPI :D


Det enda är väl det här:

- När jag råkar spilla ut heeela topz paketet över heeela handfatet (alla som har gjort det vet hur jobbigt det är att plocka upp alla dessa topzar sen..)


Det har varit en perfekt dag idag, så nu ska jag gå & lägga mig och hoppas på att natten blir lika bra utan några hemska mardrömmar :)

Puss&kram&sovgott

image13

strömavbrott, igen!

hah, typiskt. Just när jag hade skrivit klart ett helt okej långt blogg inlägg och tänkte precis  trycka på spara och publicera, SÅ BLIR DET STRÖMAVBROTT! Datorn slår av sig, men strömmen kommer tillbaka lika fort så den slår på sig igen. Men mitt fina inlägg är borta, och här sitter jag igen, och måste skriva allting från början. Ja, såhär är det att bo i bensbyn när elgrejjerna är för klena så dom inte ens tål lite snö.

På tal om snö så var det ju inte måttligt med snö det har kommit idag! sjukt mysigt, om det bara kan sluta blåsa nångång. Om det ändå ska vara vinter och kallt så ska det vara på riktigt, inget mesande med slask och is. :p

När vi skulle gå tillbaka till örnen efter att vi haft vår sjuukt jobbiga (men roliga) idrott så blåste det vääldigt mycket. Vi kunde knappt gå framåt och alla bara skrek ;p Vi var tvungna att hoppa över en 100 meter hög driva också, och jag blev rätt så blöt om man säger så. Men det måste iallafall ha sett kul ut för dom som såg oss ;)

Här kommer två små bilder från denna underbara vinterdag ;) tjarå. :D


en dag som alla andra

Heydär!
Nu har jag skrivit klart min berättelse som jag snackade om tidigare. Jag känner mig lättad att den äntligen är klar. Jag hade tänkt plugga på våra svåra svenska ord som vi har i läxa, men jag glömde det i skolan. Det var typiskt, för jag var faktiskt på plugg humör idag. Inte ofta det händer!

Idag har varit en sån här vanlig dag som inte ens är värd att nämna.
Så då är det lika bra att låta bli.


En sista sak som tål att tänkas på:
~Det är bara när du ser vad du kan få, du vet vad du går miste om. image4
GE MIG SOMMAR!!!! :D


kris

Skrev just en liten bit av min berättelse till svenskan och lpl:n. Äntligen har jag kommit igång med den! Vi ska skriva en berättelse om en person som går igenom en kris (antingen verklig eller påhittad). Jag tycker faktiskt det ska bli helt okej att skriva den. Jag har i alla fall en idé på hur den ska vara, så det känns skönt.

Nu ska jag nog gå ut på en promenad & sen blir det att plugga engelska verb. :p

Klockan 21.00 är det "I huvudet på gynning", det är ett måste! Ni måste se det,  förra veckans avsnitt var sjukt kul. Jag skrattar då jag tänker på det också :p haha ojoj

ha en lyckad kväll nu alltihop.image3


would you like that?

Imorse var jag obeskrivligt trött. Snoozade några gånger, men sen fick jag pallra mig upp. Kände mig på riktigt deppigt humör, men går det att vara deppig nu för tiden? nej!

I bussen var alla glada och bussen blev sen till skolan (så jag blev glad, det är alltid skönt när bussen är sen. Fråga mig inte varför, för egentligen får man ju bara stressa, men ja..) Sen är ju klassen så otroligt härligt, så det går inte att vara deppig även fast jag skulle ha velat det ibland. :p

Jag blev glad igen när jag kom till matsalen och märkte att det var goood potatis, men blev deppig igen när jag märkte att den tog slut typ två personer framför mig, så det fanns inget kvar till mig. Korven var också otroligt äcklig för dom som vill veta.

Sen hade vi NK och det var inte det minsta lilla kul, men sen fick vi sluta tidigare för vi slapp svenskan. Blev på direkten mycket gladare! Gick runt på stan, men hittade som vanligt ingenting vilket ledde till att jag blev deppig igen. Satt och klagade på livet för vickan & Linnea i bussen, sen kom jag hem och var tjurig på allt för att jag var så hungrig eftersom maten smakade skit på skolan.

Men då sa pappa att jag kunde göra maten direkt. Otroligt nice! Så jag åt middag klockan 15.00 och var mätt o nöjd resten av kvällen.

Egentligen skulle jag skriva en berättelse till LPL:n och svenskan, men det får bli imorrn för jag hann inte idag.
och egentligen skulle jag ha jobbat matte, men det är inte så lätt när jag inte fattar nåt för tillfället. jaja, biggan får hjälpa mig imorrn. woho

Nu måste jag bara klargöra för alla er, att min dag har varit riktigt bra ändå. Även fast det inte låter som det :) 
HEJDÅ! :D

image2


gör det du kan, med det du har, där du är.

Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha, utan om att få den man själv vill ha
Och det handlar inte om att hitta någon att leva med, utan någon du inte kan leva utan.


Faktiskt ganska tänkvärt. Mer än så orkar jag inte skriva ikväll..


wooohoo

ÄNTLIGEN funkat mitt internet igen. Det har varit nere enda sen strömavbrottet i tisdags kväll, och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte saknat det så världans mycket. Det var skönt o känna att man inte är beroende iallafall :p

Och under tiden internet har varit nere har det hänt en massa spännande grejjer, eller också inte.. Men jag ska iaf ta o berätta några saker. haha!

När strömavbrottet kom på tisdags kvällen, stod jag och borstade tänderna. Det var ju ganska typiskt. Det blev sjukt mörkt och jag gick runt o slog mig i soffkanter och gick in i bordet. Sen försökte jag leta fram en ficklampa, men jag hittade ingen, så då försökte jag leta ett ljus som jag visste att jag hade på en hylla i mitt rum. Tillslut hittade jag ljuset och då kunde jag äntligen se vad jag gjorde.
Jag hade börjat bli lite orolig att det var någon i huset som fixat så att strömmen gick, och skulle döda mig o hela min familj. Men så var det ju såklart inte :)
sen när jag låg i sängen med ljuset som lyste så mysigt kände jag mig inte det minsta trött. Jag tänkte, yes, nu kan jag passa på o träna lite engelska men då kom jag ju på att det var ju strömavbrott, så jag ser ju ändå inte vad jag läser.. så det var ingen idé att plugga.
Då låg jag o spelade guitar hero på mobilen istället, sen när batteriet i mobilen höll på att ta slut så slutade jag och tänkte ladda mobilen istället. Så jag hämtade laddaren och försökte att få mobilen att börja laddas, men den ville inte börja ladda. Jag förstod inte vad som var felet, så jag låg o tänkte på att jag hade en skit mobil o skulle fara o kolla upp det sen. Men då kom jag på att det är ganska svårt att ladda mobilen då det är strömavbrott. smart är jag också. :)
När jag äntligen kunnat somna vaknade jag igen typ halv ett av att strömmen kom tillbaka.
ALLA (och då menar jag verkligen alla) lampor i mitt rum var tända, datorn slogs igång och skrivaren började låta som faaaan. Så jag fick pallra mig upp och släcka alla lampor och stänga av datorn. När jag väl hade gjort det fick jag äntligen sova gott hela resten av natten :D

Jag har också valt mina små kurser som jag ska läsa på gymnasiet, för er som är intresserade så blev det följande:

-idrott o hälsa B
-Livskunskap
-rättskunskap
-småföretagande
-matte C
-NK B
-psykologi A & B
-Historia
-Geografi

Jag tror nog att det ska bli rätt bra, men dom sista 50 p visste jag inte vad jag skulle ta, så jag tog rättskunskap. Hoppas jag blir positivt överraskad, för det känns inte så jäätte kul nu men men .. :)

Den här fredagen har varit en jävligt bra skolfredag, alla var så glada idag på skolan o det var kuul :D

Jag har också börjat vara nyttig på vardagarna och slutat äta så mycket godis åde som jag gör. Jag har lyckats 2 veckor hittills, men jag har ju ätit på helgen, men det måste man få göra ;)
nu har jag inte mer o berätta, men det blev ju en hel del iaf. haha

ha det fint, heeeeeejdååååå


hundtricket

Åh, jag såg nyss hundtricket. Det måste vara den bästa svenska filmen, så jävla bra!
Sen såg jag Hitta Nemo idag också, typ 15:e gången jag ser den. Det är nog världens bästa animerade film ;p

Det var bara det jag ville säga,
Imorrn blir det ännu en givande dag i den underbara skolan. Gonatt.


12 januari 2008

Vaknade klockan tio idag och blev otroligt glad, för då kunde jag sova vidare. Så, jag somnade om och vaknade igen klockan elva, MEN då var jag trött igen. haha! ganska likt..

Jag pallrade mig i alla fall upp kvart över och gick senare ut o gick med linnea som red. Gick på isen och det var väldigt läskigt i början men sen förstod man att isen skulle hålla. Så då gick det bra ;p

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir väl att se någon film åde. Den här helgen blir nog den lugnaste på länge. Förra helgen var den värsta på grymt länge,  så det blir skönt att få en lugn helg nu. Det behövs. :)

Jag har även läst ut Harry Potter i veckan! Den måste ni läsa, lätt den bästa av alla böckerna (fast jag har inte läst alla men.. :p )

ha ett bra liv! / anna


du var bäst.. <3


what a wonderful world..?

Det är ju helt sjukt hur världen är egentligen.
Allt jävla elände.
Bara i Luleå händer det ju en massa grejjer, och piteå.
shit, jag blir fan rädd.

borta bra, men hemma bäst

Kom just hem från mormor, har varit där sen i onsdags. Jag har slappat som fan då jag har varit där, gått o handlat lite, läst harry potter (jävlar vad bra den har börjat bli, och jag har väl börjat bli en nörd) , badat badkar & sett a walk to remember. Det var riktigt skönt, men om jag ska vara ärlig var det ännu skönare att komma hem. Dagarna känns otroligt långa då man är där, men det är kanske bara ett plus, vad vet jag.

 Nu sitter jag mest o funderar på vad jag ska göra idag & lyssnar på hög musik.

Jag kom precis på en anledning varför jag kanske har så otur med allt. Det är för att jag nästan aldrig skickar vidare sånna här kedjebrev, "om du inte skickar detta till 10 personer kommer du ha otur i kärlek" osv. haha hoppas gud eller vem det är förstår att det är väldigt jobbigt att skicka vidare såna o att han ger mig lite tur iallafall! hehe

ne nu ska jag sluta svamla o gå o göra något vettigt. eller kanske sitta kvar här o hänga vid datorn. jag får väl se vad som lockar mest.

hejdå.

sum 41- with me

nytt år & ny blogg

Nu när det är nytt år så passar det väl extra bra att jag ska börja skriva blogg.
Nu när det är nytt år o nya möjligheter o allt vad det heter.
Jag har då iallafall inte något nyårslöfte. Jag förstår mig inte riktigt på det där. Alla säger att dom ska börja träna eller sluta röka eller vad som helst. Men dom flesta håller ju inte sina löften. Jag tycker det är bättre att inte ha något löfte o istället göra som man vill, inte känna sig tvingad o göra en massa saker. Då mår man ju bara dåligt. Eller så kanske det är så att jag har för dålig fantasi för att komma på ett bra nyårslöfte.. ja, det är nog så det är.

men iallafall, det jag ville komma till var att jag ska börja skriva blogg. Jag vet inte hur ofta jag kommer orka skriva eller hur intressant den kommer att vara, men jag ska försöka iallafall! 

GOTT NYTT ÅR! :D

image1

RSS 2.0